- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
tBKwtQS #17300 üzenetére
köszi szépen a jó hírt
ennek örülök, mondhatni végre megtört a jég! legalább benn áll a pc a sorban, még ha legvégén is de ott van
remélem nem lesz drága, de ha adják akkor már tényleg valami Liberty City Stories Edition lehetne, gondolom nem valami hosszú a dolog, akinek van xbox és a game is megvan az leírhatná h milyen hosszú
-
Źşë'
addikt
válasz
tBKwtQS #16951 üzenetére
aki annyit játszott a játékkal hogy már minden porcikáját átnyálazta ezerszer, annak unalmas a normál, odamegyek, odaértem, elviszek onnét egy kocsit, akkor ezt meguntam most elkötök egy helit, ez szokványos és egy darabig ellehet vele lenni freeben, de ha már unom még jó h fokozom a játék hangulatát, ez olyan mint az élet tudod, jó az simán is, de ha már van soproni, akkor legyen ez az élet habos oldala =) nem tudom miért oly nehez megérteni sok embernek
sokan mondják h nekik elég a gta4 maga multija mégis asihoz nyúlnak, car spawnereznek, player selectoroznak, kocsikat raknak be, picit feltúrbózzák a játékot, akkor kérdem miért
hawerral kipróbáltuk a shopping cart-ot elég funny, vezetem hawer meg beleül a kosárba lol, megjegyezném zárójelben h ha már raksz be valamit v megbuherlod a játékot az már csitnek minősül, mivel nem eredeti a dolog, no akkor azt is megkérdem h ez milyen csit? sokan nem tudnak különbséget tenni funcsit és csit között, kom mondom nem értem h miért, de sebaj, nekem elég ha én értem
, és hawerral így tök jól elvagyunk - nekem ez a lényeg meg hogy a soproni legyen hideg és habos
más: az igazi classic gta klón! ez a játék ütni fog, legalább annyira mint a gta4 ha nem jobban!
-
puttputt
őstag
válasz
tBKwtQS #16829 üzenetére
Az "antialias"-ra tudok gondolni... nálam több játéknál gond volt. Pl. a TOCA-nál (egyik új), ha bekapcsolva hagytam, fekete képernyő..., ha nem, akkor érdekes, ment a print screen...
Igaz, erre nem igen leltem opciót a GTA-ban... Melyik "pecs" van fent? Ez lehet a titok nyitja szvsz.
(Próbáld meg a "központi", sima Print Screent is...) -
puttputt
őstag
válasz
tBKwtQS #16820 üzenetére
Nálam tökéletes... fura dolgok vannak errefele...
Majd írd körül jobban a problémát.
Mariann: Nem mér félre a szenzor? (Már rég le kellett volna kapcsolnia az alaplapnak, ha jók a beállításai...) Játékhoz a sima gyári valóban nem ajánlott... Esetleg húzás nélküli gépnél..., de akkor meg... Bár, gyárinál sem lenne szabad 70 fok fölé mennie, még strapánál sem... Nálam most 45-46 (kint 32 fok van..., szobában olyan 25-28 lehet) alapállapoton, pedig megnyúztam rendesen. (Igaz, ugye nem gyári...)
Nagyon kemény ez a deszka... ölni is lehet vele? -
puttputt
őstag
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
tBKwtQS #16435 üzenetére
Ó dejó lenne ha készen lenne.
Ha olyanra megcsinálják mint a sa:mp-ot akkor jólesz.Egy programban lehet a szervereket válogatni, és beállítani kedvencnek.
A videóban érdekesen lépked az az ember niko mellett.Az első verzió még furcsa lesz, de jön ki majd sok újítás és mindent kijavítanak, ha lesz valami bug benne.
-
Źşë'
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- További aktív témák...
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest