- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trabecan
tag
válasz
makopeter #3751 üzenetére
Ezzel teljesen tisztában vagyok, csak én már a türelmetlenebb típusba tartozom és nagyon úgy voltam az 5 nap alatt, hogy már nagyon kellenének a lapok XD. Írtam is, hogy sokkal jobb a lapok "beszerzési" lehetősége, mint a HS-ben volt bármikor is. De : azt tartom, hogy száguldani azért itt sem lehet és a legtöbb láda azért elég gyengus cuccokat rejt magában...Nekem 15 különböző legendem van és hozzá a copyk : összesen 29 és amiből megvan mindhárom : 5 féle. Ebből persze kaptam is, de vagy 10-et a bankkártyáról kotortam össze
.
-
Trabecan
tag
válasz
Hangfalképű #3749 üzenetére
Nekem a "nagy Gwent átalakítás"
után (én sem játszottam vele több mint 1/2 éve legalább) kb. 121.000 scrap-em lett, + még az anno meglévő kártyáimat átalakítva "visszakaptam". Állítólag, ha az összes lapot le akarod kraftolni 0-ról, akkor 438.000 körüli scrap kell XD. Nekem ez most egy teljesen új játék lett, amit nem is bánok, mert a "régit" már picit untam. De most sokkal szebb lett a játék és szerintem jóval érdekesebb is. Persze csak addig, míg nem tolsz vele megint 50 -100 meccset és utána megint ellaposodik a dolog, mert mindig az az 5-6 deck jön szembe, amit mindenki "lecraftol, mert most ez a menő cucc"
-
Trabecan
tag
válasz
Kai_Rong #3747 üzenetére
Szerintem meg egyáltalán nem bőkezű. Az XP-t azt adja rendesen, de hamar rájössz, hogy a rewardok azért nem egy nagy durranások, amit az XP-ért ad : pár common lap meg rare és néha 1-1 epic és "dust". Megcsináltam az első teljes sor questet (asszem 20 db) végig és kaptam egy (!) wild gold lapot, amit bármilyen "legendásra" beválthatsz. El is "untam" (5-6 nap
) a szöszmötölést, elköltöttem a játékra 13k-t és így is csak 2 fullos decket tudtam belőle építeni
. A legendásak nélkül szinte semmit nem ér egy deck bizonyos játékszint felett. Viszont a játék egy legendásért elkér 3000 "dustot". A többi, alacsonyabb értékű lap, tényleg hamar kifarmolható, ezen része sokkal könnyebb, mint a HS volt valaha is, ez igaz. Ráadásul hiába vagy milliomos, a játék egy hétre bontja a lapvásárlási limitet és 3 wild gold lapot enged igazi pénzért megvenni / hét. Szóval van benne azért olyan, hogyha haladni akarsz, akkor kell költeni rá, de miért is ne lenne , nem ingyen programozzák le ez(eke)t a játéko(ka)t sem. Én itthon voltam begsiben és az 5 nap alatt kb. 35 órát játszottam vele. De az elért eredményt (kártyákra gondolok) nem nevezném világbajnoknak, ide is türelem kell, mint bármelyik ilyen játékhoz. Ha belefolysz a dologba, tudok tippeket adni, hogy milyen lapokat próbálj meg "lecraftolni", írj bátran. Sok meccset letoltam és láttam, hogy milyen deckkel próbálkoznak a népek nyerni
-
Trabecan
tag
válasz
makopeter #3744 üzenetére
Én 5 napja tolom a Runeterrát, de azért vannak vele bajok bőven, már ennyi idő után is : a HS-t 3 éve tolom, de itt olyan érzésem van, mintha állandóan murloc pala ellen mennék : egy kör és ha van megfelelő lapom, akkor nyerek, ha nincs, akkor vesztek. Nem nagyon van "javítási" lehetőség. Általában a 4. - 5. kör környékén már látszik, hogy ki fog nyerni, pláne ha ismered az ellenfeled dekkjét a kitett lapjai alapján. Szerintem ezt a Magic engine-t nagyon lebutították, mert java részt azon a vonalon megy a játék. Vannak persze olyan deckek, amik sokáig játszhatóak egymás ellen, (pl. Teemo nagyon aranyos stb.) de rengeteg itt is az aggro deck (pókok) és a kontroll deckeknek nagyon jól kell húzni, hogy elkaphassa őket. A cápás deck az egyik kedvencem, sok-sok leszedéssel és heal-el, de sokszor még ez is kevés. Ha meg valaki már az elején behúzza a kombóját (Yasuo, vagy Braum + a "hozzávalók"
) akkor esélytelen vagy szinte, hogy nyerj....Akkor már sokkal inkább Gwent, ráadásul azt most nagyon jól "feljavították", élvezhető vele a játék. Nálam egyenlőre marad a HS etalonként, de nem mintha azzal nem lennének szintén apróbb gondok
.
-
Trabecan
tag
válasz
#25237004 #3437 üzenetére
Ott a pont. szerintem is, mivel nagy változáson esett át a Gwent, innen fog majd javulni. Mondjuk van hová
Ha a balance lassan - lassan kialakul, jó játék lesz ez. Ki kell ezt várni és nem savazni a játékot. Addig toljátok mással, menjetek CSGO-zni, vagy valami
A streamerek, meg a teszterek, majd lassan kialakítják a balanszot.
Az Artifacton is lesz sok variálás, mire jó lesz. Nézzétek meg a HS-t mennyi idős és még csak most kezdték kapisgálni, hogy a Charge-okat kár volt anno kitalálni, mindjárt lehettek volna Rush-ok és akkor nincs az a rengeteg OTK deck(Lásd például az 1/1-es kalóz esetét
)
-
Trabecan
tag
A "Thrive" mit is csinál pontosan ?
-
Trabecan
tag
válasz
Alexxxis #3305 üzenetére
Adnék én szivesen, ha már meglennének hozzá a lapjaim, de egyelőre még gyász van
Először is : nekem be kell osztani azt a 150k-t és nem mindegy mire tolom el. Ezért is írtam , kérdeztem, h mik azok a lapok amiknek feltétlenül érdemes meglennie, melyek azok a deckek, amivel már érdemes kimenni a pályára. Egyelőre tök sötétben tapogatózom és nincs meg a lehetőségem, h sokféle lapból sokféle decket rakjak össze, a fentebb leírtak miatt.
-
Trabecan
tag
Akinek már van valami elképzelése a "jó deck" fogalmáról, azok tegyék már ide be a deckjüket és közösen kipróbáljuk, megbeszéljük kinek mije van
( Nekem pl kukacom van, de jó deckem még nincs
) Kéne egy lista is ide, hogy ki szerint melyek azok a lapok, amelyek must have. Mint pl. anno volt a Triss : az szinte minden deckben benne volt. Köszi.
-
Trabecan
tag
válasz
J.Hetfield #3284 üzenetére
Reboot a gépeden, utána jó lesz. 1x csinálta nekem is.
-
Trabecan
tag
válasz
atainprison #3278 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a választ, így már világos. Egyébként mit szóltok az "igazi" új Gwenthez ? Szerintem egy teljesen új játékot kaptunk valamilyen szinten, lehet minden lapot, stratégiát stb. újra tanulni. Én a tutorialt végigtoltam (nagyon light), kaptam is pár dolgot és tetszik a grafika, a pályák, úgy nagyjából minden. Mik azok a lapok szerintetek, amiket mindenképpen érdemes lecraftolni ? Van valakinek már rálátása erre ? Vagy várjak pár hetet és ezt megoldják helyettem a profi játékosok ? +1 kérdés : mikor lehet benne passzolni és mikor írja , hogy end turn ? Ezt nem igazán értettem.
-
Trabecan
tag
válasz
atainprison #3275 üzenetére
Homályosítson már fel légyszi valaki : az új Gwent és az új Thronebreaker között mi a különbség ? Én a régi Gwent-el toltam, meg is kaptam a 149870 scrap-emet, de akkor a TB az mi ? Youtubon rákerestem és nagyon hasonló a TB, mint az új Gwent....Érdemes egyáltalán megvenni 30 dollárért a TB-t ? Ad annyi újat, h megérje ?
-
Trabecan
tag
Poet kihúzza a deckedből Roach-ot, amit előtte Mandrake-al felbuffoltál és visszakevertél a deckedbe
( Így a lovacska "ingyen" 10-esként jön az asztalra megint.) Én erre használom... A másik meg az, hogy Stefan-al használva, tudod, hogy mit fogsz húzni... De aláírom amit írtál, Vilge jobb lap, csak nekem nincs még meg, ezért gondoltam a "költőre" helyette
Bár Vilge is kihúzza a 10-es lovat... hát, jah...Kéne ez a Vilge
-
Trabecan
tag
válasz
BomiBoogie #2440 üzenetére
Én 1 hónap alatt beletoltam 60k-t, sok lapom megvan már, de persze sok gold még hiányzik, meg az elején béna voltam és betörtem pár Leader-t
A common, rare lapok listája majdnem teljes (3-as sorozatok) : a 875 lapból 745 megvan
Jah és 388 órát jelez játékidőnek a szerver...
"Kicsit" rákattantam a játékra
A handbuff törpékről mi a véleményetek ? -
Trabecan
tag
válasz
Alexxxis #2417 üzenetére
Én főleg Swimstream-et nézek, szerintem jól tolja a srác, csak az a gondom, hogy angolból főleg akkor értek meg valamit, ha le van írva, a hallott szöveget nem vágom
Bár van, hogy találok Guide leírást deckkekhez, de ott sem mindig értem pontosan, mit miért, de azért ki tudom sakkozni, hogy egy deck mit akar csinálni. Bár a 3 roundot nehéz kitalálnom, még 1 decknél, mikor melyik deck mire "megy" rá, melyik fordulót akarja nyerni és mikor spy-ozik...de ugye stream alatt látom h mit tol , de még úgy sem egyszerű a dolog...(nekem) De majd ha több játék lesz a hátam mögött, akkor már jobban átlátom a dolgokat
Esetleg, ha valaki lenne olyan jó és a mostani "menő" deckkekről írna pár dolgot, nagyon hálás lennék. Melyik roundban mit kell csinálni, mikor kell elengedni egy kört meg ilyenek...köszi. -
Trabecan
tag
Egy gyors kérdés : mikor lesz a Gwentben is observer mód ? ( Mert ugye a HS-ben van és itt hiányzik nekem) +1 : hol lehet keresni magyar Gwenteseket a barát listámhoz a játékban, vagy itt kint a neten ? Ott is lehetne adott deckről csevegni
A magyar Gwent Hungary ( Gwent Inn) elég elhagyatottnak tűnik nekem a facebook-on sem találok pörgős beszélgetéseket, témákat.
-
Trabecan
tag
Grat. szép eredmény ! A sovány malac milyen deck-kel (deck-ekkel) szaladt fel 4,1 -re ? Deck listát ( listákat ) adsz ? Előre is köszi, hogy lássam mivel tudtál ide feljutni, milyen lapok megszerzését tűzzem ki magamnak célul, ami ütős és több deckben, kasztban is megállja a helyét.
-
Trabecan
tag
válasz
NyxNyxNyx #2391 üzenetére
Köszi a válaszod ! Tudom, hogy ez csak egy "FUN" deck, (Octvist) mivel ha Jade-t tolnak a dragonra, vagy Coral tol rá Jade-t, akkor azonnal bukó, míg 1 db scorch-ot még túl szoktam élni, vagy egy "láncot" is legtöbb esetben...( Lánc ellen van bilincsem) Viszont tényleg jó vele játszani
Streamen eltanultam a nagyoktól, hogy mikor mit és hogyan kell vele. Egyébként a Nekker pakli volt az első amit megtanultam, csak ott is kell a szerencsés mulligan, mert ott is gyorsan lehet bukó a dolog, ha nem tudsz letenni Nekkert, vagy nincs warriorod és nem is tudsz szerezni...Néztem most a nagyok játékát az Openen, hát nagyon kell számolgatniuk, hogy mit és hogyan
Ettől mentesülök, ha az Octvist deck beindul
Persze ott is kell számolni, de csak töredékét annak, amit az Openen látok... lustaság fél egészség
Egyébként az Octvist-es deckkel felmentem 3004 mmr-re és 29 / 17-es levelre 3 hét alatt, úgy h előtte azt sem tudtam mi az a Gwent, ami szerintem nem rossz...Szerinted ?
[link] -
Trabecan
tag
Sziasztok ! 3 hete tanulgatom a játékot, persze még sok az ismeretlen dolog. Viszont tetszik a játék, a monsterekben már 144 lapom van meg a 155 ből... Igaz, költöttem is a játékra rendesen
Melyik az a kaszt, amiben a legjobb a winrate % ? Nézek sok streamet is, főleg Swimet. A Big Dragon (Ocvist) nagyon tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest