- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
válasz
Alexxxis #3816 üzenetére
Az új patchel, nagyon felborult a meta (végre), nagyon jók az új lapok és mechanikák.
Csak pár napja van kint az új kieg, úgyhogy mindenki kísérletezik, nem tudni még mik lesznek a Tier1 paklik.Ami kiemelkedik az az SK, Monster és NG. Én ebben a hónapban SK warriorral és Ethereal Monsterrel mentem pro rankba. SK T1 Eth MO erős T2 lehet kb. Én SK-t craftolnám le ha nem volna sok scrapem és csak egy biztos erős paklit szeretnék.
Sokan nyomják a Ball NG-t Spy packaggel, aztán ott van az ST symbiosis, a sok Master mirror meme deckről ne is beszéljek. SirPumpkin 10-0-át ment tegnap egy új NG mill deckel, szóval most nagyon változatos és izgalmas a meta.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Alexxxis #3696 üzenetére
Rank 17-en vagyok, itt már nagyon sok mirror match van, nem annyira fun
Gondolom, mindenki aki ranked módban játszik, az azért nézegeti a meta reportokat, és a papíron legerősebb deckkel készül. Játszottam egy pár kör seasonalt, összeraktam egy Damienes decket. Ilyenből is jó sokat látni. Aki nem Nilfgaard deckkel jön ellenem, már az első lap lerakása előtt feladja a meccset (mondjuk amíg nem volt elég scrapem összekalapálni ezt a decket, én is ezt tettem a hasonló nilfgaardi deckek ellen
).
Valaki kapott már Shupétől valami nagyobb ajándékot? Nekem még csak Ore, Scrap meg Powder jött, és összvissz vagy háromszor találtam a hóemberben ajándékot. -
Genji
őstag
válasz
Alexxxis #3677 üzenetére
Nem, talán egyszer nem jött jól a bomb heaver. Elf pakli nagyon gyakori és abban mind van scenario artifact. Assimmilate meg nem jó ebben a pakliban 2 max 3 lap buffolja ha esetleg úgy jönne ki a lépés, ellenben alba pikeman jó kis engine + előcsalja a removalt a kör elején az ellenből amit később nem a fontosabb lapok kapnak.
-
Genji
őstag
-
Alexxxis
aktív tag
válasz
Alexxxis #3646 üzenetére
Most teszek vele én is egy próbát
[Mit jelent ez a kártyákon?] -
perge666
veterán
válasz
Alexxxis #3644 üzenetére
Én már kezdek agyf**zt kapni a játéktól,egy partit se tudok nyerni,teljesen mind1 hogy gyengébb vagy erősebb az ellenfél.
Az imént is egy 2.szintű vert el nagyon csúnyán.Igaz így is 5-ös szintű vagyok,de ezt a pontozást sem értem,ha mindig nyernék akkor meg 20-as szintű lennék?
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Alexxxis #3554 üzenetére
Köszi a tippet, csatlakoztam
De azért persze maradok itt is.
Sajnos meg kell követnem Kanczyt, a meta már nem minden tekintetben releváns. Tegnap összeraktam ezt a Skellige Warriors decket (igaz, a két unikornis közül az egyikre már nem volt scrapem
), de nem igazán termett sok babér se casual, se ranked módban. Mondjuk tegnap este gyakorlatilag csak Foltest engine / Dethmold boost és graveyard consume Monster swarm deckek jöttek szembe, amikkel érzésem szerint ez a Warriors deck nem tud túl sok mindent kezdeni. Scrap ügyileg abszolút lenulláztam magam, szóval egy darabig új paklit nem tudok majd összerakni.
Megnéztem ezt a Movement Elves decket is, ehhez szerencsére minden lapom megvolt, játszottam vele 5-6 meccset. Én egyébként is egy hasonló deckkel játszogatok, annyi különbséggel, hogy Eithné a leaderem, Toruviel és a Witcher trió helyett Geralt: Ignit használok, illetve több direct damage elf van a pakliban (2 Dol Blathanna Bowman és 2 Dol Blathanna Bomber). Nekem az Eithné deck azért tetszik jobban, mert Geralt jobban tudja kezelni a beefy unitokat, Schirrú pedig nagyobb pusztítást tud végezni a 3-4-5-6 pontos unitok körében, ha Eithné direkt sebzésével optimalizálsz. -
Kanczy
veterán
válasz
Alexxxis #3510 üzenetére
Igazán nincs mit, nekem is Genji kolléga linkelte
Október 23 óta 90 óra körül járok. A legtöbb szerintem 8 óra volt egy nap (home office, és nulla munka), de van, hogy csak a daily 6-ot csinálom meg.
