-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
ludsimon #63666 üzenetére
Ugyanilyen magas vagyok és most 95 kilósan, viszonylag szárazon mondom azt hogy van egy korrekt fizikumom.
100 kilóig fel kellene tömegelned minőségileg, ami 2-3 év kemény munka a teremben és a konyhában is. Te meg egy hét után sírsz hogy nem jön a massza.
Az a baj hogy tipikusan ez a hozzáállás ami biztos bukást jelent. Túl magas célt tűzöl ki, és mivel nem lesz sikerélményed feladod. Ebben a sportban csak az ér el eredményt akinek ez egy életmód, imádja leharcolni az izmait, nyomni a vasat és képes kitartóan tartani az étrendet. -
-
gghrtz
őstag
válasz
ludsimon #63659 üzenetére
10 nap alatt mit vársz? (: Majd ha egy hónap után se jött fel semmi, akkor kezdj aggódni.
De ha megiszol 1,5 liter vizet egyszerre, akkor garantáltan többet fog mutatni a mérleg. (Tuti tipp)
Ha nem költöttem volna el hülyeségekre a pénzem, akkor én is beszálltam volna... De így sajna nem tudok.
Marad a lenmagolaj. Apropó! Abból mennyit egyek egy nap? 101kg vagyok, kb ~30% testzsírral, és diétázok.
(Én napi 30 grammra gondoltam)
-
gghrtz
őstag
válasz
ludsimon #63538 üzenetére
Ja vágom, csak nem lenne-e egyszerűbb az, hogy ha úgy látod, hogy jön fel a zsír, akkor visszaveszel a szénhidrátból. Én mint laikus kérdezem, mert mindig mindenhonnan azt hallottam, hogy felesleges a kcalt számolgatni, és elég ha csak a bevitt tápanyag-mennyiségre koncentrálunk.
-
_NCT
addikt
válasz
ludsimon #63531 üzenetére
Ezt így kiszámolni úgy sem lehet. Nem lehet általánosítani egyik kikúrt kalkulátorral sem. Ez tapasztalat alapján működik. Figyeld a cH-t, fehérjét meg zsírt, mennyit viszel be, emeld a ch-t amíg nem indul meg a tömeg 1-2 héten belül.
Sajnos türelem játék, nekem 1-2 hónap volt mire sikerült belőni a kaját, mi az a mennyiség amitől már zsírosodok, mi az ami még jó.
-
Dani82
senior tag
válasz
ludsimon #60038 üzenetére
Ez mi a fasz?? Kivagyok ezektől a 15 eves gyoker szerencsetlen pocsoktol, akik felbasszak youtubera a 0 testalakatot. Minden masodik ilyen pava kis buzi igy nez ki aki szembejon az utcan, meg bohockodnak lent a jatszoteren terdig tolt gatyaval felmeztelenul.
Komolyan mondom annyira.elegem van ezekbol. Facebookon is csomo gym meg fitness oldalt likeoltam anno mert a tema erdekel es tele van baszva a falam ilye before after kepekkel ahol velemeenyeztetni akarja a sok kis gyoker , hogy 3 honap alatt mit ert el. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
ludsimon #60063 üzenetére
ritkán alakul úgy hogy fél év után íg néz ki valaki a teremben
elsősorban azért mert izmosodni szeretnének ahhoz meg kell a kalória istegnap éjjel leteszteltem a "legnagyobb" egykezeseket a teremben (62,5) úgy hogy az elmúlt 1 hónapban kb 5x edzettem, és még sérülésem is vót a mellemben.
ma ha bemegyek mondom nekik akkor jöhetnek a nagyobbak -
-
-
-
baluka6
aktív tag
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
ludsimon #56101 üzenetére
Gec, milyen lába van.
(#56108) ludsimon
Nekem is a lábam a legerősebb, én röplabdás voltam, agyon lábmunkáztuk magunkat anno.----------------------------------
Ha már láb, ma lábazás lesz. Belepróbálok a 80 kilóba bolgár guggolásnál (40 kiló kézisúlyzóval, 40 gumikötéllel). Halál lesz.
-
kolosanyi
veterán
válasz
ludsimon #56084 üzenetére
Nem egy másik sportágat néz le a topik, hanem a pózerkedő arcokat, akiknek semmi okuk nincs pózerkedni. Az előbb linkeltem Szarka Ákost, egy rossz szava nem volt rá senkinek. Másik sportot űz, abban nagyon jó, mégse a játszótéren himbilimbizik félmeztelenül, boxert hónaljig felhúzva. Nem is azzal van a gond, hogy kimegy a térre húzódzkodni valaki, hanem azzal, ahogy csinálja. Francért kell gyerekeket riogatni közben.
