- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
En is Eistezek most, SK Warriors are amazing again. Ugye technikailag 29 pont fole is tudsz menni Bloodthirst 2-nel, ha szerencsed van es Skellige unitot huzol. 2 kartyas hatranyban is gyakrabban nyerek, mint nem
Az elso kor kicsit nyogvenyelos es mivel azt szeretem megnyerni ezert ott neha azert meg-megizzadok. A monster swarm ellen mondjuk nehez mit tenni, ott meg elonyben is buktam meccseket.
-
Kai_Rong
senior tag
Meglepodve latom, hogy a Kolgrim - Lockdown deck nincs benne a metareportban. 4-es rangon kb minden masodik deck az, full undorito
nekem a mostani seasonal event nagyon bejon, egy full budget midrange NR deckkel jatszom, armoradasra epul + Yenneferre, egesz jol szuperal. A hackertamadas miatt hosszabbodik a mostani szezon -
De4d
őstag
Hát igen, máshogy nem is ment több ilyen is, mikor volt kirakva 4 fix kártyám és abból variáljak hogy tudom teljesíteni a feladatot, csak hát egy út van ugye. Sokkal jobb lett volna ha végig kb standardok a csaták mint a witcher 3-ban és egy két feladat lett volna inkább csak ilyen úgymond fejtörőként, de eddig összesen volt kb 2 standard csatám(amiben ugye úgy játszom ahogy nekem tetszik) a többi mind ilyen egy megoldásos volt. Sokkal jobban bejött volna egy ilyen változata a játéknak hogy ahogy vannak a szörnyek katonák az alapján lenne a nehezség, pl egy nekkert le lehetne győzni az alap paklival, egy lidércet már nem feltétlen, ezért kell a táborunkat fejleszteni ahol meg így egyre jobb kártyákat érhetünk el.
A különálló Gwent meg nem igazán érdekel hisz az nem stori alapú, az csak egy kártyajáték, ami nem különb mint ha spanszereznék az ismerősökkel. Ebben pont az lenne a jó hogy van történet a witcher világában. -
DrDobos
őstag
Koszi nektek:) igazabol talan a megjelenestol szamitott egy evig jatszottam talan PCn. Nem tudom oszinten utana mi változott. Az volt fura itt mobilon, hogy nincsenek szigoruan a 3 sorba rakhato egysegek, aztan a lock a unit nem azt jelenti, hogy a következő roundra is átviszi az egyseget, illetve talan nincsenek spy-ok es (ezert ne oljetek meg nem jut eszembe a neve
) ezt a training bábut sem amivel vissza lehet hozni a kézbe a kártyát.
-
Kai_Rong
senior tag
Nekem is kb. napi 20 perccel meglett az öt reward pont. Meg közben felugrottam Prestige 3-ra
De ettől függetlenül jó lesz kicsit mást játszani, mint a Damien spamet.
Valahogy ebben a szezonban a ranked se fogott meg, seasonal meccseken kívül leginkább az Arénára függtem rá. -
Kai_Rong
senior tag
Nekem frakció kegekből sorra ugyanazok a kékek / sima lapok esnek, de biztos csak a saját szerencsétlenségem az oka. Mondjuk scrap termelésre ez is jó, csak picit lassú.
Aki esetleg most szeretne reward pontokat termelni, annak a Damienes deck nagyon jó seasonal módban. 10-ből 4-en autoforfeit-olnak bármilyen Nilfgaard Strategic Withdrawal deck ellen, további 4 az első kört megvárja, amíg ki nem játszod Damient, és csak akkor adják fel
Plusz van néhány bizonyítani vágyó NR deck, aki belemegy a játékba. Néha össze is jön nekik, de én nem szoktam az időt húzni, inkább feladom. Napi 5 reward pont meg 2-3 hóember ajándék összejön így
-
Kai_Rong
senior tag
Én folyamatosan tanulom, hogy mit lehet ebből a Harmony deckből kihozni. Eddig ami szembejött és meg tudta fogni, az vagy Nilfgaard Lockfest volt, vagy egy jól összerakott vámpíros deck, amit nem nagyon tudtam kontrollálni a sok bleeding miatt. Mivel most már minden második deck ST Mystic Harmony, ezért valamire váltani szeretnék, csak nem tudom, mit érdemes összerakni. A Monster frakciót gyengének érzem ebben az évadban, NR-ben ami működik, az majdnem a Mystic Harmonyhez hasonlóan undorító lövöldözős deck. És már megint nincs scrapem
-
makopeter
tag
Én végignéztem. Hasonlóan vegyes érzéseim vannak nekem is.
Cavill tényleg fantasztikus Geralt, mondjuk nem meglepő hisz ő is witcher rajongó állítólag.
Na meg amit Yennel műveltekaz azért nem semmi, nagyon valósághűen eldeformálták.
Tényleg a szereposztásra meg a film hangulatára nem lehet panasz.
Sajnos néha elveszettnek éreztem magam a különböző idősíkok között, valamint a végéről hiányzik az igazi csattanó, de azért várós a folytatás.
Nálam egy 7/10. -
Kai_Rong
senior tag
Sounds fun. Ez az a deck?
https://gwentup.com/decks/17852
Végre a PS4-es accountomat áttranszferálták ^^ -
Kai_Rong
senior tag
Végigolvastam a hírt, de azért köszi
Valszeg a Sony fújta meg ezt az account merger a dolgot. Bár ettől függetlenül most kéne egy szűz GoG-ot csinálni, hogy használhassam a PS4 accomat (ami valszeg jó deal lenne, mert a base set-ből a lapok 90%-a megvan, ellentétben az iOS accommal).
-
NyxNyxNyx
addikt
Nagyon örülnék neki, ha lenne egy online kártyajáték, ami tetszik. Így hogy Artifact bedöglött, most csak a Slay the Spire-jel játszok, de lassan már ott nem lesz mire hajtani.
Annyira szívesen nyomnék egy pár régi Gwent meccset handbuff Scoiával, vagy a nagyon régi CA abuse-oló SUCC paklimmal. Vagy akár még az annál is régebbi Control Scoiatael-lel, ami szintén broken volt és mindenki utálta.
-
Kai_Rong
senior tag
Azóta jött hotfix is a Gernichora artifact abuse-ra. Szvsz agy megváltást egyébként nem hozott az új patch, egyelőre még mindenki keresi a metát
A Northern Realmsnek jól jött Meve, egész kompetitív engine deckeket lehet vele összerakni, még 5-ös rang környékén is sok jön szembe (néha még meg is vernek)
Gernichora ostobán OP volt az artifact abuse miatt, egyébként pedig Deathwish deckek élére jól jön.
Arnjolf nekem nem jött be, pedig alapvetően Skellige párti vagyok. Crach-Lippy Hymmel és Olaffal viszont egy valid opció lett, aminek örülök, mert vicces meccsek tudnak belőle kerekedni.
Aep Dahy egy korrekt leader lett, de nagyon nem borította fel Nilfgaard pozícióját, szerintem az az egyetlen faction, ahol minden leader egyaránt jó.
A Scoia'tael csapat van most nagy bajban: kinyírták az egyetlen finisherüket, Schirrút, az új leader képessége jónak tűnik, de kevés trap van a játékban ahhoz, hogy hosszú távon meglepő tudjon lenni.A márciusi update-tel 100 lap jön majd, és megerősítették, hogy lesznek köztük leaderek is
-
törölt tag
A Mahakam tree nem lesz nyitva, Burza már megerősítette fórumon. Decemberben a konzolosokkal együtt kapjuk meg a decemberi reward tree-t, és a Mahakam visszatér jövőre.
Q: 1) The reward tree wont be available prior console release.
2) The reward tree reset monthly. This means that Mahakam tree wont unlock this season, (It disappears at the begining of December)
3) The season tree wont reset in general. If during a given season you have used rewards points to partially/fully unlock a tree, the tree will remain unlocked 12 months thereafter, at the begining of new season. I.e no new rewards at the begining of the same season next year.Can this be confirmed ?
Burza: Yes, this is true
-
Kanczy
veterán
Alexxxis + Genji: kb. lapra pontosan az eggyel fölöttem lévő decket játszottam 4-5 napig a múlt héten, de azóta változtattam egy csomót, és szerintem a jó irányba. A mostani paklimban Scorch és Regis van, cserébe kivettem az Igni / Schirrú / Swordmaster packaget. Úgy érzem, hogy erre sokkal könnyebb beállítani a boardot, és egyelőre az eredmények is ezt igazolják
Kis preview a decemberi patch-ből. Szerintem ezzel Xaviernek reccs, Wolfsbane határeset, hogy játszható lesz-e (én innentől max. full kontrollba tenném), Eithné - mint leader, és mint pakli - pedig RENGETEGET bukik ezzel nerffel. 4 value egy egész meccsre szerintem nagyon kevés még akkor is, ha setupra használod
-
Alexxxis
aktív tag
Én is Eithnével próbálkoztam, engem sorra elvertek a reveal NG-ok. Valahogy még mindig nem éreztem rá az ízére.
(#3479) Kanczy , már el is fogadtam, azóta nem nagyon voltam online, ha meg épp igen akkor nem voltunk egyszerre fent, a héten többet leszek(estefelé) ha még mindig élhetek a lehetőséggel. Házhoz megyek a pofonért, hogy kiderítsem mit rontok el
-
törölt tag
"Kicsit HS utánérzésem van." Ott nincs win streak bónusz Rank 5 alatt. Vagy itt is megszűnik? (oké, közben látom, hogy már Rank 7-től nincs...)
Amúgy szerintem óriási szakadékot teremtettek a pro ladderig vezető úton. Aki pro volt, az most is ott kezdett, a többiek meg rank 15-nél. Még ha jó vagy, akkor is rengeteg meccs. Főleg azért indokolatlan szerintem, mert teljesen más lett a játék.
-
Genji
őstag
Ja meg az is picit igazságtalannak tűnik, hogy rank 1-7 ugyanazt a rewardot kapja. Nem hiszem, hogy ne lenne még valami extra a reward pontokon kívül.
Alexxis: Köszi! Még sokmindent akarok beleírni.
Ja! Meg egy fontos tipp mindenkinek: érdemes gyűjteni a reward pontokat a szezonális reward tree-re. Kb 80 pontot érdemes tartani. Valószínű adott havi tree csak adott hónapban lesz nyitva és elveszik a jutalom, ha nincs rá pontod. Az ehavi egyébként még azért inaktív mert még dolgozik rajta a CDPR, de elvileg hamarosan kinyílik.
NyxNyxNyx:
-
Alexxxis
aktív tag
Most látom csak, hogy a (#3458)-as hozzászólásom nem mentette el szerkesztve
Odaírtam, hogy: Láttam az új összefoglalót, ügyes vagy, jót írtál. Próbáltam teljesen kezdő szemmel olvasni, szerintem érthető. Őszintén szólva én személy szerint tartottam tőle, hogy Te olyat fogsz írni, ami nem kezdőbarát és sok "idegen" szó lesz benne, kellemes csalódás, sok meló lehet benne..
Ami még hiány az az új képességek-kulcsszavak- felsorolása, de láttam, hogy azzal fogod folytatni.
Szerintem,ami egy kezdőnek még nagyon hasznos lehet az a video, ha rögtön szemléltetve van, amit leírsz...ha nem szeretsz szerepelni, akkor csak narrálva.Én még ezzel egészíteném ki, de lehet csak a saját vizuális beállítottságomból indulok ki, és mégsincs rá igény.
Köszönjük a munkát. -
Kanczy
veterán
Abszolút publikus, ugyanis én is netdeckeltem
Itt a Wolfsbane control nevű pakli. Amúgy játszottam az Elf Swarm-mal is (3 lap különbséggel), és nagyon tetszett, úgyhogy lehet majd ránézek megint.
Más: van esetleg valahol lista a konkrét end of season jutalmakról? Ha jól tudom, most már csak reward pontokat fogunk kapni, de megnézném, hogy melyik rank mennyit ér.
-
törölt tag
Én is ott járok, bár még nem álltam rá egy deckre sem, most unlockolom a 4. frakcióval (Scoia - Midrange Eithné) az MMR-em, aztán még igyekszem megtolni a hónap 2. felét. Nilfgaardot még nem játszottam, szóval lehet, hogy abba is benézek. Eddig Draug Foltestet, Freddybabes Big Bois Monster deckjét (olyan érzésem van így utólag, hogy kb. minden más Monster deck erősebb, amivel találkoztam
), meg egy saját Skellige decket toltam.
-
atainprison
senior tag
Persze, szerintem sem azért kell a reavelt átdolgozni, mert túl erős, hanem azért, mert az egész RNG-re épül. Eithné control jóval erősebb, és ami talán még rosszabb, hogy rohadt idegesítő ellene játszani. Nem lenne szabad tudni, olyan erős paklit csinálni, amivel az ellenfél nem, vagy csak nagyon nehezen tud interakcióba lépni (ez igaz a régi Spell ST-re is).
-
Darkness1
aktív tag
Igen, a reward point-ok sokat segítettek. Meg valahogy kaptam a vásárláskor 3 prémium keg-et is. Egy csomó prémium lapom van, míg a béta alatt összesen nem volt 10 db.
Ezzel együtt megvan NR, Skellige, meg a semleges lapok (az összes bronz és gold + leaderek), így én az NR ill. Skellige paklikat nézegetem. Aztán majd jön a többi.
Szerk.: Neked a TB nagyon könnyű lenne sztem.
-
Darkness1
aktív tag
Én végig akarom vinni, mielőtt megint GWENT-ezek, hogy minél kevesebb kártyát kelljen kraftolni. Nekem kb. 55e scrap-em volt a váltás után, mert nem játszottam olyan sokat, ezért számít, hogy mit nyitok a hordókból. Plusz, a TB érdekelt is és most beszippantott.
Azonkívül meg akartam várni, hogy milyen paklikat érdemes összeállítani. De arra gondoltam, hogy a starter paklikat mindenképp kipróbálom, hogy lássam mit tudnak.
-
Alexxxis
aktív tag
Á, köszi ,igzad van. Akkor ennél sokkal jobbra cserélhetem, hogy szuper legyen a deck. Kicsit próbálok nem netdeckelni. azért nyomom arénát, hogy lássam mik is a lehetőségek pontosan.
Nagyon honeymoon phase még az egész de élvezem a felfedezést. Sokminden van ,amit nem is értek..Nem számítottam rá, hogy így fog tetszeni az egész, már most összeomlottam, hogy hétvégén nem tudok majd játszani
-
Alexxxis
aktív tag
Vess egy pillantást erre. Ha valamit cserélsz és jobban működik (szerintem jó így is) , azt légyszi cserébe ne tartsd magadban.
-
Alexxxis
aktív tag
-
-
Alexxxis
aktív tag
Huuu azt hittem, csak az en fejemben fordult meg ez a perverzio, hogy nem torok be mindent hiába tehetnrm meg.
Meg most sem teljes a lapkeszletem de elveztem a gyujtogetest, meg mindig rohadt buszke voltam magamra mikor sokat tudtam szakitani. És ezt az oromet nem biztos, hogy el akarom venni magamtol.
Na de 23-an lehet mohon ébredek és azonnal kelleni fog minden, meglatjuk -
micafighter
nagyúr
HS-ben is van MMR, a különbség annyi, hogy ott nem látod mennyi az MMR-ed, a Gwent pedig kiírja pontosan. Az MMR alapján sorsol össze téged más játékosokkal, ahogy pl a Leauge of Legendsben is. Elég sok játék használja az MMR rendszert az online ranglétrához. Annyi változik most a Gwentben, hogy nem fogod látni az MMR-ed, csak rankot meg csillagokat. De ez alapvetően nem befolyásolja a rendszer müködését. Ugyanúgy ott lesz az MMRed csak nem fogja mutatni neked a játék, az alapján sorsol majd neked ellenfelet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory: Nikke
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Medence topik
- Milyen notebookot vegyek?
- EAFC 25
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest