Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
neato3loco
üzenetére
TESO aranyait nezve a legszebb es legjobban optimalizalt MMORPG jelenleg szvsz

Ettol fuggetlenul GW2-nek szebb jovot tudnek josolni hosszutavon TESO-val szemben.(#8497) BoneDragon:
Sokan legyintenek erre a jatekra mert WoW veronek hittek/gondoltak/hallottak stb. (pedig a fejlesztok ezt probaltak is elkerulni de mindegy) es mivel nem ez lett a vege messzirol kerulik is. Pedig nem kellene mert garantaltan tobb szaz orat fog nyujtani annak aki megkedveli (es mar csak a Class-ok/Prof-ok valtozatossaga is remek lett ami nem minden MMO-ban lett sikeres)
-
Tnil
tag
válasz
neato3loco
üzenetére
Mondjuk ez igaz

Szerintem amúgy a GW lesz a befutó.

-
Ellia
addikt
válasz
neato3loco
üzenetére
Én azt mondom,hogy fejlődésre bármi jó (stat) és fegyverből próbálj ki mindent, tapasztald ki mi mit csinál. Max szinten meg PVE-re szinte kizárólag Berserker cuccok (bár gua lehet kivétel, Én pl. Knight vagyok), WvW-re Soldier ajánlott. PvP-t passzolom, de ott bármilyen kombinációt ki tudsz próbálni.
BoneDragon - Wardrobe-ban lévő skinek használata eddig is transmute-ba került, de akadt pár skin amit önmagában fel lehetett rakni transmute nélkül (szint jutalomból...stb).
-
DeltaPower
addikt
válasz
neato3loco
üzenetére
Fejlődéshez power+precision+ferocity, 80-on majd attól függ, mit akarsz csinálni.
A longsword 2 kezes fegyver, annak 5 skillje van. A mace 1 kezes, mellé tegyél fel egy focust, pajzsot vagy fáklyát, de jobban jársz, ha mace+akármi helyett staffot használsz. 15-ös szinttől pedig egyik fegyver longsword, másik staff.pigster: igen (illetve még whiteside-on vannak magyarok), de ez már csak akkor számít, ha wvw-t akarsz játszani.
-
BoneDragon
veterán
válasz
neato3loco
üzenetére
Emailbe kaptad? Nekem még nem jött.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
neato3loco
üzenetére
Én egyelőre nem írtam nekik, várok türelmesen. A játék közben lecsúszott.
PDT szerint most volt reggel 8 óra, szóval nem rég kezdték aktivizálni magukat, így pár órán belül várhatóak a helyrerakások. Hivatalos fórumban csak heroic verziót vásárlók panaszkodtak, bár ettől még deluxe-ot is érintheti a gond.
Szerk.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
neato3loco
üzenetére
Na megvettem. A vásárlás végén megjelenő oldalon van egy ilyen szöveg:
"Processing serial number or unlock code."Szóval idő kell nekik a kódok előállításához, legalábbis gondolom én...
Egyébként mennyi helyet foglal a játék? SSD-n van még 30 GB helyem, oda telepítsem vagy ne

-
fuwiradis
aktív tag
válasz
neato3loco
üzenetére
lehet olyan forgalom generálódott, hogy a kiszolgáló rendszert megríkatta...

-
Ellia
addikt
válasz
neato3loco
üzenetére
Nézz körül a hivatalos fórumon mert sokan panaszkodnak.
-
Ellia
addikt
válasz
neato3loco
üzenetére
-
törölt tag
válasz
neato3loco
üzenetére
Lehetni lehet (szerintem) csak kerdes, hogy annak lesz-e ertelme ?

-
Ellia
addikt
válasz
neato3loco
üzenetére
Gondolom a hétvégén tart a PAX alatt.
Új hozzászólás Aktív témák

- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest