- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
penene
őstag
Ma tényleg nyomi idő van, nekem se megy úgy az edzés, ahogy kéne, de ez lehet csupán azért van, mert fos vagyok.
-
BÁ Nutrition
addikt
mer hogy edzel?
[link]egyébként ez nem is olyan rossz szerintem
ez viszont nagyon nagy baromarc.. beszarás hogy lehet ilyen hülye valaki
legelsőre gondolok [link]bár még nem néztem végig lehet lesznek hülyébbek is[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Jojo5
őstag
válasz BÁ Nutrition #28408 üzenetére
próbálok mindig maximumot+egy kicsit nyújtani, ha kell egy kis hangoskodással megfűszerezve
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
BÁ Nutrition
addikt
tévedtem, vannak nagyobb idióták is
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Kassadin
addikt
A sok idióta.
-
Zomb€€
őstag
Kíváncsi lennék hányan haltak meg a videón, voltak elég durvák is.
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
tween
őstag
4:25-nél besírtam
-
bognar110
őstag
Sziasztok nagy bátorság kellet hogy el szárnyam magam és meg osszam veletek az alábbi képeket. Eredményem 2012.03.01-2012.05.22 [link] Szerintem nem rossz eredmény én örülök ennek is. Vélemény ?
[ Szerkesztve ]
-
Nexuiz
tag
válasz bognar110 #28420 üzenetére
A második képen már új pólód van? Vagy itt mit kell nézni?
bognar110: Nyugi már csak tegyél be rendes képet, ahol mondjuk póló nélkül (nem, nem vagyok langyi). Csinálsz egyet most és 2 hónap múlva még egyet azon jobban meglátszik az eredmény, mint egy ilyen eltakart képeken.[ Szerkesztve ]
Nem én voltam!
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz bognar110 #28424 üzenetére
Én is gondoltam hogy ez lesz. Meg haverom is.
Szerintem 2 hónap alatt azért szép fejlődés, főleg hogy ektomorf alkatnak tűnsz. Nekem ami nem tetszik, hogy tricepszed nem nagyon látszik, mondjuk ez a kép izom mutogatás szempontjából nem előnyös, csak ebből arra lehet következtetni, hogy kissé cigánymódon edzel, bicepsz mell, stb, látványgyúrás. De ha csak a kép meg a beállás a rossz akkor legyek elnézve.
Maga mutogatás nálam nem erény, ezért én sem akarlak pátyolgatni, csak azért akartam írni pár sort, hogy ne csüggedj, sokan hagyják abba azért mert leszólják őket hogy "nem is látszik rajtad semmi, balf@sz"![ Szerkesztve ]
-
bognar110
őstag
válasz littlelion21 #28425 üzenetére
Jó majd lesz póló nélküli is jogos 73mm is örülök.
-
mocsanisi
senior tag
az látszik hogy hízott, de azért tippre én nem 13kg-t mondtam volna De legalább csinálja, hízik, az nem rossz.
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Jojo5
őstag
válasz bognar110 #28422 üzenetére
azért mondom, mert a póló takar és nem látszik úgy mérvadóan semmi csak, hogy vastagodtál
tőlem bevághatod a durcát, nagyon nem érdekel, de ha normális véleményt vársz akkor normális képet rakj be!---Lasali---: aki egy ilyen véleményért abbahagyja az meg is érdemli... (a beszólásokat\megszólásokat\véleményeket a helyén kell kezelni és nem besírni\rágörcsölni)
btw: most este ráálltam a mérlegre és 90.5kg-ot mutatott, szóval Ijk te már nehezebb vagy szóval, dagadt disznó, kezdj el diétázni
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
bognar110
őstag
válasz mocsanisi #28428 üzenetére
Betegségem előtt 63 voltam, aztán volt ez a fosós hányós betegség hála a jó istennek legalább 4 napig nem tudtam rendesen enni azt mondta az orvosom diétázzak nem igen tartottam be, aztán láttam hogy kicsit apadok rá se álltam a mérlegre nem mertem.
---Lasali---: Nem izommutogatásnak indult a dolog csak csináltam egy képet aztán össze hasonlítottam a régivel.
Jojo5: jaja tudom igazad van.
tween : DE néha
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
Majd lesz ez jobb is... Mindenki kb ilyen szinten kezdte, nem kell elkeseredni.
-
mocsanisi
senior tag
"Ismerd el sporttársaid eredményeit! Ne őket húzd le hanem meríts belőlük erőt és motivációt, hogy te is még magasabbra emelkedhess! Tisztelet, alázat, akarat! Ez az élsport!" - Most találtam szerintem rohadt jó kis idézet.
Amúgy meg, mocsokmisi amikor elkezdte ezt az egészet, vagyis itt már edzettem
[link]
[link]Szerk.: Itt egy tricepsz póz is [link]
[ Szerkesztve ]
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Kassadin
addikt
válasz littlelion21 #28425 üzenetére
Megalapoztad a reggeli jókedvem, már jobb így elindulni melózni.bognar110: Te meg zabáljál.
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
Én is beállok a sorba, én 3 hónap alatt diétáztam le 5 kilót, de még annnnyi munka van, hogy az már fizikailag fáj de basszus.. olyanok vagyunk mint az öregasszonyok, bassza meg, szedjük már össze magunkat
-
Zomb€€
őstag
Már megint kezdi mindenki?
Akkor én kimondom, 93 kg vagyok és izmos ...
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
macikos
addikt
130Kg a súlyom, szerintem gilisztás vagyok, mert nagyon vékony vagyok.
-
Tibor_560sec
aktív tag
Szevasztok gyúrósok !
Egykezes kézi súlyzót (tárcsa+rúd+csap) hol érdemes venni ... ?
Mert konditerembe nem mindig jutok el ...Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Tibor_560sec #28447 üzenetére
"Egykezes kézi súlyzót (tárcsa+rúd+csap) hol érdemes venni ... ?"
többnyire sehol... drága. -
_ATi_1
senior tag
Ha nem tömör fém tárcsásat veszel, hanem cementeset, akkor meg lehet úszni nem túl drágán, viszont ha nagy súlyokkal edzel, már kényelmetlen a nagysága miatt...
-
deniro2
senior tag
Tescoban volt nemrég akciós (1,5k/5kg), nézd meg ott hátha...
_ATi_1: a cementes olyan nagy, hogy kb. 10 kilót lehet felpakolni belőle egy egykezesre, ami nagyjából semmire nem jó...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs