- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kis telefon hatalmas teleppel
-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
Azért pici vitaindító: mindenki netdeck-kel nem? Ha streamről, ha webről, ha a haverodtól vagy így vagy úgy.
Ha 1 vagy 2 tech kártyát kicserélsz azt attól még netdeckelted nem?Eleve a mechanikák véges száma és a rendelkezésre álló kártyák száma eléggé behatárolja mi az optimális / mi a meta. Az a szép ebben a játékban, hogy ettől függetlenül visszanézve legtöbbször van egy olyan lépés amit elb@sztam és amin elment a meccs (4100 MMR), ezért aki jól játszik - netdeck ide vagy oda - megérdemli a wp-t tőlem.
Egyedül az idegesítő ha meme/fun deckel próbálkozol casualban és jönnek a T1 netdeckek amik ellen nulla esélyed van. Ezt elismerem.
-
NyxNyxNyx
addikt
Én 3700-ig netdeckkel száguldottam 85%-os winrate-m volt. Azóta megálltam, fun paklikkal játszok, vagy ha netdeckelek sem nyerek. Millel szerencsére sokkal nem találkoztam, a 10-ből 8 az gondolom túlzás. (Már csak azért is, mert ahogy ismerlek tuti átváltottál volna valami sok lapos NR-re.)
-
Alexxxis
aktív tag
Majd' 1 hónapod van még elérni a tetejére. Igen, engem is többek között ez hátráltat, hogy sokat kell áldozni az idő oltárán
, de mióta visszapattantam a nyeregbe 7-ből 5 napot játszom ~1-2 órát. Lassan haladok de biztosan - teszem hozzá, hogy nekem a célom is kisebb a te jelenlegi rankodnál
.
-
NyxNyxNyx
addikt
Én ezzel mindig egyetértettem. Régen volt kedvencem a Dorf pakli, de az is a saját, nem teljesen row stackelős fajta volt healerek és potionok nélkül. (lényegében egy control scoia néhány törpével, biztosítva a CA-t és valamennyi carryovert)
Monstert meg undorítónak találtam, de az Eredines verzió ki tudta kapcsolni az agyamat egy kicsit. Ami nagyon undorító volt és imádtam, az a control scoia closed bétában, szerintem erre emlékszel velem kapcsolatban. -
micafighter
nagyúr
LC mondta a mult héten hogy a mostani 4k az kb a patch előtti 3k-nak felel meg. Az igazi játék 4k felett kezdődik
Amugy én azt vettem észre a gwent sokkal több gondolkodást igényel mint a HS, de lehet csak én álltam hozzá rosszul a HShez. Persze itt is meg ott is vannak autopilot deckek ahol csak pasziánszozol és pakolod ki a kártyákat.
-
salaam
senior tag
1 win kell a 4k-hoz, de úgy érzem, hogy megint tartok két hét szünetet.
Master az így kb. r10 lenne hsben, ennyi ostoba embert én nem láttam, mint amennyi ma jött (nem salt, 12-1t mentem, de annyira felb*sszák az agyam azzal, hogy nem 1k mmren ülnek, hanem a játék valamilyen oknál fogva engedi nekik, hogy 4k környékén legyenek, hogy szabályszerűen ragelek a gép előtt).
Mindenki copypaste buffos marhaságokkal, semmit nem játszanak körbe, megőrülök. -
micafighter
nagyúr
Nálam most magasan a monster dominál, nem eröben hanem a szembejövö pakliknál, szembejövők kb fele/több mint fele monster, ezt láttam LC streamjében is, multhéten majdnem mindig néztem amikor streamelt. Abban viszont tényleg jobb lett a helyzet hogy a tier 1 nem egy frakcióból áll, szvsz most több frakcionak is van tier 1 erősségű deckje.
-
Derrewyn
senior tag
Nekem nem volt medve a paklimban, de mégis kuka lett.
Hjalmar változást pl. nem értem. Most pont ugyanolyan erős, mint Tibor, de mivel meg is kell ölni Undvik-ot, így tulajdonképpen gyengébb, mert nem elég csak a kör végén kivágni a táblára. Ez így BS.
A Kambi változással együtt meg teljesen megöli a rájuk épülő stratégiát.Nálam egy 3. kör vége a Kambis paklimmal úgy nézett ki (ha minden összejött), hogy Renew > Avallac'h, Kambi, Dimeritium a legerősebb goldjára, majd Hjalmar.
Így eddig 24 pont előnyöm volt, most ebből lett 15, vagyis legfeljebb 2 gold + leader lehet neki a 3. körben a táblán (egyikre ugye megy a lakat). Továbbra is kell a lapelőny, hogy pl. Kambi után ne rakhasson banyákat, vagy hasonlót.
Eddig is meg kellett dolgozni a winért, most még mázli is kell hozzá... -
salaam
senior tag
És megint megcsinálták. Az a nagy gond egyébként, hogy nem létezik lokális meta, vagy talán ilyen 1k mmr után semmiféleképp. HSben volt rá esély, hogy a #1 deckkel szétaláztak r15 körül, mert teljesen más volt a meta, itt viszont ugyanaz van r21ig. Az ember leül reggel, lemásolja az éppen aktuális #1 skellige deckket, aztán este befejezi mondjuk +600 mmrel. Két napig izgalmas is volt a játék, de ez most megint unalmas. Várom már a következő patchet
Egy winre vagyok a r18tól, de elhányom magam, ha még egy skellige ellen kell játszanom, majd talán ha jönnek a nerfek
-
NyxNyxNyx
addikt
Annak a teóriának mi volt a másik fele? Hogy valami Blizzardos hozzátartozója kapja a freeze mage-eket warriorként, vagy egy random embernek akarnak jót, hogy nekik rossz legyen?
Amúgy most nekem is sok a consume monster, de eddig mindig 2-0-áztam őket a medvékkel. Napikat sem hagyom szegényeknek.
8w0l eddig ezzel az OP fossal, ennyire még a Blizzard sem szokta benézni a balance-ot. GG-t nem kaptam szerintem vagy 8 meccse.
-
Alexxxis
aktív tag
Áááá, én a kiégéstől nagyon messze vagyok. Most épp abban a fázisban vagyok, hogy felvillan a victory --> elragad a hév, lebegek a mámortól, dalra fakadok, dervis táncot lejtek és nem bírok leállni.
Eddig semmit nem találtam unalmasnak, nem volt még olyan sem, hogy két meccset egyformának találtam volna. nyilván te és az én játékom nem hasonlítható össze, rank16-on majd lehet én is nyüglődöm.Én egy gyenge Nilfgaarddal játszom, szerintem igényel gondolkodást, imádom ,hogy előre fel tudok építeni egy stratégiát, és tisztában vagyok vele, hogy lépéselőnyben vagyok és meglephetek egy sokkal erősebbnek tűnő deckkel játszó kollegát, hogy hamar elbízta magát. Nyilván sokszor visszanyal a fagyi, dehát tanulok belőle, nem tántorít el.
A HS-t most én is mellékvágányra helyeztem, questeket kb megcsinálom és ennyi. Még bőven vannak terveim HS-nal is, de Gwent nyert most nálam.
-
makopeter
tag
Ha megnézed a friss meta snapshotot, láthatod hogy minden frakciónak van két játszható paklija. Van 4 db tier 1-s pakli amik a legmagasabb szintet uralják és ezek is mind különböző frakcióktól. Ha megnézem a trackert is, az látszik hogy nagyjából hasonló mennyiségben találkozok velük, bár SK NG kicsit többször mint a másik három (nálam kb minden 4. NG amivel a leggyakrabban előfordul, Rank 13-14 környékén) de közel sem annyira egyhangúan, ahogy azt te látod.
Plusz jön a patch ami szerintem jobb irányba fogja terelni a metat.
Egyébként attól hogy nekem vagy másnak más a véleménye, még nem kell pl. 'lejóskapistázni', elvégre azért van a fórum hogy megosszuk egymással a tapasztalatainkat, véleményünket. -
sagem
addikt
Ööö, azt hiszem "kicsit" alábecsülöd a CD Projekt értékét, csak a profitjuk 300+ millió dollár / év, ők már eléggé kinőtték a kis lengyel kiadó jelzőt
Egyelőre még a globális mamutok felvásárlási kísérleteinek is ellent tudtak állni, milliárd dolláros üzletről beszélünk.
Csak azért írtam be, mert sokan nem vették észre, hogy mekkorára nőtt a cég, mondjuk tény, hogy igen rövid alatt nőttek fel a legnagyobb kiadók szintjére
-
micafighter
nagyúr
LC vajon hogy nem égett ki? A versenyre heti 100 órát gyakorolt elmondása szerint 4 hétig. Vagy akkor még változatosabb volt a meta? Nem néztem a verseny előtti streamjeit, de azért furcsállom mert szerintem biztos szóvá tette volna a verseny után is ha ennyire unalmas lenne/lett volna a meta.
-
salaam
senior tag
-
Bazsi1987
őstag
Én skelligét tolom, witcher 3-ba is az volt a kedvenc területem plusz a legszimpatikusabb karakterekel ott találkoztam.😊 Mi lesz itt ha lesz tier list majd....😣 Hs-be is utálom ki jött a tempostromos lista és 70%-a mage... Kíváncsiságból megnéztem mi veri legjobban aztán ráválltotam, utána allig jött de ez off ez a másik játék sajátossága 😀 remélem itt ilyen nem lesz, de van egy rossz érzésem itt is ez vár ránk 😀
-
-
-
NyxNyxNyx
addikt
Az ambush nincs rendben, ezen elég valószínű hogy változtatni fognak. Ha a Dragoon nem buffolhatna ambush lapot, már egy pozitív lépés lenne. Ellenfél szempontból tényleg kemény, hogy szinte muszáj túljátszanod a 20+ str-es Toruvielt, de ha Ciaran-t rakott le, akkor pont az ellenkezőjét kéne csinálnod, de nem tudhatod sehogy, hogy mi az. Ez totál broken és biztos vagyok benne, hogy javítva lesz.
Az a legidegesítőbb ST mainként, hogy ha ki akarok próbálni egy kicsit más vonalat, akkor le kell gyártanom olyan legendarykat, amiket másra nem is lehet használni. Csomó lapom megvan, de 3 legendary hiányzik abból a pakliból, amit meg akarok csinálni. Ambush kinyírós Operatoros paklira gondolok most. (ami a legnagyobb szemétség amúgy
)
-
NyxNyxNyx
addikt
"De kb. pont annyi játéktudás kell azokhoz a deckekhez, mint a nekkeres consumehoz kellett ^^"
Az kemény, hogy így gondolod. Én nyomtam sokféle paklival, egyedül a Nilfgaard maradt ki, de magasan Control Scoia-hoz kellett a legtöbbet gondolkodni. Főleg amelyikben még weather is volt. Egyébként a mostani Scoia nem tetszik annyira, a patch előtti control volt az igazi.
Weather monster a legrosszabb matchup, gyűlölöm is őket, tényleg erősebbnek tűnik, mint volt.
-
NyxNyxNyx
addikt
Nagyon nem tetszik egyelőre, minden animáció lassabb. A lapokat csak targetolva lehet kirakni, ilyen kis hülyeségek de kiidegelnek. De ezekhez majd hozzászokok. Az meg természetes, hogy megint kéne 1600 scrap paklinként, hogy újra erős legyen...
bitpork: A játék ingyenes. Amelyik account-tal most játszol, az megmarad open beta után is, csak resetelődik a lapkészleted (a kegekből azt megkapod amiért fizettél, illetve 5 lvl-enként és 1 rankonként 2 keget is fogsz majd kapni)
-
NyxNyxNyx
addikt
Az a jó ebben a játékban, hogy sokkal jobban számít, hogy mennyire tudsz játszani. Érzem, hogy egy jó weather monster ellen semmi esélyem nem lenne, de így is 50% körül tudom tartani a winrate-et ellenük. Én sem játszottam sokat, miután 2 disconnect visszadobott vagy 100 ponttal, elég mérges lettem. Szerintem olyan internetszakadások okozzák ezt, amik maximum 1-2 másodpercesek. Amíg ezt nem javítják, nem igazán van esélyem feljebb jutni. Rank 14 a cél most, aztán szerintem túl messze van a rank 15.
Ebből csak a 3 clear skies van meg, csak az a bajom, hogy a mercenarykkel ha várok, a végére felhúzom a CS-eket és már csak vanilla 4-esek. Vagy volt, hogy lefrostoltam magamat. Én félek a patchtől, össze kell majd raknom valami monster counter paklit.
-
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát én eléggé csalódott vagyok, nőtt az RNG lapok száma, és mintha egyszerűsíteni akarnák a lapokat. Első benyomásra nagyon nem bejövős. De megvárom míg éles lesz a patch és utána nyilvánítok konkrét véleményt.
Iorveth, Triss, Roche nerfet nem értem... Azok közül amiket használtam csak Iorveth-et és a smuggler-t nerfeltét. Yen con nerfnek nagyon örülök, habár az is egy olyan lap, ami ellen gondolkozni kell, elképesztően fusztráló, ha nem tudsz ellene mit csinálni és szépen lassan elbukod miatta a meccset. Cserébe a monster mégidegesítőbb lesz, meg a kedvenc rot tosserem sem volt elég erős nekik.
-
NyxNyxNyx
addikt
De amúgy HS-ben is úgy szerettem meg a Priest-et, hogy mikor elkezdtem, annak az Innkeeperért vertem el a legnehezebben és rohadtul utáltam. Itt is ez volt, csak igazi játékosok ellen. Rühellek Scoia ellen játszani, ha nem vagyok Scoia, tehát az vagyok.
egyszerűen fusztrál, ha nem enyém az utolsó lap. Régen még sokkal rosszabb is volt, mert a Blue mountain commando a spell kirakós elfet is újrajátszotta. Mellé Aglais 7 str volt és mindkettő graveyardból gazdálkodhatott. Skelligét a saját Restore-jával elverni undorító. Meg még az a neophyte commando kirakó gold lap is broken volt.
-
NyxNyxNyx
addikt
Weather nem tudom mennyire viable most, de már nem mondok semmit, mert a consume monsterről én mindig is azt hittem, hogy gyenge mert a counter pakliját játszom és nem tűnt fel. Néztem mostanában streameket (főként swim, az egyetlen akit el tudok viselni), egyszer láttam weather monstert, abban ragh nar roog volt a 4. gold.
Én egyébként betörtem a monster és Nilfgaard lapjaimat másfél legendary-nyi dustért. Itt is úgy látszik, hogy más kasztokat szeretünk meg.
Nekem a Scoia a "Priest"-em itt, csak vele játszok, Skelligét még valamennyire élvezem, de Monsterezés közben szenvedek. NR paklim volt sokáig, csak lemaradtam és hiányzanak a gold és ezüst lapjaik. Meg kicsit unalmas is lett, a régi újraélesztősben volt izgalom, persze az broken is volt.
-
NyxNyxNyx
addikt
Nem tudom sajnos mi jó ellene. Én még a szokásos törpésemmel nyomom, mostanában csak 1 jött, de őt sikerült elverni elég könnyedén. Lehet korábban már linkeltem decklistet, de sokra nem mész vele, 4 legendary van benne és 6 epic, a deck maga meg csak azért erős, mert olyan lapokból áll, amikre nem számítanak.
Itt úgy vagyok a Scoia'tael-lel, mint a ott a Priest-tel. Ha mással kell játszani kiesek a confort zónámból és salty vagyok 50%+ winrate-en is.
A Gwent tracker amúgy nekem nem működik valamiért egy ideje. A decklistem printscreenjére alt tabolok ki mindig.
-
Chronos85
tag
Hali!
Egy ideje már nem játszok, elértem ami tervben volt és várom a resetet. Nem is ismerem pontosan milyen deckkel tolja most LC, de az igaz, hogy amikor abba hagytam a Bran+Ciriash talán a legerősebb meta deckek egyike volt. Sztem budget deckkel nem is nagyon fogod tudni megverni. Talán ha kitod lopni a hajókat GraveYardból lehet némi esélyd. Viszont ehhez turn1et fixen hozni kell. Mondanám, h techelj be Aoeromancit+D.Bombot. De az az igazság h mióta van Armorsmith még erősebb let a frakció.
Scoia Dwarffal elég jól lehet ellene fellépni, csak itt meg az a gond h meele row-ba pakolsz, bár ugye így legalább védve vagy Coral ellen+jóesetben lapelőnybe is tudsz kerül. Viszont 1 rowba pakolni mindig is nagy kockázat, arról nem is beszélve, hogy elég drága a deck.
Sztem bizonyos frakciókat egy másikkal, nagyon nehéz megverni. Nem mondom, h ez baj sőt örülök is neki, mert így legalább megmarad a kő-papír-olló elv. Csak az elején nehéz elindulni mikor az embernek még korlátozott lapkészlete van.
Üdv.: Chronos -
NyxNyxNyx
addikt
Weather monster talán most az egyik leggyengébb pakli, amivel találkozok. Régen sokkal erősebb volt. Mostanábon éppen nem játszok, de mióta volt a weather változtatás, ritkán látom. Facebookon már akkor ment a sírás, hogy a monster az OP, mikor minden Pro azt mondta, hogy az egyik a leggyengébb class. Azóta volt változtatás és vannak érdekesebb monster paklik is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik
- Napelem
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest