- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexxxis
aktív tag
-
Trabecan
tag
válasz
makopeter #3751 üzenetére
Ezzel teljesen tisztában vagyok, csak én már a türelmetlenebb típusba tartozom és nagyon úgy voltam az 5 nap alatt, hogy már nagyon kellenének a lapok XD. Írtam is, hogy sokkal jobb a lapok "beszerzési" lehetősége, mint a HS-ben volt bármikor is. De : azt tartom, hogy száguldani azért itt sem lehet és a legtöbb láda azért elég gyengus cuccokat rejt magában...Nekem 15 különböző legendem van és hozzá a copyk : összesen 29 és amiből megvan mindhárom : 5 féle. Ebből persze kaptam is, de vagy 10-et a bankkártyáról kotortam össze
.
-
Trabecan
tag
válasz
makopeter #3744 üzenetére
Én 5 napja tolom a Runeterrát, de azért vannak vele bajok bőven, már ennyi idő után is : a HS-t 3 éve tolom, de itt olyan érzésem van, mintha állandóan murloc pala ellen mennék : egy kör és ha van megfelelő lapom, akkor nyerek, ha nincs, akkor vesztek. Nem nagyon van "javítási" lehetőség. Általában a 4. - 5. kör környékén már látszik, hogy ki fog nyerni, pláne ha ismered az ellenfeled dekkjét a kitett lapjai alapján. Szerintem ezt a Magic engine-t nagyon lebutították, mert java részt azon a vonalon megy a játék. Vannak persze olyan deckek, amik sokáig játszhatóak egymás ellen, (pl. Teemo nagyon aranyos stb.) de rengeteg itt is az aggro deck (pókok) és a kontroll deckeknek nagyon jól kell húzni, hogy elkaphassa őket. A cápás deck az egyik kedvencem, sok-sok leszedéssel és heal-el, de sokszor még ez is kevés. Ha meg valaki már az elején behúzza a kombóját (Yasuo, vagy Braum + a "hozzávalók"
) akkor esélytelen vagy szinte, hogy nyerj....Akkor már sokkal inkább Gwent, ráadásul azt most nagyon jól "feljavították", élvezhető vele a játék. Nálam egyenlőre marad a HS etalonként, de nem mintha azzal nem lennének szintén apróbb gondok
.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
makopeter #3712 üzenetére
Azért az elmúlt egy évben kijött néhány kiegészítő, ami azért egy újoncnak nehezíti a dolgát a lapok összegyűjtésében. Én a Crimson Curse alatt, március környékén pihentettem a játékot, úgy, hogy az ST és SK frakció már fullosan megvolt, és most a catch-up alatt azért izzadok rendesen, hogy egy-egy decket ösze tudjak rakni, sosincs elég scrapem. A béta-játékosokat valóban jól kitömték a full value scrappel, ez tény, de most picit nehezebb elindulni. Ezt úgy kompenzálta a CDPR, hogy mindegyik frakcióhoz van egy egész jó starter deck, amivel el lehet lenni egy darabig, sok jó lapot belepakoltak, ami segíti az elindulást. Ettől függetlenül továbbra is eléggé F2P barát a játék, nem nehéz a reward pont vadászat, főleg nem az elején, de azért egy fokkal pénzközpontúbb a játék, mint a kezdet kezdetén volt.
-
Valentin_Z
kezdő
válasz
makopeter #2291 üzenetére
Így van, ahogy mondod. A Tibor+Assire+Roach+Golem kombó eléggé durva tud lenni, de persze ehhez kell egy adag mák is, hogy minden összejöjjön.
Azért csodálkozom kicsit, mert őrült nagy tempót tudnak diktálni (talán a legdurvábbat jelenleg), és a Venendal Elite+Cantarella kombó is gondoskodik arról, hogy a második-harmadik körben is legyen még tartalékuk.
Sok buffot kapott ez a játékstílus az elmúlt 2-3 hónapban. Ezek szerint még mindig nem elegendő, hogy konstansan kompetens legyen. -
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
makopeter #2239 üzenetére
Hát papíron igen, de mivel ritkán játszok, szinte mindig a szintem alatt lévőkkel játszok. Itt 4200 körül alig lehetett 50% felett a winrate-em, sokkal nehezebb végigküzdeni a szinted ellen. A kevés gyakorlást meg kompenzálja a sok Swim és Pumpkin stream nézése.
Szerintem az emote-ok szándékosan ilyenek. Hearthstone-ban megpróbáltak normális emote-okat berakni, de egy idő után már nem tudtam nem BM-nek ítélni egyiket sem.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
makopeter #2232 üzenetére
Na csak meglett a rank 20. 98 win 36 lose-zal, a vége izzadósra sikeredett. Azért itt 4200 körül már érzem, hogy nagyon jól játszanak az emberek. Ilyenkor jön át, hogy mekkora dolog elérni azt a 4500-at. Főleg 2 nap alatt 300 mmr-t szerezni.
A Succ-ra ráférne egy rework. Oké, hogy megölhető, de ha lapelőnyben rakod ki, broken.
47 pontelőnnyel sem volt safe a pass.
-
-
micafighter
nagyúr
válasz
makopeter #2142 üzenetére
Meg a weather ugye szedi le a pontokat az ellenféltől, kvázi gyengitve a hailstormodat, ugyhogy vagy a hailstorm pontot maximalizálod, vagy a weathert, ezért is elég szerintem a kettö közül az egyik. Én amugy mindkettőt olyan deckben látom logikusnak használni amiben mozgatni tudod az ellenfél lapjait, de ettől függetlenül most tényleg szinte mindenki játszik vagy golden weathert vagy hailstormot, kedvencem mikor armor NR nulla mozgató lappal hailstormozik
Rengeteg ilyen van amugy pro ladderen is.
Arra amugy nem tudtok megoldást, hogy a játékból megnyitott patch notes az aktuálisat mutassa? Nekem fixen a juliusi patch notes-ot mutatja, pedig azota volt már több patch is. De pl néztem swim egyik videóját, nála az aktuális patch notes-ot mutatta.
-
micafighter
nagyúr
válasz
makopeter #2133 üzenetére
Igen hasonló mint a ranked, csak itt sokkal kisebb a k érték, vagyis nem olyan mint a sima ladder, ott nagyon magas a k érték ezért van hogy eleinte 40-50 MMR-t kapsz egy winre, és 3-4 MMR-t von le a vesztésre, de fentebb is hasonló, és elég nagy visszaesés van helyezésben minden nap. A Pro ladderen nem lesz visszaesés mert nem az aktuális poziciódat nézi, hanem az általad elért legjobb pontot, tehát ha 1. helyen voltál és buktál utána sok meccset és nagyon leesett az MMR-ed, attól még a 1. helyen leszel, amig valaki meg nem dönti azt az MMR-t amit elértél.
Sok meccs igen, de a "sima" ladder nem nagyon köti le a pro játékosokat, pár nap alatt felmennek rank 20-ra, onnantol meg csak grindolnak másfél hónapig, egyik nap első helyen vannak, elmennek alszani, reggelre már buktak száz helyet, kezdhetik elöröl a grindot.
Plusz a jutalmak is rankhoz vannak kötve ugye, ugyhogy szerintem nem baj hogy magas a k érték a sima ladderen igy viszonylag könnyü feljutni és a jutalmakat kiszedni, de kellett mellé egy másik ladder is ami kompetitívebb.
Sima ladderen most ugy látom a 4200 MMR-t ami feloldja a pro laddert a legtöbben 100-200 meccsből elérték, a pro ladderen pedig ha versenyezni szeretnél bajnokságokon akkor a pontszerzéshez 4 frakcióval 100 meccs frakciónként a minimum, az 400 meccs, ez összesen 600 meccs 2 hónap alatt, tehát átlagosan napi 10 meccs. Nem kevés, de munka/család mellett is vállalható, szerintem jól lett belőve a dolog.
-
micafighter
nagyúr
válasz
makopeter #2131 üzenetére
1200 körül van a kezdő MMR, amit ugye frakciónként külön számol. Tehát 1200ról indulsz, és amikor nyersz hozzáad pár pontot, amikor vesztesz akkor levon pár pontot. Viszont azért hogy ne csináljanak az emberek 4-5 alt accountot pro ladderre, van egy olyan követelmény, hogy az MMR-ed "feloldásához" 100 meccset kell játszanod az adott frakcióval az adott szezonban. Minden meccs 1%-át oldja fel az MMR-nek, mindegy hogy vesztesz vagy nyersz. Tehát az első meccsed után feloldottad az 1%-át az 1200-nak, ami 12. A második meccsed után feloldottad 2%-át ami 24. Attól függöen, hogy nyersz vagy vesztesz, az 1200 pont nőni/csökkeni fog. Tehát mondjuk van egy frakcióval 50 meccsed, és mivel többet nyertél mint vesztettél, felment az MMR-ed 1300-ra. Viszont még csak 50 meccset játszottál, igy az 1300-nak az 50%-át fogja neked kiírni meccsek után, vagyis 650-et. Utána mondjuk a következő meccset elveszted, 51 meccset játszottál eddig, és a veszteség miatt 1295 lett az MMR-ed, aminek igy az 51%-át oldottad fel, vagyis a játék 660 MMR-t ir majd neked.
Ez igy fog müködni addig, amig meg nem lesz a 100 meccs az adott frakcióval, akkor feloldottat a teljes MMR-ed, onnantol már "normálisan" fogja számolni, 100% -nál többet nyilván nem tudsz feloldani
Onnantol irni fogja rendesen mennyit nőtt vagy csökkent az MMR-ed minden meccs után.
https://masters.playgwent.com/en/rankings/pro-ladder
Itt ugye meg tudod nézni az aktuális állást, irja hogy a 100 meccsből ki melyik frakciónál hol tart, és irja a valós MMR-t is ha ráviszed az egeret valakire.
Pl most az első heyzuess, nilfgaard-al 201 MMR-je van viszont még csak 17 meccset játszott, ha ráviszed az egeret irja, hogy a valódi pontja 1182, aminek a 17%-a a 201.
A rangsorolásnál pedig összesített MMR-t néz, az 5 frakcióból a 4 legjobb MMR-edet nézi.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
makopeter #2124 üzenetére
Én nem hittem el a Vrihedd Officer képességét, mikor megláttam. A goldok felénél jobb lap és bronze.
Olyan furán oldották meg az egészet. Kivették a goldokat sebző lapokat, ezáltal elérték azt, hogy kevésbé legyenek interaktívak, aztán meg emiatt kisöpörték az alapötletet. Nem lett volna egyszerűbb egy shackles buff, és több goldot is sebző lap? De elmegyek addig, hogy szerintem még erre sem lett volna szükség.
micafighter: Most így belegondolva a spell scoia is csak a te oldaladról interaktív. Ugye ez a deck volt az első problémás ilyen szempontból. Most már annyi problémás pakli van, hogy ő lett a pozitív példa.
-
micafighter
nagyúr
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
makopeter #2109 üzenetére
-1-et vont le az előbb. Ti most az elite ladderon vagytok vagy hogy működik ez?
Más: Ciri dash-nak most van valami értelme? Lényegében kijátszol egy "bronze" lapot azért, hogy bekerüljön egy gyemge gold a paklidba. Ha nem tudod háromszor kijátszani, akkor rossznak tűnik.
Schirrú meg a másik nagy kérdés. Általában egy extra mulligan volt az utolsó körben hyperthin paklikban, hogy a halott lapot egy scorchra cseréld. De most így biztosan megéri ez, hogy az esetek jelentős százalékában nem lesz nagyobb lap saját magánál? Halott lapot halottra.
-
Valentin_Z
kezdő
válasz
makopeter #2097 üzenetére
Azta! Ez gyors volt! Én olyan csütörtökre tippeltem volna az indulást, sebaj!
Megnéztem a tegnapi stream videót, és sok dolog tetszik az eljövendő patchben, de nagyon remélem, hogy nem fogják a készítők sokszor eljátszani már, hogy ennyire felülírják a játék addigi mechanikáját a változtatásokkal.
Egyes lapokra mondjuk valóban ráfért már egy egészséges változtatás, mert jelenlegi formájukban szinte értelmetlen volt az ability-jük (Ioverth, Draug, Trollolo,Treason,Ele'yas, Regis etc.). -
Valentin_Z
kezdő
válasz
makopeter #1989 üzenetére
Majd ezeket is biztos megvágják, mint 2 hónapja a Vicovaro Novice-okat, hogy 4ről levitték 1-re az erejüket. Ha jól tudom, a Celaeno Harpy örvend a legnagyobb népszerűségnek az egész játékban mint kártyalap. Nem véletlenül, de az ilyeneket általában mindig utoléri a nerf vagy redesign végzete...
(#1992) NyxNyxNyx: Délelőtt nekem is nagyon lassú volt, nem egyszer percekig keresett ellenfelet az MM, cserébe nagyon jól adta legalább
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
makopeter #1987 üzenetére
Már az is jelentős lenne, ha nem aktiválná a deathwish-eket a kikelő harpy. Hogy akarod megoldani, hogy ne érje meg a többi monsternek? Ha ennyit változtatnak rajta az bőven elég, de lehet sok is. Ahogy kerül be több bronze lap a játékba, úgy lesz egyre kevesebb harpy.
#1989: Szerintem is használnák, mert a többi monster laphoz képest kevésbé szituációs. De ezért mondom, hogy szerintem ez majd megoldódik magától, ha több lehetőség közül lehet választani.
-
micafighter
nagyúr
válasz
makopeter #1921 üzenetére
Control ellen is jó a saját pontok megvédésére, villen, scorch stb ellen. Igaz ezeknél lehet lock is, de patch elött sokkal több lockot láttam a játékban, mint most. Illetve a megfelelö idözitéssel pl villen verhetö vele.
Amugy a dwarf meg qg matchupban se az a baj, hogy countereli öket, hanem az, hogy azokat amugy is countereli már vicovaro, auckles meg peter-el, amik közül peter meg auckles kb auto include minden deckben.
-
micafighter
nagyúr
-
atainprison
senior tag
válasz
makopeter #1915 üzenetére
Nem számolod hozzá az elpusztított kártyák esetleges későbbi értékeit. Pl. queensguard esetében, ha második és harmadik körben is használta volna (mindenféle buff nélkül) őket, akkor már csak abban a két körben 28 ponttól esett el a Skelligés játékos (nem számítva az elsőt, a dbombbal).
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
makopeter #1900 üzenetére
Az még hagyján, hogy belerakta, de ki is játszotta őket együtt.
Ekkimara + maerdrome + borkh összesen volt neki 3-11+8 =0 strenght play ás egy scorch effekt amivel szintén sikerült magát megszívatni.
Kicsit casualoztam, és mikor nagyobb szintű játékosokkal dob össze fura azt érezni, hogy nem csinál totális baromságokat az ellenfelem. Itt 3k mmr körül ritkán van olyan meccs, ahol nem nyom valamelyikünk egy hatalmas missplayt. Én múltkor véletlen a -3-as maerdrome-ot raktam a saját unitomra.
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
válasz
makopeter #1893 üzenetére
Monsterrel meg lehet pedig szivatni, a caretaker kiszedi sz egyik axement, katakan megeszi a másukat, a harmadikra meg mrgy succubbus
Amugy ez az axemen így kb olyan mint a spellatel csak sokkal kevesebb spell szinergiával, illetve az axemen csak boardon buffolodik ugye, mig a dol blathana kézben meg pakliban is.
Nyilván lehet nyerni axemennel de nem tudom elképzelni hogy a jelenlegi 2900as MMRemen labdába tudna rugni bármi ellen ami szembe jön (reveal nilf, trebuchetes nr, spellatel, törp, consume monster).
Szerintem az axemen eddig is csak a frost szinergia miatt volt OP, egy bronz nithral volt amiket többször is fel tudtál támasztani, plusz megtámogatta még a shieldmaiden meg hjalmar is. Ezeket mind nerfelték ugye. Patch elött pedig frost meg stammelfords ami valuet tudott adni az axemennek, ezeket is nerfelték.
Kicsit sajnálom mert patch elött axement játszottam a legtöbbet, de a frosttal tényleg OP volt, bár szerintem tul lett nerfelve ez a kit.
-
micafighter
nagyúr
válasz
makopeter #1887 üzenetére
Kiváncsi vagyok hogy müködhet most egy axemen, a frost nerfen tul a veteran nerf is fontos mert igy mardrome bármelyik körben banisheli, 30+ra meg már nem nagyon lehet öket felbuffolni hogy akár egy axemen is elég legyen ha fent tud maradni. A shieldmaiden nerffel pedig már a shieldmaidenek se win conditionok, bár játszom még öket de leginkább a thinning miatt, meg 15 pont egy lapon azért nem rossz T1ben.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
makopeter #1887 üzenetére
Igen, nagyon fontosak a mercenaryk, a plusz body thunderboltonként és hornonként +4 str. Most az ellenfelemnek még dim bombja is volt, amivel addig várt míg tudott, de így sem tudott nyerni. 15-0-ban vagyok.
Igni már most jelen van mindenhol kb.
szerk.: Na 15-1, elfelejtettem, hogy van olyan lap, hogy Succubus. De így is csak 4 ponton múlt.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
makopeter #1868 üzenetére
Én eddig elvoltam az időjárással, szerintem nem volt vele komoly gond.
Azt viszont nem értem, hogy Skellige-nek miért nincs olyan egysége, ami clear sky-t csinál egy sorba. Minden frakciónak van, kivéve nekik. A weather immunitás megszűnt, tehát nem értem. Bezzeg a Scoia'tael-nek van, amikor tele van olyan lapokkal, ami elmozgatja az egységeket az adott sorból.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
makopeter #1768 üzenetére
Csak ha nekik van 1 shackle-jük, akkor már ki is kaptál.
micafighter: A wild hunt warrior burtál erős lap. Én szerintem simán lehetne 3-4 erősségű is. Ha csak 2-t talál el, akkor is rákényszerít, hogy kijátssz egy 6 erősségű weather counter lapot és így vagy egálban úgy, hogy ő még vékonyította is a deckjét. Tehát a tech lap segítségével vagy egálban az ellenfeleddel szemben. Normális esetben a tech lap kijátszása után neked kéne előnyben lenned. Azt nem szeretném, hogy ebből a szempontból HS-ig menjünk el, ahol bizonyos techlapok magában megnyerik a játékot, de azért jöjjek már ki jobban abból, hogy játszom azt a fost.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
makopeter #1699 üzenetére
Lugos-t én is szeretem, Clan an Craite Raidert szoktam dobni vele 2-3. körben, amikor Lord of Undvikot kell megölnöm, de önmagában is elég jó, 17-19 pontot simán hoz, vagy kevesebbet de akkor meg előrántok a deckből egy medvét.
A spelles Scoiatel ellen kell egy Scorch a végére, és esélye sincs, a Protectorok szinte minden esetben azonos erősségűek. Az a lényeg, hogy semmiképp sem szabad laphátrányba kerülni ellene, és ő kezdje a 3. kört, vagyis az elsőt neked kell nyerned.
-
atainprison
senior tag
válasz
makopeter #1557 üzenetére
Majd meglátjuk a patch élesedése után, hogy ezek a változtatások mennyire számítanak, mert őszintén én túl sok jóra nem számítok. Az, hogy top 1000ben mennyire uralja a mezőnyt, nem hinném, hogy néhány streamből lejön. Több magas mmr-es játékos is megerősítette, hogy nagyon erős pakli, csak sokan azért nem játszanak vele, mert nem túl élvezetes játszani vele (függetlenül attól, hogy mennyire könnyű vele nyerni) és ez az igazi "cancer" pakli kimondott vérpistikéknek (akinek nem inge..).
-
Derrewyn
senior tag
-
-
salaam
senior tag
válasz
makopeter #1442 üzenetére
Nagyon jó hogy írtad, így máris jobb lett a játék, már egyáltalán nem unalmas, megyek is játszani azonnal.
Ha esetleg nem sikerült volna feldolgozni, elmondom mégegyszer. NÁLAM nem ezek a számok, NÁLAM minden tíz mérkőzésből hét alkalommal a két domináns pakli valamelyike az ellenfél. NEKEM nem tetszik ez, ha ilyet szeretnék, akkor ÉN visszamennék hearthstoneozni. Amikor azt mondom, hogy unalmas a meta, akkor természetesen MAGAMRA értem, mármint, hogy NEKEM és nem valamelyik másik jóskapistának itt a fórumon.Szóval kösz a hozzászólásod, valóban jobbá tetted a topicot, de legközelebb inkább tartsd meg magadnak az okoskodásod
-
micafighter
nagyúr
válasz
makopeter #1442 üzenetére
Szvsz nem az a gond ha bevált paklikkal játszanak az emberek, a gond szerintem akkor van, ha 2-3 bevált pakli van csak
Ha van 6-7 erős pakli amik különbözen játszanak és amik különböző képpen verik egymást (kő-papir-olló effekt) akkor az már nem rossz szerintem.
Azok a számok nagyon jónak tünnek
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
makopeter #1392 üzenetére
Tegnap este nekem is sokat rosszalkodott, bár új laptopon avattam fel, én arra fogtam, hogy rá kell nézzen egy szaki, hátha valami rosszul lett telepítve
.
Ma még nem játszottam, este újra adok neki esélyt, hogy jól működjön.
Szerk: az előző két hsz-ból, már minden tiszta
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
makopeter #1344 üzenetére
Ez még mindig nem magyarázza meg.Oké, bocsi felfogtamSzeirntem amúgy vannak botok a játékban. Relatív fullos paklival egy tag annyira rosszul játszott, hogy ez már nem lehetsges. Megnyerte az első kört, aztán a második körben kirakta az utolsó lapját, amikor még bőven nem nyert azzal sem.
salaam: Melyik paklival tudod elverni a queensguardot és a törpéket?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
makopeter #1157 üzenetére
Pont ezaz, gyengébbé teszi az utolsó körödet, de nem teszi teljesen tönkre. Scoia-t is nagyon meg tudja szivatni, ha kiveszi a scorch-ot vagy más fontos spellt Aglais elől. Sokszor pont annyit jelent, hogy megnyerd a meccset. Főleg, hogy a Scoia meccsek nagy részén a rally halott lap az utolsó körben.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
makopeter #1152 üzenetére
Számomra is, ugyanakkor ezért nem végleges verzió. Gondolom sok mindent leszűrtek ebből a pár hónapból, és ennek az eredményét kapjuk jövő héten. Azért béta, mert szerintem balance nyugodtan lehet addig még többször is. Ennek mondjuk nem örülök, mert megint az lesz, hogy kinyitok X keget, kiválogatom a hasznosnak ítélt lapokat, craftolok X lapot, majd amikor nagyjából megvagyok, változtatnak rajta, és mehet a kukába az egész, és se kegem, se scrap-em elölről kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest