- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
-Ben- #129803 üzenetére
A glutaminnak nincs szaga, szóval én inkább megívelném.
Vagy elvinném a Chili 4-be és kitenném rá az INGYEN GLUTAMIN táblát mellé pár műanyag pohárral -
KisDoc
csendes tag
válasz
-Ben- #127093 üzenetére
2016 ősszel készült, akkor akartam v.mi miatt szintén ide feltölteni, de mégsem tettem.
Most is kb. ugyan ilyen a forma, vékony vagyok, de "szálkás".
Lábam szar, bár a felsőtestem is az normál fényben.
Itt a kép (remélem le tudom szedni később, nem szeretném ha rajtam csámcsognának, ja és a hátteret ne nézzétek) -
aelod
veterán
-
szuszinho
őstag
-
Angel2014
addikt
válasz
-Ben- #126381 üzenetére
Az benne a durva szerintem ő az egyetlen aki egy év alatt többet hozott izomra mint bárki más....nézd a korábbi siófoki képet.
Viszont woodot nem értem miért nem erős ha végig tolta a kreatin kurát
Beszéltem épp erről több emberrel van akit 30-40 kilóval is megdobott a fekvenyomás a guggolás még többel...van a cirkuszos barátom ő a tartó " rá ugranak az emberek dobogóról, van amikor 5-embert tart a vállán" ő is kreatint szedett és szörnyű volt erőben is és kinézetre is...de woodot nem dobja meg valamiért erőben főleg a guggolást hiányolja ...valami nagyon nem stimmel.
-
aelod
veterán
válasz
-Ben- #126287 üzenetére
A nagy öregek megmondják a tutit.
Ez VR sem ütött akkorát mint amire számítottak. Mondjuk elég hülyén néznek ki az emberek VR-el a fejükön.Én speciel a mobilnak örülök, hogy szinte mindent el tudok rajta intézni. Gépet alig használok otthon. Elég a melóban napi 8 órát görnyedni előtte.
-
Manitou
veterán
válasz
-Ben- #126064 üzenetére
Tegnap pont mell-kar napom volt. Egykezesekkel nyomtam fekve sima és ferdee padon is, szerintem ott lett vele valami.
Egyelőre annak is örülnék, ha csak úgy alapból nem fájna mozgatásra. Tegnap a kocsit hazavezetni is fájdalmas volt. Edzést szerintem 1-1,5 hónapra tuti ki kell hagynom teljesen, Max lábra edzegetek majd.Nem tudom elmenjek-e vele traumatológiára, bár nem sok kedvem van fél napot ott ülni. Most délutánra talán egy leheletnyivel jobb.
-
batai15
félisten
válasz
-Ben- #126000 üzenetére
Egészségileg rendben vagy? Lehet el kellene menned egy orvoshoz kivizsgálásra,hormon háztartás ,cukor betegség , pajzs mirigy lehetséges felderítésére. Ezek tudnak ilyet okozni hogy akármit csinálsz , hízol.
gondolom képbe vagy a diétával is,stb nem hiszem hogy abba van a hiba ,meg hogy újat tudok mondani. -
válasz
-Ben- #126048 üzenetére
Mondjuk lemarni a zsírt. Én most egy kissé eltoltam a dolgot ami nem feltétlen baj, csak korán jött és mindenhonnan leszedtem fél-1centit a körméretekből egy komolyabb aerob ciklussal 1hónap alatt. Ezért +egy közel teljes étkezést hozok be a képbe hogy ismét növekedés legyen + aerob csökkentése a jelenlegi felére/korábbi szintre.
Egyébként arra voltam kíváncsi lehet e jókat zabálni és gyúrni úgy hogy ne hízzak majd állat módra el. Régen a csúcs 95kg körül adódott, és ott már szinte probléma volt hogy ne hízzak tovább, végül váratlan "segítség" érkezett. Most a "helyreállítás" szakaszában olyan ütembe híztam 4hónapig hogy ha így haladt volna év végére legkevesebb 94 legfeljebb 102kg lett volna a súlyom, de ez az átmenetileg fokozott aerob téma megoldotta a kérdést, így esetemben simán alkalmazható lesz majd legközelebb olyan 90kg körül, addig is el kell hagyni a 80kilót majd lassan.
Szóval ezek alapján arra gondoltam hogy ha jobban adnád a kaját ami az edzéshez való tovább izmosodhatnál, míg mellé több aerobbal moderálhatnád a zsírt
-
-
Jim-X
őstag
válasz
-Ben- #126000 üzenetére
De tudod ez olyan, mint amikor egy Forma1 pilotat kerdeznek pl arrol, hogyan lehet ilyen jo koridoket elerni? Vezess gyorsan, nyomd a gazt tovig, es szedj be mindent (igen ok is
)
Szoval erted kerdeznek egy nem atlagos embert, hogy mi a fejlodes titka...
Nem mindenkinek valo ez sem, mint ahogy nem mindenki lesz uszobajnok se... De azert uszni meg lehet tanulni! Comprende?
-
fanti
addikt
válasz
-Ben- #125471 üzenetére
Nézd, az anabolikus szteroidok nem ártalmasak.
NINCS BIZONYÍTVA AZ ÁRTALMASSÁGUK!Még szélsőséges mennyiségek hosszútávon történő bevitele esetén sem.
És igen, az anabolikus szteroidok hasznosak, HA tudnak velük bánni.
Roborálásra lettek kifejlesztve, és csak az adagolásuk teszi doppingszerré őket. Vagy talán nem emlékszel a Gerovit kapszulára? Rémlik az összetétele? És kiknek szánták és miért? Ugye nem kell elmondanom. -
-
zapikanka
tag
válasz
-Ben- #124674 üzenetére
Szia,
ha van róla papírod, akkor tudsz receptre iratni Lactase nevű tablettát. Én WPP 100%-at simán tudom vele inni, előtte én is bajban voltam. (Glutén-ra nem tudom milyen opciók vannak)
Kicsit off, de a laktózérzékenységre van adóvisszatérítés, ami igen jól tudn jönni.
-
macera2
aktív tag
válasz
-Ben- #124527 üzenetére
Loboda által bemutatott kötél választék profi. Innét lehet választani. A forgalmazó biztos tud javasolni a célnak megfelelőt. A kötélszív/szorító páros, tartalék kötéllel, még mindig lehet nyerő. Kérdés, hogy a kampónak, amibe be kell akasztani milyen méretei vannak. Jó barkácsolást.
-
macera2
aktív tag
válasz
-Ben- #124521 üzenetére
Drótkötelet méterre lehet venni, aztán "kötélszív / szorító", visszafordított kötélvég. Biztos ami biztos. Horogként 10-es gömbvasból csináltam S alakú, különféle (10-50 cm.) hosszúságú horgokat. Ez még hidegen is hajlítható. De ha nincs a háztartásba bivajsatú, meg nagykalapács, akkor marad a maszek lakatos. Lényeg, hogy beférjen a "kötélszívbe".
u.i.: Ne csak a terhelhetőséget nézd, hanem a szerkezetet is. Hány fonat, fonaton belül hány szál. Külön u.n. flexibilis drótkötelet is árulnak. -
Ribi
nagyúr
válasz
-Ben- #124509 üzenetére
Én a praktikerben vettem drótot, horgot és szorítót.
Eszkábálnom kellett, mert a golyót nehézkes rögzíteni így barkács megoldás lett belőle.
Golyó helyére ugyancsak horog és 2 leszorító és elé pedig találtam otthon centi vastag műanyag "pogácsát" amit átfúrtam.
Nem kell egyedi hosszúságú, csak hosszabb legyen, mint kellene.
Mondjuk nekem is 6méteres kellett, ami náluk nincs. -
macera2
aktív tag
válasz
-Ben- #124509 üzenetére
Hi 7etape!
Maszek hátgépemen, kötélszakadás, meg anyázás, nekem is volt. Amire rájöttem:
- nem a kötél szakítószilárdsága a kritikus, hanem a hajlékonysága.
- a kötélen belül a 6 fonat, a fonatokon belül a 9 szál, kevés a megfelő hajlékonysághoz.
- olyan kötelet vettem, ahol fonatokon belül 19 szál van. Google, Árukereső, v. Jófogás.
- jelenleg a terhelést vivő kötél melett, van egy hagyományos, vékonyabb. Laza, nincs rajta terhelés, csak biztonságnak. Remélem nem lesz több halálközeli élményem. -
aelod
veterán
válasz
-Ben- #124213 üzenetére
Bocs azt hittem egyértelmű. Egy gyakorlat 4 sorozat.
(#124210) Woodslave
A társadalom (dilettánsok) részéről az is kokszol aki nem.
(#124207) God Vazzeg
A dohányosnak miért kéne segítség? Szokjon le és kész. Lehet buzizni rágóval meg mágnes rezonanciával. Én letettem 4 éve egyik napról a másikra. Pont.
Aki mentálisan instabil és versenyez (rommá kokszolja magát) majd abbahagyja még instabilabb lesz. Aztán jön a depresszió és a szomorú esetek tömkelege.
Amikor kiáll a színpadra mindenki éljenzi, az embereknek tetszik, de amikor kiderül hogy ehhez koxolt akkor meg jön az elítélés.
Mert a sok b#f@sz nem látja a rengeteg belerakott munkát, lemondást, áldozatot ami az eredmény mögött van. Elintézik annyival (hogy megnyugtassák a kis egojukat), hogy ja kokszolt és azért. A sok kis majom meg elhiszi, ha tol egy kúrát akkor ő lesz a félhét.
-
aelod
veterán
válasz
-Ben- #124161 üzenetére
Mellre 4, karra nekem elég 3tri és 3 bicepsz, váll 3-4 (attól függően, hogy melyik része specifikus aznap), hát szintén 4, comb 3 feszítő 3 hajlító. De a lábat jövő héttől külön szedem és a hajlítót 2x edzem mert le van maradva.
(#124164) Woodslave
Depresszióra is felírják. Akkor a fél országnak kéne zabálnia
-
dybo
tag
válasz
-Ben- #124132 üzenetére
Bár nem tudom a könyöködön segít e, de hátha!
Pár éve basztam szét a csuklóm, kb. 2 hónapig offoltam az edzést, kengettem minden szarral, ilyen olyan gyulladás csökkentő stb, semmi se segített. Aztán doki írt fel Xilox nevezetű cuccot, kb. 1 hét alatt rendbe tette. Igaz, néha azóta is fáj, de tudok vele rendesen edzeni.
-
Woodslave
félisten
válasz
-Ben- #123602 üzenetére
nyilván nem, de lehet valaki hasonló eredménnyel, aztán nem halt meg és ezt leírja
Az izomban található enzim aktivitása akkor emelkedik meg, ha a vázizomzat vagy a szívizomzat sérül. A kórelőzmény ismeretében és más mérésekkel kiegészítve a mérés a szívinfarktus diagnosztikájának eszköze. - emiatt van némi félsz bennem
-
-
pityaa23
senior tag
-
wertigo1984
őstag
válasz
-Ben- #122553 üzenetére
Edzes utan feherje, majd otthon rizs es csirkemell felkockazva. Hozzateszem azert, de nem szamolgatom grammra pontosan, de igyekszem minden nap csirkehust es rizst enni.
Van amikor tonhallal valtom ki egy napi husigenyemet.(#122558) 7etape uhh a fustolt pulykaparizsi kedvencem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kutya topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple asztali gépek
- Óra topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged