Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabe89
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Te meg komolyan ízlésről vitatkozol? több, mint 1500+ óra játékórával és 4 legendáréval a hátam mögött igenis azt mondom, hogy az endgame semmi más csak grind. Azért mész instázni, mert kell a gold/mati ami onnan esik. Azért mész World Bossra, mert kell a mati ami abból esik etc. Valljuk be őszintén a GW2ben elég gyenge az Endgame. Aki ennek az ellenkezőjét állítja az álltalában PvP-vel és WvW-vel hozakodik elő. Ez igaz is, de ha az ember PVE engamere vágyik azt egyenlőre nem itt fogja megtalálni, mert az nem áll másból csak grindből. Ami a karakter fejlődést illeti azzal viszont a többiekkel értek egyet, mert a többi MMOhoz képest azért változatosabbak a küldik nem csak ölj meg x-y mobot. Ez a játék igazából lvl 80on kezdődik. Addig amíg el nem éred ezt a szintet nem láttál sok mindent, valamint az se árt ha az ember csatlakozik egy jó guildhez, mert sokat hozzátesz a játékhoz. Ennek ellenére sztem mindenkinek joga van eldönteni, hogy mihez kezd vele. Privátban kérte rá a választ és én írtam is neki privátot hol próbálhatja meg eladni. Ennyi a történet. Az érthető, hogy az ember megpróbálja meggyőzni, hogy adjon a játéknak még1 esélyt, de sztem te már átestél a ló túloldalára.
Új hozzászólás Aktív témák

- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest