- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
macikos #2921 üzenetére
a buni már csak buni marad.
ha leírná hogy hát igen, az is edzés, lehet is vele fejleszteni magad, de csak scitec kiegészítőkkel akkor majd mi lesz?
én amúgy már várom is s scitec fegyenc kiegeket, a buni meg majd megint idegroncslesz mint a majka meg fekete pákó vonalnálkéne is írni a scitecnek hogy szükség lenne ilyen termékekre, vagy majd spammer jelenti, ha már eccer a cég fizeti valamivel meghálálhatná
-
ludsimon
veterán
válasz
macikos #2860 üzenetére
Ezt mondom én is! 1 hónap alatt én nem várok csodát. Nincs még látható eredmény, de én már érzem azért a változást mióta elkezdtem kondizni.
Ha mást nem, nehezebb lettem ~ +4 kg-al.
De mondjuk tudom, hogy kezdőként először sokat lehet fejlődni, aztán megáll majd a fejlődés valamikor.
-
Boxer001
veterán
-
Ijk
nagyúr
válasz
macikos #2540 üzenetére
Én ide járok, nekem ez tökéletes. Nem ilyen kis lyuk, nem is egy csarnok. Jobban szeretem az ilyen családias környezetet, ezek a szerelőcsarnok méretű termek szerintem nyomasztóak. Zalaegerszegen meg egy kis zugteremben voltam, sötét volt és legalább 4m széles, egymás seggében voltunk.
Itt az egyik edző.
-
spammer
veterán
válasz
macikos #2540 üzenetére
Ilyen pince/garázstermek nekem sem jönnek be, de azért nem hinném, hogy itthon a legtöbb ilyen lenne.
A gépek közötti hely/légtér számomra is fontos, elég szar, ha egymás seggében kell nyomorogni.
Amúgy a bunni mondta, hogy a BBGym "fölötti" lakást a Pierre Woodman vette meg
Valószínűleg lesznek arrafelé fullos buxák a jövőben
szerk: ez tuti a Bá macskája
[link]
-
Ijk
nagyúr
válasz
macikos #1968 üzenetére
Jó neked.
Kedden guggolt egy srác, többel mint én szoktam a combjai meg fele akkorák. Múlthéten odajött lábtolózni egy ekto gyerek, neki is vékonyabb lába volt. Csak még rakott rá 50 kilót és úgy nyomta hogy még csak meg sem izzadt. Én meg szakadok, fújtatok, szédülök a kisebb súlytól. Fene se érti ezt, gyenge vagyok és ez már nem fog változni. -
spammer
veterán
-
spammer
veterán
Faxom már, mindenki mocskosul ki van gyúrva, csak én nem
Fantasztikus videó:
"Elmegyek edzeni, utána fitten megjelenek a próbán"
Hát akkor biztos keményen tolja
"Kondira van szüksége a napi munkához"
A Viva TV megköveteli a jó bodyt?
Vagy a mikrofonba mekegéshez kell a nagy bicepsz?
szerk: ja hogy színészkedik is, oda tényleg kell a kondi
-
Mikuland
tag
Klassz! Hihetetlen méretek, vékony csukló, kis fej....
A csajnak milyen "kellemes" mély hangja van....
Aydan: " A fiú egy dolog miatt azonban mégis szomorú. A képen látható nagy bicepsz ugyanis csak a gyúrás után duzzad fel ennyire, egy órával később már nyoma sincs." muhaha -
spammer
veterán
Értem, én sem vagyok USA ellenes meg semmi ilyesmi, csak ott több a kirívó eset
Itthon is vannak ilyenek, csak maximum "kisebbek" vagy nem annyira kiugró esetek. De vannak itthon is gazdagok, akik hasonlóan pocsékolnak. Meg sok más országban is, csak maximum nem hallunk annyit róluk.
Az meg a leggázabb, ha valaki csóróból lesz gazdag és elfelejti, honnan jött. Steve Jobs a leggazdagabb volt, aztán mindig ugyanabban a sportcipőben, farmerben és fekete garbóban járt
(Jó, csak hülyülök, tudom, hogy ez volt az "imidzse").
-
spammer
veterán
Egyrészt egyetértek, másrészt Afrikához képest mi is kurva gazdagok vagyunk, és tényleg el lehet gondolkodni, hogy jaj, nem retinadiszpléjes a mekkbúkom, meg jaj, ipad mini képe pixeles vagy épp sorban állunk 20 órát az új ájfonért és hasonlók... (Nem vagyok apple ellenes, nem kell félreérteni..) Szóval itthon is sok embernek ezek a legnagyobb problémái, nem csak az usákiában van ez így.
A minap futottam bele ebbe a képbe a faszbúkon [link]. Jó, nem azért, tudom, hogy nagyon sok ilyen van a világban, csak amikor ilyet lát az ember, akár csak egy képen, akkor elgondolkozik, hogy tényleg az a legnagyobb probléma-e, hogy napi 50 vagy 60 deka csirkét eszik-e meg az ember.
Viszont az ilyen multimilliomos/milliárdos celebektől mindig elképedek, hogy mi minden szarra el nem verik a pénzüket csupán azért, hogy mutogathassák, hogy ők gazdagok. Szerénység vagy alázat sehol, ami egy sportolótól elvárható lenne azért... Ez a fasz is azért vett terepjárót, hogy a kutyáját furikázza benne, semmi másra nem használja (ezt mondta). WTF
Beteg. És akkor az olajsejkekről nem is beszéltünk még, azok kb. ilyen kategória a négyzeten...
Azonban vannak sportolók, akik tesznek is valamit, adományoznak a pénzükből, pl. Roger Federer. Ő ráadásul kurva profi, kurva gazdag, mégsem láttam még nagyképűsködni.... Biztos sok más sportoló és híresség is van, csak egy példa volt.
Az a baj, hogy abból, amit az ember kap, vissza is kellene adni másoknak. És most teljesen mindegy, hogy miről van szó, hogy a családodnak, haverodnak vagy idegennek adsz vissza, vagy a társadalomnak, vagy akár az Afrikai éhezőknek. Ha valaki milliárdokat összekeres, akkor nem csak azon kellene gondolkodni, hogy melyik Bugattit vegye meg a jövő héten, hanem azon is, hogy közvetlen vagy közvetett módon miként segíthetne másoknak.
És nem feltétlenül pénzről van szó.
-
Radnix
senior tag
Ez elég brutális (és sarkított) példa amit a videóban láthatunk. Egyébként valóban nem szimpatikus ez a srác, de azért nem ez a jellemző szerintem. Nekem a feka repperek jutnak erről eszembe a hatalmas autóparkokkal, a kacsalábon forgó palotákkal, egyszerűen már nem tudják hova elcseszni a pénzt, közben meg telibeszarják az őskontinensen élő őseiket. Az ember már csak ilyen önző, soha nem volt egyenlőség és valószínűleg nem is lesz. Természetes szelekció működik, az erősebb, okosabb, rámenősebb, szerencsésebb "életben marad", jobb életkörülményeket ér el, míg mások nem... Nem sokban különbözünk az állatoktól valljuk be, ők is ugyan úgy leszarják, hogy a fajtársakkal mi van, csak az egyén a fontos. Érdekes dolgok ezek, minden estre nem olyanok amiken ki tudok borulni.
Ami még érdekel: elmondtad hogy mi szar, de nem mondtál megoldást, szerinted hogyan kéne működnie a világnak, hogyan kéne viselkedni az embereknek, hogyan lenne elképzelésid szerint jó a világ?
Az általánosítást pedig rühellem, itt is rengetegszer szenvedünk a sztereotípiáktól, hogy butagyúrós, kokszosgyúrós, stb stb, de mi se soroljuk be akkor úgy a fiatalságot, hogy az összes kis csicska pokémon zyzz akar lenni meg fuxxal pimp verdákban feszítene
-
Yeffy
veterán
usa. csodálkozol? a hedonizmus, meg a kivagyiság fellegvára...
bár kicsit demagógnak tűnhet, de egyébként jók a meglátásaid, egyet tudok érteni vele.
elég szomorúnak tartom, hogy egy elvileg világhatalom ilyen példával jár elöl...arra lennék még kíváncsi, hogy 10-20-50-100, stb év múlva mi lesz ennek a vége?
de itt olyan dolgokat kezdhetnénk el boncolni a felvetéseddel, hogy egy hónap múlva se végeznénk...
-
G.Ogre
csendes tag
Értem. Akiket én látok csak egykezessel nyomni, azoknak lapos a mellizma. A profik edzéstechnikáira nem lehet ráhúzni egy sablont, mert Ronnie pl vegyesen csinált ezt is-azt is, Kairől rengeteg fekvenyomós/ferdepados videó van hagyományos rudas nyomással, Philnek meg pl olyan videói vannak, amin csak Hammer gépen nyom, Cutler össze-vissza dettó, stb
Én pl mindig variálok, mostanság van Hammer-gép is, egykezes ferdenyomás, meg sima fekvenyomás is, de nem ragaszkodok csak egyikhez vagy másikhoz. Persze tudom, hogy bizonyos méret, súly, meg edzésmúlt után az ember ragaszkodik ahhoz ami bevált, de nálam pl pont az hozott minőségi fejlődést, hogy elhagytam ezt a mentalitást, és többször variálok, nem ennyire animál/HC módon csinálom. Meg persze letoltam kb húsz kg zsírt, így jobb az összkép, még ha kisebb is lettem valamennyivel -
G.Ogre
csendes tag
Nah fasza az, nekem kicsit vastagabb volt a derekam 130 kg fölött, olyan 110 körül, az szerencsére leugrott most 82-83-ra. Van valami oka, hogy nem nyomsz fekve, vallás, trend, fájós váll, nincs elég súly, stb? Nem cinkelésből, csak több megközelítéssel is találkoztam már, de én azt látom, hogy a szépen telt vaskos mellizmot a klasszikus fekve/ferde nyomások hozzák mindig.
Annak ellenére, hogy funkcionálisan elvileg a tárogatásnak kellene a leginkább tömeget építeni. -
törölt tag
Méghogy vékony
Ajánlom tanulmányozni: IZOMDISZMORFIA
Én is most néztem az 1 évvel ezelőtti képeimet, mondom bazmeg ilyen faszán néztem ki? Akkor meg kb. etióp kisgyereknek tartottam magam a 8X kilómmal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PR-Telecom
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged