Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Egy éve abbahagytam a játékot.Tele vagyok arannyal, közel 29k acsi, 8 darab legendary, több garnitúra ascended....tetszik a kieg, de nem merem megvenni a játékot, mert megint pár évig csak ez fog menni és megint kimarad egy csomó jó játék a pályafutásomból...
Innen sokan megveszitek a kieget? -
ProEvoFan
nagyúr
Valamelyik magyar klánnak, csak saját klántagokkal, sikerült már kitisztítani a raidnek mind a két szárnyát?
Nem epénisz miatt kérdem, csak érdeklődök hol tart raid szinten a magyar közösség. -
ProEvoFan
nagyúr
Ha ügyes vagy, akkor a JPn jobban jön az ajándékcsomag.Fél óra alatt min 10x leugrálod, akkor az 100 db csomag. Csilingeléssel 10 perc alatt jön 18 csomag, tehát 30 perc alatt csak 54 csomag jön.
A favágásban is sok pénz van, mert az Elder Wood Plankból iszonyat nagy mennyiség kell a GH fejlesztésre.Klánunk 32.lvl lesz és kb 8800 Elder Wood Plank kell még.
Itt kell több karival fát vágni, kb 70 percenként újraterem. -
ProEvoFan
nagyúr
Ennyire hozzá nem értő cikkírót már rég nem olvastam...
Tele van ostobasággal.
Az ilyenek miatt nerfelnek szét minden olyan dolgot, amit nem kellene.Szerintem az ehhez hasonló embereknek kellene mellékelni a játék mellé egy 100%os mentést, hogy véletlenül sem kelljen csinálni semmit a játékban...hiszen nem azért vette meg hogy játszon, ugyebár. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
DeltaPower
üzenetére
Én meguntam a napi többszöri lefagyásokat, így feltettem....éééééés, ezóta egyszer sem volt problémám.

-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Yllgrim
üzenetére
CPU gyilkos a játék. Intel i5 abból is minimum a második generáció (2300, 2400, 2500, 2500k...stb...).
VGAból elvileg a max grafikára elég a gtx 750 TI is, de szerintem az inkább csak a highra elég, az ultra+legmagasabb élsimításra már erősebb kell.De csak nyugi, a játék highon is eszméletlen szép. -
ProEvoFan
nagyúr
Milyen a kieg?Nagyon jó!

De már nem Guild Wars hanem ez Event Wars.Az új mastery rendszer miatt eventezni kell a mapokon.Ami nyilván nem para, pl a keig területei álomszépek!!!A repülés iszonyat király.Van egy pár hasonló event mint a 3 fejű Wurm volt, tele vannak lánc eventekkel az új területek.Alap játék sincs elfelejtve, mert arra is vannak külön masteryk.Dungeonból kivették az arany jutalmat, most már csak 30-50 ezüst jár az utakért, viszont jól szolgálja a mastery húzását.Rengeteg új acsi van.
Új fraki is megváltozott.100as lett a max szint, amihez 150 agony resist kell és már csak egy út jelent egy szintet.
PvPben vannak új reward trackek, meg aszem egy új moba szerű map.
WvWt nem szeretem...illetve annyi, hogy itt könnyebb elérni az acsikat.Csökkentették a teljesítmények maximumát.
Nagyon röviden ennyi
-
ProEvoFan
nagyúr
Nos, eljött a délután, patch miatt restart, és nem enged be senkit XD
5 perc múlva megjavult....
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Szerver csak akkor számít ha WvWzni is akarsz, PvE szempontjából mindegy.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
DeltaPower
üzenetére
Arra vagyok kíváncsi, hogy lesznek-e új materialok, vagy a mostaniak kellenek az új legendaryhoz...stb, akármihez.
Mindenesetre én betankoltam
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
DeltaPower
üzenetére
"a keyfarmerek most rászabadultak a craft piacra"
Ezt hogy érted?Mit is csinálnak pontosan? -
ProEvoFan
nagyúr
Titeket beenged a játék?
Nem tudom mi lehet, net ok...egyedül a GW2 szarakodik velem. -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
DeltaPower
üzenetére
Igen ez nagyon tetszik, korrekt megoldások.
Raid 10 fős lesz
Messze még az október 23....
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Nagytoll
üzenetére
Dungizás + SW eventezés.
De mindehhez 80asnak kellene lenned.
Jelenleg a mapok maxolása közben bányászott matikból meg a Wolrd Bossok farmolásából tudsz pénzt keresni.Vagy a klánod elvisz dungizni.(#8957) DeltaPower
Na ez egy jó kérdés.
Amúgy mit értesz az "aranyra váltási aránya" alatt? Lauerből veszel t6 mati zsákokat? -
ProEvoFan
nagyúr
" A living World szerintem bőven nem ad annyit hozzá a játékhoz, hogy ennyi év után csak ekkora tartalom férjen bele a kiegészítőbe."
Nos, ez az amit én sem értek.Minek kellett ennyit várni?
Talán mert a GW2 új modern mmo stratégiája, ami megfelel a jelenlegi modern piacnak és ez miatt még mindig rengetegen játszanak a játékkal, ami a gemstore forgalmát is igen pozitívan befolyásolja?
Ki tudja.... -
ProEvoFan
nagyúr
Ugye minap egvettem a standardot....utána gemstoreban elérhető lett a 75 eurós kieg csomagra upolás 2400 gemért

Aki eddig is pénzért vett gemet, annak nem para (mert 30 euró az pont 2400 gem).
Viszont aki aranyért veszi a gemet (mint én) annak felesleges pénzkidobás lett volna a 75 eurós csomag vétele.De jó hogy nem azt vettem meg a Deluxe csomagot...30 euróm ment volna a levesbe... -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
Desolation/Piken Square/Seafarer's Rest megerősítve.
Halkan megjegyzem, hogy a Gunnar's Holdon is vagyunk jó páran.Két napig nem tudtam megvenni ingame a kieget...Anetnek nem kellett a pénzem

Meguntam majd a CDGalaxisban megvettem 12980 forintért digitális kiadásban, amit 20 percen belül küldtek emailben
Ajánlom nektek is ez a lehetőséget, mert Anetnél kb 14400 forintra jönne ki. -
ProEvoFan
nagyúr
Ingame (gemstoreban) nem engedi megvenni a kieget.Pedig minden ok a kártyával...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ja ja, SWben is vannak pontok, mikor föl-le viszem a kamerát, akkor 60+ fpsről leeseik 25 fps alá, ha van körülöttem ember tömeg ha nincs...Lion's Archban is ugyan ez a helyzet, mellém jön a minipet és leesik az fps kb 20-30%al, pedig csak a földet nézem
...ha kimegy a látószögemből, akkor visszaugrik az fps 
A régi HD6950 2GBos kártyával is ugyan ez volt.A jelenlegi GTX960 2GB kártyával sem jobb a helyzet, max annyi, hogy magasabb az fpsem.
Miért van ez?...nem értek hozzá, de laikusan nézve nincs rendesen megírva a játék?!
De mondjuk ez legyen az életem legnagyobb problémája
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
A patch óta nagyon nem jó valami....azóta ez volt az első fractal ötvenen.
Eredmény?Fraki 50, 38 perc alatt, vegyes partyval; nekro, engi, ele, 2 gua (nem hammeres, tehát a symol trait miatti stackelés bug(?) nem volt). Támadó szellemű volt a team, de közel sem volt FULL ZERK!!!
Nulla kihívás.
Nulla izgalom.
Casual game a köbön, jobban mint valaha.
Ez miért jó az anetnek?
Aranyközép út? HE?Kihívás nélkül unalmas lesz a játék.
Holnap akartam előrendelni a kieget..De nem fogom...még nem, az tuti.
A guild tagog azzal nyugtattak, hogy ez csak rutinos csapattal működik.Tudom hogy jól játszanak, meg minden, de itt most egy fraki 50esről beszélünk...és tudom hogy ez nem volt ennyire egyszerű, hiszen több ezer órám van a játékban.Olvadtak a mobok.The Mossmannál látszott a legjobban az egész.Iszonyat gyorsan ment le az élete.
Elb@szták a játékot, nem kicsit, nagyon! -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
CDGalaxisban is kapható már. 13K. Tehát ez a Standard ára...innentől megjelenésig tuti nem fog változni az ár, max a sok sírás miatt maximum hozzácsaphatnak játékon belül még egy kis ajándékot

Anetnél jelenlegi árfolyamon kb 14K. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
aizen92
üzenetére
Igen, nem sok a 45 euró, de az anet nagyon bénán akarja eladni a standardot, hiszen az új játékosok kapnak "ingyen" egy alapjátékot, a régiek meg semmit.Nekem csak ezzel van bajom, nem a 45 euróval.
Teszem azt, a GW2+kieg legyen 45 euró, a kieg meg 35-40 között valahol.Vagy 50 a csomag és 40 a kieg...így már mindjárt más lenne a leányzó fekvése.
Hogy egy kieghez nem jár kari slot az barátok közt is durva.OK, nincs havidíj meg lehúzó gemstore politika, no meg 45 euróért min 500+ óra játékidő (ami manapság igen jó aránynak számít)---> én ezzel nyugtattam le magamat

(#8783) CactuS
Talán tudomásul kéne vennie a kiadóknak, hogy már nem 1990 van, a rossz reklám/hír pillanatok alatt elterjed a manapság és többet árt, mint használ.
Pontosan.Lásd xbox one használ játék betiltása botrány
-
ProEvoFan
nagyúr
De jó hogy az anet megveteti velem még egyszer az alapjátékot...nem lehetett volna nem beletenni és így magát a kieget olcsóbban árulni?
Standard: 45 euró ...benne van az alapjáték is, semmi extra
Delux: 75 euró ...csak ebben van karakter slot, LOL!
Ultimate: 100 euró ...akinek kell 4000 gem[link]
[link] itt a GS rosszul írja a Standard árát, nem 50 hanem 45 euró a helyes. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
A egy full dungeon track ad 3 fegyvert, 1 armor darabot és 120 tokent.
-
ProEvoFan
nagyúr
PvPn ingyen minden gear (kivéve pár amulettet) amit csak itt tudsz használni.
PvPn például Glorious trackből PvEre ki tudsz szedni exotic armorokat, te választod meg milyen stattal.
PvEre dungeonokból és karmából tudsz kivenni fegyvereket és armorokat.
Orr területen istenek mellett lévő karma árusoktól belehet szerezni armort és ékszereket.
Armor lelőhelyek. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
aizen92
üzenetére
Te biztos a GW2vel játszol?

Itt nincs meg a "szentháromság" (tank/dps/healer). A legtöbb dungeonba nem is kell Guardian (ő lenne a healer/tank féleség). Magasabb frakiba és pl Arah dungeonba még "kell" a Guardian, de ott sem tank/full support.
Tank meg nem is kell sehova!Ez a játék nem erről szól
Inkább fogalmazzunk úgy, hogy a GW2 az a játék, ahol a dungeonokat úgy viszed végig ahogy te vagy a csapatod szeretné.Csak a sebességben van különbség, viszont ott óriási.
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
[link]
...... -
ProEvoFan
nagyúr
Kitakarítottam a gépemet, memóriát, vgat kivettem majd visszaraktam.
GW2 azóta nem megy csak 1-10 fpsel + akkor a pingem mint az állat (200+ feletti)....játék, vga driver újrarakva...de semmi változás.Minden más játék megy rendesen de a GW2 nem...
Valaki tud rá megoldást?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
üzenetére
A játékban nincs meg a "szent-háromság" (tank, healer, dps), ez a GW2 úgymond újítása.
Ami van és számít pl egy dungeonban: a közvetlenül bevitt fizikai dps (Warrior, Elementalist, Thief, Guardian - ezek a legkedveltebb dungeon kasztok).
Kondi dmg pve-ben nem játszik.PVP/WvW-ben annál inkább!
Minden kasztnak megvan a helye, vannak univerzálisak és vannak kevésbé azok
Kezdj Warriort vagy Guardiant, így könnyebb lesz megismerni a játékot.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
üzenetére
Stabil.Kihalásról nem lehet beszélni.
2,5 éves játék de ahhoz képest sokan játszanak vele.PvE része annyira nem igényel szervezett játékot mint a WvW/PvP játékmódok vagy a WoW, de azért jó egy klánhoz tartozni, hiszen sokat tudnak segíteni, meg így könnyebben megismered a játékot.A kieg (elvileg) idén jön, amit nagyon de nagyon sokan várnak
Nincs havidíj, 3000 forintért az évtized vétele lesz
-
ProEvoFan
nagyúr
Vigyázzatok!!!
...sokan kapnak account lopós kamu maileket GW2ben; nehogy bedőljetek! -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
"a GW2 meg ahogy néztük, csakis grind-ból áll."
A GW2ről mindent el lehet mondani, csak pont ezt nem...
-
ProEvoFan
nagyúr

-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
DeltaPower
üzenetére
...és Gunnar's Holdon a BEG!
igen, mi külön vagyunk... -
ProEvoFan
nagyúr
Én meta berserker hívő vagyok, kivétel Guardian.Azt szeretm úgy ahogy én kitaláltam magamnak.Ilyen balanszos, sebez de még Guardian marad.Knight armor + berserker ékszerek, de supportra traitezve.
7végén frakiztunk 5 fős Guardian partyval...nagyon állat volt!!!Szétkalapáltunk mindenkit

-
ProEvoFan
nagyúr
Na igen
De ahhoz is kell a tömeg, mert így arányosan több ember költhet gemstoreba valódi pénzt.(#8502) Egonyolc
No igen, a Dungeon Master is szép teljesítmény.
Nekem pár hete lett meg a Dungeoneer acsi
Ez sem volt kis munka
... -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
Örülök hogy ennyi új ember megvette a játékot

LFGn és egyre több kezdő játékossal találkozni. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
fuwiradis
üzenetére
A tegnapi bemutató csak egy váz volt, a köré épült plusz dolgokról még nem volt szó.Ezalatt értem a fractal 50+ feletti szinteket (ha már kb 100 agony rest összelehet hozni, no meg az ascended armornak nagyobb haszna lenne), új dungeonok (bár ez lehet hogy a nehezített challenge lesz), többi kasztok másodlagos képességei, új skillek...stb.
Szóval ezek után még lesz elhintve jó pár fontos tartalom.
Szerintem...
Az ára? Tippem: 8k -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
batai15
üzenetére
Várunk vissza!!!
Itt a magyar info. -
ProEvoFan
nagyúr
Kieeeeeeeg!!!!
Mondtam én!!!!!
-
ProEvoFan
nagyúr
Befejezik a GW2 alap storyt (az új gémerek majd a múltba visszautazva tolhatják végig) tehát Orr terület megváltozik, átalakul, esetleg eltűnik. A lényeg hogy lezárják ezt az egész zombi inváziót, ezért is van az új címer, új sárkány

Nyilván ez csak egy gondolatmenet volt....de nem lenne rossz
KIEGET A NÉPNEK!!! -
ProEvoFan
nagyúr
Nàlam a komoly dungi amikor mindenki zerk, full berserker a gear meg a traitezès is (kivève guardian, neki nem kötelező). Ranger-Nekro pàros nem jàtszik, mert dungeonban nem adnak annyi csapat alapù pluszt, mint a többi kaszt.
Nyilvàn ezek az elveim borùlnak mikor LFGvel tolom vagy nem a szokàsos emberekkel megyek dungizni, esetleg ùj embereknek segìtek.Tehàt èn mindenkivel jàtszok de dungeonban a full berserkert szeretem.
Felveszlek friendbe, majd jelentkezem ha megyünk dungi runra. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Egonyolc
üzenetére
Én még nem unom, nyilván ehhez kell egy jó klán is, tele jó fej emberekkel.A friends listámon is vannak bevethető emberkék.Szinte mindent (többször is) megszereztem a játékban, amit pveben csak meglehet.
Klánunkban általában vannak fent olyan tagok, akik nem casualok, tudják hogyan kell ledöngetni speedrunban a dungikat (nyilván nem vagyunk HC dungi mesterek, akik pl CM utakat 5 perc alatt megcsinálják).
Azért azt megjegyezném, hogy nálunk is sok komoly játékos pihenteti vagy csak ritkán játszik, várják a nagyobb tartalmat, kieget.Csökkent az aktivtás, de erről anet tehet.Kell egy kieg!!! -
ProEvoFan
nagyúr
[link] 
...KIEG!... -
ProEvoFan
nagyúr
Guardian kivételével full zerk minden ha dungeonról van szó.Balanszolt guardian+4 full zerk, én így szeretem a dungeont.
Magasabb frakiban kell a knight armor vagy a traitokkal variálsz hogy megfelelő legyen a armorod, életed.
PvEben felesleges a soldier armor szett. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
JackFeryll
üzenetére
Accessorykat vettem belőle.Így ingyen van

-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
férfiállat
üzenetére
Rengetegen játszanak a játékkal.
PvE szempontjából teljesen mindegy melyik szerveren vagy te és a klánod.Csak WvWn számít. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
kisbancsa
üzenetére
Azzal a géppel simán highon kellene mennie.

Igaz a GW2 az Intelt szereti...
Nyilván WvWn le kell venni a grafikát, de PvEben simán menni kell a highnak.
Szerver laggok vannak, de az nem a gépünk hibája.
A gépemmel high+minden kocka alul kipipálva+natívban játszok.Igen, a képtörés is be van kapcsolva. -
ProEvoFan
nagyúr
Köszi mindenkinek

Nekem ez egyfajta End Game volt/van/lesz.
WvW/PvP nem köt le annyira, ezért kell valami cél
-
ProEvoFan
nagyúr
Remélem lesznek új dungeonok, nagyobb területek illetve új legendaryk, mert a nem casual rétegnek kezd kifulladni a játék.Kell valami új cél.Nekem nem a WvW/PvP vonal az end game.PvEben akarok end gamet, nyilván most sincs meg benne, de pl a legendary gyűjtésben megtaláltam a sajátomat.
Amúgy meg KIEGÉSZÍTŐT a népnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák

- Tesla topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Projektor topic
- Battlefield 6
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- LEGO klub
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

...ha kimegy a látószögemből, akkor visszaugrik az fps