Patch előtt a három legerősebb deck messze az Eithné swarm, az SK Boar control (spear, sebző unitok, wolfbane, stb.), és a Big Mo (Woodland Spirit Thrive + nagy fiúk). Az utóbbi nerfeléséről még nem szóltak hírek, úgyhogy szerintem továbbra is mocsok erős lesz. Aztán persze lehet, hogy a két fő control kiesésével sokkal durvább tempo deckek is előjönnek, de majd meglátjuk
-
Kanczy
veterán
válasz
Alexxxis #3507 üzenetére
Ezek lesznek a szezonvégi jutalmak.
Mivel kapok a hónap végén 15-öt, és amúgy is csak januárban nyílik a season tree, gondolkozom rajta, hogy költsek a pontjaimból (82 van), de nem nagyon van mire... keg már nem kell a szettből, ore van 3000, scrap 60k. Max. egy leader skin kellene, de nem tudom, mi lesz jó a patch után, úgyhogy nem akarom "elpazarolni" a kb. 50 pontot
-
Genji
őstag
válasz
Alexxxis #3426 üzenetére
Nagyon kéne valami balance aztán lehet nem lennék ilyen elégedetlen. Valahogy úgy érzem új kontent is kéne, nem elég nagy a merítés hiába újak a mechanikák. Pár meccset azért fogok tolni ha van időm, de a grindhoz nincs kedvem amíg nem csinálnak a játékkal valamit.
Ja és persze Artifactra ránézek hétvégén én is.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Alexxxis #3410 üzenetére
superjj102 -t ajánlom figyelmedbe
Előző streamjeit vissza tudod nézni, van vagy 3 db 8 órás streamje/videoja gwentrol az elmúlt pár napbol. Lifecoach szintén jó, de ő még nem melyedt bele annyira a HC utani gwentbe, viszont ha rááll, akkor heti 50-60 órát tolja teljesen competitiv hozzáállással, lehet tőle tanulni. Van hogy egy meccset fél óráig elemez a meccs után, mit hogy kellett volna
És mellette szórakoztató is
-
Genji
őstag
válasz
Alexxxis #3410 üzenetére
Nagyobb az RNG mint a régi Gwentben tutorok hiánya miatt, kevesebb mulligan, lehetne sorolni. Az eddig 65%+ winrate az felejtős mostantól. Ahogy néztem a toppon is ilyen 50-55% között mozognak.
Ami szerintem fontos pl a reveal deckel, hogy mindenképp nyerésig játszd R1-et és szinte minden esetben bleedelj R2ben. A laphátrány már nem akkora probléma mint régen, simán lehet nyerni laphátrányban is. Érdemes R2ben megnézni, hány mulligenje van az ellennek (jobb gomb a leaderre), ha van neki 2-3 és R3-ra tartogatta akkor valószínűleg nem a legjobb a keze és imán rá lehet menni a 2-0ra. Ezt a videot ajánlom. Én ezzel a decklisttel megyek és tudok haladni.
-
Genji
őstag
válasz
Alexxxis #3378 üzenetére
Lesz, volt szó róla, de szerintem még sokára (nem prio előbb legyen PS4 release meg lesznek még balance patch-ek amin lehet dolgozni).
MÁS: Reward pontok
Észrevettétek, hogy volt szerver oldali frissítés és most már 6,12,24 winnél, sőt azt olvastam 18 winnél is 2 reward pont a jutalom 100 ore helyett? 2 pont=1 keg=100 ore szóval nem vettek el a jutalomból csak te magad dönthetsz mire költesz, sőt ha belegondolsz még bőkezűbb lett a rendszer.
Vegyük sorra:
- 660 reward pontot kapsz a szintekből
- 5 és 25 között kapsz szezononként rank függvényében
- egy rakat achievementből jön (nem tudom a pontos számot)
- mondjuk 4-et kapsz a dailykből napontaMondjuk ha 1 évet nézünk tippre szerzel 330 pontot szintekből, rank 14-eket elére egy átlagplayer az 12x10=120 pont, mondjuk 200 jön achievementekből, mondjuk napi 18 nyert menettel napi 4 pont az 4x365=1460 az azt jelenti, hogy összesen 2110 reward pont rgo 1055 keg egy évre azaz naponta 2,9 keg. Ha belevesszük, hogy a 3 és 5 reward pontos jutalmak többet hoznak ki mint 1 reward pont / 50 ore bátran lehet mondani amíg eddig 18 winnel 2 keg volt meg addig az új rendszerben napi 3-at nyithatsz. (A daily küldetéseket nem is említve.)
Több mint 2000 elkölthető reward pont van jelenleg a reward tree-n, de minden szezonnak lesz saját treeje illetve szerintem jövőre jön új fraction új treevel, szóval egyhamar nem fogy el a költési lehetőség.
-
Darkness1
aktív tag
válasz
Alexxxis #3353 üzenetére
Én azt viszem, eddig kb. 25-30 órám van benne és még nem látom a végét. A történet elég izgi, a normál csaták nem nehezek, a puzzle-okban azért nekem van kihívás. Eddig kettő volt, amire rá kellett keresnem, hogy mi a megoldás. Mindenféle fantáziadús ötlet van benne, még sörivó verseny (nyertem
).
Én asztali gépen játszom, 24-es monitoron és érdekes módon több órás folyamatos játék után már volt olyan hibaüzenetem, hogy kevés a RAM (8 GB van a gépben), zárjak be valamit ill. a második térképen a lángokban álló területen kissé darabosan mozgott a térkép. Szóval kisebb technikai problémák vannak, de nem vészes. De a játékot hátráltató bugot eddig nem láttam.
Nekem nagyon bejön, mert a történet jól meg van írva, összeszedett, élvezhető. Én játszottam a witcher játékokkal is, így azért sok minden ismerős.
Arra amúgy nincs esélyem, hogy mindent megszerezzek egy végigjátszással, ami megszerezhető a gwent-hez, ezért lehet lesz még egy végigjátszás valamikor. Eddig amiket kaptam: Thronebreaker kártyák prémium verziói, avatarok, borderek és egy csomó reward point, amiket értelemszerűen a reward book-ban lehet felhasználni.
p.s.: A legtöbb Tb lap a GWENT-ben nagyon OP lenne, pl. Isbel vagy a szörnyeket kergető lovag.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Alexxxis #3355 üzenetére
Könnyed kis játék, ha 10 perced van akkor 10 percet játszol vele
És nagy kijelző sem kell szerintem hozzá, amíg külföldön voltam fél évig csak egy laptoppal, pont ilyen játékokat kerestem, bár nem próbáltam ezzel laptopon játszani, de szerintem a tiéden simán elfüt
Ha a sima gwent megy, akkor ezzel se lesz gond
Én legkönnyebb fokozaton játszok egyenlőre, csak felakarom oldani az összes kártyát gwenthez, ugy akarok a gwentnek neki kezdeni, ugyis lesz majd második végigjátszásom a TBben. Legkönnyebb fokozaton át tudod ugrani a csatákat, ugyhogy ha - a többiek szerint legalábbis - nehéz fokozaton se túl nehéz a játék, akkor szerintem érdemes belevágni könnyebb fokozaton, mert könnyü fokozaton át tudod ugrani a csatákat. A rendes csatákkal mondjuk szerintem nem lesz tul sok gond, ha elsőre nem megy, újra tudod próbálni, de a puzzleknál ha nem megy a dolog én nem akarok egy órát gondolkodni rajta, mondjuk eddig csak 1et kellett skippelni, a többi megvolt hamar.
a 2. térképen járok - ha 4 térkép, vagy annál több van, akkor még valoszinüleg a játék elején -, eddig kb 50% puzzle, 30% story, és 20% harc (gwent) volt a játék, mondjuk én teljesen körbejárok mindent, amivel eddig találkoztam puzzle-k ugy láttam hogy mind csupán opcionális volt
Tetszik, hogy a döntéseidnek itt is hosszu távú hatásai lesznek, ugyhogy egy-egy döntésnél érdemes nem csak rövid távon, hanem hosszú távon is gondolkodni
Nem mondok többet, mert nem akarok spoilerezni
Pro tip: a felderítők tornyát érdemes minél hamarabb megépíteni, aztán küldözgetni a felderítőket, a játék elején az 50 gold felderítési költség soknak tünik, de igazábol ha csak +1 lootot találsz neki köszönhetően, akkor már megérte
És elég nagy a területe a felderítésnek.
Más: a kártyadizájn ugy általánosságban tetszik a gwentben, általában nagyon szép lapok vannak, de Black Rayla valahogy nem jött össze nekik..
Pedig TB-ben nagyon tetszik a karakter ahogy kinéz. :\ De a lap art az nagyon nem jött be :\
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Alexxxis #3353 üzenetére
Én a második mappon vagyok, nagyonjó, bőven megéri azt amit kérnek érte, azonban nekem is az a véleményem hogy túl könnyűre sikeredett, még a legnehezebb fokozaton is. Egy kicsit gyakorlott gwentesnek nem lesz kihívás. De így is baromijó, aki pedig sosem gwentlet annak éppen elég nehéz lesz.
Simán játszhatsz vele 10 percet is, nem kell hozzá 3 óra hogy játsz egy jót. Én vanhogy 15 percre is elindítom.
Korrektül van benne tartalom is. Sztori is eddég rendben van. -
atainprison
senior tag
válasz
Alexxxis #3353 üzenetére
Én nagyon élvezem, simán megér 30 eurót. Talán kicsit túl könnyűre sikeredett, mert még hard nehézségén sem nyújt igazán kihívást. Ami nagyon jó benne, hogy rengeteg tök érdekes puzzle van benne, ami néhány Gwent eventen is volt. Nekem a kinézete is nagyon bejön, jelenleg a 4. térképen tartok, eddig teljesen más volt az összes. A történet is érdekes, bár szerintem sokat ad hozzá, ha valaki olvasta a könyveket és játszott a játékokkal.
-
Genji
őstag
válasz
Alexxxis #3303 üzenetére
Közben 6-1-1 a deckel rankeden. A vereség és a döntetlen az első két meccs. Brutál erős pakli, jó szintergiák, néha a hard removal kevés, de sok engine, válasz van szinte mindenre. Lapelőnyt is lehet kovácsolni a két Cirivel. Tényleg kerek kis pakli lehet vele menetelni. Ajánlom kipróbálásra mindenkinek aki nyerni szeret.
-
Trabecan
tag
válasz
Alexxxis #3305 üzenetére
Adnék én szivesen, ha már meglennének hozzá a lapjaim, de egyelőre még gyász van
Először is : nekem be kell osztani azt a 150k-t és nem mindegy mire tolom el. Ezért is írtam , kérdeztem, h mik azok a lapok amiknek feltétlenül érdemes meglennie, melyek azok a deckek, amivel már érdemes kimenni a pályára. Egyelőre tök sötétben tapogatózom és nincs meg a lehetőségem, h sokféle lapból sokféle decket rakjak össze, a fentebb leírtak miatt.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Alexxxis #3249 üzenetére
Nem kapsz vissza meteoritot, mindent scrapben kapsz vissza, tehát 1600-at kapsz egy prémium legendary-ért.
Viszont olyan elméletek keringenek, hogy azért csinálthatták ezt így, mert a jövőben jönnek majd a csak meteoritért megvásárolható kozmetikumok. Ez csak egy feltételezés, de nekem is ez a logikus. Én megtartom a meteoritot, úgyis kilesz a teljes kollekcióm.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Alexxxis #3238 üzenetére
Na ettől még én is éreztem egy kis TB hype-ot.
Jó kritikákat is kapott.
-
Genji
őstag
válasz
Alexxxis #3232 üzenetére
Ugyanaz lesz mint HS-nél: 30 a legkisebb rang és onnan mész visszafelé 1-ig, kvázi az a legend.
Ugyanúgy csillag lesz: az elején nem is tudsz veszíteni csak max nem kapsz csillagot ha vesztesz, aztán kettőt kell veszíteni zsinorba hogy minuszt kapj, aztán már minden vereségre kapsz egy minuszt. Pluszban meg ha zsinorban nyersz nem egyet kapsz hanem kettőt mondjuk. Pontosan nem tudni, de regresszív lesz a rendszer, az elején könnyű lesz és folyamatosan nehezedik. Szerintem baromi jó ötlet és sokkal egyszerűbb mint az MMR. -
micafighter
nagyúr
válasz
Alexxxis #3216 üzenetére
Szerintem a játék alapjaiban lett interaktivabb az "Order" tag miatt. Eddig ugye az volt, hogy a te köröd jött, kitettél egy lapot, és vége a körödnek. Az "Order" viszont a lap kijátszáson túl ad még interakciós lehetöséget a körödben. Ha kitettél egy lapot, már nem lesz vége automatikusan a körödnek. Szerintem ez egy igen jó változás.
Úgyhogy nekem eddig összességében tetszik a PTR. Lehet azért látom máshogy mint a többi fórumtársunk, mert más féle decket próbáltam. Én egyből összeraktam egy "Order" -re épülő saját decket Demavend-el, amivel elvagyok eddig.
Semmiképp se nevezném unalmasnak.
Azt artifact része mondjuk kicsit furcsa nekem, az jobban tetszik ami ESL-ben van/volt, hogy a kardot/pajzsot/páncélt egy karakterre kell kijátszani, azt fogod vele buffolni. Itt meg ugy vert el egy NR, hogy lent volt neki a földön egy kard, egy lándzsa meg egy pajzs, amik szétszivattak mert nem volt removalom
Ugyhogy nekem összességében pozitiv volt a PTR.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Alexxxis #3208 üzenetére
Nem akartam megint én kezdeni a negatívkodást, de egy kalap szar az egész. Unalmas képességek, idióta új megoldások (max handsize), rossz színvilág, gagyi leaderek. De nem is tudom mire vártunk/vártak. Az Artifact-et már 3 éve tervezik, a CDPR meg 6 hónap alatt akart összedobni egy teljesen új játékot + a Thronebreakert ráalakítani.
Nekem most nagy reménységem az Artifact, több pénzt is képes vagyok beleölni, mert a market miatt ha kiszállsz, akkor a pénzed egy részét ki tudod szedni azzal, hogy eladod a rare-eket. Várhatóan minimális idő után a common lapok mindegyike 3 centbe fog kerülni, szerintem nem lesz ez olyan vészes ha nem akarsz mindenáron csúcs paklit. De majd meglátjuk. Reynad most azt mondta, hogy neki nem volt fun a játék. Szóval akármi lehet.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
Genji
őstag
válasz
Alexxxis #3173 üzenetére
Alap a megvétel, egyrészt szeretném támogatni a CDPR-t másrészt, olvastam valamit, hogy lesznek majd új kártyák amiket ha megveszed TB-t megkapsz premiumban, viszont ha nem veszed meg csak normalban tudod őket lekraftolni. Tényleg erről tud valaki valamit, hány kártya vagy mi is ez az egész? Egy reddit postban olvastam valamit.
-
Genji
őstag
válasz
Alexxxis #3169 üzenetére
-2 laprol nyerni barokkos tulzas. -1rol is nehez es mak kell alt hozza. Nem rossz alchemy ellen a drypass ha van nalad spy VAGY nagyon eros a kezed amivel tudsz 2-0ra menni. Nincs graveyard, ointment bricked, calveit/cahir combohoz le kell olnie calveitet, swallow a kezben keves pont nem eleg value, csomo play ami nem hatekony.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Alexxxis #3161 üzenetére
Gondolkoztam ezen én is, és nem nagyon látom miért éri meg drypassolni, bármilyen matchup is legyen. Akik szembe jöttek és drypassoltak első körben, egytől egyik elvertem. Általában ha egy lap hátránnyal kört tudsz nyerni az már önmagában megéri sok esetben, itt pedig ugye garantált a dolog. A leggyengébb lapodat kidobva viszed a kört, ha bricket húztál az se gond. És ha odaadják neked az első kört, onnantól rajtad múlik, hogy a következő két kör milyen hosszú lesz, azt pedig matchup alapján el tudod dönteni, hogy jobb neked, második körben bleedeltetni vagy inkább drypass esetleg kém, aztán pass és egyssz hosszú harmadik kör.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- weiss: Pant* rant
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen monitort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Apple IPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest