Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
válasz
WaterWawe
üzenetére
Valószínűleg lopott bankkártya adatokkal vásárolta kedves eladód a kulcsot és ezért lett letiltva. Nem tudom hova van bejegyezve az oldal amiről vetted, de, ha itt egyik országnál se találod akkor nem viszonteladója a kiadónak. Ha mégis akkor próbálkozz a supportal, ha nem akkor ennyi volt.
-
Ellia
addikt
-
WaterWawe
őstag
Üdv!
A HoT-os területre hogy tudok visszamenni? Úgy értem hogy voltam ott megcsináltam 2 küldit aztán visszamentem Lion's Arch-ba a Halloween miatt és most nem igazán értem hogy tudok visszajutni kihúzni a glideremet.
-
laci_8519
tag
Sziasztok!
Én is elkezdtem megint a GW2-t. Jó régen nem játszottam már vele. Beléptem az profilomba és eltűnt a fő karakterem. Volt olyan aki így járt? Egy 35-ös van meg csak. Lehet, hogy a frissítés csinált valamit.
Nem hiszem, hogy kitöröltem volna pont azt.
Egyébként az új területekre hanyas szinttől lehet menni? -
mqm
senior tag
Szerintem a grafikája szép! Persze van szebb (Tera,ArchAge2) ,de szerintem egy MMO-hoz ez az abszolút megfelelő. Így sem maxolom ,mivel epilepsziás rohamot kapok a sok effect-től, plusz nagyobb eventeknél diavetítés van így is!
(Pedig nincs rossz konfigurációm.)
Más: Most ismerkedek pvp-n ellenfélként az új kasztokkal. Eddig a DragonHunter ami kicsit erősnek tűnik.. :| A többi ,hogy áll? Necro új specializálódását mondták OP-nak ,de eddig nem volt nagy meglepetésben részem ,bár biztos van aki szét tudna azzal is szivatni..
-
Yllgrim
őstag
Nekem meg nem sikerult megnezni az uj terkepeket, hosszu kihagyas utan ujra elovettem a jatekot es a Chaos Mesmert (staff/sword-focus) es zsenialis, meg befejezem a "regi terkepeket" meg az uj story line-okat es majd utana, a jatek egyre szebb, bar megjeleneskor is nagyon szep volt.
-
Lmh
őstag
Kimaxoltam a legendary masteryt, de nem elérhető mégsem a vendor 2. tabja. Az első igen, de ott nincs Nevermore, meg semmilyen új legendary. Valaki tud erről valamit? Hallottam olyat, hogy csak hetekkel késöbb teszik be az új legendary craftingot....érdekes -.-
-
DeltaPower
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ha megrendelsz valamit adott áron, azt akkor kapod meg, ha valaki azon az áron eladja. Nem jár le soha, csak akkor ha te visszavonod a rendelést.
-
BoneDragon
veterán
Köszönöm! Akkor sajnos goldból kell beszerválnom, nagyon jól néz ki az a GS!
Ja és még az lenne a kérdésem, ha meg "rendelek" valamit tp-ből akkor mindenféle képpen megkapom az itemet az adott áron, vagy egy idő után lejár ennek az ordernek az ideje és vissza kapom a pénzt? Ha az utóbbi, akkor mennyi idő? Bocsi a kérdésekért... 
-
nuri
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Így van, vagy ha van 10 ticket scrap-ed akkor beválthatod 1 ticketre.
(Szintén black lion chestből szerezheted.) -
BoneDragon
veterán
Na de hogy ne csak a kiegről legyen szó, lenne egy noob kérdésem. Lehet kivenni fegyver skineket a halloween event alatt a vendortól. Azokat a ticketeket csak black lion chestből lehet szerezni? Köszike!
-
ProEvoFan
nagyúr
Milyen a kieg?Nagyon jó!

De már nem Guild Wars hanem ez Event Wars.Az új mastery rendszer miatt eventezni kell a mapokon.Ami nyilván nem para, pl a keig területei álomszépek!!!A repülés iszonyat király.Van egy pár hasonló event mint a 3 fejű Wurm volt, tele vannak lánc eventekkel az új területek.Alap játék sincs elfelejtve, mert arra is vannak külön masteryk.Dungeonból kivették az arany jutalmat, most már csak 30-50 ezüst jár az utakért, viszont jól szolgálja a mastery húzását.Rengeteg új acsi van.
Új fraki is megváltozott.100as lett a max szint, amihez 150 agony resist kell és már csak egy út jelent egy szintet.
PvPben vannak új reward trackek, meg aszem egy új moba szerű map.
WvWt nem szeretem...illetve annyi, hogy itt könnyebb elérni az acsikat.Csökkentették a teljesítmények maximumát.
Nagyon röviden ennyi
-
Ellia
addikt
Tetszetős a kieg eddig szinte minden téren, de a masteryk feloldásához rettentő sok xp kell. Nem szeretném pillanatok alatt feloldani mindet de azt hiszem itt picit túllőttek a célon. A másik amit talán kifogásolni tudok az a borderland mérete, hát valami durva lett - de nagyon szép

-
Teka007
csendes tag
válasz
Submarine
üzenetére
Ja kezdem kapizsgálni, akkor nekem a cuccaim rare cuccok, most már látom
Ezek mind ami a personal storyban jutalom volt, és mindegyiknél a power, precision, ferocity variánst választottam. Meg van egy zöld GS-em. (amúgy norn guardian vagyok).
Rendben akkor majd megbeszélhetjük a játékban a dolgokat, és köszi, hogy szánsz rám időt
-
Submarine
senior tag
válasz
Teka007
üzenetére
Akkor egyszerűbb lesz ha segítek.

Délután szoktam inkább játszani:
Armisonus.8453
..majd keressük egymást ingémhmm.. most megint frissít.. HoT indulása óta volt 2db /valszeg/ javítás.. ez a 3. pár száz mega..
Le van már ez írva nem koptatom a számat:
hacukará is van írva melyik melyik..
a rare /asszem/ citromsárga sem rossz, de sztem pénzpocséklás, inkább bezúzni való lvl 68 feletti az ectoplasmáért, az meg mehet jóáron a TP-be..
pár száz goldot én is kerestem már vele, de ahhoz már kicsit ismerni kell a játékot.
Viszont Cursed Shore is jó zsákmányszerzésre, meg hogy szokd a zerget..
Verődj mindig valami nyíllal jelzett commanderhez (térkép mutatja őket), azok legtöbbször az eventeket csinálják bandázva. Nő a karmád is, loot is esik. Zúzd össze és add el, vagy csak simán add el, ha annyira szűken vagy. -
Teka007
csendes tag
válasz
Submarine
üzenetére
Hmm, értem, köszi a választ!

Amúgy inkább vagyok szóló játékos, de általában azért, ha van valaminek többjátékos módja, akkor abban béna szoktam lenni
Itt is attól tartok, hogy csak hátráltatnék mindenkit, meg hogy ha látják, hogy kezdő vagyok nem vesztegetik velem az idejüket, ami amúgy érthető is. 
Ez az exotic gear dolog kérdéses mivel karmából kb 60ezrem van, pénzből meg kb 5 silver
. Egyébként az exotic az ami sárga? Még nem vagyok annyira tisztában a gear kérdéssel azt se nagyon néztem.Amúgy hálás lennék a segítségért, időben pedig úgy áll a dolog, hogy a következő hetem őszi szünet miatt szabad, szóval nagyjából bármilyen időpontot megbeszélhetünk.

-
Submarine
senior tag
válasz
Teka007
üzenetére
Hali!
Na erre szoktam azt mondani, hogy a GW2-ben nem tudsz egyedül lenni..
Lehet ki kell fognod, egy olyan napszakot amikor többen vannak, és/vagy event láncot, de el tudsz oda jutni, csak próbálkozz.Victory or Death - egyedül végig tudod csinálni story módban - sajnos - legalábbis nekem jobban tetszett a régi módi, amikor kellett egy 5 fős brigád lecsapni Zhaitant.. sztem együtt sokkal jobb volt a feelingje, egyébként epikus..

Ha belejön az ember, a group keresőt sem nagy kunszt használni, csak próbálkozni kell.Viszont ha módodban áll karma és gold tekintetében szerezz be exotic geart. Power-Prec-Fero statos gúnyát Arah-tól délkekeletre Temple of Grenth-ben tudsz venni Grenth likvidálása után (Group event).
És 6 x 42.000 karmára lesz szükséged hozzá. Fegyót aranyért, TP-ről szoktam volt, úgy a legegyszerűbb.
Valami ilyesmi. Megpróbálhatod zöld cuccban is de zötykölődős lesz, főleg elsőre.
Ha gondolod segíthetek is, csak az időt kell egyeztetni. -
Teka007
csendes tag
Srácok, tudom, hogy most a kiegészítő a felkapott téma, de kérnék egy kis segítséget

Most jutottam el a personal storyban az utolsó küldihez, ami ugye dungeon. Mivel nem bírtam eljutni az adott pontra kicsit utána olvastam és valami world eventről ír, ahhoz, hogy egyáltalán eljussak oda, ez mi? Nehéz, vagy úgy is menni fog, hogy frissen lettem 80-as? Plusz ez lenne az első dungeonom is. (tudom, hogy már 30-tól volt több is de egyiket se próbáltam)
Bocsi, ha béna kérdésnek tűnik most kicsit megszeppentem, mert eddig tök jól eljátszogattam egyedül, erre itt van ez
Előre is köszi a segítségeket!

-
Submarine
senior tag
Ez az csigázzátok csak, előbb utóbb megveszi! Mondjuk én is..

Jobb így a fraktál, hogy csak egy egy kört kell nyomni egyszerre, nagyon idő rabló volt eredetileg sztem.
Bár tehettek volna bele pár újat is. A HoT-ban ez is megváltozik, vagy ez hogy van?Ami apró változtatástokat csináltak az sztem rendben van, de én csak az alapjátékról dumálok..
Kipróbáltam free-ben is, hát az meg elég szívás röviden tömören.. -
mqm
senior tag
Valaki meséljen már valamit a kiegészítő-rol!
Sajnos nem tudtam még meg venni ,de nagyon érdekelnek a változások! Pvp ,hogy alakul? Milyen az új fractal rendszer? Van új WorldBoss? Stb.. -
ProEvoFan
nagyúr
Nos, eljött a délután, patch miatt restart, és nem enged be senkit XD
5 perc múlva megjavult....
-
Submarine
senior tag
válasz
DeltaPower
üzenetére
Én sem vettem meg, és a mai upda 3485MB, a kliens 24,4GB
-
DeltaPower
addikt
Aki vett HoT-ot, mennyi lett a kliens? Én nem vettem és így kb 2 gigával nőtt.
-
Lmh
őstag
Már megy, töltsétek! Illetve, nem is tudom, most hogy jobban nézegetem...Sok dolog változott, bejött pár dolog, de a mastery pl még lockolva van.
-
Bandi8bácsi
tag
válasz
DeltaPower
üzenetére
Igen, kevertem az am-et a pm-el. Sorry.
-
DeltaPower
addikt
válasz
Bandi8bácsi
üzenetére
12:30am az hajnal fél 1, tehát délelőtt fél 10 a mi időzónánkban.
-
Ellia
addikt
válasz
DeltaPower
üzenetére
A méretváltozást a hivatalos rendszerigényből vettem.
WvW-nél előre szóltak fórumon, de változik a reset ideje is péntekről szombatra.
-
-
Ellia
addikt
Hát elég sok F2P ember fog kikopni meg amúgy is akik még a guild üzenetet se tudják elolvasni, talán nem is baj...
Én az adótól nem félek, ha tényleg a GH-ba fog menni a nagy része, de ez pár nap múlva kiderül. Grat ahhoz a csáphoz, én lusta voltam megcsinálni
a csillag és a karka megvan, de az hiányzik, majd egyszer (ha nem tetszik meg a precursor vadászatos móka
) -
Tegnap jutottam el odáig, hogy összeraktam a mawdrey-t vagy mi a rákot. Nem is a hátas miatt, csak kellett a zabagép. A leírás alapján rövidebb mókának tűnt, meló mellett kb. 4 óra és ~150 goldba fájt. De legalább eszi azt a nyamvadt matit.
Én végül beléptem a Variance-ba, rosszabbra számítottam. Bár az első guildes fractalba pont egy olyan ember jött, akit normális esetben 2 perc után letiltok és kirakom a partyból. Kb azért nem jár kisebb frakiba, mert nem fér be a nagy arca a teleport kapun. De vannak pozitív dolgok is. Chat korrekt, lehet jókat dumálni, segítenek, ha kell, van új szabályrendszer, ami próbálja aktivizálni a jónépet (a guildadótól én félek, ~15 év alatt eddig minden magyar guildben, ahol gyűlt a lóvé előbb utóbb kitört a balhé).
-
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem lesznek bejárhatóak.
-
BoneDragon
veterán
Amúgy az alapjátékkal a kieg területei is bejárhatóak lesznek? Bár úgy lenne logikus ha nem. Egyelőre nem akar megvenni a kieget, nem érzem azt hogy annyi pluszt adna a játékhoz.
-
Ellia
addikt
válasz
Bandi8bácsi
üzenetére
Eleinte tényleg volt pár tag, de azok szerintem már végleg kikoptak.
-
Ellia
addikt
Én, miután tisztázták az alap+kieg kieg+alap alap+alap kieg+fenese tudja mellébeszéléseket. Én tudom, hogy játszani szeretnék vele mert nagyon szeretem már az első rész óta a játékot, annak világát...stb na meg miután nincs havidíj nem sajnáltam érte azt a ~40 jurót.
Cactus: Én foglalkozok a játékkal, de leginkább redditen tájékozódok, át lehetne ide is hozni a híreket de nem tudom mennyire lenne érdemes, illetve ott lenne a Variance-os info blog is de a jelenlegi egy fős szerkesztő brigádnak se sok ideje van fordítással foglalkozni. Legalább a chat ott megy.
Am jelenleg a Wildstarban űrcowboyoskodok
Éljen a táppénz! :/ -
Én csak azután, hogy láttam valamennyit működés közben a raidekből. (kb 2 hete?) Bár nem volt sok, de ígéretesnek tűnt. Anno felcseszett nagyon az árazásuk és az, hogy ennyire szartak a régi játékosokra. Revenant nagyon bejön, szerintem cserélem rá a main guardianomat.
De összességében, ha két hónappal később vettem volna meg, akkor se nagyon maradnék le semmiről érzésem szerint. Valahogy tényleg nincs meg az, hogy húúú végre itt van, majd pénteken pirkadatig tolom. Sőt, jelenleg inkább a Payday 2-őt tolnám inkább, mint ezt.

-
-
Ellia
addikt
válasz
Bandi8bácsi
üzenetére
Nekem meg kéne egy kilencedik

-
nuri
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Elég sokan szerintem, akkor tartottak akciót

-
Bandi8bácsi
tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Adnék ha tudnék, nekem az alap 5 is sok

-
BoneDragon
veterán
válasz
Bandi8bácsi
üzenetére
Most néztem meg, januárt 24.-én vettem. Ez mekkora szívás.

-
Lmh
őstag
válasz
Bandi8bácsi
üzenetére
köszi szépen!

-
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Kérdés: Most hogyan, kinek jár a + karakter slot? Bámilyen prepurchasernek? vagy mindenkinek akinek már megvan a játék és hozzáköti az újat? Hogyan van ez, ha valaki tudja, megköszönném

-
Submarine
senior tag
Sziasztok!
Nekem nem mernek ilyeneket küldeni..

Azért a support nem gyenge. Ezt a mobilos autentikátort sikerült elcsesznem, és írtam nekik hogy reseteljék az accom, mert nem tudok belépni (ma 12:46). Egy órán belül lerendezte az illető, és még cseverésztünk is kicsit mellé.. hiába, más mentalitás.. úgyhogy bátran forduljon hozzájuk, akinek nyűgje van.Személy szerint annyira nem lettem lenyűgözve mostanság a fejleményektől, de szerencsére nincsenek mindenfelé kofák a játékban, és inkább a pozitívumokat veszem észre.
A kieget egyelőre nem veszem meg, megvárom a tapasztalataitokat..
-
Ellia
addikt
válasz
DeltaPower
üzenetére
Köszi! Munkában most kicsit bajos lett volna újra berakni. A logosat irtam en is de sokan még igy is bedolnek neki...
-
A kép nem jó nálam, illetve ezekkel kapcsolatban még annyit, hogy:
- soha semmilyen support nem kér account jelszót (nincs rá szükségük)
- Anet nem kommunikál ingame az acountról (lezárja és ha akarsz valamit, akkor email/ticket a kommunikációs csatorna)
- Ha nem az anet küldi a levelet, akkor a Reply gomb környékén mindig ki van írva angolul, hogy Figyelem, ezt a levelet egy másik játékos küldte, nem pedig az Anet.
- a hivatalos account kezelő oldal a https://account.arena.net/login itt jelszó resethez a CD kulcsot kérik. (Tudtommal nincs másik ilyen oldaluk, leszámítva a ticketeket) -
Ellia
addikt
Na ide is kirakom:
Gondolom sokan olvastátok, hogy az Anetnek sikerült tömegesen letiltani egy csomó acc-ot valamiért. Erre a “hibára” a csalók már is rárepültek, ez az üzenet várt mikor beléptem a karakteremhez:szóval figyeljetek és ne dőljetek be semmi ilyesminek. (Legyen gyanús, hogy nincs Anet logo a nevük mellett!)
-
Teka007
csendes tag
Értem, köszi a válaszokat!

-
Ellia
addikt
válasz
Teka007
üzenetére
Szintezes közben nem érdemes vele foglalkozni mertbabszintezes alatt minden gyorsan valtozik - inkabb próbálgasd a különböző fegyvereket (persze tegyél be párat ami tetszik). Nyolcvanas szinttől pedig kötelező hiszen a buildek nagy része erre fog épülni majd.
Addigra mar meg kell lennie mindnek.Ebben nem vagyok 100% rég szinteztem már karaktert. -
Teka007
csendes tag
Sziasztok!
Kb. két hete kezdtem a játékot, jelenleg 54-es norn guardian vagyok. Annyi kérdésem lenne hogy s mint működik ez a Specialization dolog, mert most jöttem rá, hogy már két hely is megnyílt de nem törődtem vele eddig. Azt látom, hogy a hero pointokat költhetem el a különböző lehetőségekre, de tudna nekem valaki ajánlani, hogy mikre vigyek?
-
scott_free
senior tag
válasz
Bandi8bácsi
üzenetére
köszönöm mindenkinek az infókat!

-
mqm
senior tag
Volna esetleg olyan valaki aki nyomna a ratedpvp-t? Warrior karakterrel nyomoluk.
-
Bandi8bácsi
tag
válasz
scott_free
üzenetére
Így van. Ahhoz, hogy pl ennek a ranger rúnának mindkét bónusz értékét megkapd, 2 kell, hogy legyen rajtad. A legnagyobb szintű rúnák 6 bónusz tulajdonságot adnak majd, persze csak ha mind 6 ruhadarabodra ráteszed

-
TeebyKay
őstag
válasz
scott_free
üzenetére
igen.
-
scott_free
senior tag
válasz
Bandi8bácsi
üzenetére
akkor az "1/2" meg a "0/2" csak azt jelzi, hogy mennyi aktív, vagyis mennyi van rajtam belőle?
-
Bandi8bácsi
tag
válasz
scott_free
üzenetére
Maga a rúna (Ranger) a ruhában van. A rúna bónuszt (#10 Precision) csak akkor kapod ha a ruha rajtad van. Ha leveszed kiszürkül, mint a képen is látható.
-
TeebyKay
őstag
válasz
scott_free
üzenetére
Van egy adott runa, esetedbe a Minor Rune of the Ranger. Ebből ha több darabot több ruhádba beleraksz, akkor több bónuszt fog adni (ahány darab van rajtad az annyi számmal jelöltet meg kisebbeket).
-
nuri
aktív tag
válasz
scott_free
üzenetére
Csak akkor "működik" ha rajtad van, minél magasabb szintű & több darabot használsz annál több bónuszt kapsz.
-
scott_free
senior tag
válasz
scott_free
üzenetére
-
scott_free
senior tag
az mitől van, hogy ha leveszek magamról egy páncélt, amiben van egy rúna, akkor az eltűnik belőle???

(ha visszaveszem, akkor meg újra látom benne) -
nuri
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Yep, trading post. Nem muszáj megvenned a dolgokat azonnal, beállíthatsz alacsonyabb árat is, "megrendeled".
-
DeltaPower
addikt
Kevés idővel csak a trading post marad, farmolás felejtős. Meg kell találni azokat a tárgyakat a saját szakmáidban, amikhez olcsón tudod venni az alapanyagot és ehhez képest nagy haszonnal eladni a kész tárgyat, ráadásul még pörög is az adás-vétele. (Azt számold bele, hogy eladásnál 15% jutalékot levon a TP)
Napi 3-4-szer 5 percre belogolással meg lehet keresni napi 4-5, szerencsés esetben akár 10 goldot is (feltéve ha valami baromállat nem veri le az árat és árasztja el a piacot 20%-kal olcsóbban, mostanában egyre gyakoribb).
Ha sok karmád van, akkor kb. 15k karma/1 gold arányban konvertálható mystic forge közbeiktatásával.
Ha sok a badge-d illetve a spirit shardod, akkor lehet ostromgépeket fejleszteni, super ram és super ac elég jól termel, omega golem még jobban, de annak nagy az anyagköltsége. Vagy simán megveszed az alpha golemet badge-ből és eladod tp-n.
Új hozzászólás Aktív témák

- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Pedig nincs rossz konfigurációm.)
Ja és még az lenne a kérdésem, ha meg "rendelek" valamit tp-ből akkor mindenféle képpen megkapom az itemet az adott áron, vagy egy idő után lejár ennek az ordernek az ideje és vissza kapom a pénzt? Ha az utóbbi, akkor mennyi idő? Bocsi a kérdésekért... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)