- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavyrain
őstag
-
Mister_X
nagyúr
Csak kettőt?
Én még át is mentem "retardba", ami legendary-k kellettek, nem szaroztam és aranyba lettek legyártva. Vagyis hazudok, Skelliga, NR és ST szett mozgójaiból ki tudtam váltani a szebb kivitelt meglévő legendary-khoz.
Pontosabban Nilfgaard paklinál szerencsém volt, három bronze-t is dobott mozgóképesként, egy gyakran használt silveren gondolkozom, hogy azt még lecserélem. Jelenleg (és egy jó darabig) három paklival játszok:
- kémkedős Nilfgaard szett (midrange?)
- nyílt kezes (sok reveal) Nilfgaard pakli (control)
- Wild Hunt (midrange) MonsterHa nem kötném az ebet a drágább kártyákhoz, a reveal Nilfgaard paklim is teljes lenne, így egyfajta átmenet a kémkedős között. Monster paklinál nem erőltettem a drága lapokat, épp megvolt minden hozzá (keg adott egy legendary WH lapot, ami egy sorba tolja az ellenfeleket).
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát ez elég merész, senkinek sem javaslom, hogy így megcsonkítsa a játékát. Ha betöröd két frakciódat, akkor is mennyi, kb 1 legendaryt tudsz legyártani belőle? Ez 4 nap játékkal amúgy is megvan.
Rot tosseres téma: Én már gondolkozom, hogy ki is veszem őket, egyszerűen mindenkinél van valami counter. Ha nem tudják megölni a tehenet, akkor viszont brutál value, szóval még nem tudom. De amúgy lock, harpy-t berakod mellé, bloodcurdling Roarral megeszed a tehenet, arrébb rakod a unitokat, nagyon sokféleképpen meg lehet oldani.
Úgy érzem nagy hátránnyal indultam így, hogy előző szezont rank 15-ön végeztem, casual-en is fullos paklija van az embereknek, rankeden is most megakadtam, meg meg is untam. Sok legendaryt nyitottam, de nagyon kevés olyat nyitottam, amit szerettem volna. Én is szünetelek kicsit, majd ha feljebb tolódik a ranked és a jelenlegi szintem ellen tudok küzdeni jó lesz. (amúgy iszonyatos missplay-eket tolnak rankeden szinte minden meccsen és ezek közül sokat még így is elveszítek, szóval lehet csak simán változtatnom kéne valami nagyobbat a paklimon és sikerülne továbbhaladni)
-
-
atainprison
senior tag
Szerintem az egyáltalán nem lenne jó és nem is lehetne kivitelezni. Egyrészt ez nagyon bonyolult egy minijátéknak, emiatt nagyon sok ember bele se kezdene, másrészt a bonyolultsága miatt sokkal nehezebb balanszolni és a fejlesztőknek azt is állandóan patchelni kéne, stb.
Ez így külön játékként tökéletes, én is imádom, de egy másik játékba beültetve, nem lenne életképes. -
Genji
őstag
Nekem kifejezetten tetszenek az animációk. HS-hez képest sokkal több tartalom van egy-egy animációban. Amúgy meg én úgy fogom fel, hogy egy plusz célt/időtávot adtak a játéknak ezzel. Elvégre ez egy gyűjtögetős kártyajáték és ha már megvan minden lapod, gyűjtheted a prémiumokat. A meteorit por meg nagy ötlet volt, hogy nem kell "pazarolni" a kristályt, hanem amit kedved van upgrade-hetsz egy másik currency-vel. Totál játékosbarát megoldás. Nem értem hova a só, hogy miért nem mást fejlesztettek, örüljünk inkább annak ami van.
-
Heavyrain
őstag
Hidd el sajnos megvan az a réteg, akik csak azért fogják kipróbálni a Gwent-et, mert "húú, f***a mozgó kártyák vannak benne" és valószínüleg ők is ugyanúgy fognak költeni mikrotranzakcióra, így mint üzleti döntést megértem.
Személy szerint én csak a leaderekre használom a meteorit port, úgyis azt látom garantáltan én is meg az ellenfél is minden meccs elején. -
NyxNyxNyx
addikt
-
TazLeacher
nagyúr
Valahol egyet értek. Nem mondom, hogy hidegen hagy, mert jól néz ki, ha meglesz a cucc, csinálok majd lapokat, de az nekem sem jutalom. Ellenben ha választható lenne, akkor 50 scrap helyett mindenki 1 keget választana, mert - főleg később, amikor már sok lapod van - az szinte biztos, hogy min. 50 scrap.
-
TazLeacher
nagyúr
Aha, de miért?
Ha jól értem, akkor az van oda írva, hogy boostol 1-et ennek a kártyának az összes másolatán, bárhol is legyen. Lerakom, ad mindegyiknek +1-et, így lesz az összes 7-es (saját maga is). Lerakok egy másikat, az ad +1et mindegyiknek, így lenne 8-as. Ha jól értem nem az van oda írva, hogy annyival növeli, amennyi az asztalon van. A másik kettő, ami az asztalon van, az már kifejtette a hatását. Miért indul újra a képessége, amikor lerakok mellé egy másikat? A Hawker Healer se ad boostot újra egy unitnak, ha lerakok mellé valamit.
-
Heavyrain
őstag
Elméletileg akkor csinálja, ha akár egy tized másodpercre is megszakad az internetkapcsolat. Ethernet kábel mellett ez ritkábban jelentkezik.
A fejlesztők valahol írták, hogy dolgoznak rajta. (Nem értek hozzá, de laikusként szerintem annyi elég lenne, hogy a "kapcsolat megszakad a szerverrel-> meccs leállítását" módosítsák " a kapcsolat megszakad a szerverrel 5 másodpercen keresztül -> meccs leállítására)Szerk.: Bár az meg valószínüleg szerver-kliens közti szinkronizációs problémákat okozhatna.
Valamint a megjelenéskor lesz lehetöség visszacsatlakozni a megszakított meccshez. -
NyxNyxNyx
addikt
Ezeket amit írsz mind javítani fogják. A laposra azt írták, hogy feljegyezték, de még várni kell vele. Ugyanígy, mint a többi "apróság", hogy nem látsz semmit a lapjaidból, amikor az ellenfél mulligan-ezik. Elvégre még béta, hiába open.
Egyébként tényleg brutál idegesítő.
Más: Az előbb elvert egy Cerys-es Skellige deck. Ez sem tűnik normálisnak, minden körben újraéleszti az egész brigádot + Ceryst is... Holnap kipróbálom, kiesett Cerys az imént.
Most NR-t próbálgatom, ennek is vannak brutál combo-i, csak nagyon nehéz levédekezni egy Ignit.
-
-
Heavyrain
őstag
Hivatalos információ még nincs, de szerintem lesz benne magyar nyelv.
Azt már most tudjuk hogy az open beta és/vagy a játék megjelenésekor új nyelveket fognak hozzáadni.
Viszonylag kevés szöveg van benne (Ha tippelnem kéne, akkor jelenleg a Witcher 3 szövegének kb 3%-a, később a singleplayer tartalmakkal is max 10%-a).
Bevált fordítócégük is van, akikkel dolgozhatnak (Witcher 3-nál ha jóltudom akkor a QLOC felelt a honosításért).
Ráadásul, még ha veszteséges is a fordítás, szerintem akkor is meg fogják csinálni, mert jelenleg az a céljuk, hogy minnél több emberhez eljuttassák a Gwent-et.De írok a supportnak, ha kiadhatják ezt az információt, akkor majd beírom ide, hogy mi volt a válaszuk.
-
NyxNyxNyx
addikt
Az ellenfél mmr-jétől függ legjobban. Volt, mikor összerakott egy nálam többszáz mmr-rel magasabban lévő emberrel, kikaptam és valami 5 pont körül vesztettem. Gwent Trackerrel látod meccs közben az ellenfél mmrjét és a tiédet is. (Scoia'tael-hez kb kötelező, nehéz követni, hogy épp mit húzhat ki a first light, milyen spellek vannak a paklidban és melyik unitodnak van a legtöbb, legkevesebb erőssége, illetve milyen silver lapjaid vannak még a pakliban.)
-
TazLeacher
nagyúr
Senki nem jött még rá a rankedre. Engem rendszeresen sz*pat a játék. Legutóbb is: nyerek hármat, 33, 29, 26 pont. Vesztek egyet, -71. Így rohadt egyszerű ám előre haladni. Ezt valahogy nagyon rendbe kellene tenni. Döntetlenért levon pontot? Én most teljesen beragadtam lvl10-en, egyszerűen nem tudok tovább menni. Amikor már majdnem megvan a lvl11, utána sorozatban veszítek annyit, hogy lemegyek a béka segge alá. Viszont a ranked győzelemért elég jól adja az XP-t legalább.
100 kegből átlagban lesz 10-12 epic (amiből 2-3 talán lengend). Na, ebből sokra nem mész, csak nagyon nagy szerencsével.
-
TazLeacher
nagyúr
Azért itthon egy átlagos játék 10-18.000 Ft platformtól, stílustól függően. Ezekbe jó esetbe beleteszel 10-30 órát, majd vége a dalnak. Eddig ebbe van 100+ órám és ez még csak a béta. Ennek fényében ha bejön a játék, akkor egy AAA-s játék árát rákölteni nem ördögtől való szerintem.
Az elején én sem vásároltam, később vettem 2x7 és egyszer 15 keget. Ha elindul az Open Béta, szeritnem még veszek indulásra egy 40-es pakkot. Így az elért kegekkel már lesz egy korrekt indulóm. Még ha nem is lesz szerencsém, hogy kihúzzak pár igazán op lapot, akkor is legalább mennyiség lesz, amiből rövid időn belül scrap.
-
Fortian
tag
Pont ezt teszem, de olyan szörny paklik jönnek ahol alsó hangom körönként lazán hoz 50-60-at. Nem is beszélve az ultraritka 800 dustos arany lapokról amik behívnak embertelen mennyiségű extra lapot..és ez így van a többi nációval is...
Nem vagyok béna átlátom a kombókat, igaz a paklim elég gyengus de a maxot ki tudom hozni belőle...ennyire elég. Ezért is írtam h 10-ből kilencszer vesztek mert a maradék egy emberke közel azonos hozzám azokat simán hozom
Béta még csak nem sírás ez hanem megállapítom a sorsolás nem az igazi -
NyxNyxNyx
addikt
Az a baj, hogy a legkisebb netszakadásra internethibát ír és vereséget. Nekem volt ilyen annó otthon még netváltás előtt. (Internetezés és más játékkal való játszás közben észrevehetetlen volt a szakadás, itt mégis kidobott.) Majd a közeljövőben jönni fog a reconnect feature, addig én hanyagolnám, ha ez a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OTP Bank topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- Goddess of Victory: Nikke
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- Apple IPhone 15 Kártya-független Amerikai modell (Dual E-sim) 08.04ig gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest