Hirdetés
- Magisk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolbi_30
őstag
En itt felhuztam kb minden karaktert maxra..mindnek van tarolokapacitasa boven..storage is eleg, ki vannak gearelve szepen, de wgy kurva forintomba nem kerult, kiveve a kiegek es alap amit megvettem megjeleneskor. A living storyk ingyenesek amikor kijonnek es elkezded. Mondom ezt ugy hogy mar legalabb 3 eve csak belogolgatok a szulinapi ajandekokat kivenni..A shopban szinte csak skinek vannak..
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
Nalam wvw alatt se akadt soha se a 2 se az 1. 4kban van fix 55 fps roamingon 40-45 kornyeke. es nem akadt..pedig gyengebb procim van.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
fuwiradis
üzenetére
Akkor azt kellett volna mondani a fejlesztőknek, hogy lofasz. Ezután sok pvp játékos abbahagyta itt kezdett a játék hanyatlásba. Ami azóta is töretlenül tart.
Az arénának nincs élvezeti értéke így. Ha egyedül mész be ha szerencséd van akkor a kevésbé fogyatékosokat rakja melléd.. Ha nincs akkor akár afkolhatsz is. Legalább hamarabb vége. -
Kolbi_30
őstag
válasz
napoleon2323
üzenetére
SPVP én ez nem lehetőség.. Mert pár éve a noobok kisirtak hogy ne legyen premade.. Így max 1 embert vihetsz be magaddal.. 3 meg random kerül be.. Szóval el lett erősen baszva..
-
Kolbi_30
őstag
sPVP meg mindig úgy van hogy osszesorsol minimum 3 retardáltak, akik nincsenek képben semmivel? Ketten meg próbálkoztok menteni a szitut? Vagy javult a helyzet?
-
Kolbi_30
őstag
Meg a GW1 szerverek is futnak...és lassan 15 éves játék..ha jol emlekszem
-
Kolbi_30
őstag
válasz
fuwiradis
üzenetére
A hotra panaszkodtak hogy nehéz... De csak másképpen kellett jatszani, nekem simán ment soloba a 80%..es nekem se volt sok időm vele játszani.. A pof meg szintén ugyan ez, csak valamivel egyszerűbben. Szép játék meg jó is volt, de a pvp részét azt tonkrevagtak, a wvw meg kB 1 évig volt érdekes.. Így nálam már régebben kifulladt, de szerintem simán érdemes még megvenni. El lehet vele sokat szórakozni, annak akinek, ujdonság.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Elrontani nem lehet. Ez a játék kretenbiztos.
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
válasz
Dronte
üzenetére
Legendary alatt a legendary armort értem.
A PvP meg úgy szar ahogy van..nincs premade, a season alatt...a sok random meg lehúzza a statod és egyre szarabbakat kapsz magad mellé..rettentő nagy élmény..
A napi 1 automata tornament az ahol rakhatsz össze csapatot és játszhatsz úgy ahogy kellene lennie eleve. És ez napi 1 alkalom ha dolgozol...Ezt most szombaton vagy vasárnap mondjuk megnyertük..De a seasonban platinaig agyhalottak vannak.. Az első 10 meccsen eldől hogy végig szopnifogsz e.. -
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
Mostanában csak csalódok , mikor belépek
SPvP megolve az anet altal..mar lassan pve sem ugy megy ahogy kene..sőt ma fraktal t4eket sem csinaltam meg mert csak idiotakkal sikerult összefutni..siralmas. 
-
Kolbi_30
őstag
válasz
DeltaPower
üzenetére
Most már nincs premade
MAx csak 2 fős premade lehet...a maradék úgyis elbassza.. -
Kolbi_30
őstag
válasz
DeltaPower
üzenetére
condi warriorok, trapper dragonhunter meg bunker ele.
-
Kolbi_30
őstag
Elég kiábrándító amúgy az egész...most meg az uj season pvpben..platinából épp most fogok visszaesni bronzba..mert a sok retardált meg sem próbál játszani..persze a remek anet max 2 fő premadet enged most..nehogy élvezhető legyen a játék..amugy meg szetbasz az ideg a rendpm retardáltaktól..
-
Kolbi_30
őstag
Igazából, ez egy remek játék, csak nincs end game.. Az sPvP inkább bosszantó. A fraktál még a lvl 100 is megoldható egyszerűen, nem kell kb semmiért izzadni. Instáknak a jutalom nerf óta semmi értelme. Még a WvW talán megér egy misét. Minden kasztbol van egy fullos karakterem de a 2. felszintezett karim után az összes többi könyvezett.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
KisTücsök
üzenetére
Random mi van benne. Többnyire szart sem ér ami benne van, de volt mar nekem hogy 1 ladat nyitottam aztan 5 kulcsot adott egyhuzamban 5 lada..meg kaptam 100+ goldos skint is. De nem eri meg kulcsot venni gembol, ha talalsz nyugodtan hasznald el, vagy ha storybol kapsz azt is loheted egybol. 90% hogy boostereket meg orbot kapsz
-
Kolbi_30
őstag
Keresünk aktív TS-t használni akaró jómunkásembereket! Cél a raid, meg közös mókolás 50+ fraktál guild missionok hétvégén. Ha nem vagy felöltözve a nagyobb fraktálokhoz nem baj. Csak akkor jelentkezz ha TS-t hajlandó vagy használni, meg el is jössz a közös időtöltésre..az nem játszik hogy beveszlek, te nem jössz aztán sírsz, hogy nincs élet meg program..Ha érdekel privátban megbeszéljük
-
Kolbi_30
őstag
Keresünk aktív TS-t használni akaró jómunkásembereket! Cél a raid, meg közös mókolás 50+ fraktál guild missionok hétvégén. Ha nem vagy felöltözve a nagyobb fraktálokhoz nem baj. Csak akkor jelentkezz ha TS-t hajlandó vagy használni, meg el is jössz a közös időtöltésre..az nem játszik hogy beveszlek, te nem jössz aztán sírsz, hogy nincs élet meg program..Ha érdekel privátban megbeszéljük
-
Kolbi_30
őstag
A WoWban mi hangulatos? a mar 5 éve is szar grafika? a kb 0 tortenet? vagy a vegtelen napikveszt es repufarm? Licsking utan fejeztem be, mert a cata beta mar nem tetszett..a vegtelen egyszerusitesek miatt.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
Yllgrim
üzenetére
Nekem FX6300 megy 4520 on 280X karival, hát nagy megmozdulásokon FHDn ugy 20-25 FPS instaban fraktalban meg nem ezerfos bosskilleknel megvan a fix 60, Ultran! Szerintem a nagyon tömeg eventeknel nincs az a konfig amivel 30 fps fole mesz..a motor ami alatta fut pedig DX9, ami tamogatjaa DX10 egyes funkcióit..azért nem tul hatekony mar!
-
Kolbi_30
őstag
A No Man Army keresi aktív uj tagjait! Érdeklődni itt lehet vagy irj privit
-
Kolbi_30
őstag
A No Man Army felvételt hirdet ! Piken szerveren vagyunk, jo hangulatu guild! Naggyabol csinalunk mindent amihez kedvunk van. Jelentkezni privatban itt

Új hozzászólás Aktív témák

- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest