Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Modst3R
üzenetére
Ha a Dukes o Death-re gondolsz, akkor az csak storyban van, online-ban legálisan sose volt. Régebben glitch miatt be lehetett tenni, sőt, glitch után még 1 glitchel el is lehetett tenni a garázsba, azonban ha jól tudom, akkor azóta bannolták az online részből. Ha meg is van és beszállsz a kocsiba, akkor már a garázsban kigyullad és elkezd leégni.
Egyszerűen túl tápos volt, hogy ötvözte a kurumát és az insurgentet egy autóban.
Szerintem a dukes / blista nem spawnol csak solo sessionben. Én legalábbis egyszer nem láttam publicban, hogy szembejöjjön egy Charger velem, pedig elég sokat autóztam azzal. Privát sessionben nincs ilyen.
-
Modst3R
senior tag
válasz
CactuS
üzenetére
Igen de ha egy sessionbe vagy olyannal akinek van kijön vele neki spawnolni fog elköti és átadja. Ennyi. Csak nem tom kinek van. Azt tom h visszatérő acc kell hozzá. Sőt bár ez csak elmélet...ha neki warstocknál van páncélozott változat és kiszedi a trackert belőle akk azt is át tudja adni. Ezzel még kereskedni is lehetne. Mivel én nem tok ilyet venni nekem simán megérné az ára dupláját. Elég kocsi gyüjtő vok

Persze Plata meg csatahajó XDD torpedoval XDDD
-
válasz
Modst3R
üzenetére
Dukes-hoz "visszatérő" account kell, azaz össze kell kötnöd egy oldgen profile-t egy PC/nextgen konzollal. Ilyen mentést lehet csinálni, itt a topikban LaciCRM csinálta mindenkinek rendületlenül, de azt hiszem, hogy ő most megint úton van.
Ha megvan az account összekötés, akkor online tudsz venni magadnak tengeralattjárót, meg hidroplánt, régi blista-t és a charget, meg még pár dolgot.
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Te Syd tegnap alig bírtam hazavinni a kocsit amit spawnoltattál,az egyik eclipse tower garázsomban volt 1 hely,gondoltam odaviszem.
Csak hogy eclipse tower a hegyen van és felfelé lefulladt a motorja.
De tegnap jól elszórakoztunk. -
Modst3R
senior tag
válasz
doktordevil
üzenetére
köszi majd meglesem, tuti am h vmit baszatttak a fizikán mert néha indok nélkül megpördülök, pedig állitólag nem vezetek szarul, ez persze most is fenn áll. viszont ha már hozzá nyúltak lehet ezt is frissitették. azt nem tudom h utcai és off road közt v normal és custom közt is van e különbség, meg mondom nem nagy, csak akkor észre vehető főleg ha az ember olyan helyeken probálja amúgy teljesen úgyanazzal a géppel ahol már milliószor ment végig, emlékszem h kb adott helyen kb mekkora sebességel mentem úgy h picit csúszik mondjuk, most meg egyáltalán nem v akár még nagyobb sebességgel is...
...bocs a regényért

-
doktordevil
tag
válasz
Modst3R
üzenetére
Van egy csávó ő ilyen autótesztelő, versenyző a játékban itt egy ehhez kapcsolódó videója:[link] Röviden azt mondja igen számít, az off road jobban tapad, van benne egy autólista melyik autóknál (bár a kuruma pont nincs benne, de lehet frissítették vagy valami) Majd lehet én is tesztelek egy kicsit
-
sqpp
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Vallalom csak elobb legyen meg a sima mert a Criminal sem tolem indult. Pedig az en karakteremmel meg vegig sem vittem oket, majd befejezzuk aztan tolem mehet az FPS is
-
sqpp
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
En katonai idoben 1045re erek haza

-
Gyula84
veterán
válasz
Joker94Hun
üzenetére
98-99% a GPU kihasználtság (gtx580) milyen windows van fent?
-
Modst3R
senior tag
válasz
-Faceless-
üzenetére
Érzésre kevesebbet csúszkál
Szerk.
Imént végig cibáltam pár jellegzetesebb dirt helyen. Nem azt mondom h most nem csúszkál de h kevesebbet az tuti. -
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Srácok nekem az egész esti programom csúszik,szerintem kb 10 fele leszek.
-
-Faceless-
őstag
válasz
Modst3R
üzenetére
Igen volt kuruma nerf. Most fogalmam sincs mikor, de kellett. A max sebességet vették vissza.
Teli van reddit, és youtube a gumis felnis témákkal. A spoiler számít, és ha valamilyen carbon (nem felni) alkatrészt veszel rá, de más látható dolog nem számít. Mindegy mennyi páncél van rajta, milyen tető, milyen gumi, felni, kipufogó.
Lehet, hogy úgy érzed mintha, de tényleges különbség nincs. Ezt még régebben letesztelték minden tuningra minden autónál. -
INMOTEP
őstag
válasz
Modst3R
üzenetére
Egyébként ez engem is érdekelne ez a gumis téma ,mert mintha énis észrevettem volna felnik / gumik között van különbség .Jó lenne egy lista ha egyáltalán lenne ilyen hogy melyik "gumi" mihez való inkább .Nekem a kurumámon fogalmam nincs milyen gumi van de nagyon csúszik ,csak random raktam rá valamit anno szerintem mert eddig úgyvoltam vele hogy nincs különbség tapadásban
-
Este valaki, olyan 19:30 után egy kis RP gyűjtés? Mission vagy Heist, kompetitív vagy race most nem játszik számomra.

-
Modst3R
senior tag
Online random emberkével vitába keveredtem. Mai nap alkalmam vt kitesztelni a dolgot. Kurumán érzésem szerint ha off road custom tyres van jobban tapad. Igaz h ezt a statjába nem mutatja màrmint a kocsiét műhelybe. Illetve állitolag redditen is az mondják h hülyeség. Vagy placebo és csak nálam v én érzem jobban nem tom. Az is lehet h a nem régibe kjiött update óta. Mert mintha azota szarabb lett vna a kruma. Mi a véleményetek??
-
-Faceless-
őstag
válasz
Joker94Hun
üzenetére
Maga a játék már évek óta az egyik legjobban optimalizált. Szinte biztos, hogy nálad van a gond.
A gtx580-adban mennyi a v-memória?
Teljesítményben elegendőnek kellene lennie, így nem tudom, de legvalószínűbb a videókártya memóriája, hűtési probléma, vagy merevlemez. (utóbbi a legvalószínűtlenebb).
Ha írsz, magánban, vagy offban válaszolj. -
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Este leszek én is.
Most is melózom épp,vagyis épp lógok és mobilról netezek.
XD -
Joker94Hun
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom a játékkal ami számomra elég zavaró.
Adott a gépem hozzá (i5 6500-gtx580-8gb ram). Sajnos városban stabilan very high beállitásokon fix 60fps megvan viszont amint kimerészkedek nyiltabb területre az fps leesik 30-ra.A videókártya csak 50-60%-on pörög.Legújabb NV driver van fent,adtak ki valami patchet a játékra ehhez a problémához? Vagy a hiba az én készülékemben van?

-
Modst3R
senior tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Bele akartam írni h este de lemaradt...ment pü
-
Modst3R
senior tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
sqpp-nek van egy finalja azt elöbb be akarná gondolom fejezni...elv jövök én is akk meg vagyunk 4-en

-
Mike
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
szerintem már friends-ek vagyunk, ti adtátok a halottaskocsit nekem
plata, jól írtad, ügyes vagy

-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Az enyém PlataC.
Sqpp neve sqpp15.
Mike neve azt hiszem Mike_Lucas.
Ezt most fejből írtam ha mégse akkor bocs. -
Wiz Khalifa
veterán
Mike & sqpp
Írjátok meg nekem PM-be az SC nevetek, és Plata-ét.

-
Plata
félisten
Jah tényleg,azt is mondják hogy a nagy maffiás dlc egyből az után jön hogy vége ezeknek az olcsó és dupla pénzes heteknek.Mindenki bevásárol cuccokból mert olcsóbban adják,és ha elköltik a pénzüket kijön a nagy DLC amihez majd kell megint 10-20 milla dolcsi,és akkor a népek majd veszik a sharkcardot.
-
Plata
félisten
Július 4-ig jön állítólag valami új dlc ami házakat tesz be,főleg vidéki házakat,de félek azok nem szép házak lesznek hanem olyan mint amik tavaly jöttek,lepukkant szarok.

Jah és addigra kijön a stunt dlc is,ami egy rakás új pálya elemet meg egyéb szart ad a pályaszerkesztőhöz,és sok sok új verseny verdát.Ha jól tudom főleg stunt verdákat. -
Omis
senior tag
Mikor adják már ki a szaros új épületek?
Meg a többi fostalicskát?! -
sqpp
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Én mehetek pilótaként?
Imádok repülni, vagy legalább kisérő repcsivel ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mike
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
én is jövök
-
Modst3R
senior tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
irj neki: sqpp
-
Dogengar
aktív tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
*Helo

-
Ra's al Ghul
senior tag
Hello!
Lenne kedve valakinek egy pár heist-hez?
-
válasz
Laraxior
üzenetére
Titan Jobbal húztam fel az első karakteremet. Azt egy picit már unom.

Kérték már elég régóta a Rockstartól, hogy a high end apartmanokban legyen bent működő fegyverszekrény és a nem használt cucokat le lehessen oda adni. Persze kérdés, hogy hajnaldóak-e értelmes dolgokat is beletenni az online játékba, vagy megragadunk a dupla RP/R$ eventeknél és az új autó skineknél.
Modster: festéket akarsz ennyire kiszedni? Arra van egy gyorsabb pálya is, mint a Criminal records. Amikor én kezdtem el az új karaktert, akkor valaki itt a PH!ról mutatta nekem is, kb 22 sec 1 kör, tök egyenes drag race. Nekem úgy lettek meg a sestések, maradt a slipstream, meg a stun.
Viszont jelen állás szerint max vasárnap este leszek gépnél, ha leszek.
-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nekem most szint kéne nagyon, de még mindig csak 60 körül van a 2. karakterem. Most hétvégén sem vagyok otthon és kevés az online ismerősöm 20:00-22:00 között, egyedül meg annyira nem buli, bár a judging the jury már egész pörgős helivel. Néha meg egy kis sandy shore survival. Bár van aki a the los santos connections-t javasolja fejlődésre.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
CactuS
üzenetére
Jó azért nem minden repcsi van meg. A Valkyre meg a Hydra még nem lett megvéve meg pár apróbb vacak de minden nap előrébb vagyok hozzá. Amúgy nem olyan sokba kerül a holmi. Pl a fegyók nekem fél millából mevoltak. A járművek is 50 millából kijönnek kb. Főleg ha várok az akcióra.

-
Modst3R
senior tag
Racing vki?

-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Fegyvereket majd akkor, ha már lesz fegyverszekrény. Túl sok a gagyi benne amúgy, amit tekergetni kell.
Ha mindened megvan akkor elég burzsuj vagy, mert az összesen van vagy 120-140 milla.

-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
CactuS
üzenetére
Én azért vettem meg mert minden repülőt és hajót megvettem. Meg minden olyan kocsit ami Pegasus-os. Illetve az összes fegyót megvettem, stb... Szinte az összes ruhát is.
Épp azért hogy legyen miből válogatnom.
És hogy fullos legyen a karakterem ha már a Mental State és a szint kivételével minden fullon van. 
(#36543) Plata:
Ha megadod az SC neved felveszlek barátnak és akkor elvilesz egy LS városnézésre és kapsz pezsgőt meg szivart.
8 személyes az a sugár hajtásos csoda szóval még jöhetnek a jelentkezők ha akarnak. 
-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
A gold luxornak semmi értelme, pontosabban semmi előnye nincs. Más a színe és be tudsz ülni hátra pezsgőzni, aminek pont semmi jelentősége. Az a pénzkidobás csúcsa.
-
ProgenXL
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Rendben máskor így lesz bocsi.

-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
kovy sohasem viccel !
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nem, nem azzal írtam.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
nnnnaaa. pont erről volt szó valamelyik este : DDDDD
Amugy én bírom némelyik capture-t
-
ProgenXL
őstag
"Az elkövetkezendő egy hétben a Capture módoké lesz a főszerep a GTA Online-ban, és komoly kedvezményekre is szert tehetünk.
Kedvezmények:
Luxor Deluxe 50%
Kuruma / Armored Kuruma 50%
50% kedvezmény jár a motor, turbó és fék fejlesztésekre
50% kedvezmény jár a Heist frissítéshez kapcsolódó outfitekre
50% kedvezmény jár a robbanóanyagokra (Grenades, Sticky Bombs, Proximity Mines, Rakéták)
Dupla RP és GTA$ Playlist-ek:Május 20-22: (GTA: All Abhorred, Contend: Townhall Trinity, Raid: Wargames)
Május 23-26: (Contend: Condo-monium, GTA: Grab a Cab, Hold: Freight Fight)
A playlist-ek mellett minden Capture módért Dupla RP és GTA$ jár. Ezenkívül aki bejelentkezik a speciális hét időtartama alatt, kap egy "Meltdown" logóval ellátott pólót."
-
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Engem a Vice City izgatna de nagyon, mással se játszanék.

(#36532) LaciCRM
Nembaj, akkor is kell!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mondjuk azért kíváncsi vagyok, egy felújított San Andreas hány gigába férne bele.

-
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Azok nekem is, de mivel Gta egyértelmű hogy csak jó lehet.

-
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igaz, azok is nagyon jók, és ha jó egy játék nem kell Denuvo-t tenni rá hogy megvegyék sokan(Gta 5 vagy Wicher 3).
-
Plata
félisten
Srácok lehet felújítják a régebbi GTa játékokat.
[link] -
Nem a milliók hiányáról van szó, legalábbis nálam. Az se igazán okozott gondot, hogy 200k volt az elvett töltények ára. A problémát én abban látom, hogy ez a dolog majd egy éve is fennállt és azóta se csináltak semmit, plusz basznak kompenzációt adni, ha már szar a netkódjuk.
A biztosítási csalást se tudták megoldani, azt is csak megkerülték... A töltényeket is részben megoldhatnánk, ha lenne végre fegyverszekrény.
De a modmenük is vannak az eleje óta, úgy cseszik szét az online játékot a modderek, ahogy akarják. Egy dolgot javítottak csak: az ismert pénzes bugokat. Ott megoldották, hogy a pointerek változnak minden indításkor. A rohadt karacsonyfánál meg propellernél miért nem lehet? Ja, hogy azt nem lehet venni a shopban.

Na, nekem ez a bajom.

-
Kiskokó
veterán
Srácok most nem azé kb 10 napja tolom Online.. de most ez mi ?
Ez annyira pitiáner dolog már hogy nem számolja a napit ha nem story módban lépek fel... hát hagyál már, mintha heist után véletlenül Hoppáá nem kaptátok volna meg a 12millát.. ez most nem irodott fel a számlára bocsi..
Ilyen banális hibának nem lehet lenni egy ilyen játékban... kajak elment a kedvem az egésztől..
10 nap után. -
Mike
veterán
Én nem értelek titeket. Ehhez a játékhoz türelem vagy egykedvü beletörődés kell. pl. sosem izgattam magam ha meghaltam publicon, max nem megyek oda. ha megadja a napit jó, ha nem nem. Istenkém. mint ahogy nem a világvége az sem ha nincsenek millióim. vagy én vagyok ennyire elcseszett?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
geckowize
üzenetére
Jól van. Igazad van, ezek fontos dolgok. Én eddig más irányból közelítettem meg az első hsz-t. úgy voltam vele egy "game guide " irányt követtem. Amit ti irtok azok inkább praktikák, trükkök , okosságok, de teljes mértékben illik a leírásba. ma-holnap beleszerkesztem. sqpp csinálja a névsort, frankón, modernizálva, képpel mindennel.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
MOST SZOPATSZ HOGY 9 NAPIG KAMURA CSINÁLTAM ? NEMÁ (tudod mindig a rossz hirhozója a bűnös)

NA MEG EZ A CSATLAKOZÁS:.... Elegem van hogy 20 perc mire rácsatlakozok egy barátra.
Most meg nem is tudok rácsatlakozni másra... pörög és pörög aztán unable to connect
-
geckowize
őstag
válasz
Kiskokó
üzenetére
Szia,
Na örülök, hogy volt, akinek hasznos volt, amiket írtam.

Igen, ez a döntés, hogy ha nem tud bejoinolni valahova online, akkor a story-t indítja el automatikusan, nem tudom kinek volt az ötlete, és kik azok akik erre rábólintottak, de hogy ezt nem gondolták át teljesen, az 100%.
Mégis ki az, aki online-ozik, be akar lépni valahova, de ha esetleg nem sikerül, a story móddal akar játszani? Max azt tudom elképzelni, hogy azért van ez így, mert a felsőbb vezetőknek - akik sztem soha az életben nem játszottak online mulitplayer játékkal - az volt a fejében, hogy a játékélményt szinten tartsák azzal, hogy a user nem szembesül több hibaüzenettel, akkor majd játszik a storyval mivel egy agyatlan, önálló gondolatoktól mentes valaminek gondolják, akinek csak az a lényeg, hogy leült a gép elé és játszani akar.Private Session indítását leírtam, röviden:
a [fő]menüben a story módba kell menni és ott (asszem) Esc->Online->Play-> és kiválasztani amit akarunk.A másik kérdésre is leírtam a választ:
bármelyik ruhaboltban az Browse Outfits-ben megvenni az egyik Heists: Heavy Combat outfitet, meg a Browse Hats-ben a Helmets-nél a Bulletproof Helmet-et aztán apartmanban összerakni a kettőt és elmenteni Saved Outfit-ként -
Kiskokó
veterán
válasz
geckowize
üzenetére
Na hát ez nekem is elég hasznos volt. Illetve lesz, pont te vettél fel tegnap Friendsnek na majd legközelebb online még kifaggatlak

Hát igen ez a belépés mód szörnyen lassú... énis észrevettem hogy Join friendsnél előbb bedob storyba stb... rakás fos az egész.
Hogy lehet amúgy Privat sessiont indítani ?
Ezt a golyóállóbb felszerelést is kifejthetnétek majd pontosabban.
most ennyi hirtelen de tuti lenne még kérdésem
-
Plata
félisten
65 milliónàl több GTA V kelt el.Új jàtékon dolgoznak.
Mobilról nem tudom rendesen linkelni.
http://www.nextpowerup.com/news/28142/gta-5-tops-65-million-shipped-copies/ -
Ghard
őstag
válasz
CactuS
üzenetére
A rockstar leszarja az egészet. Kb egy hónapja úgy voltam vele, hogy nekem is elég volt az onlineból. Nem is figyelem már a topikot, viszont még ezt a tapasztalatom megosztom veletek:
De ha már abbahagyom, felteszek egy modmenut, aztán szarrá crasheltetem a sok csaló nyomorékot.
Mikor felléptem és elkezdtem volna egy vip küldetést vagy freemode eventet, első dolgom volt, hogy kifagyasztottam modmenuvel minden rohadékot lvl500 felett. (ilyenkor gta exe errorral kivágja őket windowsba)
Akik a szintet nem csalják azokat persze nem láttam elsőre. Viszont mikor vipként el kell rejtőzni egy zónában, rögtön voltak akiket láttam térképen, hogy nyíl egyenesen felém jönnek (pedig mozogtam, és hack nélkül sehogy nem láthattak volna). Általában megvártam őket fal mögött és egy rpgt rájuk nyomtam. Túlélték, persze hogy godmode...
Na őket is kivágtam.
Freemode eventen is, ha rögtön az elején valami elképesztő értéket ért el valamelyik, az is repült.
El nem hiszitek, mennyivel játszhatóbb lett a játék, nem voltak random godmode emberkék, akik felrobbantottak volna, vagy elszedték volna a fegyvereket.
Egyébként ha fellépek onlinera, azt godmode és minden csalás nélkül teszem, egészen addig, amíg csalóba nem futok.
Mint mondtam, azóta egy hónap eltelt és nem kaptam bannt. Egy másik ismerősöm viszont kapott. Ő pedig tudom, hogy sosem használt semmi csalást. 10 naposat csak, de akkor is marha nagy szégyen ez a rockstarra nézve. Megkérdezte az okát, supporton elhajtották. Majd fórumon kapott részleges utalást, hogy valamelyik eventen túl nagyot ugratott és kuruma glitchelt utolsó heisten.
Az ugratás simán lehetett amiatt, hogy egy csaló nekiment speedhackel, vagy csak simán megdobta az autóját modmenuvel, a kuruma glitchet meg honnan kéne tudnia, hogy nem lehet csinálni...Szóval az világos, hogy képtelenek a csalókkal érdemben foglalkozni, de azt aki csak normálisan játszik, ki tudják vágni.

-
cyberkind
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Pedig ez még mindig az a Rage, nem újítottak, úgyhogy nehezen hiszem hogy erre lesz 12 de kíváncsian várom, viszont még a most nyáron bejelentett játékuknál is ez fog dübörögni, esetleg a PS5-höz majd írnak új grafmotort 2020 után de addig semmiképp.
(#36500) ProgenXL
Új Red Dead Redemption lesz az tuti, a Gta-t szerintem hagyják, hisz hozza a pénzt bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Igazából nem jobban tapad, hanem elnyeli a bukkanókat, így kevésbé dobálja az autót. Ebben amúgy azt mondja, hogy nem számítanak a Carbon upgrade-ek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)