- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
válasz
TazLeacher #2148 üzenetére
Nem volt netem egy hónapig, most kezdtem a szezont egy armor variánssal nyomom a ladder alját (1800 MMR), főleg Movement Scioatel, Consume Monsterek, Harpoon Skellige és mirror jön szembe. Fogjuk rá, hogy változatos.
-
micafighter
nagyúr
válasz
TazLeacher #2118 üzenetére
Korrekt
-
micafighter
nagyúr
válasz
TazLeacher #2116 üzenetére
Van amivel néha meg tudtad öket fogni, néha nem, mert általában nagy pontos gold lapokat játszottak, és gyakran lock is volt náluk.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #2106 üzenetére
Nekem most az a bajom, hogy teljesen hozzászoktam a decktrackerhez és az most nem indul el. A deckem print screenjével kell szenvednem, előbb alig jöttem rá mi az utolsó lapom.
micafighter: Scoiához főleg.
Más: Eskel 3 meccsből egyszer sem volt value. Utolsó körökben sok esetben halott, amikor meg nagy value, akkor nem biztos hogy szükség is van rá. Én most kiveszem a pakliból.
-
micafighter
nagyúr
válasz
TazLeacher #2102 üzenetére
A gravehag meg Mourntart lett
Több új nevet még nem vettem észre
Egyébként szerintem nagyon jók lettek az új artok
(bár sokat láttunk már hamarabb ugye) Az új megszerezhető avatarok is elég korrektek
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #2102 üzenetére
Water hag új neve. Már arachas venom van a lacerate helyett a választási lehetőségek között.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #2092 üzenetére
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #2091 üzenetére
Megnéztem a végét...kb. megint lehet újratanulni az egészet.
-
Valentin_Z
kezdő
válasz
TazLeacher #2073 üzenetére
Valószínűleg látja, sőt! Nem is a barna lapot láthatja, hanem a saját frakciójának a színét. Pár hete én is kaptam operatortól egy reaver hunter-t. Én Nilfgaarddal voltam. Visszakevertem a reaver-t, majd a harmadik kör megkezdésekor azt vettem észre, hogy a paklim tetején egy kék, temeriai liliomos lap van.
Gondolom az ellenfél is ugyanazt látta, amit én.(#2078) makopeter: Sok sikert! Én épp az imént értem el a 4200+ MMR-t. Több nekem nem is kell, a season zárásáig nem fogok több ranked csatát nyomni, nehogy 4200 alá kerüljek.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #2074 üzenetére
Ausztrai a srác, nem ausztrál, benéztem...sajnos első kőrben 3:0-ra ki is ejtette a magyar srácot.
-
micafighter
nagyúr
válasz
TazLeacher #2056 üzenetére
Itt már csak ugy tudsz feljebb jutni ha elkapsz egy winstreaket, ez itt már ilyen sajnos, mikor napi szinten néztem SuperJJ meg LC streamet, ők is napokig 1 helyben topogtak a ladder tetején, pedig szvsz a legjobb játékosok. Érdemes trackert használni és nézni mik jönnek szembe, a leggyakoribb deckek ellen érdemes lehet techelni. Meg ha nincs meg a 60% winráta (nyilván nem 5-6 meccsből) akkor érdemes elgondolkodni a deckváltáson. Monsterrel mész? Mik jönnek szembe?
-
micafighter
nagyúr
válasz
TazLeacher #2050 üzenetére
Nincs sajnos, 4307 volt a max (rank 297), onnan visszacsúsztam 4200-re, azóta csak a napikat csinálom casualon. Picivel 4200 alatt vagyok most (1-2 win kell hozzá) ugyhogy elkezdek majd most megint ladderezni, meglátjuk meddig jutunk
Btw várom már az új patchet
Season végi rewarddal meg is lesz szerintem a teljes kollekció. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #2032 üzenetére
Még annyi, hogy 3.700 felett nagyon szépen eloszlik a fekkek aránya. Bár még mindig a Monster a fajsúlyos, de közel sem zavaró. A mai játékom során pl. minden frakcióból volt ellenfél, NG-ból vsak 1, de a többiből min. 2.
-
makopeter
tag
válasz
TazLeacher #2018 üzenetére
Én is belefáradtam már ebbe a patchba, de annyival nem erősebb most a Monster, ami indokolná ezt a népszerűséget. Sajnos sokan mégis az egyszerűbb utat választják: Gwentdb top 5 deckből copy paste egyet és ennyi. Pedig sokkal nagyobb élmény egy saját paklival haladni előre.
-
makopeter
tag
válasz
TazLeacher #2016 üzenetére
Az előző patchban Crach an Craitnek magasabb volt a népszerűsége, mint most Dagonnak.
Dagon úgy lett top pakli, hogy nerfelték a Harpykat, az időjárást és Succubust is.
Ha megnézem a mostani snapshotot, ennyi pakli még sosem volt benne felsorolva, tier 3-as paklikkal is meg lehet verni a Monstereket.
Ettől függetlenül tényleg erősebb Dagon és a Monster, de közel sem ez a legrosszabb patch. -
Alexxxis
aktív tag
válasz
TazLeacher #2010 üzenetére
Sosem fogom megérteni miért kell utálni, hányni az aktuális erős deckektől.
-
Valentin_Z
kezdő
válasz
TazLeacher #1974 üzenetére
Igen, én is ebben bízom! Haladok, de nagy út áll még előttem a 21es rankig.
-
micafighter
nagyúr
válasz
TazLeacher #1931 üzenetére
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #1870 üzenetére
Nekik healelős lapjuk van helyette. Meg van az archer ami arra izgul, ha a mellette levők sérülnek. Hajó, ami körönként +1 pont így ellensúlyozza a weathert. Sok olyan lapjuk van, ami annál erősebb, minél hosszab a kör. Hjallmar teljesen broken volt, full jogos a nerf. Nem gyengébb, mint Tibor, mert nem kerülsz laphátrányba így ki tudod játszani a 3. körön kívül is bármikor. Az szívás, hogy lehet lockolni undvikot, de ha nem lehetne, akkor mindenki ugyanúgy játszaná. Kambi nerf túlzás, de értem mi a bajuk a lappal. Caranthir túltolták, de így sem teljesen hulladék. Már mikor kirakod egyből 9 power és setupoltál egy jó lacerate-et és körönként is jön a 2+ pont. Nem látom, hogy játszanám a lapot, de teljesen retek.
-
Genji
őstag
válasz
TazLeacher #1864 üzenetére
Kicsit azért lehetnének átgondoltabbak a módosítások, mert kezd olyan lenni, hogy egy lyukat befoltoznak és közben keletkezik két új lyuk.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #1840 üzenetére
Költői volt a kérdés, de köszi. Kikaptam miatta most az imént. Scorch-ot akartam, laphátrányt kaptam.
-
salaam
senior tag
válasz
TazLeacher #1744 üzenetére
Ha mulligan alatt felhúzod és lekeverd, akkor a pakli tetejére rakja, szóval ha t1 lapot húzol, akkor fixen belehúzol és elvesztegetsz egy csomó powert.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #1689 üzenetére
Azt írják redditen működik.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #1673 üzenetére
Én a 6 roundosat csinálom már csak meg. Majd ez változni fog, ha össze tudok rakni egy erősebb paklit, utálok veszíteni.
-
KRoy19
őstag
válasz
TazLeacher #1641 üzenetére
Nekem, van sok tapasztalatom a kapcsolatmegszakadással.
Ha nálad száll el a kapcsolat, akkor olyan, mintha vesztettél volna, ha az ellenfélnél, akkor nyertél és mindkét esetben minden el van számolva(korona, XP, Ranked pontok +/-x)
-
Mister_X
nagyúr
válasz
TazLeacher #1623 üzenetére
Gondolom, mert van konzolos verzió és ott a patcheknek van egy átfutási ideje a rendszer miatt, aztán hülyén venné ki magát, ha a fele játékosbázisnak továbbra is hármat sebezne az RNR.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #1618 üzenetére
Elvileg legfelül már weather monsterből van a legtöbb és még kapni fognak buffot a patchben...
Nem tudom van-e arról valami info, hogy minden változtatott lap után kapunk-e teljesen törési árat, vagy csak az egyértelmű nerfeltekre, de ha az előbbi az igaz, akkor akármelyik paklit le tudom majd gyártani és weather monster lesz belőle sajnos...
-
micafighter
nagyúr
válasz
TazLeacher #1605 üzenetére
Mivel nerf után 5 napig teljes áron törhetöek a nerfelt lapok, és mivel elöre tudjuk már mik lesznek nerfelve, ez megemeli a kegek értékét (nem az árát!). Mivel elképzelhető hogy ez a legnagyobb patch (legtöbb nerfelt kártyát tartalmazo), igy elképzelhető hogy ennél értékesebb (scrapben mérve) sose lesz a keg, mint most.
-
adrian360
őstag
válasz
1. azt mondták visszamenőleg kapnak az emberek kompenzációként scrapet kegenkét, mert a következő patchnél emelnek a lap bontásokon.
2. tudsz jó pár lapot amit nerfelnek, és mikor keget nyitsz, akkor szándékosan azokat gyűjtöd be,majd patchnél teljes értéken lebontod. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Ha valaki tele van nerfet kapó legendarykkal, akkor jobban megéri a dust, mert ott fixen megkapod a 800 scrapet, míg kegben lehet akármi. Ha olyanom lesz, prémiummá teszem a Droughtom és John Calveitet.
-
Genji
őstag
válasz
TazLeacher #1590 üzenetére
Hasonlóan tettem én is
-
Genji
őstag
válasz
TazLeacher #1584 üzenetére
Pontosan!
-
Derrewyn
senior tag
válasz
TazLeacher #1577 üzenetére
Az én deck-em nincs is benne.
Mondjuk most kicsit kezd elegem lenni, elég csúnya vereségszériába kerültem. Ez az utolsó Spellguard mekkora egy mocsok pakli volt. Tele a kezem a sok board clearrel, erre rakja le a golddá váló Enforcereket. Esélyem sem volt, pláne úgy, hogy az én oldalamon elszabadult az időjárás minden soron vagy kétszer.
Nem tudom ezt mivel lehet elverni, de gyanítom, hogy csak másik spell paklival.Most nézem hogy kell ezzel a paklival játszani, hát rém unalmas lehet, amellett hogy baromi hatékony.
-
Heavyrain
őstag
válasz
TazLeacher #1572 üzenetére
Igen. Utána meg talán 10 szintenként van legendary. Illetve fontos megjegyezni, hogy ez nem reseteli a 40 keg-es pity timert.
Ha lehetséges, akkor várj szintlépéssel a patch-ig, mert jelenleg leadert is tud adni. -
atainprison
senior tag
válasz
TazLeacher #1552 üzenetére
Igen, az vicces lehetett
.
Nekem is volt 1-2 ilyen szép pillanatom ellenük, mikor pl. utolsó körben lerakta Schirru-t és a Borke-ot, aztán lelockoltam Schirrut és Borke végül azt égette le. -
KRoy19
őstag
válasz
TazLeacher #1478 üzenetére
Lehet, majd kiderül, hogy mennyire volt rossz döntés, max abbahagyom a játékot, ha nagyon kilátástalan lesz. Nem a világ vége.
-
micafighter
nagyúr
válasz
TazLeacher #1470 üzenetére
Majd arra figyelj azért hogy ez a "forfeit" nem a kört adja oda, hanem magát az egész meccset feladod, tehát ha első körben elnyomod, akkor vége is az egésznek, mint ha 2/0 kört nyert volna az ellenfeled.
Amugy én is azon gondolkoztam amit fentebb irtál. Igazából az a kérdés lesz-e még vajon reset.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
TazLeacher #1465 üzenetére
Boxon a jobb legkisebb gombot kell megnyomni ami az xbox gomb allat van, az ps-en a tapi pad jobb oldali kis gomb lehet 😊
-
micafighter
nagyúr
válasz
TazLeacher #1465 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
válasz
TazLeacher #1452 üzenetére
PCn esc, forfeit és akkor vége a meccsnek egyböl. PSen nincs ilyen?
-
micafighter
nagyúr
válasz
TazLeacher #1415 üzenetére
Sziasztok!
HS-ben nem volt semmi hasonlo sajnos, most a legutolsó kiegnél elövették a login rewardokat ami más játékoknál már pár éve megy, de a HS fejlesztőinek + 9 deckslot "fejlesztése" is több évbe telt (aki nem tudná: HS-ben 9 hős (HS hős = kb a gwent frakcióval) van, és évekig 9 deckslot volt, vagyis egyszerre minden frakciohoz (hőshöz) max 1 decked lehetett, ha valamelyikhez többet akartál, akkor valamelyiket törölni kellett
Ja és ott a napi questek sokszor frakciohoz kötöttek, néha pedig adott questhez külön decket érdemes csinálni ha minél hamarabb szeretnéd letudni)
A gwentes fiukbol hamarabb kinézem hogy az általad emlitettekhez hasonló dolgokkal előrukkoljanak
Illetve mint azt fentebb is irták, más játékoknál a "season" az MMR/rank resetet hozza magával, igy adott szezonban elért teljesitményről lehet beszélni.
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
TazLeacher #1396 üzenetére
Nekem is ugyanígy 22-23 között, lerombolta egész napi nyugalmam, ahogy többször nem tudtam lapot kijátszani, mintha nem engedtem volna el
Egy ilyen DDoS támadást vajon viszonylag gyorsan tudnak hárítani?
-
Prof
addikt
válasz
TazLeacher #1362 üzenetére
Hmm akkor nekem az elso 5 kegbol 2 legendary ezek szerint nem rossz
Igaz total kezdo vagyok, lehet kap az ember vmi bonust az elso kegekre.
-
Heavyrain
őstag
válasz
TazLeacher #1377 üzenetére
Igen. Érdekes, hogy a Gameplay Trailer-ben is még a closed beta-szabályok vannak, pedig azt is az open beta után töltötték fel.
Gondolom már jó pár hete elkészítették a videókat és nem volt kedvük/idejük módosítani. -
KRoy19
őstag
válasz
TazLeacher #1358 üzenetére
Persze arányosan gondoltam én is, szóval Keg-nek nem is kell feltétlen az opciók közt lennie...
Mittudom én például a 15-ös szintlépésemnél adott 100 meteoritot.
Ha lehetett volna választani, modjuk 100 meteorit 50 scrap és 25 gold között, már mindjárt jobb lenne az egész, mert így már ott pihen a képernyő tetején 800 meteorit és semmit nem todok/akarok vele kezdeni.
-
KRoy19
őstag
válasz
TazLeacher #1343 üzenetére
"Bond: Trigger this ability when this Unit is placed on the board and each time another copy of this Unit is played on the same side"
Magyarul: Aktiválódik a képesség, ha a táblára kerül ezt a lap és ezen kívül minden alkalommal ha egy ugyan ilyen lap kerül játékba ugyan azon az oldalon.
-
makopeter
tag
válasz
TazLeacher #1343 üzenetére
Bond – Trigger this ability each time another copy of this Unit is played on the same side
-
KRoy19
őstag
válasz
TazLeacher #1341 üzenetére
Mindegyik ad mindegyiknek 1-1 pontot(saját magának is), szóval ha lehívod az elsőt 6-ból 7 lesz, aztán ha lehívod a másodikat 7-ből 9 lesz végül ha három van akkor 9-ből 12 lesz.
-
válasz
TazLeacher #1287 üzenetére
Azért kérdem mert én semmit nem kaptam
Jó nem is nyomtam olyan bőszen mint itt a többség.
-
Hangfalképű
tag
válasz
TazLeacher #1275 üzenetére
Csak azért volt fura, mert Tyler pont Trissre kérdezett rá, ami meg megvan mindenkinek
Köszi!
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #1251 üzenetére
Nyilván skillkülönbség miatt nem mondhatom azt, hogy ez egy világverő deck, de a golemek ha nem brokenek, akkor semmi sem az.
Nem jött be a reddites próbálkozás se, írták h nem lehet.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #1244 üzenetére
Azért beírok Redditre hátha... Szóval addig ne nyisd ki őket.
-
saen
veterán
válasz
TazLeacher #1244 üzenetére
Miért nem játszol PC-n?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #1241 üzenetére
Sajnálom
Ez így elég hülyén volt megcsinálva.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #1236 üzenetére
Hát én még igazából sosem írtam, de igen nyiss egy threadet olyan címmel h ráfigyeljenek. Ha belinkeled utána ide akkor tudjuk upvoteolni és akkor hátha könnyebben megtalálják.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #1234 üzenetére
Írj a Gwentes redditre "csalódott hangnemben", olvassák a devek is rendszeresen.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #1230 üzenetére
Nem crossplatformos a játék?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #1209 üzenetére
Azt írták Facebookon, hogy nagy valószínűséggel már előtte lehet nyomni, tehát ez nem a launch időpont.
-
KRoy19
őstag
válasz
Felmentem a Twitter oldalukra és a legfelső Post az volt, amit írtam, aztán eggyel alatta, az amit te írsz most.
Bár az igaz, hogy az elsőnél ott van egy XBOX One jelzés. Lehet, hogy akkor pár órára rá lesz külön egy XBox-os launch?
-
Genji
őstag
válasz
Juppí, 9 az sokkal barátságosabb.
-
Heavyrain
őstag
válasz
TazLeacher #1193 üzenetére
Ally – A Unit on your side of the Board
Ambush – Play face down and only reveal when certain conditions are met
Armor – Absorbs a given amount of Damage dealt to a Unit
Banish – Remove the card from the game
Bond – Trigger this ability each time another copy of this Unit is played on the same side
Boost – Increase a Unit’s current Power
Brave – Trigger this ability if your opponent is winning the current round
Clash – Trigger this ability only if neither player has passed
Consume – Destroy a card (or Banish it, if it is in the Graveyard) and Boost the Consuming Unit by its Power
Counter – Reduce the counter whenever the given condition is met. When it reaches 0, trigger the Activation ability. Reset the Counter when the Unit leaves the Board
Damage – Decreese a Unit’s current power
Deathwish – Trigger thgis ability when the card is moved to the Graveyard
Demote – Convert the card to silver (or Bronze, if Bronze was the card’s original color)
Deploy – Trigger this ability when the card is played on the field
Destroy – Move the card to the Graveyard
Discard – Move the card to the Graveyard from the Hand or Deck
Doomed – Units: Banish when Destroyed; Special Cards: Banish after triggering the card’s ability
Draw – Move the top card of cards from your Deck to your Hand
Effort – Perform the specified action for every card targeted by the preceding ability
Enemy – A Unit on your opponent’s side of the field
Gamble – Guess whether the top Bronze or Silver Unit in your opponent’s Deck is Higher or Lower than 5. The consequences of winning or losing your Gamble are written on the card
Heal – Restore a Damaged Unit to its base Power
Highest – The Unit with the highest Power. Ties are resolved randomly
Lock – Disable a card’s abilities. Disables and reveals Ambushes
Lowest – The Unit with the lowest Power. Ties are resolved randomly
Mulligan – Exchange a certain number of cards in your Hand for cards from your Deck including Golds (unless stated otherwise)
Orders – Triggers this ability when your Leader card is played (but before the Leader’s ability is resolved)
Promote – Convert the card to Gold
Reload X – When a Unit with a Reloaded ability is played adjacent to this Unit, trigger that ability X times
Reloaded – Trigger this ability when the Unit is played adjacent to Units with the Reload Ability
Round End – Trigger this ability when the Round ends
Retaliation – Trigger this ability whenever this Unit is Damaged, but not Destroyed.
Reset – Reset the Unit to its base Power
Resistant – A Resistant Unit is immune to the specified Weather effect
Resurrect – Play a card from the Graveyard
Reveal – Turn a card or cards in the Hand over, exposing them to both players
Revealed – A Revealed card has been turned over, exposing it to both players
Shield – Protects a Unit from the next Power-reducing effect
Spawn – Add the card to the game and play it
Spying – A Unit is Spying when it is on the opposite side of the Board from the player who played it
Stubborn – this card cannot return to the Hand
Strenghthen – Increase a Unit’s base Power
Summon – Play the specified cards from your Deck
Timer – Reduce the Timer by 1 every turn while this Unit is on the Board. Trigger the ability when it reaches 0 (at Turn Start or Turn End). Reset the Timer when the Unit leaves the Board
Transform – Convert into a different card
Trio – Trigger this ability when 3 Unlocked copies of this Unit are present on the same row
Turn Start – This card’s ability triggers at the start of its current owner’s turn
Veteran – Trigger this ability at the start of Rounds 2 and 3 when this card is in the Hand, Deck or Graveyard
Weaken – Decrease a Unit’s base Power -
makopeter
tag
válasz
TazLeacher #1193 üzenetére
Újra elhasznalhatod egy egyseged képességét. Sebeztél vele pl. 3at akkor egy másik egységgel ujratoltod és megint sebzel 3 at. A counter szerintem a sima számláló hogy ennyi körönként vagy kör után következik be.
-
makopeter
tag
válasz
TazLeacher #1172 üzenetére
Pont ma néztem én is végig. Nagyon várós összeségében, tetszik a NR köré elképzelt koncepció, Francesca's redraw pakli is jól hangzik, az időjárás is jó irányba változott szerintem, végre nem a lapelőny és Dagon dönt el egy meccset pl.
Az az időjárás effekt nagyon cool: [link] -
KRoy19
őstag
válasz
TazLeacher #1172 üzenetére
Köszi.
Lesznek változások bőven...... -
válasz
TazLeacher #1162 üzenetére
LEgyen igazad és tényleg dolgozzanak a Cíberpunkon mert ha nem szíjjehasítok mindenkit!
-
saen
veterán
válasz
TazLeacher #1154 üzenetére
Szerintem törni csak olyan lapokat szabad amiből felesleg van. Garantált, hogy lesz még balance változás, meglepődnék ha nem.
-
makopeter
tag
válasz
TazLeacher #1151 üzenetére
Hülyén nézne ki, ha a vásárolt paklikat három havonta nyitogatnád újra, mert mindig törlés van.
Mindenki elkezd most gyűjtögetni, nagy változásokat már nem lenne szabad a kártyákkal csinálni, viszont úgy megyünk neki a nyílt bétának, hogy igazából semmit se teszteltünk, mert minden megváltozik. Ez számomra furcsa kicsit. -
saen
veterán
válasz
TazLeacher #1142 üzenetére
Na ezért hagytam abba én is, most viszont érdemes lesz nekiállni, véglegesen meglesz amit megszerez az ember.
-
Prof
addikt
válasz
TazLeacher #1137 üzenetére
Na mostmar ertem miert belyegmeretuek a kartyak a jatekban, mert eleve nem monitorra terveztek
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #1142 üzenetére
Én ezt egyáltalán nem bánom
Amit kiemelnék, hogy a starter paklikban lesz alapból 4 gold és 6 silver, tehát a különbség sokkal kisebb lesz az elején.
szerk.: rankrewardoknál kicsit megszaladtak a kegek
-
KRoy19
őstag
válasz
TazLeacher #1139 üzenetére
Én is nyitottam már vagy 20 keg-et, de nekem mindíg csak ilyen szir szarok jönnek.
Ami van jó lapom, azt szinte mind craftoltam. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #1133 üzenetére
A számok nem stimmelnek nálad.
"On average, you have a 5.15% chance to receive a legendary in any given keg and a 21.55% chance to receive an epic. We did not track the specific drop rate of these rarities as it pertained to the 5th card choice, however we did note that you are far more likely to see a legendary as your 5th choice than you are to find it in one of the first four random cards."Cikk, ami a rarityt és a droprate-et boncolgatja.
Pity timerről:
"We also confirmed the existence of something the community was unsure about, which is a legendary pity timer! Over the entirety of our keg openings, no keg streak of more than 40 between legendaries was noted."Ez nekem érdekes, mert itt sokkal kevésbé érződik a pity timer, mint Hearthstoneban. Én meg merném kockáztatni, hogy én egyszer simán túlléptem a 40-es határt.
-
KRoy19
őstag
válasz
TazLeacher #1130 üzenetére
Persze, nem ördögtől való dolog. Mindenki eldönti magának, hogy megéri e neki a pénzt.
Én személy szerint inkább véres verejtékkel összekaparom a lapokat, mint hogy pénzért vegyem őket. Nem sietek sehova, szóval nem érdekem, hogy minél hamarabb minél jobb lapjaim legyenek.
Sőt pont az a jó benne, hogy mindíg van egy jó lap amit kinéztem, hogy majd megszerzem és nyomom a meccseket orrba szájba.Ellenben, ha pézért megveszem, akkor pont elveszem magamtól az élvezetet kvázi fizetek azért, hogy hamarabb megunjam a játékot.. (szvsz)
Egyébként azt tudja valaki, hogy mitől függ az, hogy ranked match-ek ért mennyi pont jár? Mert nekem teljesen randomnak tűnik. Egyszer kapok 70 pontot ha nyerek, máskor meg csak 30-at.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #1095 üzenetére
Ezt az egyet gyorsan átírom az összefoglalóban, mert tényleg fontos. A többit majd open bétakor.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #1031 üzenetére
Nem lehetetlen, Redditen már most volt egy tag, akinek a teljes kollekciója megvan már F2P módban. Igaz, ő minden nap lenyomhatott egy 4 órát, de akkor is fair.
-
válasz
TazLeacher #1029 üzenetére
Ez ok, de azt hittem hogy rnd paklik vannak az elején és majd ha elérem a 10level-t akkor lehet kártyákért nyomulni egymás ellen. De ha hordóból nyitom mindent akkor mindenkinek lehet mindene - mi értelme van? Na ok megyek nyomok is gyorsan 2 óra kártyát
-
johnyblaze
aktív tag
válasz
TazLeacher #1005 üzenetére
Köszi
-
salaam
senior tag
válasz
TazLeacher #980 üzenetére
Ez az új UI.
Itt van egy összefoglaló a változásokról, ha valaki nem nézte/nézi a streamet. Ez elvileg még nem a teljes, még mennek a meccsek.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #967 üzenetére
Nem, újra megkapod a vásárolt kegeket wipe után.
A 966-os kommentemben is "wipe" akar lenni az a "rota".
-
Derrewyn
senior tag
válasz
TazLeacher #928 üzenetére
Nekem ez a paklim:
Még csiszolom, valószínűleg berakok egy Scorch-ot, ha több Alba Pikeman + Ambassador + Adrenaline Rush kombóval találkozok.
A Foglet csak akkor szívás, ha nincs Woodland Spirit, és persze nincs a kezedben az első körben. Elég nagy rá az esély, hogy az első kör hosszú lesz, és előbb-utóbb kirak az ellenfél egy Clear Skiest a Woodland Spiritre válaszul, ha van azon a soron lénye.
Nyilván rossz, ha épp egy Foglet marad fent a kör végén, de azért pusztán emiatt talán még nem kaptam ki.
Mondjuk most elültetted a bogarat a fülemben... -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #921 üzenetére
Mikor kirakták ellen Draig-et az volt az első gondolatom, hogy ha ez nem fleeting akkor mennyire broken. De szerencsére az.
-
saen
veterán
válasz
TazLeacher #907 üzenetére
Köszi a magyarázatot! Akkor valamennyit fogok még játszani, bár keményen nem tervezem tolni, van bőven játék amivel tudok még játszani. Meg ügye reset után teljesen más lapjaim lesznek.
-
saen
veterán
válasz
TazLeacher #905 üzenetére
Visszaesés számít valamennyit? Elég limitált a készletem, meg úgy nagoyn még nem mélyedtem el, szóval sokáig biztos nem jutok.
Rank 2 talán ahol kezdtem meg valami 700 pont, nem nagyon értettem.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #897 üzenetére
Azért lett ilyen az arány, mert mikor bejött a ranked szüneteltem, így későn kezdtem és az elején sokkal gyengébb ellenfelekkel rakott össze, mint kellett volna. Ha egyszerre kezdtem volna mindenkivel sokkal másabb lenne.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #895 üzenetére
Na nekem rank 9 a végállomás, elégedett vagyok ezzel is 45W 20L, aztán majd reset után tryhardolok inkább. Weather monster nagyon idegesítő lesz majd a reset után. Olcsó és nehéz olcsón counterelni.
Shirrú lehozott mégegy meccset, ma még nem is kaptam ki hála neki.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #893 üzenetére
Legyártottam Shirrút és beraktam Igni helyére. 1 meccset konkrétan megnyert nekem mikor 2 11 HP-s lényét leszedte az ellenfélnek (ekkor én aktiváltam), a többi meccsen meg csak simán brutál hasznos volt. Van egy olyan érzésem, hogy sokat fogjuk látni még. Most még senki játsza körbe.
Ja és 5 meccse nem disconneltem.
-
saen
veterán
válasz
TazLeacher #890 üzenetére
Az új tartalom a solo mission lesz, de nem tudom az mikor jön.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #886 üzenetére
Majd a reset után szerintem Nilfgaard + Scoia'tael frakciókra megyek rá. Nem sokat láttam az előbbit, de abból amit láttam nagyon bejön. Scoia meg azért, mert laphátrányból utálok játszani.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #884 üzenetére
De a Clear skies csak egy sorra hat most már. Én pont hogy elkezdtem félni a weather deckkektől. Eddig nem volt velük bajom, viszonylag jól betudtam lőni mikor éri meg eltolni a Clear skies-t. Szinte mindig több row-t szedtem le vele mint egy. Így az Aardnak viszont mi értelme?
Én most szüleimnél lakok 2 hétig, de a 100 megás Telekomos net annyira szakadozik, hogy nem bírja a játék és kivág minden meccsen. De olyan rövid időre szakad meg, hogy pl Overwatchozás, vagy stream nézés közben meg sem érzem. Jó lenne, ha megpróbálna reconnectelni, nekem jelenleg ez a legnagyobb bajom. Én végül nem vártam össze a kegeket.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #882 üzenetére
Szerintem azért, mert annál többet nem tudnának mondani, hogy "még nem sikerült megegyezni a Sony-val és a Steam-mel, amint lesz megállapodás szólunk".
Mármint gondolom ez a probléma, sajnos nem néztem utána, mert engem nem érint, de mi más lenne?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #867 üzenetére
Na ez rám nézve gáz, mert a szint átdolgozás óta alig játszottam így alig kapok keget.Ja hogy 5 levelenként 2 keg, akkor annyira nem gáz.
-
saen
veterán
válasz
Ezek szerint lesz reset? Ha igen mikor?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Ha jól értelmezem, akkor ezek szerint tuti, hogy nullázás lesz, csak keg-el jutalmazzák a rangokat. Tehát tényleg semmi tétje most a rankednek...királyság.
Akkor lehet veszteni bátran.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher #857 üzenetére
Miért van mindenkinek szakálla?
-
Ver'alor
tag
válasz
TazLeacher #850 üzenetére
Köszi szépen a válaszokat!
Ezek alapján biztosan megvárom az új patchet, és végigböngészem az új és módosított lapok képességeit.
Azóta gyűjtögettem még a scrapet, most van olyan 500 körül. Sokkal gyorsabban lehet haladni, mint elsőre gondoltam.
Más: Valaki meg tudja mondani, mi értelme van annak, ha egy arany lapnak van időjárás-immunitása? Úgy tudtam, az arany keret magában is védi, így meg nem értem, mi értelme van, de gondolom nem a semmiért írták rá. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #856 üzenetére
Csak simán azt akarják, hogy jobban át kelljen gondolni a kémek kijátszását. Jelenleg a legtöbb szituációban jók.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #854 üzenetére
A kémlapokat szétnerfelték. + A decoy is egyből újrajátssza a dolgokat. Nem rossz irány, de így talán még erősödött a Scoia faction ability, ami amúgy is a kedvencem.
-
Mynock
tag
válasz
TazLeacher #851 üzenetére
Jó kilátások
.Köszi
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #842 üzenetére
Szerintem nyomd a rankedet. Nem kell parázni azon, hogy menti a statot, most még béta, fejlődni kell és azt a legegyszerűbb, ha rankeden lépkedsz felfele aztán a szinteden tolod. Egyből talál ellenfelet, az elején még nyerni is könnyebb, szaftos ranked rewardok vannak minden szintlépés után, szvsz nagyon megéri és jelenlegi formájában csak kísérletezgetni van értelme a casualnak.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
TazLeacher #840 üzenetére
Hát én pont akkor szüneteltem, mikor bejött a ranked. Előtte sokat játszottam, a régi prendszer szerint lvl 89 voltam, mikor átváltott az új rendszerre. Az új rendszer szerint pont tegnap lettem lvl 15 (ha a casual rank alatt a lvl-t érted). Eleinte játszottam pár casualt, de nem volt túl jó a balance és folyamatosan kikaptam. Azóta csak ranked. Sokkal jobban bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- E-roller topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest