Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csak1valaki

    csendes tag

    válasz aelod #115910 üzenetére

    Majd ha meglátom, hogy mit bírok, akkor emelgetek, és teszek be még valamit.

    És egy kis apró megjegyzés. Mivel régóta olvasom a topicot, így nem kell senkinek sem tennie a fejét, ismerem az összes topiclakót, tudom ki milyen. Pl kedves Ijk, Te nem tudsz 100 kiló alá menni, 160 gramm ch-n élsz, mint egy cukorbeteg ember. Kicsit kevésnek tűnik nekem. Ad1. Ad2: néztem a képeidet, nem kellene nagyon elájulni magadtól, mert a babaháj alatt ugyan van némi izom, de ahhoz képest mekkora arcod van, mégiscsak kevés. :U A többieket nem elemzem, mert leszarom a témát, csak kikívánkozott.

    (#115912) aleister az élet nagy problémái, amit meg kell fogalmazni egy hsz-ben, hogy ki milyen sorozatot néz...:U Nem mindegy? Lehet nem is én néztem, mert a családom tette mindezt, én csak oda-oda pislogok. De hangsúlyozom...lehet. Az is lehet, hogy nekem tetszik a sorozat, naés?

    Aleod: de ha segítségért ír ide kezdőként és kap tanácsot akkor a "jó ez lesz ez nekem-véletlenül sem akarok a komfortzónámból kimozdulni" mentalitással ne lepődjön meg, hogy szart nem fog fejlődni.<---amennyiben ezt teszem, úgy megkövezhetsz, de ha jól emlékszem ilyet nem írtam. :U

    (#115911) Radnix köszönöm, az első értelmes hsz. :R Majd idővel minden kialakul.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák