Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
12.16 lesz Kerekegyházán fekvenyomó verseny, jön-e valaki?
-
kicsiogre
tag
válasz
makaveli666
üzenetére
Hát ugy mondta 300_ al is menne , a videon meg ki tudja ki volt lehet sutyiba levideozot valakit.
-
Freddycom
őstag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Tényleg, most nem követtem a topikot, de múltkor elcsíptem egy szösszenetet, miszerint 200e-ben fogadott kokszos károjjal, h többet fog fekvenyomni. Ezzel a történettel mi lett végül?
-
Zola007
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Felületes voltál
Parafekvenyomó, nem parasztfekvenyomó -
szuszinho
őstag
válasz
bigmasterg
üzenetére
A para, vagy a cingárlábúak között?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zola007
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
több mint gondolnád
50-55 cm száraz izomtömeg elég a 250-es raw és a 300-as equipped kategóriába. Ezek a srácok adják a 74-83kg kategória többségét.
ráadásul ilyen keresztmetszettel már 300 kg felett lehet felhúzni
ez nem testépítés, más elvek érvényesek
pl. Tim Thibbedau, Cailer Woolam, Josh Hancott
Mindegyik "cingárlábú" testépítő szemmel nézve, de a topikból ketten együtt nem vagyunk olyan erősek mint ezek a srácok egyedül.
[link]Ez ugyanúgy érvényes felsőtestre is.
Pl. a tegnapi Parafekvenyomó bajnokságot ha valaki követte, akkor szépen látszott mennyi köze van az izomtömegnek a nyomásokhoz.
És nincs félrebeszélés. Nincs leg-drive, nincs extrém hidalás, speciális cipők, bandázsok.
[link]
Pl. Jian vagy Bakhtiar, csak a felsőtestet nézd, átlag terembejáró fizikum és 150-180kg körül nyomkodnak -
aelod
veterán
válasz
MATEO6600
üzenetére
Tévedés. Előtte is edzettek lábat. Lásd Arnoldos guggoló fotók. Csak a mai komplex formában nem lábaztak. Platz erőemelőktől tanulta a technikát és azt ültette át a testépítésbe - high bar -
A szemináriumon azt mondta, hogy sokan rosszul guggolnak és azért fáj itt-ott nekik. Alsó hát, térd problémák. Állítása szerint neki sosem voltak gondjai a térdeivel. Ez nem tudom mennyire volt marketing fogás vagy igaz de mindenesetre nem volt rossz formában az "öreg".
-
MATEO6600
őstag
válasz
D3W1L3
üzenetére
Amennyire én tudom, Tom Platz előtt "nem létezett" lábedzés.
Legalábbis a mai formában véve biztosan nem.
A testépítés a felsőtestről szólt előtte, a lábak nem kaptak nagy hangsúlyt.
A képen még ez a korszak látható... és ha nem tévedek ő indította el ezt a lábmozgalmat. -
Woodslave
félisten
válasz
Dantenero72
üzenetére
Mondjuk lehet hogy a képen 12 éves és az első felsőtest edzés után készült

-
aelod
veterán
-
válasz
Zola007
üzenetére
Steeve Reeves-re gondoltam volna, a combok hiánya miatt fel sem merült bennem Platz.
(#135371) j0k3r!
Akkor el kéne kezdened tényleg edzeni, nem csak imitálni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#135373) aelod
Nem iszok olyan szarokat, gyakorlatilag egy marék cukor az egész. Legalábbis a Neo-citrán. De legalább ezen túl már 2 okból is kerülhetem
-
Zola007
veterán

-
aelod
veterán
válasz
flash-
üzenetére
Jó de itt most én a hazai termékekre gondoltam, nem az ilyen-olyan tengeren túli fosokra. Túl van ez lihegve. Ez is.
Mindig jön egy okos aki megmondja a tutit, aztán kiderül, hogy párizsis zsömlét eszik...(#135364) medica
Ez igaz, de egy basic vitamin csomag mellé nem rossz kieg.
-
flash-
veterán
válasz
HussarF
üzenetére
No valóban vannak csalások a fehérjével.
van pl. az Amino Spiking
[link]
"Ennek lényege röviden az, hogy egy fehérje terméket olyan aminosavakkal spékelnek meg melyekkel olcsóbbá teszik a termék bekerülési költségét, de nem tűnik fel egy fehérjetartalom mérésen, mivel átverik az egyszerű nitrogén alapú méréseket. Melyek ezek a töltőanyagok?
Pl. taurin, glycine (glicin), glutamin, kreatin. leucine stb."illetve pár éve egy szakértő lemérte jópár fehérje protein tartalmát, és ott is volt pár érdekesség:
[link]
"nagy feltűnést keltett a redditen egy olvasó ajánlata: mivel ez a szakmája és hozzáfér a megfelelő teszteszközökhöz, bármely a részére elküldött fehérjekészítmény valós proteintartalmát hajlandó bemérni. "
"Természetesen a fehérjekészítmények egyike sem (!) hozta a gyártó által állított értékeket proteintartalom tekintetében - ami különösen vicces például a prémium áron kínált tejsavó-izolátumok esetében. " -
urak van most valami trendi, bestbuy vitamin aminek az összetétele azért "ütősebb"-nek számít. tudom, keresgélhetnék, de van aki biztos csuklóból vágja a választ. szóval keresnék valamit a biotech one-a-day és az animal pak között

-
kicsiogre
tag
https://www.instagram.com/p/BcZ-KQgjvRa/ itt az új allien főszereplö full úgy néz ki
-
Zola007
veterán
hozzádobnak a bérletemhez januártól ajándék aerobik-bérletet
lehet, hogy profilt váltok -
aelod
veterán
válasz
headhunter
üzenetére
Dívány, velvet f#s...
-
KAMELOT
titán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
+1
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
ez inkabb ilyen inhuvely gyanus. pihentetni kell tobb hetet (3-4) aztán lassan minimal sullyal gyogyterapia szinten terhelni, ugy gyorsabban javul mintha csak pihen.de elobb mindenképp pihentetnem
nyilvan komoly diagnózist csak a doki tud mondani, de altalaban ilyesmi a gond ill a megoldas
-
nepszter1
addikt
Hali, valakinek gyulladt már be az alkarnálaz izom? Küldő részén egyszerűen lassan egy 10kg tárcsát nwm tudok megfogni? Nincs valakinek valami tuti gyógy tippje?
-
MATEO6600
őstag
válasz
headhunter
üzenetére
Már kezdtem megörülni, hogy a rendszeres, senki által nem preferált Velvet cikkek linkelése helyett valami értelmes olvasmányt linkelsz, de aztán be kellett látnom, hogy ennél még a Velvetes írások is jobbak.
-
szuszinho
őstag
válasz
headhunter
üzenetére
Aztakurva
és ezért valaki pénzt kapott -
patex1983
őstag
válasz
headhunter
üzenetére
Ez meg mi a sz@r? Mert hogy ennek nem hogy értelme nincs, de se eleje, se vége...
Siralmas....
-
Woodslave
félisten
válasz
headhunter
üzenetére
színvonalas részletes problémafeltáró és megoldás nyújtó cikk. Végre. 
"lyukszusz" b+ ez most tényleg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
headhunter
addikt
-
Woodslave
félisten
gondoltam eszek egy kis marhapárizsis zsömlét hátha végre 200-al nyomok meg ketogénbe úgyis belefér, aztán rájöttem hogy már megint főztem..

-
KAMELOT
titán
válasz
Tajték
üzenetére
Nekem ARTRO 7 PLUS 1,5kg citrom ízben nagyon jó!
Ami még rohadt jó cucc az a Cissus Quadrangularis
Szlovákiában ilyen viccektől nem kell félni. Elég szigorú az élelmiszeripari elelnőrzés, Itt az van ami rá van írva.
Amúgy meg lehet kérni gyorstesztet laborban, hogy a 100g termékben mennyi a fehérje tartalom.
Így akkor a gyártók magukkal baxnának ki és nem venné senki terméküket. -
KAMELOT
titán
válasz
Dantenero72
üzenetére
Először olvass el egy májműködésről szóló hosszú orvosi cikket aztán majd megtudod, hogy a máj oda vissza bármit tud alakítgatni. Tehát, még ha alacsony szénhidrátú az étrended akkor is a szervezet mindig elsődleges célpontja az agy működésének fenntartása valamint a belső szervekhez elegendő energia szolgáltatása.
Szóval nem kell tojnod semmitől sem ha alacsony a CH.
Alkoholistának sincs semmi baja egy ideig....pedig csak piál egész nap.
A szervezet okos és a máj meg egy csodálatos szerv. -
MATEO6600
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Mészi nyom fekve 225-el edzéseken, szóval minimum egy eltitkolt világbajnokkal van dolgunk a topikban!

-
aelod
veterán
válasz
Ati007
üzenetére
Az is unalmad, hogy jön valaki ezzel a mit tesznek bele a gyártók a tápkiegbe dumával...
Senki nem kötelez, hogy tápkieget vegyél. Van egy genius hangfalaszettem, rá van írva 150w. Mindenki aki kicsit jártas a dologban tudja, hogy soha nem ad ez le 150w teljesítményt. Ellenben a hazai vagy az euban forgalmazott tápkiegekre nagyobb szigorú szabályozás van. Nem lehet csak úgy ráírkálni dolgokat a dobozra... -
Ati007
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
pontosan tudod miért nem
még soha nem csinált olyan képet vagy videót amin pontosan az van mint amit állít pedig új telefont is vett ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
és mikor egy ilyet elsüt utána mindig valami terelés valami még nagyobb f@szsággal ..... olyan unalmas már
-
válasz
Tajték
üzenetére
Lol, ilyen nagy leleplezésből jut minden hónapra egy

Szóval a magnézium citrát a király? Azt hittem az orotát. Én nem vagyok finnyás, de magnézium citrátnál nem ittam még szarabbat, és ezt úgy mondom, hogy sokat ittam ízesítetlen BCAA-t is.
A citrát oldódása gyakorlatilag nulla. Olyan, mint ha homokot tennél a vízbe. -
Tajték
senior tag
Sziasztok!
Nektek melyik ízületvédő vált be? Saját tapasztalataitok?
NEM forte? Arthro Guard? Arthroxon?Illetve, hogy kiderült ez a nagy fehérje árverés, akkor most honnan tudja az ember, hogy mely gyártó termékeit érdemes venni?
-
Angel2014
addikt
Láttátok a Kiss Jenő videót a zsírégetésről,izomépítésről? Kiss Jenő Videó aki túl sokat edz raktároz a szervezet...
-
aelod
veterán
-
rwin5
őstag
válasz
HussarF
üzenetére
Mikor láttam ezt a videót itt a topicon akkor láttam fent FB-n is valakinél, aki nem Angel volt (gondolom a spanja eldicsekedett a nyomással a saját adatlapján), legalább is így rémlik. Én biztos vagyok benne, hogy nem ő az, de különösebben nem érdekel, ezért se írtam a régi posztokhoz se le, most is csak azért fakadt ki belőlem mert már röhejesnek tartom, hogy 3. alkalommal "fut be" a videó.
-
Woodslave
félisten
válasz
makaveli666
üzenetére
nem úgy értettem hogy te vicceltél.

-
makaveli666
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Egy mosolygós fejet nem raktam. Amennyiben ilyen betegsége van, nem vicces, sajnos a családba van ilyen, szóval tudom mennyire komoly a dolog. Én annyira gondoltam, hogy ha ilyesmi problémái vannak, akkor lehet nem kéne 10 posztból 9x megemlíteni a nevét
, amennyibe nincs semmi ilyesmi, úgy teljesen indokolt a baszogatása 
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

színvonalas részletes problémafeltáró és megoldás nyújtó cikk. Végre.