(#56087) Dicker
Azért egy profi crossfites megint más, elég kemény, amit megcsinálnak. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
ludsimon #56081 üzenetére
ha 60 kiló lennék meg 160 centi akkor én is megcsinálnám azokat. mint ahogy gyerekkoromban lazán megcsináltam egy rakat gyakorlatot gyűrűn
persze az valószínű hogy nem fél év alatt érte el ezt, nekem nincs is sok gondom vele, inkább mikor a nyúlbélák csinálnak ilyen nagy misztikus zenei aláfestéssel videókat magukról.. ami mondjuk egy Schumacherről, meg Michael Jordanről, Mike Tysonról, Colemanről, meg bajnokokról teljesen oké. de a gagyi az szánalmas.. kb mint a szakállas nő az ejuróvízión, bár az rosszabb mert romboló hatása van a társadalomra.. mondjuk kíváncsi lennék hány 6 éves kérdezte meg hogy hófehérkének miért van szakálla
-
kolosanyi
veterán
válasz
ludsimon #56076 üzenetére
Szerintem meg baromira kicsi. Meg ne röhögtessen már, hogy az intenzív guggolás az, amikor egy póznán csinálsz sima saját súlyos, páros lábas guggolásokat. Egylábas variációk, pliometrika, sprint, lépcsőfutás stb. Ezek intenzív dolgok, de ez nem, nem csoda ha ekkora csak a lába.
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
ludsimon #55649 üzenetére
Fekvenyomásra 1,2-1,5-öt mondanak, guggolásra és felhúzásra 2-t, fej fölé nyomásra 1-et, húzódzkodásra 0,3-0,5-öt. Jellemzően erőemelők képesek erre, leszámítva a húzódzkodást, illetve vékony ektomorfok, nekik eleve sokkal kisebb súlyt kell megmozgatni. Illetve ott van Klokov, de ő elég ritka egy állatfaj.
MMA87
Dzsídípí... -
-
kolosanyi
veterán
válasz
ludsimon #55374 üzenetére
Mellette se szólnak észérvek, csak a lám, ő is így kajál és izmos. Az én álláspontom nem csőlátás, pusztán józan paraszti ész. Én a csirkerizs ellen vagyok, ha állandóan azt eszed, az tuti nem egy egészséges dolog, ahogy állandóan ugyanazt a pár növényt enni se az. Ezek szélsőséges dolgok, ahogy az is az, ha csak junk foodot eszik valaki. Nekem az a természetes, egészséges, ha mindent eszem vegyesen. Sok zöldség, sok gyümölcs, húsok, tejtermékek, tojás, magvak stb.
(#55375) Tamoo
Oké. Ma kardió nap lesz, de holnap hátazni fogok. Három hete csak súllyal húzódzkodok, most szerintem feldobom a programot és nehezített saját súlyos variációkkal fogom nyomni. Kezdésnek törölközős lesz. A rúdon átlógatsz egy törölközőt úgy, hogy az egyik oldalra nyújtott kartávolságra legyen. A másik karoddal szűken, talsó fogással megmarkolod a rudat, az asszisztáló karral meg a törölközőt fogod. Úgy próbálod felhúzni magad, hogy minél kevesebb terhelés érje a segítő kart. Komoly egy variáció, már várom. -
kolosanyi
veterán
válasz
ludsimon #55369 üzenetére
Igen és mennyivel kevesebb káros anyag van egy adag bélszínben, szűzpecsenyében, mint a mekis kajában nem? Ugyan már, a junk food, az szenny, ezt mindenki tudja, te most végletekben beszélsz. Részemről nem kifogás a permetszer meg a többi, mert eszek zöldséget, gyümölcsöt sokat, de te viszont nem eszel húst, tojást, mert a videóban csúnya dolgokat mutogattak. Véleményem szerint semmi előnye nincs a vegetáriánus étrendnek, csak akkor étkeznék úgy, ha a szükség úgy hozná, magamtól nem.
(#55371) Champipi
Azért Jeff formája se rossz, ja, de Klokov masszívabb. Amíg látszik a kockahas, addig nem hiszem, hogy beles vagy fedett lenne a tag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest