- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Jojo5
őstag
jó hát' végül is az erőemelés látványsport... jah, hogy macival ti nem erő emeltek hanem testépítétetek, bocsi, összeverem mindig nálatok
Boxer001: nana, te legalább szálkás vagy az biztos, az meg, hogy maci meg yeffy, hogy néz ki az meg csak következtetés... szerintem inkább szálkás test mint könnyen zsírosodó!
szerk: hidd el, hogy kurv@sz@r amikor már kb. 1 pizza után látod, hogy fedődik a téma... tedd te is azt, hogy bekoxolsz, de normálisan aztán próbálsz mindent pöccre csinálni... tudom az is pénz, de lehet megindulnál mint állat, a másik fele, hogy ha nem edzel\nem figyelsz kajára, szálkás maradsz míg ,a könnyen hízok behíznak...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Boxer001
veterán
Biztos rossz lehet az is, hogy ha bármitől hízik az ember...de ez se jó.
Elsőnek rendezem a soraim...aztán megpróbálok egy durvább kajálást (csak nálam ez a csirkerizses szarság nem menne...helyette inkább tolnék mindent két pofára, amit megkívánok, a plusz ráadás lenne a fehérje zsákszámra ), rászánom azt a plusz pénzt, kíváncsiságból...aztán ha akkor se jön semmi, maradok így, edzegetek, hogy azért mégse tunyuljak el. Koxnak én nem látom értelmét, a semmire minek koxoljak...egy bizonyos szint felett lehet kipróbálnám, ki tudja. (prohormonokat mondjuk bevállalnék )[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
arra írtam ezt, hogy erőemeltek, hogy kb. úgy írogatjátok be a súlyotokat, mintha bármit is számítana, vagy csak nekem jött rosszul át, de azt biztos, hogy ha egyszer diétázni fogtok, szenvedés lesz a köbön, hacsak nem kémiáztok, sőt még avval is az lesz, bár nem tudom, hogy a te kajád mennyire van tisztába téve, de az ilyen keményen betartós kajálásos diéták, az első 2-4 hétben kegyetlen nehezek, utána meg egyéni monotonitástűréstől függ...
na, boxi ez az amit neked nem kell megtapasztalnod, hogy B+
Boxer001: pont prohormont ?(sajnos, a mostaniakról semmi olyan pozitív állatság mint a régiekről) én meg amondó vagyok, hogy ha van közel 100%-os forrás, akkor miért ne, nem drágább sokkal mint egy pöccre belőtt anabolikus kivonatokat tartalmazó "kúra"... (és ugye ez valszeg 100%, hogy használ) míg az utóbbi kétséges...
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Jah hát én nem vágom, hogy manapság mi megy...ha nem üti már meg a szintet, az tényleg felejtős. Régebben azért elég veretes cuccok lehettek, Janesz is biztos tudna mesélni.
Valamelyikőtök most már kémiázzon be és jöhetnek a beszámolók.
Wood mondjuk te, még egy utolsó löketet adj magadnak vénségedre.God
De nem néznéd ki, hogy ott voltam![ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
jaaaa... érrrtem
ja nem, én csak poJénból írtam, h mennyire szarul állok hozzátok képest.
kajám meg abszolút nicns tisztába téve úgymond, sajnos sok minden másra megy el a pénz pluszban, így örülök, h főtt kaják úgymond beleférnekszal nem volt semmi ilyen szándékom, sok sikert mindenkinek a diétához. nekem egyelőre nem célom. mondjuk én egy csöppet különc vagyok sok mindenben, dehát evvan'...
na de most már tényleg lépek
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Jojo5
őstag
válasz Boxer001 #28508 üzenetére
a methyl 1-d, meg hyperdroll idők már elmúltak és sajnos arról én is lemaradtam
God Vazzeg: a "vicc", hogy már danábol sem biztos, hogy eredetit sóznának rá...
nálunk a teremben 1-2 ogre mondja, hogy tuti stanát tud, a genesis\sb lab\la pharma-tól, aztán utánaolvasok, és elsírom magam, hogy mik vannak, meg most ezt az azololt(?) dicsérik, aztán tudja a fene, hogy mi van benne...[ Szerkesztve ]
-
Tibor_560sec
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a linkeket / ajánlatokat !!
Végigszaladtam a linkeken ...
Segítettetek a zsebemben tartani egy kisebb összeget ...Üdv.
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
mocsanisi
senior tag
Az amúgy az alapvető probléma hogy az emberek hülyék az egész szteroidozáshoz. A zöld könyvbe, meg az X-Files 2003-ba is vannak hülyeségek, elvégre az utóbbi is már lassan 10 éves. Pl mondok egy példát, valamilyen könnyen beszerezhető szennyezett szar (danabol ds, naposim, és mindenféle dianabol hatóanyagú szemes cuccuk) magában, levezetés nélkül. Néha anyag eldobom. Komolyan mondom a kutyám kezdő kúrának nem is nyomna mást csak heti 500-600mg tesztó enenthátot magába, majd levezetés. Max. első 2 hétben ilyen szemes szar, amíg az ena be nem indul
Szerk.: Most amúgy a peptid hormonok lettek a sláger termékek, illetve utókúrát triptorelin-nel csinálnak anabolikus szteroidok után...
[ Szerkesztve ]
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Boxer001
veterán
Ehh már nyomnátok is le a torkomon a szemest...ácsi.
-
Jojo5
őstag
válasz God Vazzeg #28513 üzenetére
a Genesis ből vagy 3 félét emlegettek, aztán találd ki melyik a zsákbamacska és melyik jó, míg az Sb Lab-osnál csak metyl híreket hallottam, a La Pharma-ról meg nincs fogalmam mint ahogy erreől az Azolol-ről sem...
szóval nem szép a helyzet sajnos...
nálatok mit eszegetnek a srácok úgy, hogy nem nőnek 10+ kg-ot 3 hét alatt és nem erősödnek mint a bivaly...múltkor mondjuk felb@szott, hogy egy srác aki 5 napja edzett állítása szerint, de szerintem még annyi ideje se volt, eredeti propit nyomatott magába... a szerencsés állatja
mocsanisi: az én kutyám max. propit nyomna 2 naponta mert formásodni szeretne csak és max 1 kicsi plusz húst, valahogy nem füllik máshoz a foga annak a fránya dögnek...
viszont most diétában kipróbálta volna az eredeti stanazol minimális lökését amit okozott volna a belőtt kaja mellett, csak nem tudja szerencsétlen mert nem biztos, hogy eredetit szerez... amúgy a szemessel sincs baj szerintem kezdésnek, csak ne állat módjára 6+ hetes kúrákban nyomja valami eszement módon minden nélkül...
olvastam én is a peptides témát, bele nem mentem, mert már annak is örülnék, hogy ha csak eredeti koxot lehetne kapni...[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz drogery #28519 üzenetére
bodybuilding.com-on nem találtam, de az ámerika', a házhoz szállítás egy vagyon lenne kb...
mocsanisi: legnagyobb poén, hogy ma bementem a westenben a láng sportba, ogre gyerektől megkérdeztem, hogy mit ajánl diétában, erre FEHÉRJE\KARDIÓ, erre a válaszom, tényleg ? nem mondod, de én inkább a koxra gondoltam, propi stb...
erre heves ellenzés jött... nem így akartam rátérni arra, hogy megszólal-e a "tabu" témában, de kicsapta a fehérje\kardió beszólás a biztit, de mind1 is mert kb. hülyének akart nézni a srác... mondom nem okoskodok bele, de ez a hozzáállás, csak gratulálni tudok... persze, ez nem ilyen egyszerű, de csak elméletről lett volna szó semmi másrólGod Vazzeg: genesis-ből azt mondták sokan, hogy van jó és rossz is, míg SB lab-os metyllel felütött sokszor, az La Pharma és azolol cuccot is biztosra mondták... metha-ból az 5mg-os régi nagy tégelyes ami elvileg tuti tudtommal
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz God Vazzeg #28521 üzenetére
kíváncsi voltam, mint állat, de igazam lett, hogy hülyének akarják-e nézni az embert, ha nem akarok mondani semmit akkor inkább azt mondom, hogy bocs ilyennel nem foglalkozom stb, nem még majomnak nézlek... (ha benne vagy az adott sportban ez a legkevesebb, hogy nem nézlek még hülyének)
Nem is a propi tisztaságán voltam fennakadva, a testolic-ot nagyjából biztonsággal kezelik a népek a többi szemes csoda a kiábrándító kép meg mondjuk a winyó amikor próbálják elsózni, mert kitudja honnan van...
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
Üdv nektek.
Nyáron tervezek egy kis edzést/futást/bicajozást napi rendszerességgel.
Ehhez pedig kellene nekem egy jó kis étrend és kiváncsi lennék, hogy ti mit ajánlotok?
Esetleg valami konkrétat/ kiindulási pontot tudnátok adni?Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Eagl3
veterán
BCAA -ból kapszula vagy por?
Ill. kreatinból ugyan ez lenne a kérdésem, nyilván jobb lenne belőle a por, de kényelmi szempontból a tablettás sokkal rosszabb választás vajon?[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
[link] - ez azért nem lenne rossz
-
spammer
veterán
válasz albert8 #28523 üzenetére
Nem tudunk, ezt magadnak kell összeállítani, ahogy az étrendet is. Semmit nem írtál magadról, így ne is várj bővebb választ. Topik 1. hsz -> alapismeretek és keress rá a sárga kapszula szóra topikban, töltsd le a pdf-et és olvass!
--
Más: váll-kar lenyomva, annyira nem is volt rossz....
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Zomb€€
őstag
Nah, egy év után először megint voltam futni. 6km, a tavalyi átlagidővel. Najsz.
És mennyi pitsa van Meg sok kis kötsög aki szembefut, meg sétál a pudingon...de szerencsére vagyok akkora bunkó, hogy nekikmegyek"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Eagl3
veterán
Mennyi kreatint egyek feltöltésbe, 20g/nap elég?
Illetve ez ugye 4 adag... ezt megoldhatom úgy, hogy két alkalommal viszem be, tehát 2x10g -ba vagy inkább 4x5-be kéne?
Ill. BCAA-ból mennyi az ajánlott napi adag?Nem csináltam még kreatin feltöltést, BCAA-t meg még nem is ettem, csak ezért érdeklődöm
-
kmisi99
addikt
-
Boxer001
veterán
válasz kmisi99 #28534 üzenetére
Szerintem jó úgy is...bár pont a héten okosított haver, hogy már pedig az nem áthúzás, ha a padon fekszik valaki. Az igazság odaát van.
Hupsz elnézést, "tanácsot" adtam, pedig nem vagyok se nagy, se okos...itt mocsokmisi a bádibilder guru, majd ő megaszondja.[ Szerkesztve ]
-
penene
őstag
válasz Boxer001 #28536 üzenetére
Ha csak a lapocka van a padon, akkor inkább mellet dolgoztatja.
Ha felfekszel a padra teljesen, ahogy a képen is van, az meg a hátat.Ennyi a titok. Asszem én a teremben szedtem fel ezt az infót 6-7 évvel ezelőtt -> de nem lettem izmosabb.
Viszont tesztelhető, és simán érzi az ember![ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Én már a feltöltési időszakban vagyok. 95kg -s súllyal, így 30g/nap a feltöltés, utána 15g a szinten tartás. 5g-s adagokban szedd, többet ne. Sok folyadék kell hozzá, de könnyen kivitelezhető. Grammonként 1dl víz, tehát 1 adaggal megiszol fél litert. Most csak a kreatinnal megiszok 3l -t, azon felül pedig majd 4-et. Szinten tartás időszakában ezt majd pótolni kell persze.
A por az oldódása miatt gázos. Először meleg vízzel ittam(kibírható...), aztán merész voltam, és kipróbáltam hideggel(azért úgy kellemesebb). Botmixerrel keverem, de nem oldódott, jött is a hasmenés. Ma már visszatértem a meleg vízre, 15s keverés után eltűnt a vízben. Szóval mindenképpen így csináld.
Jah, én úgy állítottam be, hogy reggel kardio után, majd 10 órakor, ebéd előtt, 3 körül, edzés után, és 20 óra környékén az utolsó. Később nem jó, mert nem tudsz elég vizet meginni.penene: jah, meg a tricepsz is megérzi. Legalábbis nekem mindig fáj...
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Tipo16V
aktív tag
Ma a kondiban a nagy fazon 2 dolgot is mondott:
ő az 5mg-os kék stanára esküszik, neki bejött diétánál, másik meg hogy edzés előtt a vállat kente be ilyen kevert okossággal: paprika kivonat, csípős masszázs olaj, meg vmi mentolos szar.... bemelegít elvileg. próbálta már valaki?
Meg hallottam valami "meláni" nevű szarról, amiben biztos vok, hogy nem ez a neve, de kb 4 emberen átment a név, és mire hozzám eljutott meláni lett, valami kogsz féle, és elvileg barnulsz tőle szerintem ultrabaromság."Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
MPowerPH
félisten
válasz _ATi_1 #28540 üzenetére
Az elsőt isten bizony kipróbálom, mégis jobb a langyos víz, mint a meleg.
A másodikkal az a gond, hogy a a mixer is szépen felkeveri, de amikor megiszom, érzem a szemcséket, és a pohárban is maradnak. Meleg vizesnél pedig eltűnnek a szemcsék.
Aki nem bírja a meleg vizet, annak kicsit gázosabb. Én már megszoktam, sajna hosszabb bicajozáskor is gyakran csak a meleg víz maradt a hőségben, ugye a szánk meg száraz volt, így azt ittuk.Don't Tread On Me
-
spammer
veterán
válasz God Vazzeg #28544 üzenetére
Elhiszem, nem azért mondtam. De ez már az überfaxság kategória nálam
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
MPowerPH
félisten
válasz God Vazzeg #28545 üzenetére
Most álljak neki egy nap hatszor teát főzni? Pikulát. No meg nem rajongok a teákért.
Tipo16V: Meleg víztől? Mint a tea, csak nincs benne aroma, nem? Nekem is volt hajjaj, de nem a meleg víztől.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Tipo16V
aktív tag
válasz God Vazzeg #28544 üzenetére
vélemény róla??
BMW áld meg a Jóistent hogy nem fostad össze magad tőle...én egyszer ittam edzésen langyos vizet...kocsiban maradt.....egész este fostam
igen attól...igyál már meg akkor 1 liter langyos vizet...hanem fosol be, akkor ufo vagy!!![ Szerkesztve ]
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
Aktív témák
- Robotporszívók
- Microsoft Excel topic
- Politika
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest