- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
a pdf-ben csak annyi van hogy 40 órát megy 2db AA elemmel,semmi adat hogy az 1.2 v 1.5-ös.
Szerintem ez elemtöltő,rádugod a gamepadra és tölti usb-ről miközben játszol,tehát 2,4V-tal tölti az elemet és maximum 3600mAh elemet kezel,akkor viszont működnie kéne a 1,2V-os cerkával is . xbox battery pack -
WhiteWalker
nagyúr
havernak van xbox360,van hozzá vezetékes és wireless-es gamepadja is,ő sima elemet használ és egész sokáig bírja,majd megkérdezem meddig tart az elem tartóssága.
Most gyorsan körbenéztem a neten nem nagyon árulnak 1.5V-os tölthető elemet.Leginkább az 1.2V-os kapható
De van a közelünkbe egy nagy aksis bolt,rákérdezek mit tudnak mondani...
Viszont nekem kezd elegem lenni a vezetékesből,beleakadok,görgös szék alá csúszik, stb stbvalszeg wireles-es t veszek
-
Źşë'
addikt
kocsivezetés u ahogy megy :d de célzás az nemigen, nem is értem h cod6os prezentáció alatt a gyerek hogy tudott úgy célozni ezzel a joyal mint egy hardcore fps játékos. durva, lehet h megszokás kérdése
am latszik h full támogatja a játék mert át is vált rá automatikusan, és az ikonok is boxosak lesznek,
esetleg aki meg hasznal ilyet az elarulhatna h ő hogyan céloz
-
puttputt
őstag
Ja, ezt észre sem vettem
(Amúgy, az amcsik szeretik osztani az észt. "Actually, it's a hole crap, you see..." Ezt írta az egyik a modom első verziójára. A másik figura bevédett: "Don't talk like this you shitted mule, then make another with your rule! Bastard!"
Ez a trainer azért jó, mert összesűrít rengeteg asi modot, ráadásul be sem zavar nekik...
Szerintem az lesz nálam, hogy egy külső vinyóra felrakom a mostani, agyonmoddolt, "asizott", single őrültködést; aztán a gépre meg felinstallálom az eredetit, telepítem szép sorban a patch-eket (ameddig jó), s aztán jöhet a multi.
Ez a "két szálon" futtatott játék még hozhat sikert, megelégedést... talán. -
G@bi90MR
aktív tag
Köszönöm szépen!
Jaja! Tesóm is ezt fájlalja. The Juggernaut c. videóban nézd meg 0:18 jelenetet. Ennyi törést 20-as!!!! deformácival értem el. Az alap 0.8. Próbáltam játszani a töréssel, de sehgoy sem tudtam normálisan belőni. már 2.8-as deformációnál is egy kisebb ütközésnél is kiflibe hajlik a kocsi, 20-asnál elég megkoccolni egy gyalogost a totalcarhoz. De a tető töréshez muszáj a nagy damage multipler.(#16097) Mariann294: Multiban legutoljára januárban voltam. Vannak a játéknak meghatározott jelenetei. Jó dolog ezeket felfedezni. Pl. a középső városrészben, a múzeum előtt délelőtt 11 körül du 2-ig az út jobb szélén mindig igazoltat a rendőr vkit. (lásd rendőr begyűrve a csomagtartóba jelenet
)
Du. 4-5 óra között a fizetős híd fellépőjénél, ahol csinálják az utat, mindig áll egy néger kezében útjelző táblával. Az erőmű környékén dél körül ott van pont középen az a hapi. Egyszer olyat is láttam, hogy a csövet szerelte egy munkás és láng tört ki belőle elégetve őt.Számtalan "meghatározott" esemény van benne időhöz és helyhez kötve, mostanában ezekre vadászom. Videóba jól be elhet építeni őket.
(#16096) bendzso: Igen, sajnos a 4-es peccsel gondjaim vannak.
3-as van fent egy ideje, tegnap újrahúztam az egész játékot, és 1.3-ra alakítottam mindent. A trainerben elmerültem, de pár opcióban csak és sok oylan van amit nem tudom mire lehetne használni. Pl az autók beállításánál a Set livery opció mit csinál?
(#16095) VanScore: -
WhiteWalker
nagyúr
azt a keveset?
bírja a "vas" , ráadásul az új patchtől még jobban futRufus (remélem jól írom,nehogy vérig sértsem
) említett vmi fps mérőt (szita agyammal elfelejtettem a nevét
),nem a frapsre gondolt,azzal mérjem le,mert szerinte a gyári benchmark az rossz eredményt mutat, majd azzal letesztelem és linkelem az eredményt
-
alanwake
tag
alig játszok mostanába már ugyhogy olymindegy hogy van játék vagy nincs,meg amúgy is eltólják a megjelenést,és még a kedvem is elmegy tőle,amikor kijön,na meg a sok csalóról nem is beszélve,amikor codoztam,2 percnél nem bírták tovább az idegeim,így hát felhagytam a multibal örökre amig csalók lesznek a földön.
-
puttputt
őstag
Nálam nem egyszer kavarodott be a memória, ha tényleg maxra raktam mindent... 1024-en még csak-csak elvolt úgy is, de 1280-nál már kilépett, meg szaggatgatott is. Nem volt akkora "grafikai megújhodás", hogy megtartottam volna... 1600 körül, persze biztos más a helyzet..., arra már megéri és kell is pluszban "beruházni". Mellesleg Arma2-nél tapasztaltam, hogy mikor bent hagytam az proci-leszabályzókat, játszhatatlan volt, ahogy kivettem, egész tűrhetővé vált... ilyen apró finomhangolások is segíthetnek.
G@bi: Bizony, kipróbáltam a "tapadásos-scriptet" is - sok más mellett - a trainerben! Nagyon jó!Meg valóban, a legtöbb látványos, jól működő scriptet tartalmazza az a trainer, ráadásul nem patch-függő, mint "sokan mások".
Robi: Jaja!... Bonts egy virtuális sört /attól nem lehet berúgni, de megszédülni azért igen
/ - kizárólag Sopronit - Niko és az én egészségemre, abban a jó kis kerthelyiségben, ahova a reklám is telepítődik
kovacsroli: Nálam rendszerint reinstall volt, de nem akarlak elkeseríteni... Aztán kitaláltam, hogy kirakom a teljes mappát - úgy ahogy van - a második partícióra, aztán onnan írogattam felül, ha kellett... vagy erre jó a Magic Patcher (ami indexeli a régi verziókat), ha kisebb a vinyód.
Esetleg...: [link][ Módosította: bwoay ]
-
rup1u5
nagyúr
g92-es evga volt az enyém és járt hozzá egy eredeti crysis is.
nagyon szerettem de a jeges pályán 17 fps-re is leesett maxon, szóval tuning ide vagy oda el nem tudom képzelni, hogy hogyan mehet nálad HD-ban, ilyen minőségben ahogy a képeken is látszik akadás mentesen! Tudnál csinálni egy crysis benchet a beállításaiddal? kiváncsi lennék a minimum fps-re. jöhet privátban is, hogy ne ide offoljunk.a 820mhz tényleg komoly tuning!
-
cNpowa
tag
csak a rockstarosok értik ezt de remélem a kövi pacth-ek kijavitják a hibákat mint single-ben mint multiban és mariann is ebben bizi
még nem tettem fel az uj pecset de szentem nem is fogom mivel 1. nem kockulhatok 2. már végig vittem és csak funolni akarok szal a simple native trainert nem akarok törölni
nájsz képek
-
CsíkosMókus
aktív tag
Nálad nem jelenik meg ez az ablak?
Itt írja jobb oldalon, hogy a legutolsó patch-ben milyen változások vannak, ott van a grafikai is. -
Mariann294
őstag
Ugyérettem hogy amelyik driver,szoftver jó a Vistának az ugyanugy jó a Win7-nek.
De..hogy mi a véleményem a Win7-ről erről inkább nem nyilatkoznék!
Bár röviden ennyi:
Az egész egy ******** ******* ******* mert egy ***** ************* sőőőőőt ******* ***** ***** meg a **** ****** ***** !!!!!!!! -
Robi86
senior tag
Nekem még most is crtm van (válság van), de az ati catalyst control centerrel próbálom állítgatni a dolgokat, és színt varázsolni rá. Nálam most egész elfogadható képet ad, de lehet a képek amiket linkelek, nálatok -ahol normálisnak mondható monitorok vannak- talán furán néznek ki (túl színes stb.). Jól sejtem?
-
Mariann294
őstag
Nagyon zsir kép!
Kicsit bővült ez az album.
És mutatok még pár képet:
Ezt csupán azért mert szép
Ez meg mi a szösz?
Bevásároltam,most pakolok -
Geryson
addikt
Régi a lapom és a memó, tuti ezekkel van a gond ezek nem bírják a húzást. Ennek ellenére annyi tuti, hogy a húzást nem most kezdtem, így játszom már a GTA-val asszem január óta és a napokban jött csak rá ez a kifagyásos hülyeség. Barom voltam, mert elcsesztem a pénzem és lemondtam a rendelésem, amúgy a múlt hét végére jött volna meg az új lapom és RAM-om. Mindegy, 1-2 hét és tutira megveszem, mert idegesít engem is.
-
Geryson
addikt
Zsé, ne haragudj, de ütköztem egy barom rendőrhelivel és megint ahogy a vízbe értem ki is fagytam azonnal! Pont ugyanúgy mint előtte, csak akkor autóval csapódtam bele a wasserba. Kicsit sok volt a 3 kifagyás egymás után (ilyen szinten soha nem volt még gondom a játékkal) és feladtam, elmentem alvadni. Ma viszont megint leszek!
-
puttputt
őstag
Sajna rossz a link...
Mitől mozdultak így rád?
/Amúgy, innen: [link] több oldalon kersztül lehet letölteni / keresni / jobb oldali menüt nézni / autó /taxi, tourmax, police, van.../ és egyéb skineket - most láttam, h. neked még LCPD van -, ill. itt van még mod, épületek, stb.
Jól illeszkednek majd az általam kiadotthoz.../
Most jött ki pl. egy internet-kávézó mod is. -
Geryson
addikt
11 körül szállok le a repülőmmel (szimulátorozom) és utána leszek asszem egy kis ranked team deathmatchre vágyom...
"]Stay on trucks
Once you have jumped on a truck keep tapping the [Jump] and Niko will stay on. Note this does not work all the time, and if he falls he loses a small amount of health."
-
puttputt
őstag
Én is ismerem!
Már meg is fejtettük haverokkal, régen, sőt, pályáztattunk is kisebbek között, hogy ki fejti meg a működési elvet, ilyesmi. Nagyon állat!
(Ilyesmi még a reflex-vizsgáló, amikor kurzorral kell kerülgetni a mozgó "vonalakat"... vadászpilóták 2 percig bírták, én olyan 15 másodpercig... mint egy majom?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Napokon belül megjelenik a Warhammer 40k: Rogue Trader
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest