- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Heavyrain #3434 üzenetére
Természetesen, nem hibáztatom érte. Ha meg nem jön be, akkor mindegyikük visszakullog az eddigi játékához, vagy továbbmegy a következőre. Nincs ebben semmi, csak azt ne higgyük, hogy az dönt, hogy mennyire jó egy játék. Az Artifact meg egyelőre óriási bukástól sikerig kb. bármi lehet. Én valahogy inkább Magic:The Gathering Arenára mennék át, ha a Gwent teljesen kipurcanna, mert játékmenet alapján az Artifact a legkevésbé sem jön be. Aztán meglátjuk.
-
Genji
őstag
válasz
Heavyrain #3068 üzenetére
Csak az a logikam, hogy uzletileg mi ertelme ennek a sok extra eventnek (premium, epic keg,stb), amikor a full scrap miatt amugy is mindenki elnyitna mindent. Ezzel ugymond tok feleslegesen extra currencyt adnak a nepnek, kvazi mindenkepp el akarjak koltetni veled az ore-t. Ezert gondolom, hogy tuti lesz valami plusz comtent amire lehet majd kolteni. Aztan lehet tevedek.
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
Heavyrain #3065 üzenetére
Én most teljesen tanácstalan vagyok mi a jobb. Megtartani a powdert vagy sem.. afelé hajlok, hogy nekem jobban megéri ha most transmuteolok pár goldot a jövőbeni bejövő scrap miatt és akkor több új lapot craftolok majd, a kozmetika meg ráér később...van még időm átmatekozni, de most nagyon nem tudom mi a jó taktika.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Heavyrain #3061 üzenetére
Nem tudom, hogy ezt valóban meglepik-e, mert régen ilyen volt a mill, teljes árú scrapet kaptál. Igy meg tudtuk azt csinálni, hogy vettünk powdert valódi pénzért, és amikor nerfeltek valamit, abbol gyartottuk a premiumokat, így jött egy csomó scrap. Aztán amikor rájöttek hogy ezt sokan csinálják, mert nagyon olcsón lehetett scraphez jutni, akkor ezt kivették, azóta a prémiumert powdert meg scrapet kapunk.
Nem éri meg nekik ha pénzért lehet venni scrapet, mert akkor senki nem vesz ládákat
-
-
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
Heavyrain #2713 üzenetére
Köszi Heavy
Hát mi ez a kutyaság?!
Slave driver érint nagyon érzékenyen, hát az alchemyvel így arra a bizonyos sz...ágra kerülökpont azért szerettem mert az ellen saját lapjaival poroltam el őket... hát így köze nem lesz hozzá.
Másik, amivel egyet-egyet még játszottam az a machine, és a winch-nek mintha most kiütöttték volna az első két fogát.
Fel vagyok háborodva, érzem, ahogy el akar önteni a hiszti.bokától tokáig -
Valentin_Z
kezdő
válasz
Heavyrain #2713 üzenetére
Köszi, hogy összeszedted őket! Kicsit meglepő, hogy a Greatsword-oknál nem érezték szükségesnek a balance-ot. Ha nincsen a kezedben hard removal kártya vagy Lock képességű lap akkor simán fel tudják erősíteni magukat ilyen 20-22 powerre, ami szerintem elég nevetséges egy bronz laptól. Nem kellett volna kinyírni őket, de bőven jó lett volna ha reseteléskor csak 1-gyel nő az erejük, nem 2-vel.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Heavyrain #2492 üzenetére
Egyetértek. Meg kellett lépniük ezt a lépést, ha jó játékot akarnak kiadni a kezeik közül. Az időzítés borzalmas, mert az Artifact és a Magic itt van a láthatáron, de hátha a Thronebreaker idecsábítja az embereket.
Más:
Most lejátszottam egy 9-1-es arénát, végre megadta a master mirror title-t. Kiakadtam volna, ha megint nem.
Foltest ellen blue coinon arénában a drypass hiba szerintetek? -
atainprison
senior tag
válasz
Heavyrain #2366 üzenetére
És pont emiatt nem is baj, hogy benne van az alap játékban (casual, ranked). De az arénában, ahol az összes frakcióból raksz össze paklikat teljesen random 4 kártyából és nem egyszer voltam olyan helyzetben, ha akarnék se tudnék lapot duplikáni, azaz teljesül Shupe feltétele, de mégsem ajánlja fel a játék. Így elég nagy a hátrány azzal szemben, akinek meg felajánlja.
A tegnapi meccseimben ez a különbség eléggé kiütközött, mivel viszonylag jó paklit tudtam összeállítani 9 arany kártyával, de Shupe-pal mégis mindhárom alkalommal 1-2 ponttal, de megvertek.
Persze tudom, hogy az arénának pont az a lényege, hogy nagyon RNG függő (egyik arénába 3 másikba 9 arany kártyám volt), de Shupe-ot még így is túl erősnek tartom, mivel rengeteg szituációban rettenet pontokat lehet vele szerezni. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Heavyrain #1854 üzenetére
Johnny buff
kedvenc lapom. Így sokat fogjuk látni még.
Bear még így is erősnek tűnik, de legalább az axeman már nem broken a weather fossátétele miatt. 7 str, és nem damage-eli a spawned unitokat. Bár mint utólag kiderült nem volt annyira broken a bear, mint először gondoltuk, örülök a változtatásnak, és hogy nem nerfelték szét.
Golemek most akkor megint auto includedek...
Elven mercenary: loyal
-
micafighter
nagyúr
válasz
Heavyrain #1854 üzenetére
A nerfelt lapokat 3 napig lehet majd teljes áron törni, és a premium kártyákért nem csak scrap árat kapunk, hanem a scrap + meteorite árat kapjuk vissza. Gondoltam hogy ezt "javitani" fogják, mert elözö nerfnél gyakorlatilag pénzért tudtunk konkrét kártyát venni, mert meteorite powdert direktbe lehetett scrap-é alakitani.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Heavyrain #1655 üzenetére
Nem tudom amúgy mennyire van szükségem venni. Ha betörök minden nerfelt lapot, amiből azért jópár bőven használható maradt, 10600 scrapet kapok, mellé jön az 1400 scrap, amit kompenzálásként kapunk a vett kegek után és még van 500 scrapem. 12500-ból azért sok minden kijön, az 15+ legendary.
Én amúgy simán korlátolnám, hogy csak annyi példányt lehessen betörni teljesn áron, ahány befér egy pakliba. Illetve ez az 1600-ért betörhetjük dolog is "túl fair", dehát ők tudják.
Genji: Ezt én is ki akartam próbálni, csak nagyon kevés lapom van meg hozzá, meg 5 lapját nerfelik és csak 1-et buffolnak.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Heavyrain #1386 üzenetére
Ma olvastam redditen, valami 22000 körüli kegnyi adatból jött.
Sok a poszt az elégedetlenségről, hogy a F2P rendszer rendben van, de nem éri meg a játékra költeni. Ezzel én is így vagyok. Egy 5-10 ezret simán ráköltenék, ha tudnám, hogy amit kapok az ér valamit. Anno mikor vettem a 15 körüli keget, 1, vagy 2 epic volt benne és 0 legendary. 20 euróért kaptam kb semmit.
Ez a mennyiségű keg és scrap, amivel kezdtem az open bétát arra volt elég, hogy egy jóárasított Nilfgaardot tudok játszani. A legendaryk minden paklimban Ciri (őt gyártottam prémiumban), Renew, Triss és ami alapból járt a frakcióhoz (kivéve Scoia, oda van Ithlinném). Ez most így nekem oké, majd játszok minden nap és pár hónap múlva minden frakcióhoz lesz paklim, semmi bajom ezzel. Meg amúgy is a Ciri, Renew párost imádom, és akkor sem biztos, hogy kicserélném, ha megtehetném. Csak a tény, hogy ha ezt real moneyból akartam volna összehozni, el kellett volna vernem 100 eurót, és még így sincsen 1 fullos paklim sem.
-
saen
veterán
válasz
Heavyrain #1317 üzenetére
Olyan 55 keg körül járok már nyitásban, egy gold esett eddig... Elég vacak szerencsém volt szerintem. Challenge-ek meg folyamatban, még nincs kész minden.
Mindennap csinálom a 6 kör győzelmet amióta elindult az open béta, majd kialakul. HS-ben hozzá vagyok szokva, hogy minden megvan vagy ha nincs akkor le tudom kraftolni. Itt ez most nincs meg, ezt még szokni kell...
-
saen
veterán
válasz
Heavyrain #1314 üzenetére
Ügye annyi lapot kap az ember silver/goldból is amivel fel lehet tölteni egy paklit. Igazából az erős speciális kártyák hiányoznak. Jelenleg egy törpés Scoia'tael paklit próbálok csinálni, most még kényszerülök beletenni olyan lapokat is ami nem illik bele. Egyelőre így is 2-ből 2 meccset nyertem vele, de még messze nem az igazi. Most gyűlt össze egy gold-ra való dust, szóval nemsokára kicsit fejlődik tovább.
-
KRoy19
őstag
válasz
Heavyrain #1305 üzenetére
Igazából annyit lehetne nekik csinálni, amíg nem találnak végleges megoldást, hogy ha eggyik oldalon megszakad a kapcsolat és ez véget vet a meccsnek akkor hozza ki döntetlenre az adott meccset.
Ez mindkét félnek fair lenne, de ez rohadt idegesítő hogy nyerésre áll az ember aztán kapcsolat megszakad és defeat.
-
KRoy19
őstag
válasz
Heavyrain #1303 üzenetére
Igen.
Gondoltam már rá, hogy a wifi jel szarakszik néha, csak az a baj, hogy ahol most lakom nem igazán van más választásom mint wifi-t használni.
De egyébként feljebb írtam, hogy hajnali órákban nincsen ilyen probléma, csak nap közben.
De egyébként olvastam a support fórumait és láttam, hogy nagyon sok embernek van ilyen problémája még ethernet kábelen keresztül offolt firewall mellett is.
-
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Heavyrain #1233 üzenetére
Valószínűleg azért, mert ez mostanában lett kiírva. Eddig erről szó sem volt, folyamatosan az volt hajtogatva, hogy, hogy "Every Card Keg you purchased — we will return you the amount of Kegs you bought with real money."
Ha visszaadják a 37 keg árát, akkor azt mondom, hogy bebuktam a jutalmakat, ennyi, de legalább játszottam. A pénzt adják vissza, és elfogadom, hogy így jártam. Bár jelen helyzetben erre semmi esélyt nem látok. A legmocskosabb dolog az egészben, hogy többször írtam fórumba és FB-ra is ezügyben már az első perctől, és nemes egyszerűséggel figyelmen kívül hagyták a kérdést.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Heavyrain #825 üzenetére
Nekem a casual nagyon nem jön be most. Szinte csak top paklik ellen rak be, amik ellen nincs esélyem így hogy az enyém nem az (egy aeromancy NR-től, vagy ST-től, és veszettem
fú de utálom azt a lapot), és nem is tudom ők miket játszanak. Meg persze általánosságban jobban is játszanak mint én, gondolom.
Rankeden a magas lvl csak annyit jelent, hogy sokat játszott és ezáltal valószínűleg megvannak a legjobb lapok neki. Gwentes kis, és Hearthstone-os nagy tapasztalataim alapján ez nem jelent sokat. HS-ben vannak, akik fullos paklival, éves tapasztalattal nem érik el azt a szintet, amit egy kicsit tryhardabb játékos elér 1-2 hónap alatt nulláról.
Más: Az, hogy jár reward minden megnyert kör után, nagyon jó dolog. Sokkal nyugodtabban tudok így játszani. A ranked lépcsőin meg a jutalom nagyon magas aminek szintén örülök.
Más2: A position a rating következménye, vagy különálló dolog? És ezekhez a fogalmakhoz miként kapcsolódik a rank?
-
FehérHolló
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- YouTube
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest