- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
válasz
bandus #31494 üzenetére
Ja, én úgy szoktam enyhíteni csóróságom felett érzett fájdalmamon, hogy benézek az extremefit-es weboldalra, összeválogatok csomó dolgot, amit szívesen ennék (általában 200k körül szokott kijönni), aztán ha mindent átnéztem, elolvastam és kiválasztottam, akkor törlöm a kosárból
Arra a 10 percre, amíg válogatok, kurva jó érzés
-
Markgx10
őstag
válasz
bandus #31073 üzenetére
Én inkább nézelődnék, mint edzenék
, ha lehetne, de reggel, max 1-2 lány szokott járni, ők is nagyon ritkán, igaz ha lejönnek, le sem veszem a szemem róluk
(persze diszkréten
)
Bubee: megint igazad volt
Szívem szerint már most vennék egy dobozzal, csak a csóróságom és a költözés gátol meg ebben
De ami késik, az nem múlik.
-
LOTR
addikt
válasz
bandus #30998 üzenetére
legalább már tisztában vagy vele
nem akarok senki nevében sem szólni, de ha jól tudom/hiszem Bubin kívül itt mindenki csak hobbiból csinálja, neki vannak egyedül komolyabb tervei a jövőre nézve
a hobbi szintet, meg el lehet érni számolgatás nélkül is, mondjuk diéta alatt azért számolgatom, de a tömegelés nálam úgy néz ki, hogy eszek amennyit gondolokDAVID
szerintem kezd úgy, hogy beírod a gugliba -
Motion_Blur
félisten
válasz
bandus #30255 üzenetére
Na kibontottam a cuccot, de nincsen benne adagoló kanál, pedig a leírásban benne van:
Keverj el 1 adagolókanálnyit 2-3dl vízben, tejben vagy gyümölcslében. Alaposan keverd össze egy shakerben 20 másodpercig vagy amíg fel nem oldódott teljesen, és azonnal fogyaszd el.
63kg a súlyom, mennyit kell és milyen rendszerességgel innom?
-
Markgx10
őstag
válasz
bandus #30253 üzenetére
Idei táplálékkiegészítőim listája:
1. Fehérje
2. VitaminAztán persze fogok kokszolni is valamit
, de csak akkor, ha a kúrára és a kúra utáni dolgokra (cucc, fehérje, kaja, utókúrás cuccok stb.) is előre egy összegben megvan a lé, addig eszembe sem jut. Most a költözés miatt úgyis olyan szinten 0-n vagyok, hogy már kellemetlen
, ezért ez még várat magára.
-
Markgx10
őstag
válasz
bandus #30243 üzenetére
Reggel edzés előtt, ha még nem is tudsz ch-t bevinni, mert hozzám hasonlóan lusta vagy annyival korábban kelni, azért egy fehérjeturmixot mindenképp nyomjál le. Erősebb nem leszel
, de legalább sok felesleges negatív folyamattól megkíméled magad
Nekem ez a tapasztalatom
Meg az, hogy hozzászokás kérdése az egész, én majdnem olyan erős vagyok így is mint délután (ritkán megyek le délután, érezhető, hogy betöltötten jobban megy, de akkor meg fáradtabb vagyok az egész napos munka után)
-
penene
őstag
válasz
bandus #30095 üzenetére
Én már kb. 2 éve mindig turmixszal/shakekel indítok (de amúgy valszeg reggelizni is bírnék, de az mindegy).
Mostanában 85G zabkorpa + fehérje. Lemegy hamar, és mire a melóba beérek, meg teszek veszek (1.5 óra), addigra már meg is éhezem újra.Szerintem nem sokkal drágább, mint egy kiadós egyéb reggeli, pl. rántotta.
Jah, Bibby már be is írta a tutit.
-
LOTR
addikt
válasz
bandus #30095 üzenetére
ja, ismerős, de ugyan úgy hozzá lehet szoktatni magad, mint az egész napi kajáláshoz
először csak keveset eszel, aztán eljutsz odáig, hogy már éhes leszel amikor felekelszzeg
mi privát húsnál szoktunk virslit venni, talán beles virslinek hívják, de kb egy árban van a csmellel, így túlzásba azért nem kell vinni, mert mégis egy feldolgozott termék -
-
DeadMeat
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bandus #29230 üzenetére
szoktam én célozgatni?
Bibby: arról nem is beszélve, hogy zabkorpát meg egészségpénztári kártyára is tudok venni, tehát kvázi ingyen van (innentől kezdve senkit nem érdekel, hogy 10 deka korpa áráért majd egy kiló pelyhet lehetne venni... burzsulykoggyunk mán egy kicsit
)
-
zeoos
tag
válasz
bandus #29170 üzenetére
Nehogy azt hidd, hogy nagyot mondtál ... beszéltek itt mindenféle baromságot össze-vissza, közben pedig testépítő újságok képeit rakosgatjátok a falatokra és persze láttatok már étrendkiegészítőket amit a nagyok esznek, de lövésetek sincs a hatásmechanizmusáról. És te szólsz be nekem? Hahh. Valószínüleg valami terembe lejáró, tesztoszterontúltengéses és nagymellényű fiúka lehetsz. Jobb ha tudod, te még csak a faterod himbilimbijében hintáztál, amikor én már az első edzőtermek alapítótagja voltam valamikor hajdanán. De hagyjuk is az egészet, csak nem kellene beszólni kisöcsi
-
Bubee82
őstag
válasz
bandus #28060 üzenetére
Nekem k750i van, de w910i-t akarok helyette. Minden frankó a 750-el, 2 éve megvan. Még a joy-al se volt gondom, pedig az "állítólag" hamar elb@szódik. Azért akarom lecserélni mert fogtam a kezemben nemrég 910-t és tetszett a nagyobb kijelző, meg hogy viszonylag vékonyabb
-
ígyvanferi
addikt
válasz
bandus #27947 üzenetére
Pedig azt a zöldalmás "vizes" fehérjét kipróbálnám. Kár, hogy nem lehet belőle néhány adagos kiszerelést, amolyan kóstoló jellegűt kapni.
Milyen gyakorlatot használtok tricepszre? A koponyatörön, letoláson, egykezes, fejfölöttin kívül ajánljatok valamit, ezeket már unom.
Mod.: szívesen látnám ezeket a csajokat nálunk a teremben 'edzeni'.
-
Xelo
addikt
válasz
bandus #27915 üzenetére
dymból már nekem a Super Mega Gainer jönne be ha vennék, igaz kevés benne a protein de azt pótólom külön. Up Your Mass nem drága? bár ha azt nézzük viszonylag kisebb adagokból áll és megvan rakva rendesen cuccal.
grabber: kell, normális kajálás.
ha nem eszel elég húst akkor azzal a 20ongramm extrától sem leszel nagy.. ha meg sokat kell pótolnod a pénztárcád bánja (bár ígyis úgyis)
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest