Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chabe89

addikt

válasz BoneDragon #8656 üzenetére

Te meg komolyan ízlésről vitatkozol? több, mint 1500+ óra játékórával és 4 legendáréval a hátam mögött igenis azt mondom, hogy az endgame semmi más csak grind. Azért mész instázni, mert kell a gold/mati ami onnan esik. Azért mész World Bossra, mert kell a mati ami abból esik etc. Valljuk be őszintén a GW2ben elég gyenge az Endgame. Aki ennek az ellenkezőjét állítja az álltalában PvP-vel és WvW-vel hozakodik elő. Ez igaz is, de ha az ember PVE engamere vágyik azt egyenlőre nem itt fogja megtalálni, mert az nem áll másból csak grindből. Ami a karakter fejlődést illeti azzal viszont a többiekkel értek egyet, mert a többi MMOhoz képest azért változatosabbak a küldik nem csak ölj meg x-y mobot. Ez a játék igazából lvl 80on kezdődik. Addig amíg el nem éred ezt a szintet nem láttál sok mindent, valamint az se árt ha az ember csatlakozik egy jó guildhez, mert sokat hozzátesz a játékhoz. Ennek ellenére sztem mindenkinek joga van eldönteni, hogy mihez kezd vele. Privátban kérte rá a választ és én írtam is neki privátot hol próbálhatja meg eladni. Ennyi a történet. Az érthető, hogy az ember megpróbálja meggyőzni, hogy adjon a játéknak még1 esélyt, de sztem te már átestél a ló túloldalára.

Új hozzászólás Aktív témák