Aktív témák
-
Dani82
senior tag
válasz BÁ Nutrition #28749 üzenetére
Melyik a 4? Én a Savoyába járok, de ott rohadt kevesen vannak állandóan. Pedig én is szeretném a vizuális élményt edzés közben
-
macikos
addikt
-
spammer
veterán
válasz macikos #28752 üzenetére
Megnéztem a qrva életbe Még jó, hogy nem ittam meg az esti turmixot, mert most visszajött volna.
Kösz macikos!
Milyen oldalakat nézegetsz te bazzeg?
szerk: ne nézzétek még, a kép egy vizuális impotencia! Én szóltam
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Dani82
senior tag
válasz BÁ Nutrition #28755 üzenetére
de kár
-
engine88
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #28747 üzenetére
Bá: alkarfájósok: ha arra fájdalomra gondoltok ami akkor a legerősebb mikor épp lerakod a súlyt és belenyilall a csontodba, akkor csak sima túledzéstől van. heti 1nél ne legyen több bicóedzés, és elmúlik. esetleg súlyból is vissza lehet venni.. persze lehet más is, részleges szakadás pl
pontosan! mikor leteszem a rudat és engedek a szorításon akkor a legerősebb.
De nekem nem túledzettség, mert széria elején is érzem. és edzés után 1 órával ha megvakarom a hátam, még akkor is érzem a fájdalmat a csontomba. nem folyamatos fájdalom, csak ha csinálok valamit.[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz BÁ Nutrition #28758 üzenetére
Az a Jojo volt
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Jojo5
őstag
válasz BÁ Nutrition #28758 üzenetére
Az avatar ugyanaz, de az emberke más mögötte...
az a problémám, hogy ha nagyon bedurran a kar, vagy túlerőltetem akkor olyan mintha a szalag lecsúszna vagy nem tudom, egy kicsi fájdalommal jár bizsergéssel egybekötve, de utána funkcionálisan működik a karom meg minden, csak pl. a kalapács ilyenkor felejtő
Természetesen a nagyobb súlyos edzés ishttp://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
BÁ Nutrition
addikt
bocsi
lehet van egy részleges szalagszakadásod,,
nekem már 2x1 év pihim lett miatta az elmúlt 4 évben úgyhogy vigyázz velemásik Jojo : próbáld ki a heti 1 karozást, és ne erőltesd a nagy súlyokat.
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Jojo5
őstag
válasz BÁ Nutrition #28761 üzenetére
de az a vicc, hogy nem mindig jön el, csak ha nagyon durván bedurran a beforgatós bicónál, vagy durván elkezdem megedzeni a kalapáccsal meg, hogy csak annál a gyakorlatnál jön elő ?! ez is fura...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Jojo5
őstag
válasz BÁ Nutrition #28763 üzenetére
de kraft meg néha van... alkarozással hozzá lehet szoktatni vagy, hogy lehetne ezt a problémát áthidalni ?
-
BÁ Nutrition
addikt
pihentetéssel is hónapokig eltarthat. attól függ mekkora a sérülés.
ha már érzed hogy nem jó akkor ne terheld tovább..kb 5-6 hete sérült meg nekem is újra, immár harmadszor. eléggé befostam hogy ne kelljen újabb 1 évet kihagynom, de szerencsére helyrejött nagyjából
az se jó neki ha nem edzel rá semmit. de mindenképpen alatta kell lenni a határnak ahol fáj. nem szabad erőltetni.
én amúgy lehúzásoknál(hátra) is szoktam érezni. és volt hogy attól sérült meg, nem bicepszedzéstől pl
és nem azért mert szarul edzenék, hanem mert azért nem mindenhol vannak cybex, meg precor gépek. pár hónapja voltam pl a powerhouse-ban edzeni, és pár sorozat elég volt hozzá hogy előjöjjön. egyszerúen szar a gép. vagy én vagyok selejt mindegy, a lényeg hogy ha fáj ne erőltesdyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Eagl3
veterán
válasz engine88 #28757 üzenetére
Ez a fájdalom sok mindenkinél jelentkezik, én is szenvedtem vele sokáig.
Gondolom kétkezes bicepsznél a legdurvább...Annyit tudsz tenni, hogy nem egyenes hanem francia rúddal csinálod a gyakorlatot, így nem tekeredik ki egyáltalán a kezed. A másik, hogy próbáld meg nem teljes erődből markolni a rudat, mondanám, hogy használj gurtnit, viszont azzal az a baj, hogy a büdös életbe nem fog megerősödni az alkarod.
Szóval tűrni kell, idővel majd elmúlik. -
Boxer001
veterán
A hónap rokkant gyúrósát megválasztottátok már?
Mert akkor a talpas problémámmal bejelentkeznék a címért, bár ahogy látom akad itt még konkurencia.
A tegnapi mell-kar zsírkirály volt, pedig másodjára toltam a héten.[ Szerkesztve ]
-
penene
őstag
válasz BÁ Nutrition #28765 üzenetére
Nekem a könyöknél volt ugyanez, azt tudod. Ott is végül az lett a hosszan tartó megoldás, hogy hónapokig kis súllyal edzettem úgy, hogy ne legyen túlterhelés (mivel túlterheléses gyulladás volt), és úgy lett jó.
Ha kihagytam sokat, elmúlt, de utána normálisan kezdtem újra, az nem volt jó megoldás, mert hamar visszajött.A doki meg is mondta, hogy folyamatosan kell edzenem, mert az mozgatja ott a vért, a teljes pihi nem jó. Csak nem szabad túlterhelni, és akkor nem jön vissza.
Idővel meg/visszaerősödött.Bár nyilván lett volna rövidebb út is, ha betolom a Diprokat... De a hosszú szoktatós időszak akkor is kellett volna.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz penene #28768 üzenetére
ugyanezt tapasztaltam, kel egy kis mozgás, de fájdalomküszöb alatt. ill teljes pihentetés sem jó, kvázi gyúgytorna jelleggelt toltam
volt hogy egyik karral 2,5 másikkal meg 40el edzettem bicepszre. aztán ez is megoldódott mikor a másik is lesérült
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
natë
nagyúr
Fresh, edzőtermi (öltözős).
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
jonak nez ki a forma, de legkozelebb 12x12 pixel nagysagu kepet rakj be...
-
natë
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #28783 üzenetére
Most mé' árulod el!?
-
Boxer001
veterán
válasz BÁ Nutrition #28783 üzenetére
Ja még én is jobban nézek ki úgy.
-
Boxer001
veterán
válasz Kassadin #28786 üzenetére
Már épp írni akartam, hogy sokkoltam a topicot ezzel a beírással.
Nekem már megvan a nyomi bícsboy forma nyárra (vékony, de nem is izmos), meg öreg is vagyok, de azért próbálkozom.
Annak is örülök, hogy minden edzést várni szoktam, és ezt van kinek köszönni.
+ ott van még a kémia, ha végképp elborul az agyam.[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
Macikos neked még mindig iphone2-esed van? Elégedett vagy vele? Most tervezem lecserélni ezt a f*s badás xart 4-re vagy 4s-re mert meguntam hogy semmi értelmes app nem jön rá és egy az egyben android csak más köntösben appok nélkül. Csak nem tudom megéri-e azt a 30-40 ezer pluszt az S. De ahogy nézem a teszteken kb 2x gyorsabb a benchmarkokban.
PH! addikt since 2004
-
macikos
addikt
válasz Tomics #28792 üzenetére
Ja, iphone 2, azaz iphone 2G, tehát az első iphone. Miért ne lennék elégedett? A legjobb telefon még mindig az iPhone. Persze sokan arra verik, hogy Galaxy S2 meg Galaxy Note meg S3 meg faxom, hogy melyiknek nagyobb a kijelzője aztán melyikkel lehet jobban villogni a sárga buszon. Most is kijött a galaxy S3, húú milyen fasza, aztán ez is pentile mátrixos fos kijelzővel van, átkúrják a népet, a sok hülyét persze nem érdekli
Ami az iphoneban a legjobb, az az AppStore! Rengeteg alkalmazás, amelyek működnek. Itt nincs olyan, hogy valami akad vagy szar, mivel fix a hardver, tehát biztosan optimalizálva van. Jó, az enyém ugye már 4 éves telefon, tehát nagyon sok minden nem megy már rajta, de ez érthető. 412mhz-es proci, 128mb ram...
Persze maga a telefon is nagyon szuper, az összeszerelés, masszivitás, stb. A többi telefon nevetséges anyagokból készül. Például egy Galaxy S2 is kb mintha papírból lenne, beraknám a zsebembe, szétporladna.
Én majd egy iphone5-öt szeretnék venni, most fog megjelenni szeptember környékén.
Az androidos mobilokban egy jó dolog van: szarásig testreszabhatóak, míg ugye az iphonennál megkötések vannak, sokkal zártabb, aztán nem lehet legálisan világba széthackelni a telefont, de ugye jailbreak(feltörés) után az iphoneon is mindent lehet. Andoridon a menüben is kb. 8 millió beállítási lehetőség van, minden szart lehet ide-oda piszkálni, iphone oprendszere sokkal egyszerűbb, de ez nem azt jelenti, hogy szar, hanem azt, hogy jó. Például az iphonenál a videófelvétel és a fényképezés úgy néz ki, hogy van egy gomb, megnyomod felvesz, megnyomod leáll. Andoridnál meg ugye millió beállítási lehetőség, stb. Viszont ha az eredményt nézzük, az iphone olyan videó vesz fel, hogy beszarsz, kicsivel jobbat, mint az androidos galaxy s2 is például, mert abban nincsen képstabilizálás, szóval hiába puritánabbak az iphone beállításai, az eredmény jobb!
A benchmarkok egyébként faszságok, iphone-nál nem kell velük foglalkozni. Mint mondtam, iphonenál felraksz egy programot és az megy, kész. -
Tomics
addikt
Miért várjam meg?
Sima 4-et nyomkodtam és az is lenyűgözött az én telóm után, GTA3 állat rajta és a 4S meg a videók alapján majdnem 2x ilyen gyors..
A wave-em meg folyton akad, böngésző is bajos mióta frissítettem, GPS használhatatlan alig talál műholdat, szóval nem akarok várni még 1 évet mire kijön az új. Meg ez már beszerezhető 110-120-ért az új meg biztos 200 felett lesz és akkor megint várjak mire lemegy az ára elfogadható szintre amit ki is csengetnék érte.Ja hogy szeptemberben jön az 5. Hát akkor nem tudom lehet még gyűjtögetek, mert én is legalább 3-4 évre tervezeg vele ha már ennyi pénzt kiadok.
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
lama_lamm
aktív tag
válasz Tomics #28795 üzenetére
Vegyél inkább HTC-t, legalább ugyanolyan anyaghasználat és összeszerelés (felső kategóriában persze), mint az iPhone, és sebességileg is ugyanott van, csak jóval olcsóbban. És Android. Nekem volt iPhone-om, de a mostani HTC-mmel sokkal jobban kijövök. És legalább nem mindenkinek olyan van...
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest