Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Szerintem oda a staff a nyerő, az AoE karika nagyobbítós trait ággal.
Power és/vagy critical és vitality/toughness növelésre tolnám. Esetleg minion, és az predesztinálja a toughnesst az utóbbi kettő közül.
Condition felejtős.
Második fegyvernek scepter-dagger.ProEvoFan: Rayman!!! Mennyit játszottam vele "kis" koromban.
-
Chabe89
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Hát a legutóbbi scarletes zerges marhaságnál jobb az biztos. Áprilisban még én is így voltam vele, de a world 2 egész jóra sikeredett. A tribulation mode meg csak rádobott még egy lapáttal. Szerintem szórakoztató a grafikát hát azt meg igazából letojom ha a játékélmény megvan.
-
M3oH
addikt
sziasztok! Necrohoz kérnék segítséget, főleg wvwben húznám. Milyen buildot ajánlotok?
-
törölt tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
szerintem is hülyeség az egész, viszont mint ötlet nagyon jó, és üdítő színfolt a living world eventek sorában.
igényesen meg van csinálva, és aki rá van kattanva erre a retro-minecraft vonalra, annak nagyon jó lehet.
(mondjuk én sem töltöttem vele 5 percnél többet, és nem is fogok már vele foglalkozni valószínűleg) -
ProEvoFan
nagyúr
Srácok, ez a Super Adventure Box minden, csak nem Guild Wars....akkora de akkora egy baromság hogy azt le nem tudom írni...ami a legdurvább, hogy közel 500 acsi pontot ér ez az agymenés.Ötszáz!

Most ne gyertek azzal, hogy nem kötelező megcsinálni, mert aki gyűjti az acsikat (ha még nem is megszállottan), annak az 500 pont kiesés nagyon "sok(k)".
...... -
törölt tag
válasz
fuwiradis
üzenetére
Minden tekintetben jo a jatek de szerintem a PvP resze a legjobb. PvP kezdon amihez lvl1 kell meg lehet nezni a kulonbozo osztalyokat is. Egybol meg tudod nezni, hogy mi jon be majd max lvl-re es nem zsakbamacska hosszas karihuzas utan derul ki

A PvE resze meg mondhatni szerintem a legkozelebb all ahhoz amit sokan nextgen MMO-nak tartanak. Teljesen mas a fejlodes es minden mas is a jatekban mint a tobbi jateknal.
TESO meg lehet hoz par ujdonsagot de azert havidijat tuti nem fizetnek. Kezdeti Beta allapotert meg plane ami minden MMO-nal 100%, hogy bekovetkezik indulasnal.Szvsz a Necro es Engi a legjobb a jatekban de nem ez volt a kerdes

-
fuwiradis
aktív tag
Nos, nekem még nem volt szerencsém ehhez a műfajhoz, amit a gw is képvisel. Persze, hallani már hallottam róla. De azért mégis látni, hogy milyen hatalmas ez a világ, az egy egészen elképesztő dolog. Itt kezdek egy marha nagy területen. Előhozom a világtérképet, kizoomolok és látom, hogy a világ területe legalább 10-szerese ennek.
Azt hiszem ez egy olyan játék, amiről soha nem lehetne elmondanom, hogy mindent láttam, mindent megcsináltam és kipróbáltam, ilyen módon tökéletesen sosem lesz kihasználva a benne rejlő, zavarba ejtő mennyiségű tartalom.De, ha ezért a pénzért, amennyibe ez kerül, akár csak 100 órát el lehet tölteni, ameddig lelövik a szervereket (ténylegesen akármennyi idő is legyen hátra addig), akkor már egy olyan óradíjat lehet felmutatni, amit akármelyik másik műfaj címe is megsüvegelne. És ekkor már teljesen mindegy, hogy végül mennyi az a tartalom, amit még nem látott az ember vagy nem használt ki, mert részemről én ekkor már nem tudnám sajnálni a vételárat. Van egy olyan érzésem, hogy az említett játékidő alatt az ember még rengeteg mindent nem fog látni, magamat ismerve meg teljesen biztos.
WvW addig biztos nem fog menni, míg nem lesz egy erősebb gépem (ami egyébként ettől függetlenül is tervezve van egy ideje) és egy jó darabig még pvp sem.Ha valakinek esetleg lenne kedve összefutni desolationon, közösen szórakozni egy kicsit, az írjon nekem egy privátot itt és felvesszük egymást.

Egyelőre csak egyetlen karaktert indítottam és csak érdekességképpen kérdezném, hogy van olyan osztály, amit a legnehezebb jelzővel szoktak illetni? Gondolom függ attól, hogy ténylegesen mit akarnak vele játszani, csak érdekelne, hogy létezik-e ebben ilyen, amire ilyet szoktak mondani.

-
darkling
tag
válasz
fuwiradis
üzenetére
Szia!
Én a Ghosts of Ascalon-t és a Sea of Sorrows-t olvastam (utóbbit pont ma fejeztem be), az Edge of Destiny-t a nem túl jó kritikák miatt inkább kihagytam. A GoA nagyjából élvezhető, de a SoS nagyságrendekkel jobb szerintem, Zhaitan felébredésével kezdődik egyébként.
D.
-
M3oH
addikt
válasz
scott_free
üzenetére
Jó ezt olvasni. Én kicsit aggódok, mert a tracking szerint a csomagom Dubaiba érkezett éppen
Hogy a francba, azt nem tudom, de fedex lehet benézett vmit. -
scott_free
senior tag
tegnap már meg is érkezett a Steelseries GW2 egér és az egérpad hozzá - nem gondoltam, hogy ez utóbbi ilyen nagy

amúgy nagyon pöpec
-
törölt tag
Csak nalam van ma az a bug, hogy nem tudok + karaktert letrehozni?

-
duvi
nagyúr
válasz
fuwiradis
üzenetére
Mindkét könyv története a birodalom bukása után játszódik.(az első rész utáni időkben) A történeti sorrend szerint első a A végzet pereme, második az Ascalon Kísértetei. Mielőtt beruháznál a könyvekbe, valóban jó 5let (és költséghatékony) elolvasni a neten található leírásokat. Javaslom a Variance oldalán található hatalmas adatbázist a témában: Ki kicsoda?, Lore – történetek a GW világából
-
fuwiradis
aktív tag
Szia!
Köszi a választ!
Azt hiszem ezzel minden fontosabb kérdést sikerült tisztázni.Te olvastad a könyveket? Úgy látom, hogy a második könyv épp azzal az alaphelyzettel indít, mint a második rész. Nem tudom, az első könyv az első rész és kiegészítőinek cselekményszálait fonja össze egy történetté (ilyen módon nagyjából helyettesítve az első játék ismeretét) vagy csak egy összekötő kapocs az első rész történései és a másodiké között? Vagy esetleg is-is ...

-
duvi
nagyúr
válasz
fuwiradis
üzenetére
Szia!
1.Nyugodtan nekivághatsz az első rész ismerete nélkül is.(Ha érdekel a lore, akkor megveheted a két GW könyvet magyar kiadásban is)
2.Szerintem a PVE tartalom már önmagában is megéri a játék árát. Alkalmi játékosként is élvezetes a GW2 világa. Én is ebben a cipőben járok, tehát van tapasztalatom ezen a téren.
3. Néha akciózzák a GW2-t (pl. a greengamingen), de most ha jól látom sehol nincs komolyabb leócskázás. Ha nem kell a DVD tok és a telepítő lemez, akkor veheted a livekódoktól is 8K-ért. Mindkettő Heroic kiadás, tehát a bónusz tartalmat ugyan úgy megkapod mindkét esetben. -
fuwiradis
aktív tag
K_mester (#6175) + ProEvoFan (#6176): Köszönöm nektek is a válaszaitokat, ez azért sokkal megbízhatóbb, hitelesebb infó számomra, mintha csak a hivatalos gépigényeket olvasom el.

Az első részt abszolút nem ismerve, neki lehetne a másodiknak fogni? Nem tudom a sztori mennyire hangsúlyos. Másrészt a PvE mennyire nyújt hosszabb távú elfoglaltságot (maximumra törekedve, mindent megcsinálva)? Mert egy ideig, amíg jobban megismerkednék ezzel az egésszel, addig úgy gondolom, leginkább PvE menne.
Ja, és akkor egy kritikus pont: elég változó (főleg, hogy itt a nyár vége), hogy mikor mennyi időm lesz arra, hogy felmenjek a szerverekre. Ha mondjuk csak hétvégén adódna úgy egy kis szabadidőm, hogy pár órácskát megengedhetek magamnak, akkor annak úgy van értelme vagy ebben az esetben inkább jobb hagyni a fenébe? Az világos, hogy mivel nem kell fizetni havonta, ezért ilyen módon nincs kidobott pénz, de ha kevesebb időráfordítással nem is lehet vele rendesen boldogulni, akkor nem érné meg megvenni...Ha viszont van így is értelme, akkor lenne még egy bónusz kérdésem
: nézegettem, honnan lehetne ezt a legjobb áron megkapni, az eredmény: galaxis(10k) és livekodok(8k). Az utóbbi időben kezdek megbarátkozni a digitális vásárlásokkal, szóval az érdekelne, hogy a galaxisban kapható dobozos változat tartalmaz-e bármit is, amiért érdemes lenne 2 ezerért többért megvenni? Mert ha csak egy dvd + egy borító (ami ráadásul nem is tetszik) + egy 50 forintos tok és egy ~ A/5- méretű lapocska, mint "kézikönyv" akkor erre nem mondanám, hogy érdemes feltenni a polcra. Ezeken túl, nem is tudom, hogy milyen pluszt nyújthat (bármilyen szempontból) egy fizikai változat megvétele.Ennyi lennék, kissé sok kérdés ez, de köszönöm előre is, még egyszer a segítségeteket!

-
FehérHolló
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Gem nem inflálódik, abban érdemes tartani a hosszútávú tartalékokat. Tehát ha 1-2 hónapig gyűjtögetsz, akkor is érdemes az első felében mindent gemre váltani szerény véleményem szerint.
(3 hónap alatt a 25 gemre váltott aranyomból lett 100, szóval eléggé inflálódik az arany.)u.i.: A fordítás eléggé tré minőségű szerény véleményem szerint.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
fuwiradis
üzenetére
Szerintem nem lesz gáz, médium grafon menni fog a játék, ami úgy sem lesz csúnya.
A gazdaság jó nagy átalakuláson fog átmenni.Van 840 aranyam, de az infláció miatt bas@hatom a legendarymat....Dusk 530 arany helyett 800-900 arany lett, ecto 100%al drágább már...stb....
Több hónapja gyűjtöm az aranyat, erre ez a 4 hetes farm meg a keddi patch bedönti a "munkámat".
Kicsit el is vette a kedvemet a játéktól. -
törölt tag
-
fuwiradis
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
A minimális követelményeket én is ismerem, de azok sokszor nagyon csalókák, pl. előfordul, hogy a minimum csak ahhoz elég, hogy a menüben legyen az embernek pár fps-e.
Tehát elsősorban tényleges tapasztalatok alapján érdekelne, mi valószínűsíthető az esetemben.
Persze, ha a rövid igen válaszod mögött ez rejlik, akkor köszöntem. 
-
törölt tag
-
fuwiradis
aktív tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Sziasztok!
Volt ez az ingyenes hétvége, de túl későn szántam rá magam a dologra, így végül nem tudtam kipróbálni. Azóta viszont piszkálja a dolog a csőröm. Egy ilyen géppel volna bármi keresnivalóm ennél a címnél?
Phenom II X3 720 2,8ghz, HD5770 1gb, 4gb ram. Köszi a választ. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ezzel az a baj h nem friss

Ha jól tudom, itt a klánoknak kell regisztráltatni magukat ill törölni is. -
Tombi
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
nézem is ! -
Tombi
őstag
Piken-en tudna valaki egy guild listát adni? Esetleg ajánlást,
Full PVE beállítottságú vagyok és ehhez hasonló guildet keresek! -
szilassim
csendes tag
háát nem mondom inkább el itt a fogadás tárgyát de a lényeg hogy nem egy 100 ft ról(nem is pénről van szó)
hosszú szori max annak mondom el aki jön segíteni farmolni
-
szilassim
csendes tag
Elmondom a rövid sztoriját a legendary gyűjtögetésemnek.
nyár elején fogadtam egy haverral hogy meg lesz karácsonyig a legendary.
Hát megmondom őszintén nem gondoltam hogy ilyen unalmas lesz egyedül a farmolás.
ezért keresek társat aki most segít nekem és később én neki CSAK mivel jó Magyar emberekről van szó természetesen csak jó szívből senki nem jelentkezett :c
ezért találtam ki ezt a kód sorsolós bigyót hogy legyen valami nyeremény is.
de sajnos így se jelentkezik senki
ha valaki legendaryra gyűjt(ami most az új patchel még kifizetődőbb lesz) és szerinte is unalmas az egyedül hosszú órákon keresztül farmolás vagy netán csak egy jó lélek(nem hinném vannak még ilyenek a környéken) akkor segítsetek továbbra is fenntartom ajánlatomat a játék kódokkal és az ingame tárgyakkal.
email:szilassim@gmail.com
ingame név :szilassim.6084 ha levélben küldesz netán infót vagy adományt akkor szintén levélben küldöm a kódot/ingame cuccokat
emberek nem egy koldus vagyok csak egy nyomorék aki elcseszett egy fogadást DE a ti segítségetekkel meg tudom szerezni karácsonyig a legendaryt c:köszönöm az eddigi segítőknek és a jövőbelieknek is
Szilassim lelép

-
scott_free
senior tag
a Steelseries facebook oldalán írják a 29-et, amcsi idő szerint délig - ez nálunk ma este 8 vagy 9 órát jelent.
az fb-s linkeken viszont csak 50%-os kedvezmény van, bár a fülesre is: 50% kedvezményaz egérpados kedvezmény itt van: GW egér + választható egérpad.
-
Lmh
őstag
válasz
scott_free
üzenetére
ÉS mintha már nem is élne. Főoldalról keresvwe műr nem találom ezt az akciót, csak külön az egér van leárazva, ott az egérpadról már egy szó sem esik.
Ha mégis él még az akció akkor nem tudjátok meddig? -
M3oH
addikt
válasz
scott_free
üzenetére
Thx. Annyira nem szorultam rá most új egérre, meg kicsit nekem csicsa, de ennyit megért, beruháztam egyre én is

-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
scott_free
üzenetére
Grat, király a cucc

-
scott_free
senior tag
Steelseries Guild Wars 2 egér most féláron + ajándék, választható GW2 egérpad!

ha jól tudom, 29-ig van az akció - rendeltem is egyet, postával együtt kb. 13.000 forint lesz, ennyiért az ugyanilyen, sima Steelseries Sensei RAW egeret sem kapod meg itthon.
-
TBT
addikt
Hol tudom a serial kódot beírni a már meglévő profilomba?
Mert próbálom a regisztrációs oldalon hozzácsatolni a serialt a már meglévő Guild Wars 2 accountomhoz, de folyton visszadob az alábbi hibaüzenettel:
400:49:1014:8000:986 ErrPermission StsGate: permission denied 'Auth/GetUserInfo', {not logged in}Pedig be vagyok jelentkezve...
Más mail címre pedig nem akarok beregisztrálni, mert azokat a címeket már nem használom olyan gyakran.
És megváltoztatni sem lehet a későbbiekben, mert ilyen opciót sem látok az oldalon bejelentkezés után. -
Helmoras
őstag
Desolation on milyen magyar klanokhoz lehet csatlakozni? Lehetoleg ne tul sok elvarasal :-)
-
szilassim
csendes tag
Kedves Guild Warsozó Magyarok
nem rég kezdtem a legendary gyűjtésemet és meg kell mondanom nem haladok gyorsan.
sok haver segít meg minden de nekem karácsonyig kéne a legendary.
ha szívesel segítenél akkor írj rám ingame szilassim névre vagy addolj barátnak
a segítőknek szét osztogatok:2 db mirrors edge
2 db dead space 1
2 db medal of honor
1 burnout paradise
egy popolous
és egy command and conquer red alert kódot
persze a segítőkkel örök barátságot kötök és egy rakás ingame jutalmat is kapnak tőlem mellesleg lehet ha megkér egy most segítő ember hogy kicsit segitsek neki a legendary jában akkor megyek szívesen hiszen akkor már meg lessz az enyém.
adományokat lehet levélben küldeni ezesetben levélben küldök kódot vagy goldot,minipetet,minden földi jót.
ha meglessz a legendary azonnal csinálok egy livestreamet benne a támogatóimmal és ott kisorsolom a maradék kódot
email címem szilassim@gmail.com ide is írhattokköszönöm az eddigi segítsgéget és az jövendőbeli támogatásokat is.
addig is karmában és goldban tartalmas kockulást kívánokSzilassim lelép

-
TBT
addikt
Érdemes a Piken Square szerveren játszani?
Valaki ezt ajánlotta, mert szerinte itt egész jó Klánok vannak (magyarok is).Illetve egy másik kérdésem a topik lakóihoz: Melyik szerveren játszotok (illetve melyiket ajánljátok)?
-
Kreash
aktív tag
Nem lehet, hogy rossz szerverre mentél fel?
Ahol én vagyok mindig vannak, kivéve a kora délelőtti órákban. Kezdőn is sokan vannak mindig, nem csak kis karakterek, hiszen a nagyokat is leszintezi a környék szintjére, eventeken ritka mikor nem téved oda 3-4 ember.
Desolation szerveren vagyok amúgy. -
degu
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Bizony!
Mire letöltöttem - lejárt a triál-ideje!
/Hát ezen se sokan spóroltak...
Csak az bosszant,hogy nem tudtam kipróbálni...
/ -
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Hazabeszélek. Mi most költöztünk át a Gunnars Holdra. Erre szavazott a guild.
Tipp. 3 nap alatt nem fogsz sokat fejlődni.Ha megveszed a játékot és letörölöd a kiskaridat, utána ingyen választhatsz szervert. -
ígyvanferi
addikt
Akkor csak az overflow jelentését nem sikerült helyesen értelmeznem. Így már oké a dolog.
-
törölt tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Tehat alap esetben a tobbi MMO-ban ha sokan vannak az altalad is valasztott szerveren akkor van egy sor neha amit ki kell varni.
GW2-ben ha sokan vannak az adott szerveren akkor attol meg tudnak jatszani a jatekosok es nem kell sorba allniuk csak eppen egy masik saláta gyujtobe helyezik ideiglenesen el oket.
De az is lehet nem egy dologrol beszulunk am
-
FehérHolló
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Miért lenne hibás koncepció?
Az overflow-k nagy részén is ugyanúgy lezajlanak a living world eventek. Ráadásul overflow-k között lehet a party rendszerrel is mászkálni, tehát játszhatsz a barátaiddal/guildtársakkal szerverterheltségtől kvázi függetlenül. Nem értem a problémád.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Akkor a koncepció hibás, mindegy.
(#6138) K_mester: nem tudom, nem értem a kérdést.
-
törölt tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Mi a jobb? A sorban allas akar ha 1500-an is vannak elotted vagy egy gyujtohely ideiglenesen?

-
FehérHolló
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Ezt a következtetést!

Kicsit sem lenne overkill, ha egy teljes world populáció ~80%-ának kiszolgálására terveznék a szervereket. (Map instance-enként külön (virtuális) szerverek futnak ugyanis.)
Még szép, hogy overflowra kerül a nép egy rész, amikor mindenki ugyanarra a mapra akar bejutni. -
válasz
FehérHolló
üzenetére
Csak ennyit csináltam, amit itt írtál

-
-
XinAgent
tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Hat azert most living world event alatt lazan overflowra kerulnek az emberek. Az meg sosem hatrany, hogy egyebkent (normal jatek alatt) meg nem.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Már megint előbb írtam, mint, hogy utánanéztem volna... Bocs a dupláért.
Szóval inkább azért kérdezem, mert amiket eddig említettetek szerverek vagy medium vagy very high népességűek. Nem jó a Deso, mert túl sokan vannak, a WR-ről épp mentek el, mert nincs nagy élet, szóba került ugye még a Piken Square meg a Gunnar's Hold. Nincs valami köztes hgh pop-os? De lehet majd találomra választok egyet.
Na, közben köszönöm a válaszokat, akkor nagy valószínűséggel az Underworldre fogok rábökni.
-
XinAgent
tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Whiteside Ridge-en vagyok. WvW nem a szerver erosegge (jelenleg) de azert jo kis hely. Eleg sok a magyar is.
-
FehérHolló
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Én Underworld-ön vagyok, és elégedett vagyok vele.
Mondjuk magyarokat csak elvétve látok, akkor is csak kurvaanyáznak map chaten (természetesen magyarul), szóval nem hiányoznak.
-
ProEvoFan
nagyúr
Szuper játék.Viszonylag nagy PvE tartalommal, 2 hetente frissülő "Living Srtoy-val", rengeteg "acsi" begyűjthető.
Egyet fizetsz, három játékot kapsz (PvE, PvP, WvW). Nincs havidíj.
A játék még élvezhetőbb, ha belépsz egy jó klánba.Szerverválasztásban vigyázz, mert a túlzsúfolt sem jó (Desolation) de a hullaszagú szerverek (Vabbi) sem éppen megfelelő választás.Minap átnéztem Desolationra, champion farmra.Rengetegen voltak a mapon, volt h kicsit tovább töltött a gépem, már nem is értem oda a championra, nem kaptam lootot...meg a hatalmas népességű szerveren nehéz bejutni WvWre, hosszú a sorban állás.Főleg hétvégén.
Napi 2-3 óra játékidő bőven jó. -
-
-
degu
senior tag
Mekkora a triál verzió?
/Lassabb nettel is érdemes próbálkozni a letöltéssel?
-
törölt tag
-
duvi
nagyúr
Szia!
1.Szerintem igenis érdemes beruházni a játékba
Én kocajátékos vagyok, semmi hc tempó. Gem vásárlás nélkül, heti 1-2 napot játszom 2-3 órákat. Elég ha csak azt nézed, hogy ennyi pénzért egy offline játéknak a sokszorosát kapod játékidőben. Ezen felül persze ott a hatalmas szabadság a világban és az egyszerűen(nagyszerűen) megvalósított partyzás. Folyamatosan jönnek az új tartalmak is hozzá. A PVP-ről nem nagyon tudok még nyilatkozni.
2.Igen, a trial accodat felhasználhatod a fullos játék regisztrációjánál. Megmaradnak a karaktereid. -
FehérHolló
veterán
Azért kell legalább 100 óra, hogy végigtold a dungeon-ök összes explorable módját. Ráadásul állandóan frissül a living world tartalom is, ami ismét hozzápakol alkalmanként párszor 10 órányi lehetőséget.
Nem nevezném gyenge endgame tartalomnak, legfeljebb téged nem köt le annyira. -
törölt tag
Hat talan inkabb most erdemes mert a kezdeti problemakat mar regen megoldottak es ez miatt mar nincs jatek kozben (bugok miatt) idegeskedes

Akit nem fogott meg a jatek az lemorzsolodott es mivel nem havidijas ezert neha-neha visszaneznek majd.
1 eve jelent meg kb.
mar megint 1 ev elment... 
-
Tombi
őstag
szia, nekem megjelenés óta megvan Digital CE verzióban a játék, de
mostanában szántam el magam arra, hogy érdemben játszak a játékkal
egy Guardian - Sylvarit csináltam.Olvasd el az utóbbi pár oldalt, és csak akkor foglalkozz a játékkal, ha a gear számodra
mellékes. Úgymond maximum a geared kinézetéért fogsz harcolni és több
múlik a helyezkedésen, mint más játékokban. Endgame pve tartalom, ahogy olvastam
nem túl erős. Részemről én Diablo 3 kiegészítő előtti időkben kívánok csak foglalkozni a játékkal,
utána Tyria ismét feledésbe merül, ki tudja meddig.. -
TBT
addikt
Érdemes még beruházni a játékra (így egy évvel a megjelenése után)?
Vagy már nincs akkora érdeklődés a játék iránt?Gem vásárlás nélkül, illetve napi 2-3 óra játékidővel van értelme nekiesni?
Előbb megvárom a Trial hétvégét és ha tetszik, akkor valószínűleg beruházok a játékra.
Viszont a most regisztrált Trial profilomhoz később hozzá tudom majd adni a teljes verziós Guild Wars 2-t, vagy akkor majd újat kell regisztrálnom?Előre is köszönöm válaszotokat!
-
FehérHolló
veterán
Ja.
Q: If I played in a previous free trial event, can I participate in the August 23-25 2013 free trial?
A: If you played in any of our previous free trial events, you’re invited too! Your former free trial account will be active for the August 23-25 event. To prepare, just update your game client by double-clicking the Guild Wars 2 icon on your desktop, or go to https://account.guildwars2.com/ and sign in to download and install the game again!
[link] -
válasz
FehérHolló
üzenetére
Azt lehet tudni, hogy csak új regisztrációval megy ez vagy régi trial fiókkal is lehet majd most újra próbát tenni a játékkal?
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Azt értem, hogy az acc lopásokat nehezítik meg vele, de ha megvan az eredeti kulcsom a játékhoz, a telefonon a működő authenticatorom és még az e-mailes megerősítést is tudnék csinálni, hogy az enyém a régi e-mail cím, akkor minek ennyit vesződni vele.

Pl: nekem az egyik céges e-mail aliasomra van regisztrálva a játék - kényelmi és egyéb okokból - és ha egyszer úgy alakul, hogy elmegyek a cégtől, akkor tuti nem tudom majd magammal vinni a címet. Viszont meg tudnám erősíteni, ha küldenének róla egy e-mailt, hogy tényleg én akarom megváltoztatni, így nem kéne feleslegesen zargatnom a supportot...
XinAgent: [link]
-
FehérHolló
veterán
válasz
nosferatue
üzenetére
Itt lehet regisztrálni: [link]
-
XinAgent
tag
Hello mindenki!
A Last Army of Tyria [LAT] új tagokat keres. Mi egy barátságos és segítőkész guild vagyunk a Whiteside Ridge szerveren. Nincs sok elvárásunk csak a guild missionok alatt a TS használata, és hogy normális legyél. Egyenlőre inkább PvE-s tagokból áll a guildünk, de nem zárkózunk el a PvP elől sem. A guild a magyar "Eagles, Armies and Survivors of Tyria [EAST]" szövetség tagja. A szövetség segítségével guild missionökhöz, dungeonokhoz, és bármi egyéb tevékenységhez viszonylag könnyedén szerezhető ember.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet illetve bármilyen kérdésed lenne, fordulj leaderünkhöz vagy bármelyik officerünkhöz: Cevin Hun, Gobbes, Sichrol, Szimarine Bluemoon. Téged is vár Tyria utolsó serege, csatlakozz hát!Szeretettel várunk új és régi motorosokat egyaránt!
-
Nem tudja valaki véletlen, hogy lehet-e e-mail címet változtatni az accounton?
-
nosferatue
tag
"Augusztus 23-25 között ingyenes trial hétvége lesz. Aki gondolkozik a játék megvételén, annak most lehetősége van egy hétvége erejéig kipróbálni kötetlenül, teljesen ingyen."
forrás, Resonance fb oldal.
-
-kdM-
senior tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Akkor ott lesz a hiba. Ha én a régi adatokkal próbálok belépni, akkor azt írja, hogy hibás jelszó.
A Guild Wars 2 honlapján az "Upgrade Or Link Account" menüben pedig már csak ez van:
Your Guild Wars accounts are linked
Congratulations! You have successfully linked your Guild Wars and Guild Wars 2 accounts. In doing so, you now have access to the exciting rewards awaiting you inside the Hall of Monuments. The following Guild Wars 2 account information will now be used to log in to both Guild Wars and Guild Wars 2:
Új hozzászólás Aktív témák

- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
sehogy sem ez a legnagyobb gond.

Azt hiszem ez egy olyan játék, amiről soha nem lehetne elmondanom, hogy mindent láttam, mindent megcsináltam és kipróbáltam, ilyen módon tökéletesen sosem lesz kihasználva a benne rejlő, zavarba ejtő mennyiségű tartalom.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tehát elsősorban tényleges tapasztalatok alapján érdekelne, mi valószínűsíthető az esetemben. 

/