Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz makopeter #2133 üzenetére

    Igen hasonló mint a ranked, csak itt sokkal kisebb a k érték, vagyis nem olyan mint a sima ladder, ott nagyon magas a k érték ezért van hogy eleinte 40-50 MMR-t kapsz egy winre, és 3-4 MMR-t von le a vesztésre, de fentebb is hasonló, és elég nagy visszaesés van helyezésben minden nap. A Pro ladderen nem lesz visszaesés mert nem az aktuális poziciódat nézi, hanem az általad elért legjobb pontot, tehát ha 1. helyen voltál és buktál utána sok meccset és nagyon leesett az MMR-ed, attól még a 1. helyen leszel, amig valaki meg nem dönti azt az MMR-t amit elértél.

    Sok meccs igen, de a "sima" ladder nem nagyon köti le a pro játékosokat, pár nap alatt felmennek rank 20-ra, onnantol meg csak grindolnak másfél hónapig, egyik nap első helyen vannak, elmennek alszani, reggelre már buktak száz helyet, kezdhetik elöröl a grindot.

    Plusz a jutalmak is rankhoz vannak kötve ugye, ugyhogy szerintem nem baj hogy magas a k érték a sima ladderen igy viszonylag könnyü feljutni és a jutalmakat kiszedni, de kellett mellé egy másik ladder is ami kompetitívebb.

    Sima ladderen most ugy látom a 4200 MMR-t ami feloldja a pro laddert a legtöbben 100-200 meccsből elérték, a pro ladderen pedig ha versenyezni szeretnél bajnokságokon akkor a pontszerzéshez 4 frakcióval 100 meccs frakciónként a minimum, az 400 meccs, ez összesen 600 meccs 2 hónap alatt, tehát átlagosan napi 10 meccs. Nem kevés, de munka/család mellett is vállalható, szerintem jól lett belőve a dolog.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák