Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuri
aktív tag
EU Gandara serveren keresek casual guild-t, ötlet esetleg?
-
Ellia
addikt
Meglepet ma a játék supportja. Mobil authenticator volt a felhasználómon, de nem rég volt egy telefon hr-em, meg el is felejtettem a kódot hozzá, szóval ment a levél a supportnak. 3 perc alatt leszedték
Jár nekik a piros pont, igaz csak a napi ládáért akarok bemenni 
-
floratm
senior tag
Ugy érzem a Piken mostanába erösödött...
Na de a Deso ennyit gyengült? Mert most partiba vannak. -
Kakaduku
senior tag
Üdvözletem!
Most kezdem a játékot elölről. Már játszottam vele, csak idő hiánya miatt kényszerültem abbahagyni. Kérdésem az lenne, hogy melyik szerver az ahol a legtöbb magyar és magyar guild játszik?
Idővel szeretnék csatlakozni is egyhez.Köszönöm!

-
ProEvoFan
nagyúr
Vigyázzatok!!!
...sokan kapnak account lopós kamu maileket GW2ben; nehogy bedőljetek! -
Ellia
addikt
Szerintem nem tudták, max sejthették, hogy ez lesz belőle a fejlesztés során. Ezt már mind Mi játékosok alakítottuk és továbbra is alakítani fogjuk valamelyest. Jelenleg az új stability változtatás az ami megborította ezt a megszokott rendszert, csak az irány nem biztos, hogy jó. A legjobb lenne, ha wvw-én kiscsoportban (is) lehetne érvényesülni komolyabban.
-
Ellia
addikt
válasz
üzenetére
Én kifejezetten örülök ennek, hogy nem lehet majd gem-ért megvenni (a legnagyobb meglepetés az lenne, ha ingyen adnák). A jelenlegi gem/arany arány se túl optimális szerintem, de bőven elviselhető kategóriában van még, sok minden amúgy se vettem eddig onnan (kari hely/bank/táska/cooper-o s. kit-en kivül...).
-
Ellia
addikt
Egy biztos dolog a jövőre tekintettel: a kiegészítőt nem vásárolhatjuk meg gem-ért.
A 4 WvW térkép kikerült a World Completion-ból.
Új WvW map bemutató. Látványos, érdekes és lesz itt elég sok káromkodás
Elsőre nagyon tetszik. -
Gerdor
csendes tag
Desolation szerveren most alakuló éjszakai bagoly wvw guildet szervezek, hátha vannak még olyanok, akiknek a 19 óra még korai és sokáig fent vannak (guildben az állandó buffok biztosítva
). Cél: ninjacap, PPT, scouting; Raidek időtartama 22.30-tól - kb. 1-ig.; TS: Ha leszünk elegendően, akkor a hivatalos deso Ts-en, addig nincs. Guild: Szeretlek [AMOR]
; Érdeklődni bárhol, vagy in game: Bikuci (gerdor.5291) -
bigrob
őstag
Most meddig tart ez a -75% akció az alapjátékra?
Havernak kéne csak pénteken lesz fizu
most csekkoltam, látom már tárgytalan

-
-kdM-
senior tag
válasz
Synaptic
üzenetére
Amit én tudok az a Resonance gyűjtő guild.
Egyébként meg:
(#8206) Ellia
(#8293) Döglött Róka -
Synaptic
senior tag
A deso-n keresek valami épkézláb guildet ,amennyiben létezik .
-
Ellia
addikt
WvW Borderland, tetszik, sok a magaslati pont, totál fel fogja borítani az eddigi metát szerintem. Remélhetőleg a kisebb csapatoknak fog kedvezni a nagy zergek helyet

-
törölt tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Van egy nagyon jo dolog a jatekban. Lecsokkenti a szintedet az adott zonara. Ha pl. 60 lvl korul van kedved atmeni egy kisebb teruletre akkor ott is ugyanugy lehet xp-t szerezni es nem egy utes egy mob.
Valamint a szakmak jok, talan eddig csak a TESO-ban lett szorakoztatobban megoldva
Szep es latvanyos maga az egesz vilag amugy ha csak a felfedezes lenne a cel idovel.
Wall of Text-et lehetne irni a jatek elonyeirol. ...de nem fogok

De mondom ha csak masodlagos MMO-nak is neznenk a dolgot akkor is elferne az SWTOR vagy mas mellett is ha idod engedi
-
vegitossj7
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
" Az nem grind, mikor képedbe vág a játék, hogy ölj le 40-50 mobot még a küldetésen kívül, ami 20-at kért alapból? "
Úgy látszik valaki nem tudja mi a quest és a questen belüli bonus objective.
Nincs 1 küldetés se ami 40-50 mob ölésére kényszerítene hogy megölj. Ez max bonus objective-ként van jelen de az akkor több XP-t adtak illetve többször commendations jobb itemekhez & pénzt ad. Nem kötelező, sosem volt az."Ott kb 2 fajta quest van a sztori questen kívül, ölj meg xy mobot és keress meg valami itemet."
Melyik játék nem abból áll hogy ölj meg ezt meg azt vagy menny ide meg oda?
Ne nevetess. GW2-ben is ugyanez van.
A különbség az, hogy SWTOR-ban a sztorival, dialógusokkal és átvezetőkkel sokkal jobban van bújtatva, mint a GW2-es fedezd fel az egész pályát hogy ezt meg azt a küldetést elérd és hú még ezzel is fejlődsz jobban mint a többi átlag MMO-ban(swtorban is kapsz XP-t felfedezésért). Attól még ugyanúgy ott vannak az átlag mmo questek. Sőt GW2-ben klikk NPCre és felvetted.SWTOR eközben egy MMOsított single-player RPGnek mondható, mivel kb ugyanazt csinálod mint egy singleplayer RPGben csak kicsit másképp. Ugyanúgy fejlődsz a sztori elejétől a végéig és a sztori folyamatosan jelen van.
És megjelenéses SWTOR eléggé másabb mint a mostani.
Azt írtad "Évek óta mmo-val játszom és azt kell mondjam, hogy itt a legjobb a fejlődés."
Ez persze mindenkinek szubjektív. De szerintem ki lehet mondani, hogy SWTORban a fő sztori és az hogy minden mellékküldetés egy kis sztori, dialógussal, átvezetőkkel, választásokkal teli(magyarán mint a sima singleplayer RPG-k) jobban el tereli a figyelmed arról, hogy hanyas szintű vagy stb, (főleg, hogy közben ezek gearelnek is tehát még boltba se kell menned vagy akármi), mint az hogy "jjajj most nem mobokat kell ölnöm, hanem ugrálnom fel ide oda az XP-ért és társai".
-
Chabe89
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ahogy nézem az összes ilyen hozzászólását offba rakta, szóval ott azt nyalogat ami jól esik. Mindenkinek joga van elmondani a véleményét. Ő megtette.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Chabe89
üzenetére
Itt a fejlődésről volt szó, nem a max szintről. Lehet átestem a ló túloldalára, de mivel elkezdett trollkodni, már rég nem arról volt szó, hol adhatja el a játékot. Nem tetszik neki, akkor minek ír? Én se írok abba a topicba ami nem tetszik, meg nem a másik játékot "nyalogatom". Mindegy, részemről lezártam a témát.
-
Chabe89
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Te meg komolyan ízlésről vitatkozol? több, mint 1500+ óra játékórával és 4 legendáréval a hátam mögött igenis azt mondom, hogy az endgame semmi más csak grind. Azért mész instázni, mert kell a gold/mati ami onnan esik. Azért mész World Bossra, mert kell a mati ami abból esik etc. Valljuk be őszintén a GW2ben elég gyenge az Endgame. Aki ennek az ellenkezőjét állítja az álltalában PvP-vel és WvW-vel hozakodik elő. Ez igaz is, de ha az ember PVE engamere vágyik azt egyenlőre nem itt fogja megtalálni, mert az nem áll másból csak grindből. Ami a karakter fejlődést illeti azzal viszont a többiekkel értek egyet, mert a többi MMOhoz képest azért változatosabbak a küldik nem csak ölj meg x-y mobot. Ez a játék igazából lvl 80on kezdődik. Addig amíg el nem éred ezt a szintet nem láttál sok mindent, valamint az se árt ha az ember csatlakozik egy jó guildhez, mert sokat hozzátesz a játékhoz. Ennek ellenére sztem mindenkinek joga van eldönteni, hogy mihez kezd vele. Privátban kérte rá a választ és én írtam is neki privátot hol próbálhatja meg eladni. Ennyi a történet. Az érthető, hogy az ember megpróbálja meggyőzni, hogy adjon a játéknak még1 esélyt, de sztem te már átestél a ló túloldalára.
-
BoneDragon
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Végigolvastam előbb is, csak értelmét nem láttam reagálni. Akkor most megteszem, megnyugodhatsz.
1: Még mindig nem tudod mi az a grind, mégis használod.
2: Nem kell bemutatni az swtor-t, mikor hónapokig játszottam vele megjelenésnél. 3 karit is felhúztam, egyikkel végig ütöttem az akkora pve raid contentet.
3: Azt hiszed, mert minden egyes kasztnak van külön sztorija attól nem lesz grind? Az nem grind, mikor képedbe vág a játék, hogy ölj le 40-50 mobot még a küldetésen kívül, ami 20-at kért alapból? Ott kb 2 fajta quest van a sztori questen kívül, ölj meg xy mobot és keress meg valami itemet. Ja, hogy ez nem grind mert van minden kasztnak külön sztorija! Kérlek...
Ott ki is fulladt a játék.
De jó is volt, mikor nem volt mit csinálni és elmentek az emberek pvp-ni már unalmukba, de a world pvp-t nem tudták megcsinálni lag mentesen, így ki is vették azt a bolygót. Szerintem akkor a játékosok 90%-a lelépett. -
vegitossj7
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Tényleg nagy kár

Mellesleg ne személykedjünk, tiltja a fórum.De látom tényleg semmit sem fogtál fel abból, amit írtam.
"Komolyan felbasz a butaságod." -> PLS -
BoneDragon
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Komolyan felbasz a butaságod. Más mmo-ba nem kell grindelni? Nem ölöd a bossokat a jobb lootért nem kell csinálni semmit? Egyáltalán tudod mi az a grind?
Kár, hogy nem lehet tiltani itt embereket, na de nem etetem tovább a trollt, mert ahogy visszaolvasok csak azt látom, hogy direkt csinálod a fesztivált... ehh
-
DeltaPower
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Minden fajnak külön sztorija van (a personal story), ami egy idő után három felé ágazik (attól függően melyik rendhez csatlakozol), majd ismét egyesül. Emellett ott van a Living world két szezonja, egyenként 8 résszel. Az instáknak szintén van sztoris és sima gyilkolós módja is. Aztán ott vannak a szezonális insták, activityk, stbstb. Ezekből te egyiket se láttad?
-
BoneDragon
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Én meg arra kérlek, hogy ne szemeteld tele tovább a topicot teljesen felesleges dolgokkal. Itt úgy se fogja meg venni senki sem a játékodat, főleg hogy most 10 euróért be lehet rántani. Viszlát.
-
vegitossj7
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Csak arra kérlek, tekints objektívan a dolgokra, és láss túl a (grind)falakon.
"...nem érzem azt, hogy rám van erőltetve kismilló quest és ölj le xy mobot..." Erről beszélek.
De látom tök fölösleges az egész, semmit sem értesz az egészből.
Gondolom végig se olvastad.
További szép napot mindenki másnak!
(#8655) DeltaPower: Láttam, 30 eurot nem dob ki az ember, elővigyázatosság nélkül. Még mindig tartom álláspontom, hogy grindfest az egész, ahogy néztem end-game-en is csak farmolni kell a mobokat, semmi különbség nincs az elejétől nézve.

-
BoneDragon
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Igazából még mindig nem értem mit keresel itt, ha ennyire szar a játék szerinted.
-
vegitossj7
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Igen, képzeld SWTORban minden kasztnál külön sztori/questsorozat van.
Ezt úgy értsd hogy 8 darab teljes értékű sztori változó minőségben(pl jedi consular sztem siralmasan unalmas, Sith Warrior meg valszeg a legjobb, de szerintem kb 3 kevésbé jó van az is ízlés kérdése), amit bizonyos szinten befolyásolhatsz is.
És emellett még van 3(Ilum/Rise of the hutt cartel/Shadow of Revan, utóbbi fizetős) sztori "endgamere", ami már adott sztori, tehát minden kasztnál ugyanaz de ott is változtathatsz rajta illetve úgy is állnak hozzád a karaterek(mint mindenhol), hogy milyen kasztban vagy. Jedi Knight, Sith Warrior, Trooper akármi vagy, bizonyos szinten mind különb lesz akkor is.
Egyedül a mellékküldetések ugyanazok, de ismételten ott is előjön a kasztok között különbözet, amit előbb írtam, mivel azok is mind kis-kis sztorik dialógussal, mi mással. Egyedül a daily/weekly küldetéseket veszed fel és adod le 1 terminálnál, átlag mmo szerűen.
Insták szintén kis sztorik amikben részt veszel, nem csak ölés. -
DeltaPower
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Pl. norn kezdőn kapásból van ölős, gyűjtögetős, védelmezős, rohangálós és logikai-rejtvényes event is.
-
BoneDragon
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Szerintem míg felhúztam a karit összesen nem öltem annyi vakondot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Más mmo-ba minden kasztnál mások a questek? Látom csak a hülyeségeket tudod összehordani, kár folytatni ezt a beszélgetést. -
vegitossj7
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Rendben.

Lvl 18-ra húztam fel, 2 karit, lehet több volt mint 3 óra.
Azt hittem jobb a másik kaszt, de ugyanazok a questek.
Szépen ki van írva, hogy ölj meg 60 vakondot, meg gyüjtsd be 50 pollent lvl 4-en. Nekem ez grind.
-
BoneDragon
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Évek óta mmo-val játszom és azt kell mondjam, hogy itt a legjobb a fejlődés. Igaz első karival kicsit lassú, de nem érzem azt, hogy rám van erőltetve kismilló quest és ölj le xy mobot...Amúgy meg ha max 3 órát játszottál vele, miért írsz ekkora butaságokat?

-
vegitossj7
addikt
válasz
üzenetére
Sajnos sosem voltam PvP-s, Wow-ban még úgy-ahogy Arénáztam, de sosem izgatott igazából.

PvP-re ott a Bf3
(#8642) ProEvoFan: Akkor nekünk eltérő definíciónk van a grind-ről.
(Dynamic events)(#8645) BirkaZoli : Ha egy MMO nem fog meg még az elején, akkor később sem lesz jó, tapasztalat....

Lényegében nem azt mondom, hogy totál felejtős a játék, van benne 1-2 dolog ami jobban tetszik mint a társaiban, de egyszerűen a fejlődés és komolytalansága miatt nem ér fel a vetélytársakkal.
SZERINTEM.
-
ViharVadász
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Amikor megvettem a játékot, az első órákba én is megijedtem, hogy eléggé unalmasnak tűnik eleinte a játék. Aztán ahogy folytattam a kalandot, úgy egyre inkább beszippantott a játék. Adni kell az MMO játékoknak időt (így a Guild Wars 2-nek is), mert az MMO játékok elején általában mindegyik ilyen küldetésekből épül fel, és a későbbiekben lesznek olyanok, amikre azt mondod, hogy na így már tetszik. Sok MMO játékkal játszottam már, de az, hogy "a GW2 meg ahogy néztük, csakis grind-ból áll." - szöveg picikét megmosolyogtatott.

-
törölt tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Amit unalmasnak talaltal az szandekosan van igy hiszen a kezdoknek is meg kell ismerni a dolgok menetet.
Az a gond, hogy meg nagyon keveset lattal a jatekbol es nem tudod mi var majd rad kesobb.
Nincs havidij es a jatekot meg mar megvetted. En azt mondom, hogy elfer SWTOR mellett is.(Nekem a WoW megy mellette + majd kesobb TESO is ujra
)
Szamomra a PvP resze veri az osszes MMO-t de ez nyilvan szubjektiv ugye.
A harcrendszere meglehetosen jo es ugymond a balance mondhatni 1v1-re is eletkepes, ez a legtobb MMO-nak a mai napig elerhetetlen cel (ennek van egy oka is ami szembe megy a tobbi MMO-val) . -
KisTücsök
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Mondom próbálkozz be a personal storyval. Meg aztán a WvW-vel és a PvP-vel is. Csak a szívecskés meg a random eventek (amiknek a fele azért elég jó, főleg az összetettebbek, de ez sem néhány óra játék után fog átjönni) alapján botorság otthagyni.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
"a GW2 meg ahogy néztük, csakis grind-ból áll."
A GW2ről mindent el lehet mondani, csak pont ezt nem...
-
vegitossj7
addikt
válasz
DeltaPower
üzenetére
Lel, nem,
Red Eclipse only szeró
A Karik:
Imp: Sugerabugera, Környezetbarát, VV'zsófi, Darkcsillam,Várodapofont.
Repun: HungarydarkMind maxos.
-
DeltaPower
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nem te játszottál véletlen Vegitassj néven SW-n hunterrel?

-
vegitossj7
addikt
válasz
üzenetére
Sajnos nem volt rá gempa, mikor 10 euro volt, utána tudtam csak megvenni, nem volt sehol se 28 euronál olcsóbban, és hát nagy reményekkel ültünk neki.
Wowoztam, Tera-ztam, stb.. de ennyire "unalmas" fejlődést én még sehol nem láttam.
Lehet több volt az mint 3 óra, nem tudom, azt tudom, hogy egy délután ráment.
Eladni meg akkor nem fogom, max. porosodik, bár kizárt hogy tolni fogjuk az SWTOR mellett...

Egyszerűen nem adja nekünk az egész, de még egy próbát azért tenni fogunk vele.Nem fogom itt túlságosan fényezni az SWTOR-t, de az single-ként is megállja a helyét, a GW2 meg ahogy néztük, csakis grind-ból áll.
Ha lenne egy Blade and Soul harcrendszere és egy SWTOR fejlődése, akkor tuti tolnánk.Köszöntem a válaszokat.

-
KisTücsök
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Mennyit játszottál vele?Mindegyik MMO olyan egy darabig (sok végig is sajnos). Amúgy ott a különálló PvP, ami szvsz baromi jó, meg a WvW, ami szintén.PvE-ben érdemes a sztorit (is) vinni.
szerk: 3 óra? Ennyi idő semmire nem elég egy MMO-ban. Adjatok neki még egy esélyt.
-
törölt tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
30 Euro?

Akkor elrontom a kedved (bocsi) mert csak 10 Euro.http://buy.guildwars2.com/
3 ora jatek utan leirni magat az egesz jatek haaat nem is tudom
az MMO-k mar csak ilyenek amugy 
Sajnos eladni nem tudod mert 10 Euro-t barkinek meger vadi uj account (sajat nevhez kotheto) es lassan itt az uj kiegeszito is.
Vagyis sajnos ertektelen
-
Ellia
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Mondj egy másik MMO-t ami nem "ölj meg n+1 patkányt, vagy szedj összes 10 ezt meg azt" küldetéssel indít... Itt legalább Te döntöd el, hogy ölsz, gyűjtesz vagy épen, hogy oldod meg a szíveket. Ajánlom, hogy próbáljátok meg újra, na meg legalább 80-ig vigyétek el a karaktereket.
Az SW:TOR-ban a storyt leszámítva ilyen küldetések vannak...

-
vegitossj7
addikt
válasz
KisTücsök
üzenetére
Mert azt hittük faja lesz, de mégsem lett az.
Túl unalmas volt az egész, Nekromantát csináltam, és akkor olyan epic random questek voltak benne, mint:
-Fejd meg a tehenet.
-Gyűjtsd össze a gazt.
-Ölj meg 30 moszkítót.Itt el is vesztette varázsát, azóta rá se néztünk.
30 € oda.
Maradt az SWTOR, most is azt zúzom, sokkal jobban bejön.
-
KisTücsök
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Miért vettétek meg?
-
neato3loco
senior tag
Tetszik ez az Elementalist!

-
vegitossj7
addikt
Sziasztok!
Véletlenül nem tudjátok mit kezdhetnék egy max. 3 órát használt guild wars 2 accountal?
Játszani sajnos nem fogok vele, eladni meg nem tehetem fel hardverapróra, azért kérdem, hogy mégis mit tehetnék vele...
Ha valaki tudna segíteni, PM-be válaszolna?

Előre is köszöntem.

Ehhez adjuk hozzá, hogy haverom is ugyanezen állásponton van, vagyis 2 account kihasználatlan.
-
Köszönöm a tanácsokat.
-
Chabe89
addikt
Public dungiba meg Wari,Gua,Ele a menő. Lehet nem vagyok naprakész régen játszottam már.

-
Sziasztok.Lenne egy kérdésem.
A jeweler szakmát húzom ez alapján. Elértem a 100-as szintet jelenleg silver ore nyersanyag kell a legjobban és ez (The Gallowfileds) alapján ezen a helyen szerzem be. A kérdésem az lenne hogy ennél a helynél ti tudtok jobbat ennek a silvernek a kifarmolására? Egy kör kb 34 silvert hoz ami nem rossz de ha van jobb hely ennél akkor vevő vagyok rá
Előre is köszi 
-
Ellia
addikt
Bár nekem AMD processzorom van a gépben ami alapórajelen 3400mhz-en fut, de elég jó a tuning potenciálja így könnyedén futja a 4000mhz-et. Ettől az emeléstől láthatóan meglódult a játék. Nincs konstans 60fps (már csak a gépem korlátai miatt se), de nagyon ritkán esik be 30 alá. LA-ban, WvW zergben igen. Ami a grafikai beállításokat illeti lényegében "full", render sampling áll native-on, illetve a character model limit/quality van high-on. Maga a játék lényegesebben jobban fut az intel megoldásain.
-
Ellia
addikt
Szerintem mindenképpen előrelépés lenne, de a processzor sebességére érdemes figyelni, arra érzékeny a játék.
Youtube-on nem kerestél rá még erre a processzor+vga kombóra? Lehet van videó róla (vagy hasonlóról) ami sokat elárulhat.
-
Mosbi
csendes tag
Sziasztok!
Technikai jellegű kérdéssel fordulnék hozzátok, hát van valaki aki ért hozzá vagy van tapasztalat. Na mármost jelenleg egy g3220 proci van a gépemben és az érdekelne, hogy egy i3 4xxx proci mekkora előrelépés lenne, ha hoz egyáltalán érdemi javulást. A jelenlegi elszaladt áraknál most csak ez férne bele a költségvetésbe gépfejlesztés terén. Még annyi, hogy gtx750 vga van a gépben. A válaszokat előre is köszöntem.
üdv: Mosbi -
Chabe89
addikt
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Chabe89
üzenetére
Ebben az esetben mondjuk nem a Blizzard féle játékokat kellene előhozni, mert ott a megjelent CE kiegészítő nem azért kapta a CE nevet, mert választható a játékban egy másmilyen "hajszín", hanem kézzelfogható plusz van mellékelve. pl. D3 Ros CE esetében: Malthael egérpad, Keménykötéses Art Book, Így készült a játék DVD és Blu-Ray lemezes verzióban, A játék zenéje Cd-n
Digital Deluxe verzióról nem tudok mit írni, olyat nem vettem

-
Chabe89
addikt
válasz
üzenetére
Azért valljuk, be nem kellet túl nagy fantázia hozzá kitalálni, hogy most hú mi lesz ebben a kiegészítőben.
Gyanítom nem mostanában pattant ki a fejükből az ötlet és lehetnek benne részek amit anno már megjelenéskor is belerakhattak volna, de mégsem. Ezt nem állíthatjuk biztosan. Ennyi erővel akkor ebben is lehet "kivágott" tartalom. Abban egyetértünk, hogy amit az EA, Uborkáék, Sega etc. csinál az gusztustalan. -
törölt tag
Sajnos fizetos lesz?
Azert azt megsem lehet elvarni, hogy teljesen ingyenes legyen a jatek.(#8609) Chabe89:
Azert ez nem egy olyan dolog mint mikor a jatek megjelenese elott mar lehet tudni, hogy a kivagottt tartalmat DLC-kent meg lehet majd venni pl. a legtobb Ubisoft es EA jatek eseteben. -
Chabe89
addikt
válasz
front3r
üzenetére
Nézd nekem nem azzal van a bajom, hogy jön DLC/Expansion egy játékhoz. Ezzel nincs is semmi baj ha van benne tényleges tartalom és nem csak új haj, szemszín etc. Azon tréfálkoztam, hogy mi lenne ha már a kijönne egy gammához a DLC/Kieg és még abból is lenne alap változat meg Deluxe/Collectors Edition. Arra akartam célozni, hogy az már vicc kategória lenne. Na, de mint mondtam mind1 nem ragozom tovább.
-
-
sejt
tag
Udvi
Szerintem a 3. Szulinap, es 6-12k kozott lesz, vagy 2k gem. Remelem segitettem ☺
-
mr.saint
tag
Üdv A kieg Mikorra várható meg szerintetek kb mennyibe fog kerülni? El kell kezdenem összerakni rá a pénzt,igaz már vagy jó pár hónapja nem játszottam.Na majd újra nekiállok.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jár nekik a piros pont, igaz csak a napi ládáért akarok bemenni

).

). Cél: ninjacap, PPT, scouting; Raidek időtartama 22.30-tól - kb. 1-ig.; TS: Ha leszünk elegendően, akkor a hivatalos deso Ts-en, addig nincs. Guild: Szeretlek [AMOR]
; Érdeklődni bárhol, vagy in game: Bikuci (gerdor.5291)

Na, de látom senki se érti a viccet, így nem is próbálkozok tovább.