- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
Valentin_Z #2761 üzenetére
Gondolom egyről beszélünk.
Nekem 3 gold is hiányzik hozzá, szóval várat magára picit.
Viszont olyan szívesen megpróbálnék ellene játszani, ha összeraktad és nincs ellenedre játszunk egyet,mókázunk picit_Alexxxis_ néven találsz meg, viszont leghamarabb holnap este tudok játszani
-
Heavyrain
őstag
válasz
Valentin_Z #2715 üzenetére
Az 1-2 pontos alap strength változtatásokat nem szokták bejelenteni, szóval lehet, hogy 7-ről fognak indulni, vagy 6-ról.
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
Valentin_Z #2673 üzenetére
Kedves vagy, köszi.
Hehe, lehet. Már úgy látom ,hogy most nem lesz időm sokkal tovább jutni, de nem bajKöszi a bíztatást.
(#2674) Genji, igen kedves a kolléga. az ott egy PIPAcs
Nem vagánykodtam, csak beszélek róla, mert örülök ennek a 18-nak. Tudod, becsülöm a kicsit -
Alexxxis
aktív tag
válasz
Valentin_Z #2661 üzenetére
Köszi, pont ettől tartottam, hogy supportot simaliba lekapni. Feleslegesen nem erőltetem, csak most mindenből habzsolnám az újat.
Egy consumeot össze fogok rakni. -
Alexxxis
aktív tag
válasz
Valentin_Z #2653 üzenetére
Köszönöm
Én is fényesnek látom a jövőt. Ugyan, ez a máj.30 picit feszélyez. Ha összejön a bezárkózós hétvége, amit elterveztem, akkor grand master a cél
Remélem a premium weekend csak júniusban lesz, addig még lehet gyűjtögetni, illetve a season end jutalom is bőven ad keget. -
Alexxxis
aktív tag
válasz
Valentin_Z #2642 üzenetére
Radoviddal én nem tudok mit kezdeni, nincs meg köztünk a pezsgés, nem is lesz
.
(#2643) Genji , Jójó akkor első körben így csinálom. Igen, bennem is ez merült fel,hogy azért a support viszonylag könnyen lekapható, ha nagyra nő akkor meg rögtön kaphat egy resetet.
Légyszi írj majd róla itt egy sumupot ha kipróbáltad -
Alexxxis
aktív tag
válasz
Valentin_Z #2629 üzenetére
Hehe, mert a szíívemre hallgattam , szerencsére ez most gondot sem okoz
Épp azon elmélkedtem mikor megláttam ezt a kis hetyke bajszos macsót, hogy a lapokon sokkal jobb csajok vannak, mint férfiak.
Egyedül Geralt venne le a lábamról a szúrós tekintetével -
Alexxxis
aktív tag
válasz
Valentin_Z #2627 üzenetére
Én most értem 3200-ra, a te szintedről sajna nem tudok még nyilatkozni.
Most meglepett, hogy egyre több consume monster jön szembe, és elég genyók, nehezen gyűröm le.
Nekem az alchemy nagyon bejön,iszonyat ütőképes benne vilgefortz és cahir a végénPlusz annyira jól el vagyok látva, kb minden 15.kegből jut egy gold, szóval ha panaszkodni merek, kérem tiltsatok ki a topikból
Az imént ő lett az enyém -
Alexxxis
aktív tag
válasz
Valentin_Z #2595 üzenetére
Neem, nem vigasztal
nem az tesz boldoggá, hogy más is szív vele
Mondom alapból szar volt a nap, mindenre hatással volt. Biztos öreg vagyok és nem bírom a hidegfrontot -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Valentin_Z #2457 üzenetére
Igen, azt én is nagyon várom.
Aréna nekem kettős. Amíg nem oldják meg a drypass problémát, nem lesz szórakoztató. A játék lényege szerintem az, hogy tudd beosztani az erőforrásaidat, alkalmazkodj a másikhoz, tudd, hogy mikor kell passzolni. Na arénában aki több pontot draftolt és valamennyire tud játszani, az nyer. Azért kiábrándító, mert én Hearthstone-ban inkább arénáztam sokat miután meglett a legend és annyira nem motivált a laddert, és itt is ezért vártam, mint a messiást.
Genji: Meglepő, hogy a Cleaver combo-t nem nerfelte még a CDPR. A wardancer is az egyik legszemetebb lap.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Valentin_Z #2328 üzenetére
Olyan érzésem van, hogy ennyire még sosem számított a coinflip. De lehet csak jobban figyelek rá. Megint összeraktam a Ciris SUCC paklimat, de az alchemy NG minden win condition-t megöl egy bronzjával úgy, hogy még 5 pontot is kap mellé. PTR-on funabb játszani, de most le vagyok maradva scrapekkel.
-
makopeter
tag
válasz
Valentin_Z #2290 üzenetére
Nem csak a Snapshot szerint, gwentup stat szerint is a legrosszabb a wr-je.
Bronzok jók, viszont a végére nincs igazi befejező lapja, bár a dupla roach/c.horn assirrel egész rendben van. Én azzal használom. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Valentin_Z #2282 üzenetére
Emhyr spies még mindig top tier. Elfelejtették nerfelni.
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
Valentin_Z #2261 üzenetére
Hát én most ugye abbahagytam, de arra még kíváncsi vagyok mik jutottak, este feltépem a hordókat és leköszönök
.
Sok sikert nektek a kövi szezonokra!!
-
makopeter
tag
válasz
Valentin_Z #2079 üzenetére
Jogos, akkor már én se mennék többet.
Ma lenyomtam párat, de sajnos nem jött össze, pedig a szezon alatt voltam 500-on belül is. Azzal most az R21 is meglenne szerintem.
Amugy valamiért azt hittem, hogy délben jön a zárás, de csak éjfélkor lesz. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Valentin_Z #2079 üzenetére
Közben láttam most pont a bajnokságon volt ilyen, és látszik.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Valentin_Z #2060 üzenetére
Mi az, hogy nem kerülnél be következő Seasonba? Ilyen nincs.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Valentin_Z #2027 üzenetére
Ugyanez lett volna most is. Ha mindketten egyből passzoltok akkor a succubbus nem aktiválódik. De nem passzoltál egyből, hanem kitettél mégegy kártyát a succubbus után, és csak a következő körben passzoltál.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Valentin_Z #2025 üzenetére
Kirakta ellenfél a succubbust, te kiraktad az utolsó lapod, kör végén 1et számolt a succ. Viszont azzal, hogy kitetted az utolsó lapod, még nem passzoltál. Az ellenfeled jött, mivel nem volt már több lapja igy auto passzolt, ezután ismét te jöttél, de mivel már nem volt neked se lapod, igy automstikusan passzolta a köröd a játék. Ettöl még az is körnek számit, és kör végén 1et számol a succ.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Valentin_Z #2000 üzenetére
Sound Cloud-ról le lehet valahogy tölteni?- google a barátom...Már korábban is volt ilyen próbálkozásom, hogy kinyerjem a játékból, mert a Not bad. Not bad at all-t akarom emailhangnak telóra...
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
Valentin_Z #2000 üzenetére
Jaj nagyon nevetek
kb minden 5-ből 1-et másnak értettem, még jó, hogy nem kérkedtem vele.
"Töksüket" vagyok így is úgy is -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Valentin_Z #1970 üzenetére
Igazából ha a folyamatosan tolódik el a mezőny, akkor még mehet is. Teszem azt 1 hónap múlva az élboly 5.500 körül lesz, akkor a 4.500 már befogható
-
Heavyrain
őstag
válasz
Valentin_Z #1970 üzenetére
A változtatások miatt még ők sem tudják pontosan, de megígérték, hogy majd szólnak előtte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Előzetes élménybeszámolón a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest