- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Yettel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atos19881101
senior tag
-
sladka_pani
senior tag
-
LackoMester
addikt
válasz
golya32 #11620 üzenetére
Elég gyakran járok Pozsonyba, nemmondom, h. nemvoltak ( korábban ) kisebb problémák, de nemjellemző, általában Ok minden, a tesóm is ott dolgozik bár multinál ( AT&T ), ott sosem téma a nemzetiség, és nálunk se itt Csallóközben, mi itt szépe együtt tudunk élni, persze istenbarmai mindehol vannak.
-
atos19881101
senior tag
válasz
golya32 #11534 üzenetére
Szerintem az erősebb használatnál az 1 nap még nem is olyan rossz. Sajnos majdnem az összes "okostelefon" huzamosabb használatnál csak 1-2napot bír. Ugye magas processzor órajel, nagy kijelző, wifi, stb. ..
Speeedfire: Én már jó pár éve OSx-et használok, és stabilitásban nincs párja. Ugye az Apple egy oprendszert gyárt egy bizonyos hardverre optimalizálva, ellentétben a többi gyártóval, akiknél 1 oprendszer fut több fajta hardverrel. ... és ugye itt jönnek a fagyások, lassulások ... stb. Egy direkt adott hardverre gyártott szoftvernél sosem lesz jobb egy toldott-foltozott rendszer, nem beszélve a buherálásokról. (épp ezért akarok független telót is, hogy még véltelen se kelljen buherálni ...)
-
-
RudyD
tag
válasz
golya32 #11431 üzenetére
Üdv!
Gratu a leszokáshoz. Én meg mostanában pálinkázgatok (na jó tágabb értelemben véve a kifejezést.) . Épp ezért raktam zárójelbe a megjegyzést mert én is szívom mint az állat. (Igaz a körülményekre és a végeredményekre igyekszem odafigyelni.)
De pl. egy jó kis pipázás vagy egy nyár esti borzgatás közben egy szál jófajta szivar elpöfögtetése (évente-kétévente) már inkább közelebb áll a megfelelő és még elfogadható dohányfogyasztáshoz. A lényeg - ezt a témát lehetne rágni rendesen. De támogatom az ötletet.
Úgyhogy: @Balinov: Szerintem 6 órás tanfolyás nem valószínű hogy ér ennyit - főleg ha kezdőknek lett hirdetve. Az a tudás fog menni magától is. A cigi káros, úgyhogy szerintem tessék elinni a pízt. B-) Így kiválasztottuk a kettőből a harmadikat is.
( n.t.s.: De rég ittam már egy jó Guiness -t.) -
Balinov
titán
válasz
golya32 #11036 üzenetére
felfele nem olyan moka.
kollegam megcsinalta, meselte hogy arut szallitott orszagszerte, rendszeresen hajanlba indult, szoval minden perc alvas szamitott, mellette levo meg valami junkie volt, allandoan buliztak hajnalig. azt nekitamasztotta a Wharfedale-ket, meg be a prodigy cd-n, loopolva, es elment dolgozni.
ezekkel ezt nem tudom megcsinalni, max ejjel felmegyek es beburitok egy liter tejet az ajto ala
-
RudyD
tag
válasz
golya32 #10356 üzenetére
Üdv!
Érdekes szép 'jobb színe' van. Esetleg az átszínezés az mit kóstálna rajta?
(mondjuk valami sötét M.Zöldre... B-) )(btw: Jól látom hogy a nyerget nem látom? )
Engem lehet érdekelne, de egyelőre csak cserével esetleg egy javításra szoruló Nakamura ranger vagy egy Scirocco pár honap garival és kp értékegyeztetéssel?
(ld.: [link] korábbról.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest