- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktor82
őstag
válasz
Bjørgersson #34766 üzenetére
Akkor nincs minek örülni
-
viktor82
őstag
-
viktor82
őstag
Ma letöltöttem a iCEnhancer v2.0 modot a gta4-hez steames verzió van meg ahhoz is hsználható,ha igen pontosan hova kell bemásolni a fileket?
-
viktor82
őstag
Hali,valaki tudna nekem segiteni!Win telepitesekor nem mentettem el a mentéseket és nincs valahogy idegzetem elölről kezdeni az egészet!a gta4 mappát elmentettem,de sehogy nem tudom rászedni,hogy töltse be bankarablás elött tartok nem tudom hány %lehet a játéknak!
-
viktor82
őstag
Valaki az új nv driverrel próbált játszani,nálam a fények vibrálnak!
-
viktor82
őstag
Egy ki segitség kelene?pelegrinót kell megölnöm odáig eljutottam,hogy motorral követem a hajót majd felkapaszkodom a helikopterre ,de ott nem tudom mit kell csinálni ,irja hogy nyomjam a space-t de nem történik semmi és leesik a feladat nincs teljesitve!valaki segitene?majd 5-r próbáltam már kezd idegesiteni!
-
viktor82
őstag
Lehet hülye kérdés,de az auto mentés elmenti a játékot mert mikor betölti a safehauseban vagyok és nem ott léptem ki!vagy csak ott kezdek ,de a feladat teljesitve van!
-
viktor82
őstag
Ha még nem lett volna ez elég hitelesnek tünik!
[link] -
viktor82
őstag
Láttam már más oldalon is őszi megjelenést!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest