Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Van rá esély, ha szépen megkérem Anet-eseket, akkor megváltoztatják az email címemet? Ezer éve nem használom már.
-
KisTücsök
addikt
Jól kihalt a topik.

Utoljára 1.5-2 éve toltam komolyabban. Azóta nem volt gépem hozzá. Most majd megint lesz. Mi a vélemény a kiegről? Meg arról, hogy ingyenes lett? Egyáltalán játsszák még?
És mennyire hígult fel a mezőny? A free miatt. -
ProEvoFan
nagyúr
Valamelyik magyar klánnak, csak saját klántagokkal, sikerült már kitisztítani a raidnek mind a két szárnyát?
Nem epénisz miatt kérdem, csak érdeklődök hol tart raid szinten a magyar közösség. -
Kolbi_30
őstag
Keresünk aktív TS-t használni akaró jómunkásembereket! Cél a raid, meg közös mókolás 50+ fraktál guild missionok hétvégén. Ha nem vagy felöltözve a nagyobb fraktálokhoz nem baj. Csak akkor jelentkezz ha TS-t hajlandó vagy használni, meg el is jössz a közös időtöltésre..az nem játszik hogy beveszlek, te nem jössz aztán sírsz, hogy nincs élet meg program..Ha érdekel privátban megbeszéljük
-
Dijon Libra
csendes tag
Üdvözlet Tyria kalandorai!
Szeretném nektek bemutatni a Holdvilág Társulatot.
Klánunk nagyban fókuszál a szerepjátékos vonalra. A hagyományos guild események mellett, role-playing kalandok is gazdagítani fogják a társulat tagjainak minden napjait. Létezik egy alapkoncepció a klán előtörténetét illetően, de azt sokkal inkább a közösen lejátszott kaland modulok fogják alakítani. Ezek az események dokumentálva lesznek mely szerves részét fogják képezni a társulat majdani történelmének. Úgy gondolom, hogy azok a játékosok fogják jól érezni magukat itt, akikben csörgedezik az a bizonyos szerepjátékos véna. Akiknek nem minden esetben a megszerzett jutalom és xp hatalmassága a cél, hanem sokkal inkább egy közösen alakított elbeszélés, akár egy egyszerű event körül. Itt kap szerepet a kalandmester, aki kalauzolja a játékosokat egy kitalált történet végső célja felé. Fontos szerepe lesz a klángyűléseknek, ahol szavazás alapján dönthetnek az összegyűlt tagok, klánunk ügyiben. Jelenleg a guild teljes mértékben az alapokról indítja pályafutását, ezért az rpg vonal mellett a klánfejlődést is szemelőt tartjuk. A Holdvilág Társulatnak létezik egy szövetséges klánja, kinek nem más az atyja, mint maga a Sikító Jégsárkány. Erről majd későbbiekben.Úgy látom, a Guild Wars 2 világa, számtalan lehetőséget kínál a régi pappír és dobókocka emlékét megőrző kalandoroknak. Gyűljünk hát össze és legyünk mi a szereplői Tyria megannyi fogadójában halható hőstetteknek és regéknek.
A jelentkezés email-en keresztül zajlik, vagy ingame mail-ben.
Arra kérek minden kedves jelentkezőt, hogy a jelentkezési levél tartalmazza az ingame neveteket, és azonosítótokat.
Továbbá az alábbi négy darab egyszerű kérdésre adott válaszotokat.1. Miért szeretnél csatlakozni a Holdvilág Társulathoz?
2. Játszottál-e már korábban hagyományos szerepjátékot (M.A.G.U.S., D&D, stb.)?
3. Mióta élsz a Föld nevű bolygón?
4. Mit gondolsz a cetek világhatalomra törésének lehetőségéről?A válaszokat előre is köszönöm a jelentkezőktől!
Maradok tisztelettel: Dijon Libra, A Liget, 1329 AEJelentkezési email: alfonzszel@gmail.com
A Társulat blog oldala: http://holdvilagtarsulat.blogspot.hu/
A Társulat facebook csoportja: https://www.facebook.com/groups/1546001209060109/
Toborzó videó: http://indavideo.hu/video/Holdvilag_tarsulat_toborzo_video
-
Ellia
addikt
válasz
Dijon Libra
üzenetére
Szerintem nincs akadálya kulturált keretek között - amúgy is ritka az rp klán.
-
Dijon Libra
csendes tag
Üdvözletem Tyria kalandorai!
Szeretném kérdezni, hogy szabad-e itt újdonsült, role-playing klánom hírét terjeszteni?
-
Kolbi_30
őstag
Keresünk aktív TS-t használni akaró jómunkásembereket! Cél a raid, meg közös mókolás 50+ fraktál guild missionok hétvégén. Ha nem vagy felöltözve a nagyobb fraktálokhoz nem baj. Csak akkor jelentkezz ha TS-t hajlandó vagy használni, meg el is jössz a közös időtöltésre..az nem játszik hogy beveszlek, te nem jössz aztán sírsz, hogy nincs élet meg program..Ha érdekel privátban megbeszéljük
-
Lmh
őstag
WvW-n a timer - open wp-t miért vették ki?
Gondolom azért, mert az jó volt.

-
Dronte
aktív tag
Nehezen tudom elképzelni, hogy ne nyúljanak hozzá a DH-hoz főleg az első januári patch megnyilvánulásokból.. Reapert meg még buffolják is, no like

Többi rendben van.
-
Ellia
addikt
válasz
DeltaPower
üzenetére
Passz, a kieg megjelenése óta talán egyszer voltam WvW-én - azt is csak guild mssion miatt, ha rendbe rakják majd megyek megint.
Am ezen kívül még lesz egy csomó változtatás, de kb, ennyit tudni a következő tapaszig.
-
Ellia
addikt
Bunkerek kapnak egy jó adag nerfet - talán ez a legfontosabb.
-
mqm
senior tag
Valaki tud valami információt Nerfekről/Buffokról (pvp) amik érkeznek a patch-el? Remélem életet lehelnek a kis Warrioromba végre..

-
Ellia
addikt
Gondolom az LS achikra gondolsz. Először mindenképpen teljesíteni kell a storyt aztán lehet csinálni az achikat (ha belépsz máshoz lehet nem). Alul ahol a boon/condikat jelzi a HUD látsz pár sárga ikont amik az achikat jelzik - azok az aktívak, abban a részben azokat tudod adott helyszínen megcsinálni. Ha nem sikerül ezek eltűntek és lehet újrakezdeni (nem az egészet általában van rá egy "valami" amivel vissza lehet ugrani a feladat elejére). Ha sikerül akkor értelemszerűen kiírja a játék. Ha sikeresen teljesítetek egyet akkor elvileg meg kell kapnia mindenkinek - még akkor is, ha valaki a bejáratnál AFK.
-
TTomax
félisten
Fiuk,hogy megy ebben a játékban a story achivement?Ha egyszer végigvittem akkor belépek valakiébe,akkor nekem miért nem adja meg az achivementet?Azonos fázisban kell lenni?Vagy csak a host kapja meg?
-
Dronte
aktív tag
Nagyon tolják Champions Duskot, de szerintem még mindig mindenki utálja

Amúgy ha olvastátok a balance updateket is, DH guardiant is nerfelik végre. Elég nevetséges volt arénán, sose értettem miért kell a paladin style kasztokat túltápolni.. ráadásul nem egy bonyolult playstyle

-
Ellia
addikt
Lesz pár finom dolog itt. Új shatti, új fractál, siklás mindenhol...stbstb.
-
Ellia
addikt
-
mqm
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna linkelni egy NEM Herald buildet, pve-re revenantnak?! (Berserker Gear)
Nyomnám a pve-t de a Herald ágat még nem sikerült kiütni..
Köszönöm!Üdv,
P. -
Ellia
addikt
Számos céh van a játékban, itt nézelődhetsz.
A kieget mindenképpen érdemes megvenni, de, ha érdekel a történet akkor érdemes lesz beszerezni a Living Season 2-őt is. Ez gemért elérhető a játékon belül. LS1 nem, azt máshogy tervezték még de összefoglalót találhatsz róla.
-
Telda
addikt
válasz
Bandi8bácsi
üzenetére
Köszi!
Még annyi hogy van valami magyar közösség, ahova kötöttségek nélkül lehet csatlakozni? -
Telda
addikt
Hali!
Gondolkozom a kiegészítő megvételén.
Mikortól elérhetőek az új területek, alapjátékban elért maximális szint után?
Van a játékban valami barbershop szerűség? -
TeebyKay
őstag
Hát én két órája nem tudok bejutni a jp worldbe

-
WaterWawe
őstag
Üdv!
Meghalt a videókártyám.

Szerintetek integrálttal (Intel HD 530) menne a GW2? Nem kell maxon, csak élvezhetően. Megérné letöltenem? -
ProEvoFan
nagyúr
Ha ügyes vagy, akkor a JPn jobban jön az ajándékcsomag.Fél óra alatt min 10x leugrálod, akkor az 100 db csomag. Csilingeléssel 10 perc alatt jön 18 csomag, tehát 30 perc alatt csak 54 csomag jön.
A favágásban is sok pénz van, mert az Elder Wood Plankból iszonyat nagy mennyiség kell a GH fejlesztésre.Klánunk 32.lvl lesz és kb 8800 Elder Wood Plank kell még.
Itt kell több karival fát vágni, kb 70 percenként újraterem. -
mqm
senior tag
Boldog karácsonyt kívánok minden kedved játékosnak!
-
Lmh
őstag
Jah, nálam a WvW már csak az eternal bg-t jelenti. Ez annyira magától értetődő, hogy el is felejtettem említeni.
Border mapok szörnyűek. Játszhatatlan rakás #&@°%! Nem hiszem el, hogy nem nagyobb, mint a régiek. De nem is nagyon érdekel már. Sokkal nagyobbnak tűnnek és az érzés a lényeg. Iszonyat. Szóval nálam a WvW csak az eternal, de Piken már ott sem hozott semmilyen színvonalat elég régóta. -
Lmh
őstag
Szerót váltanék Pikenről…. Melyik a legaktívabb wvw szerver? Deso még mindig? Legtöbb commander, ts-sel, ez számít csak.
Köszi! -
mqm
senior tag
A nagyérdeműt kérdezném !
Jól sejtem ,hogy ha van egy bizonyos Gear egy adott karakteren, azt át tudom adni egy azonos Accounton lévő másik karakternek?!
A cuccokra csak Account Bound-ot ír ,se mmo mást. -
Damage401
senior tag
Egy gyors kérdés.
Anno még megvettem a GW2, rég toltam vele. De ha belépek akkor nekem full accountom van?
-
ProEvoFan
nagyúr
Ennyire hozzá nem értő cikkírót már rég nem olvastam...
Tele van ostobasággal.
Az ilyenek miatt nerfelnek szét minden olyan dolgot, amit nem kellene.Szerintem az ehhez hasonló embereknek kellene mellékelni a játék mellé egy 100%os mentést, hogy véletlenül sem kelljen csinálni semmit a játékban...hiszen nem azért vette meg hogy játszon, ugyebár. -
nuri
aktív tag
Aki még nem vette meg HoT-t (mint pl jómagam), most 10k HuF 576-ban:
http://576kb.hu/guild-wars-2-heart-of-thorns-pc -
mqm
senior tag
Hot teszt! Olvasni való // Unalom űző.
Nem olvastam még végig.. majd a meló helyen szánok rá időt!
-
Submarine
senior tag
válasz
Dijon Libra
üzenetére
Leírom, hátha másnak még hasznára lesz:
Elég egyszer letölteni a játék 25+Gigáját.
Újratelepítés, áthelyezés esetén csak meg kellene adni a kívánt partíciót, könyvtárat, de:
32 bites rendszer esetén van egy olyan nyűgje, hogy a telepítő nem enged már meglévő mappába telepíteni, minden áron új mappát akar létrehozni. Adjuk meg neki.
Ezért addig át kell nevezni a kívánt /már meglévő mappát (ami a játék fájljait tartalmazza).
El kell indítani a telepítőt, létre kell hozni a mappát a kívánt meghajtón, majd meg kell kezdeni a telepítést / avagy letöltést.
Rögtön le is kell állítani, és amit megkezdett azt felül kell írni a már meglévö fájljainkkal.
A klienst ekkor újra kell indítani, ő szépen leellenörzi, és tádám.
Let's play!Mostmár van 64 bites kliens is, nálam (ez is) renben múkodik
Egyedül a legterjedelmesebb data fájl kell hozzá, a többit töröltem, hogy ne zavarjanak be.
Az exe-t letöltve be lehet rögtön tenni mellé, mert nem települ semmi, hanem rögtön indul.
Ellenőríz, letölt vagy 30 megát ami a 64-hez kell, beléptet és pléj gém.Arra figyeljen aki 32-ről áll átt 64-re, hogy a játék régi parancsikonja érvénytelen.
Ha benne hagyod a 32-es fájljait, akkor a régi ikonnal az fog elindulni.Ez az egész persze bármikor változhat..
-
Dijon Libra
csendes tag
Ez nagyon jó hír.^^ Már másolja is fel.

-
Bandi8bácsi
tag
válasz
Dijon Libra
üzenetére
Működni fog.
-
TTomax
félisten
válasz
Dijon Libra
üzenetére
Biztosan működni fog,én pl amikor újra raktam a rendszert a játék mappáját kiraktam egy másik partícióra,és az új op rendszerről simán indult.
-
Dijon Libra
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek!
Mondjátok csak, jól gondolom, hogy ha a már letöltött gw2 mappáját átmásolom egy másik számítógép(2.) vinyójára, amire nincs letöltve a gw2 ,az úgy nem fog működni a másik gépen(2.), ugye?
Csak mert tegnap letöltöttem, a frissen rakott kettes számú gépre a játékot. De úgy alakult, hogy ismét újra kell rakni az oprendszert és nem túl gyors netem kapcsán, reménykedem hátha nem kell holnapig várnom, hogy ismét Tyria földjén garázdálkodhassak.
Előre is köszönöm a választ!
-
mqm
senior tag
Milyenek az első raid tapasztalatok? Kell a full Ascended Gear mi?
Gondolom nem egyszerű?! -
TTomax
félisten
Én win10en játszok 64bites exevel,sweetfxel,slivel...hibátlan nálam.
-
kisbancsa
senior tag
Mindenhol car.... Kedves win 10hez nem találtam drivert szal valszin rendszer reinstall és win 8.1 vissza. (1ik kolléga is hasonló cipőben járt és nála a rendszer reinstall megoldotta a gondot) köszönöm a tippet. Más :revenantal kapcsolatban tud valaki nyilatkozni? Pve pvp wvw tehát minden szinten
(lehet buildal kapcsolatban is) -
kisbancsa
senior tag
Hello. Picit off kérdésem lesz, de perpill nem tudok máshova menni. Gondom a következő: ha nem fut a game, tsen tökéletesen hallanak semmi gond, viszont ha a gw-t elindítom ( töltő képernyő még nem cink) belép a játékba és paff tsen " kékhalál" hang, (zajos érthetetlen torzulós) jön elő. 5 letem nincs miért. Gameban minden hang 0án van. Ha lerakom tálcára a gamet, minden ok.
-
nuri
aktív tag
Aki nem akar mindenféle "ócsó" oldalt használni HoT beszerzéséhez:
http://www.joy.hu/joynapok/kupon.php?brand=576+kbyte -
Lmh
őstag
Én is dobozos kieget vettem, nekem volt benne DVD. Van ilyen is, olyan is ezek szerint.
-
CactuS
Arcképgyáros
Jaja, plusz ekkora mennyiségnél a nyomdai költségek is nevetségesen lecsökkennek. Ha jól látom amúgy a cdgalaxis leírása alapján, akkor már nincsen DVD sem benne, csak egy papírfecni. Kevesebb költség, de azonnali profit. (és lehet vagizni vele, hogy mekkora eladásokat produkált egyből megjelenés után)
-
mqm
senior tag
válasz
DeltaPower
üzenetére
Ezeket több ezres példányszámban megveszik a különböző boltok. Akkor is van belőle pénz ha tegyük fel nem fogy egy darab sem.(a boltban) = Kisebb de biztos nyereség.
-
DeltaPower
addikt
Én is csak a mennyiségi kedvezménnyel tudom magyarázni, ugyanakkor nem értem, miért jó a kiadónak a számára nyilvánvalóan költségesebb fizikai terméket olcsón, nagy mennyiségben kiszórni, miközben a kevesebb költséggel járó digitális változatot drágábban adja az egyedi vásárlóknak? Ennyire tolni kell a dobozos eladási statisztikát?

-
-
dilipok
veterán
válasz
DeltaPower
üzenetére
egyszeru. Az online vasarlasnal az eppen aktualis fx rate-en valtja a penzed. A lemezes meg fix aras forintban nezve.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És mennyire hígult fel a mezőny? A free miatt.

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)