- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Levente
csendes tag
válasz
7600 GS #28386 üzenetére
Köszi a véleményeket, nem haragszom, csak mondjátok meg, hogy min kellene változtatnom?
Most fenn van rajta a Ultimate Texture 2, RealismIv 6.2, meg a Gta IV ENB Series Settings 1.0b by Brayan090.
Az iCEnhancer-rel csak az a bajom, hogy nagyon világos lesz minden.Köszi szépen!
(amúgy a felbontás 1280*1024, mivel csak ekkora a monitorom és egyenlőre nincs pénzem nagyobbra, majd idővel, remélem egy hónapon belül
)
-
shotgun7
csendes tag
válasz
7600 GS #15911 üzenetére
Sziasztok! Jelentős késéssel de én is elkezdtem és végigjátszottam a GTA4-et. A helis résszel nekem is meggyűlt a bajom, aztán rájöttem. A hülye gép azt írja és gondolom mindenki csak azt csinálja, hogy üti a szóközt. Én is ezt csináltam. A megoldás FELFELÉ NYOMJUK A NYILAT (ILLETVE W) és közben nyomogatjuk a szóközt, mint ahogyan játék közben a falakra is mászunk. Így valóban felhúzza magát hamar, de én is 30szor nekifutottam mire rájöttem. Aztán a vezetés már nem gond, lényeg, hogy az irányítás menüben a helikopter egérrel vezérlés legyen kikapcsolva, mert azt lehetetlen kezelni, és akkor WSAD meg nyilakkal megy. WSAD fel-le-jobbra és balra dőlés, nyilak pedig előre hátra és forgás. Ezzel lehet követni a csónakot, de ne menjünk közel, magasról kövessük, ha jön a rakéta könnyebb elkerülni, ha közel megyünk tuti lelő. Az utolsó rakéta eltalál mindenképpen, de az része a storínak.
Szóval helikopterbe mászás közben FELFELÉ is kell nyomni, tehát W gomb!!!
-
fsb1000
nagyúr
válasz
7600 GS #21600 üzenetére
Tegnap legalább hajnali 5-ig játszottam, és ha többen voltak a pályán akkor kidobott, illetve "kifagyott" 15-20perc után - ilyet még nem tapasztaltam.
És nem hiszem, hogy a csitterek miatt volt, mert ssak 1 durvább rakétakezűvel találkoztam. Aztán csináltam saját free szobát és ott meg ment 3 órán keresztül hibamentesen.Várom már, hogy legyen új helikopter, hátha azt tudom majd vezetni.....
A tankra is kiváncsi leszek, jó lenne ha RACE-zni is lehetne vele.Freemodban lesz ejtőernyő és BaseJump helyek (teleportálással müxik XBoxon).
Ejtöernyőzés közben fűsthúzás G-vel, a saját színnel.
Sclub busines mód azoknak akik motoros multit kedvelik.
Egyebek...
És a TLAD hangulata is nagyon jó singlével, de asszem azt nem viszem végig. -
puttputt
őstag
válasz
7600 GS #15911 üzenetére
[Szerintem innen] válogass. (Szólj, ha nem értesz angolul, vagy segítség kellene...)
Utolsó reakció a "vakondképeimre": [Nem ilyenben készülnek] - ld. szemüveg. Bocs mindenkitől, de ezt nem tudtam kihagyni
-
Źşë'
addikt
válasz
7600 GS #15640 üzenetére
az csak egy amolyan lelki béket jelentő dolog, úgy értem h nikonak ill romannak a helyes úton történő haladása (van a rossz út és a jó út (még ha nincs is kihangsúlyozva játékban) - mégis emberibb megbocsátani mint agyonlőni csupán bosszúból - uaz mint mikor v Playboy v Dwayne, Playboy egy kis sz*rkeverő aki kib*szik legjobb hawerjával Dwayne-vel.. döntsd el melyiket akarod kinyírni...)
ha kened az angolt akk ki lehet venni h pl ott annál a résznél ha Playboyt ölöd meg akk niko bánja amit tett -
Źşë'
addikt
válasz
7600 GS #13312 üzenetére
hát eza kerdes igen szubjektiv h ki milyen vgat hasznal-tapasztalatokkal rendelkezik, mind1ik félnek vannak csucskartyai, de en megis nvidia mellett lennek (ati tapasztalatok miatt elsosorban - sok problema akadt haweri tarsasaagban atival, driver teren). Mikor megjelent a game 1ik hawernak pl folyton kifagyott a jatek (sapphire4870), vmi orankent. es utanaolvasott h ugy lehetne megoldani a problemat h a kartyat ujraflasheli, mondanom sem kell h milyen kockazattal jar egy ilyen muvelet. ...azt hitte h a flesheles alatt megfagyott a gepe igy nyomott egy resetet, azt kakukk volt a vganak, ill nem teljesen mert szerencsejere volt 1megoldas ami 1 masik vga segitsegevel visszahozta a halott vgat
szoval a support az uj jatekokra = 0 idovel viszont jonnek uj driverek de addig most v nem jatszol az uj jatekokkal v elindulnak csak textura meg miegymas -hibasan
navidianal is vannak hasonlo jellegu textura hibak-és egyéb gondok, de kevesebb, ott inkabb a troger gyartok miatt, értem ez alatt h rossz gyenge hűtest raknak ra, ill maga a gyarto annyira sporol a kiadasokon h silany minoseu alkatreszeket hasznal fel :s
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Netfone
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest