- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandi88
junior tag
Sziasztok!
Ide is kiírom, hogy befejeztem a grim dawnt srácok. Úgy gondolom, hogy 3 - 5 óra játék vagy grimtools használat, GDstash használat, kreatív buildek gyártása, játszása, és az hogy folyamatosan egy virtuális világban gyilkolsz annak eredményeként, hogy kreaítv legyél és elérj vmit az élet rovására megy. Nem akarom, hogy feleség, gyerek így láson.
Bármi kérdésetek van válaszolok, ha itt leszek de úgy érzem ezt most abba kell hagynom. Vannak életemben dolgaim, amiket megkell oldani, mindenki így van vele. Nekem most ez legfontosabb és nem szeretnék visszatérni.
Az összes buildemet megtaláljátok grim dawn forum alatt, ha szeretnétek használni. https://forums.crateentertainment.com/u/Nandi/activity/topics
Kösz mindenkinek mindent!
Szevasztok!
-
reelc
Topikgazda
A végébe tudtam belenézni.
Felfedtek mégegy QoL funkciót, ami nincs benne az előzetes patch logban: Stash Search!
Kb.01:12:40-től. (A videó szokás szernt korlátozott ideig lesz fent.) -
reelc
Topikgazda
"After some internal deliberation, we’ve decided that the best course of action is to release Hotfix 1 with several bugfixes we wish to get in your hands sooner rather than later.
Meanwhile, the auto-loot feature and some other surprises we are working on will instead be released when they are ready in V1.1.4.0, likely in mid-July.
The new Roguelike Dungeon and Riggs’ questline will be released in V1.1.5.0.
Note that this is not going to have any impact on the release timeframe of the Riggs content, which is still expected later this year. We are simply inserting a surprise Major update in the middle, which means you get MOAR and get it posthaste…r."
Várom az auto-lootot, viszont örülök neki, hogy ha úgy érzik még dolgoznának rajta, akkor nem adják ki elsietve. Sok csapat beleesik abba a hibába, hogy túl hamar ad ki dolgokat. Részemről nem gond egy kis csúszás, ha ettől jobban fog működni.
Mondjuk furcsálltam, hogy egy ekkora változtatást (ami hatással van az alapjátékra is), "csak" hotfixben hoztak volna ki.
-
Badlof2k
senior tag
Lassan időszerü, kezd a Poe kiffuladni, lehetne egy ket uj buildet probalnom de semmi motivaciom , csak kozbe Wowos guild is nyaggat mikor megyek mar vissza foleg hogy lassan uj raid es content van ottis 🤷🏻♂️ lehet elkellene mennem nekem is gamernek fo allasba 😂😂🤣 nincs annyi idom mint amennyire mindenre kellene
-
Shadowguard
senior tag
Nekem valamiért az volt az eszemben, hogy az most jött, tegnap elő is szedtem a Purifiert és csodálkoztam miért nem találom
Azért nem estem kétségbe, gondoltam legalább lecsapom az Eldritch nemesist és utána farmolok Cronley reput... Az első fele sikerült, cirka egy órát (és rengeteg halált) töltöttem el azzal a nyavalyással mire sikerült lecsapni, de azért sem hagytam ott. Mondjuk nem volt egy elegáns kill: az egyik dungeonben spawnolt (egen, a Mutator sem segített), a közelébe tettem egy portált, aztán kergetőztem vele a bejáratig, elfutottam a közeli rifthez, vissza a dungeonbe. Aztán ezt még olyan húsz alkalommal.Próbáltam megoldani potikkal+Clusterrel, de úgyis lecsapott ahogy a sebzéscsökkentő lejárt. Kergetőzni nem tudtam vele, mert a villáma 80% HP-t sebzett és nem tudom mi alapján talált be, plusz a kristályai is lassítottak. És nem dobott Warrant-ot sem, pedig csak amiatt kerestem meg. Így marad a farmolás a cabalisttal és majd ő lecsapja (Majd ha elfogytak a könyveim).
-
reelc
Topikgazda
Javítottam az Összefoglaló linkjeiből mindet, amit tudtam.
Amiket nem tudtam: a hivatalos Game Guidere utalásokat.
A Crate a weboldalának azt a részét még nem hozta vissza. A rossz linkeket azért nem töröltem, mert így látom hol voltak linkek, így tudni fogom mit kell upgradelnem, amint eljön az ideje.Nem tudom, mivel lehetne még bővíteni, a Grimtools Pet Database funkcióját beleírtam.
+ Grimtools:
A programnak modulonként van OFFline változata. Itt találod őket, a [GrimTools] kezdetű topikok első hsz-eiben van, "Offline/desktop version can be downloaded here" szövegnél az eleje felé.Kérdés, észrevétel, javaslat esetén írjatok nekem.
Köszönöm. -
reelc
Topikgazda
Incoming Auto-Loot for Components/Crafting Materials! (06/21 Livestream Spoiler)
Az egyik legtöbbet kért funkció megvalósul. Alapból ki lesz kapcsolva, és nekünk kell bekapcsolni, szóval opcionális lesz, aki nem akarja, nem használja.
Igaz ott a Grim Internals, de vannak akik nem használják, emellett az alkotójának elég sűrűn kell frissítenie, hogy működjön az aktuális játék verzióval. -
rocsikzoli
csendes tag
Segíteni nem sokat segítenek, de jelenleg még egyszerűbb, mivel a fordítás elején vagyok. Szerencsére a szövegek szét vannak bontva kismillió fájlra, konkrétan minden main vagy side quest, bounty külön txt-ben van, ami kicsit macerásabb, hogy az itemek, creature-ök, skillek 1-1 nagy txt-ben vannak.
Lényeg a lényeg, jelenleg letöltöttem a legfrissebb szöveganyagot és azokat a fájlokat vetem csak össze vele, amiket már lefordítottam. Amihez még nem nyúltam, azt kapásból cserélem a frissre.
Később lesz macerás, ha már nagyobb szöveganyag lesz honosítva.
-
reelc
Topikgazda
"As part of our steady road towards the Xbox One release, the game now features a built-in voice chat system. Options for this are found under Audio, with a new keybind for Push-To-Talk under Keybinding."
Készül az X-Box One konverzió, és egy újabb funkció került emiatt a PC-s változatba (korábban pl. a DirectX11 engine és a gamepad support - ami saját, nem a Steames - volt ilyen).
Voice Chat funkció.
Ha valaki majd bepróbálja, legyen szíves írja le a tapasztalatait, köszi.
Nem mindenki szereti/akarja felrakni a Discordot, ez alternatíva lehet bizonyos keretek között (gondolom egy partyban működik a dolog). -
Nandi88
junior tag
Azt nem mondtam, hogy nem használhat, de jobb várni mire nerfelik.
Ha nem úgy rakja össze buidlet hiányos, akkor simán elesik potikkal is, így ezt nehéz megmondani.
Az, hogy John használt megértem használja, de neki is tűpontoság kellett hozzá, hogy letudja nyomni.
Én csak azt nem akarom amit párszor láttam szar gearbe lemegy, de van 5 millió poti felrakja azt elmondja mekkora király, hogy lenyomta Lorghorreant, miközbe egy alap boss.
Potik nélkül meg nagy nulla. Poti átmehet nagy illúzióba.
-
reelc
Topikgazda
Nemsokára itt a patch, ha érdekel valakit, itt egy kis összefoglaló a játék megjelenésétől kezdve:
Grim Misadventure #109: A Look Back at 2016
Grim Misadventure #131: A Look Back at 2017
Grim Misadventure #154: A Look Back at 2018Dióhéjban a 2019-es év eddig (csak pár példát írtam ki. Persze voltak balansz patchek, hotfixek is):
Version 1.1.0.0 - 2019. Március, a Loot Filter megújult, a játék indítható x64-en, GOG-os és Steames együtt tud játszani egyező verzió esetén.
Version 1.1.1.0 - 2019. Március, a Forgotten Gods megjelenése
Version 1.1.2.0 - 2019. Május, 8 szet átdolgozása, 5 új SR pálya. Pár skill új animációt kapott.
Version 1.1.2.5 - 2019. Május, zombi külső upgrade -
Shadowguard
senior tag
Ilyen feltételekkel nem akarok
Soha nem HC-ztam eddig egy játékban sem (hacsak a Darkest Dungeon nem számít), de az achik miatt gondoltam rá, hogy adok neki egy esélyt, ha közösek a receptek/stash. Így inkább kihagyom. Erős a Cabalist, meg jól haladok vele eddig ( az az egy halálom is user error volt), de közrejátszik az is, hogy rendszeresen tudom gearelni a ládából. Meglépte a 82-t hétvégén akkor is rögtön öltöztettem. Előtte is nem egy geart adtam neki onnan, a komponensekről, receptekről nem is beszélve.
-
rocsikzoli
csendes tag
Igen, ezekkel elleszek szerintem. "Az Utálat fenséges, rozsdás fejszéje" lenne alapjáraton, viszont az of the Abominationt mindenképpen a tárgy végére teszi a játék, nem lehet variálni, így "Fenséges, rozsdás fejsze az Utálattól" lesz a játékban a kötöttségek miatt. De hátha találok valami megoldást rá.
-
rocsikzoli
csendes tag
Sokszor problémát jelent a fordításoknál, ha már egy ideje elérhető a játék, hogy hozzászoktak a játékosok az angol kifejezésekhez. A fájlokat igyekeztem átnézni a mennyiségük ellenére és valóban rengeteg prefix, suffix van, amire próbálok majd valamilyen fordítási megoldást kitalálni, mivel az összes szöveget le szeretném globálisan fordítani, hogy a kérdésedre is válaszoljak.
Nektek, veterán Grim Dawn játékosoknak biztosan okoz majd felvakarást, ezt aláírom, viszont valószínűleg lesznek olyan játékosok is, akik ezután vágnak bele, ők ezzel találkoznak először. Játszogatok a Divinity: Original Sinnel, amiben hasonlóan sok képesség, tárgy stb. leírás van módosítókkal és furcsa a szemnek ténylegesen először magyarul, de egy idő után hozzászokik az ember.
Eszembe jutott még az is komolyan, hogy két verzió lenne, egy teljesen magyar, meg egy olyan, ami kevert lenne, de nagyon válogatni kellene a dolgokat és meghosszabbítaná a munka várható idejét.
Példaként beteszem ide az általad linkelt tárgy leírását magyarul. Gyors fordítás, szóval a kifejezések még változhatnak, de hasonlóképpen fog festeni. Nektek biztosan kiégeti a szemeteket.
Bocsi a hosszú hozzászólásért.
Baldir koronaékszere
"Baldir az erkölcsi tisztaság és az Erulan hit megtestesítője volt. A csaászár palotájának lépcsőjén tett esküjében megfogadta, hogy megvédi a gyámoltalanokat és az alázatosakat a világot fenyegető gonosztól. Esküjét sosem törte meg."Baldir mitikus maszkja
Baldir mitikus páncélja
Baldir mitikus palástja(2) szettdarab esetén
+100% fizikai sebzés
+100% belső trauma sebzés
+100% vérzés sebzés +50% hatóideig
(3) szettdarab esetén
+3 a Megítéléshez
+3 a PengeívhezExtra képességekspill
Ontsd ki vérüket! (10% esély támadáskor)
Ontsd ki az utadba álló pogányok vérét.1.4 mp újratöltődési idő
3.5 méteres célterület
122-166 fizikai sebzés
366 vérzés sebzés 3 másodpercig
+45% kritikus sebzésSzükséges szint: 82
-
rocsikzoli
csendes tag
A főjáték címét nem szeretném lefordítani, de igen, ha lefordítanám valószínűleg Zord/Komor hajnal lenne.
A kiegészítők nevét viszont tervezem lefordítani a menüben, ezek Malmouth hamvai és Elfeledett istenek lesznek, valamint a Túlélőarénák/Arénák DLC.
A szöveg tárolása miatt nem függ össze, mert külön veszi mindenhol az elemeket. Tehát hibaüzenetekben, hálózati teszteléskor, amikor magára a játék nevére hivatkoznak meg tudom hagyni az eredeti angol elnevezést. A játékon belül ha történetben, párbeszédben stb. megemlítik akkor ott le lesz fordítva.
-
-
rocsikzoli
csendes tag
Igen, utánanéztem, milyen petek vannak benne, pont ezért estem gondolkodóba, mivel nem csak állatokról beszélünk. Alapesetben a 'pet' háziállat, házi kedvenc lenne. Itt ahogy te is írtad, igazából egy idézhető követő/segítőtárs, ha jól értelmezem, ami harcol is érted, melletted.
Mivel időnk még van bőven kitalálni a megfelelő opciót, beteszem ide, eddig mik jutottak eszembe (természetesen vannak benne hülyeségek, meg amik nem éppen hangzatosak), de ha nektek eszetekbe jut valami frappáns dolog ezek alapján, jöhet simán. Eddigi opciók: harci követő, idézett követő, csatakedvenc, bajtárs.
Közben láttam a pet típusokat, amire ki is tértél, a név szempontjából szerintem egységesen kellene a petre valami opció, ami ráillik a regular, a skálázódó és a kozmatikai petekre is.
-
rocsikzoli
csendes tag
Sziasztok!
Reelc, köszönöm, hogy az SG Fórumban ajánlottad a Prohardveres Grim Dawn közösséget, úgy gondoltam akkor gyorsan be is köszönök ide. Előre is köszi mindenkinek a türelmet és a támogatást a fordítással kapcsolatosan, igyekszem folyamatos visszajelzéseket adni itt is nektek és kérdésekre is szívesen válaszolok.
Valamint egy olyan kérésem lenne, hogy ha esetleg elakadok 1-2 szónál, hogyan lehetne érdemes fordítani, hogy visszaadja tökéletesen a játék világának hangulatát (jelenleg épp a 'pet'-en gondolkodom, mi lenne a legmegfelelőbb), akkor szintén írok majd, hátha itt összedugva a fejünket valami ütős dolog sül ki belőle.
-
törölt tag
Mondjuk a Diablo 3-nál csak jóval később jött az adventure mode, eredetileg szerintem ők is úgy akarták, hogy a sztori mód meg szóló játék is üssön, de ilyen pocsék és hangulattalan történettel, no meg érdektelen szereplőkkel nyilván nem jött össze.
On: azért elég fura nekem ez a nemezis-rendszer. Az első kieget vinném végig, erre a nyakamba pakolja ezeket a barmokat, akik ellen esélyem sincs. Gondolom a létező legjobb gear kellhet a legtöbbjükhöz, mert karcolni alig tudom őket, ők viszont minden felhúzott resist meg életmentő skill ellenére széttépnek. Végül is ízlés dolga, de azért szerintem ez egy kissé elbaltázott dolog, hogy így rád szabadítják ezeket, mikor még nem vagy rájuk felkészülve, plusz kontrollálni sem nagyon tudod a reputációt, ha csak mész a sztoriban és ölsz, meg küldiket csinálsz a baráti frakcióknak. Oké, hogy ki lehet őket kerülni, de akkor legalább nézzenek ki valahogy máshogy, az előbbire is azt hittem, hogy csak egy sima hero mob. Oké, hogy nagyobbak, de ezek a démon-szerzetek alapból is nagyok, én meg csak néztem, hogy most ez mi. Plusz egy előadást is hallgatok közben, nem annyira a játékra figyelek és csak haladni akartam a sztorival, nem fogcsikorgatva extra kihívásoknak megfelelni, amiknek nem is tudok megfelelni átlag gear-rel és nem a játéknak szánt teljes figyelemmel (épp azért játszom ezeket a játékokat, mert annyira azért nem kell mentálisan is rájuk koncentrálni, agyban lehetek máshol közben).
-
Har_melin
addikt
Bevallom őszintén, nekem a videós build leírások jobban bejönnek, vizuális típus vagyok és könnyebben megmarad.
Malagantot én is szoktam nézni, főleg a komplett scratch restart videóit, de ő meg baromi összeszedetlen. Nagyon örülök, hogy csinál ilyeneket is, de a múltkor vagy ötször néztem meg pl. egy pár perces részt, amíg nagyjából rájöttem, hogy miért cserélt le egy cuccot, egy másikra. Jól elbeszélget magában, meg a twitch nézőkkel, de igen ritkán van köze a szövegnek ahhoz, amit látok.
LNB guidejait azért szerettem a PoE-n is, mert nem csak azt mondja el, hogy mit csinál, hanem azt is, hogy miért, illetve itt még azt is, hogy mikor, vagy mikor érdemes. Tanulni pedig ebből lehet a legjobban, mert ha nem faék egyszerűségű a játék, akkor a szinergiákat magától kitalálni elég melós.
-
Shadowguard
senior tag
Minden frakciós küldi megvan. És ahogy lehetett megvettem a repunövelőt is. Gondolom nem úgy tervezték a készítők, hogy csak ultimate-en jön ide az ember.
Mindegy, némi farmolással Solael kész, Bysmielhez még kell picivel több, mint háromezer. De most már nincs hozzá energiám... Késő van és azért unalmas is volt az elmúlt bő három óra.Celestialokhoz úgyis kevés lennék, meg nem is igazán cél. Erősen bennem van, hogy a Cabalist lesz a main úgyis. Csak ki akarom repuzni neki a receptjét előtte. És akkor 94en majdnem a teljes end gear meglesz neki.
-
Shadowguard
senior tag
Köszi
Idáig nem volt baj vele, néha egy-egy pet elfáradt, de azt gyorsan leidéztem újra. Itt hirtelen tűnt el az egész csapat, benne maradhattak valamiben amiben nem kellett volna
Aztán majd kiderül eliten hogy boldogulnak. Ha muszáj majd áttervezem.
Nálam a szaladás az, ha csak a main questet csinálom és arra megyek nyílegeyenesen. Csak szeretek szépen kipucolni minden térképet. Azért nem is vettem XP-italt ennek a karinak, mert tudtam, hogy felesleges, anélkül is szinten marad. Csak azzal nem számoltam, hogy ennyire el fog csúszni a végére. Droppok annyira nem számítanak, van eltéve cucc bőven.
Pedig direkt nem csináltam bountykat sem (kivéve az Order, ahhoz nem volt mandate, ott párat megcsináltam azért). -
Har_melin
addikt
Köszi, én most örülni fogok, ha ezt a blademastert sikerül felhozni úgy, hogy ultin is megéljen.
Augmentek: nekem úgy rémlett, hogy minden frakciónál három, csak revered szinten elérhető epic augment van, azok a hosszúkás "dobozok", amelyek bármelyik páncélra rakhatók. A Rovereknél és Devil's crossingban nekem most csak kettőt-kettőt mutat, viszont a vadonatúj karakternél is, pedig nála szó sem lehet még korábbi vásárlásról. Úgy látszik rosszul emlékeztem.
-
reelc
Topikgazda
Mégvalami, korábban volt szó róla.
Act 1: Guaranteed Rare Locations: korábban Nándi hívta fel a figyelmem rá.
Garantált zöld cuccok. Nemrég egy lvl20-as karival begyűjtöttem mindent, jó lesz a kövi karinak kezdés után.A how-to on getting loot efficiently on solo play + advice on levelling: itt is van sok hasznos ötlet, van amit Nándi már említett. Kiemelném a Where to find Garaunteed purples by Malawiglenn and myhr2 részt. Garantált lila cuccok. Fontos: több közülük szükséges Questhez. Szóval nem eladni véletlenül.
A Guides and Tutorials fórumon rengeteg érdekes dolog van, ha valakinek van kedve és ideje nézzen rá. Többről szó van az Összefoglalóban is (pl. Lokarr Quest), de oda se lehet mindent átemelni.
-
Har_melin
addikt
Köszi,
eddig kb. e szerint a build szerint haladtam (itt tudtam követni, hogy hogyan változik a gear a fejlődés alatt, sajnos a lvl100 Gladiator leírások nem sok támpontot adnak ahhoz, hogy odáig hogyan jusson el egy újonc):
Ez pedig a saját mostanim. Nyilván egy csomó helyen eltér, főleg mert ő nem lvl89-en jutott át ultira.
Nem igazán vagyok biztos benne, hogy ezt meddig viszem el, mert van két, elég jól dokumentált és szinte kizárólag MI cuccokat használó build, (ennek a Commandonak a kezdőknek szánt változata és ez a Blademaster, amiből lehet majd egy Belgothian buildet csinálni, ha összejön) amit kipróbálnék és inkább azokkal farmolnám a legendary cuccokat. Ennek a karinak a dps-e érezhetően kevés ultin.
Tegnap bemerészkedtem a SR-be, az érdekes volt, hogy a halál után is visszaengedett, sőt hagyta az adott "szint" befejezését is a loot kiadásáig. nem sokat próbálkoztam, egyszer választottam, hogy mennék még lejjebb, de ott már 94-95-ös monszták jöttek és itt már pláne kevés volt a dps.
-
AtHoS
nagyúr
Gondolom ezért is vannak ilyen lehetőségek....ha már a DEMO verziók kora leáldozott. A GD-t biztosan nem fogják "kijátszani" ezen pár nap alatt, míg van jó pár cím, amiben ennyi idő alatt kétszer is végig lehet "szaladni", aztán mehet a sarokba (no persze nem feltéten ARPG műfajban)
-
Rizseslescó
aktív tag
Hát a házunk nem lesz kész év végéig, de amúgy is egy életen át csinálod...
A poe most meg egész jó ezzel a BMV Sort eventtel, lehet kicsit nosztalgiázni és kánaán van
Aztán meglátjuk, hogy milyen lesz a kövi liga, ha nem jön be akkor tuti visszatérek hozzátok és megveszem az FG-t is. Júni végétől-Júli végégig meg szabin leszek és megyünk nyaralni..
Addig meg kell csinálni a javításokat rajta, aztán jöhetnek a mestörök bebugyolálni...
Kicsit sok a program, de néha azért csak fel tudok lépni egy órácskára..
Jók legyetek.. -
Har_melin
addikt
nagyon köszönöm a tippet, kis ide-oda szaladgálással, de végül beadta a Trozan sapkát.
Sajnos anyagilag eléggé le voltam égve (szerintem első karinál ez tipikus, annyi mindent kell venni), így ott kellett hagyjak jó pár tekercset, de hát majd jövök még erre
Az endboss persze most is levert, és most gyűjtögethetek, hogy legyen pénzem megcsináltatni, de hát ez van.
-
Har_melin
addikt
ahogy elnéztem, ezek valóban MI-k, a GT-ben ott is van, hogy melyiket hol dobják (azok közül, amit eddig nem figyeltem).
Azt hiszem, hagyom a fenébe ezt a küldetést, majd eliten nekifutok újra. Szívesebben megcsinálnám az új FG tartalmat még amíg befér a mostani szintem alá. Utána eliten menni tovább Homesteadből, szintén még éppen a szinthatáron. Az egyetlen cucc, amit kerestem volna, az egy Trozan Hat scroll volt, de azt pont nem kínálta.
-
reelc
Topikgazda
20-áig a Steamen is akciósak!
A Humblén még 6 napig tartanak az akciók! -
sirdond
őstag
Egyébként én sem terveztem, hogy ott trade-elek, sőt nem is volt cél egyáltalán, azért nem írtam ide sem.
Annyi volt, hogy a fórumot böngésztem, build-ek, tool-ok, aztán belenéztem a legit trading topic-ba is, hogy mégis mik vannak. a legutolsó bejegyzésben valaki a Alkamos' Touch of Dread-et keresett. "Nem ezt találtam meg valamelyik nap?" kérdeztem magamban, visszaléptem a játékba és de
Végignéztem a postját és volt neki egy csomó dolog, ami nekem jó lett volna, úgyhogy ráírtam. Mivel online volt, találkoztunk is egy game-ben, dumálgattunk és meglett a két említett cucc.A másik meg már, ha lúd legyen kövér alapon ment és még szerencsés is voltam abból a szempontból,hogy az egy korábbi post-ban volt és semmim nem volt, amit kért, de mivel online jelezte a fórum,ezért írtam neki és ő mondta a craft material-okat.
-
Shadowguard
senior tag
Az is fel tud bosszantani, de ott tudom, hogy mire számítsak. És ők legalább vállalják, hogy a játék direkt a szívatja a játékost. Eredetileg a GD-t pont azért raktam fel, hogy két boss között tudjak pihenni, csak aztán benne ragadtam.
Karakterem.
Biztos a karakterem is kevés, de idáig az egy szem Rasalga kivételével ez nem volt ilyen látványos. Meg azért "vicces", hogy szinte mindent meg tudtam oldani eddig, itt meg azon kívül, hogy nekiállok Crucible-t farmolni még az esélyt sem látomEgyébként az oszlopok húztak fel különösen, már a Skeleton keyes dungeonökben is rühelltem a csapdákat, nyomkövető zöld trutyit, miegymást. Csak az opcionális. Mint Rasalga. De ez elvileg a kieg első bossa lenne és röhögve ver agyon.
Itókát próbáltam, de teljesen felesleges. Ugyanúgy nem tudtam megállni egy percre sem, mert bestunol az oszlop és utána agyonver a boss. Mondjuk ez is érdekes, annyira azért nem gyenge a karakter, hogy egy ütésbe belehaljon, de mégis.
Mindegy, alszok rá egyet és majd meglátom. Bár ha a többi bossnál is ilyen mechanikák lesznek akkor mindegy is. Már Kra"Vall is határeset volt, de ő legalább nem mozgott...
-
Shadowguard
senior tag
Még AoM-os a build. Szerintem megnézem a Solaelt, illik a karakterhez, aztán majd a Cabalist beáll szépen Bysmielhez, neki úgyis az fog kelleni.
Igen, azért kellemesebb úgy, ha egy képességet sikerül elkerülni. Mondjuk cserébe szaladgáltam ma eleget Csupakabra meg Gargabol elől.
-
Shadowguard
senior tag
Oh, akkor ez lehetett a trükkje
Épületben volt. Előtte kerestem a szabadban is, de a világítótoronyba bújt előlem. Na majd legközelebb akkor erre figyelnem kell. Bár ha nem tud vele oneshot-olni akkor sokat nem ér vele
Átmentem az FG területre, most éppen keresgélek melyik cult-ot éri meg választani. Tudom, hogy mindegyiket fel lehet szintezni, de nem kire szavazzak.
-
Shadowguard
senior tag
Annyira nem fontos, a Warlord build, amit elkezdtem ugyan visszakerült, de esélyesen a Cabalist lesz a második karakterem, annak meg úgysem ideális a Lokarr set. Bár még az sem kizárt, hogy főkarakter lesz belőle, tegnap Purifierrel mentem egy keveset és megint kiesett egy item ami a kinézett buildhez kell. Ilyen tempóval mire elérek 94re meglesz hozzá minden.
Bezzeg a Purifiernek nem esik semmi hasznos. 3 item van meg hozzá, meg kettő recept és ennyi. A Cabalisthoz nyolc és a sisak recept is pipa. Nem akarja a játék, hogy lövöldözzek. Vagy legalábbis nem DW-ben... Hétvégén két Mythical Soullance esett, a harmadik meg a ládában volt...
Bár maga a build is 1.0.7.1.-hez készült, szóval lehet nem is olyan jó. A Cabalist legalább FG-s.
(#2160) Rizseslescó: Milyen karakterrel? Én nemrég futottam össze ezzel a Nemesissel (ő Moosilauke), de nekem magasan ő a legkönnyebb eddig. Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy lvl100on vagyok és ranged, ő meg lassú, mint a tetű, szóval nem volt egyenlő a küzdelem.
-
Rizseslescó
aktív tag
Köszi, de azt hiszem sok lesz még az Ulti nekem, visszamegyek elitre, majd megcsinálom a küldiket-shrineokat és majd csak utána merészkedek fel Ultira. Esnek azért jó cuccok, de sajnos nem nekem valóak.
Szemezgetem a 94s itemeket addig is és egyszer csak meg lesz a szint is.Recik nem nagyon akaróznak esni, amit tudtam megvettem. A fegyót is lecseréltem Mamutcsúzlira, érezhetően jobb lett.
Van pár jó item a tatyóban de lvl92+ kell hozzá, most vagyok 89. -
Nandi88
junior tag
-
Nandi88
junior tag
Ulzuin set nem dual wieldes és sztem nem pyromancernek való.
(#2138) jambiyya
Miért érzed nerfenek, ha te pyro vagy és ulzuin set nem is annak való volt?
(#2143) Shadowguard
Nem bug, aracene végű heroek és a Gravathul is képes rá. Gravának tudod dodgeolni ezt támadást többinek meg nem mivel nem láttod a sok effekt miatt. Ha kiszúrod, akkor azt heort kell először kiiktatni.
Nem tudom van fent egy videó én az alapján csináltam. Nézd meg keres rá.
-
Nandi88
junior tag
Nincs olyan, hogy AoMos vagy alapjátékos cucc, tehát ulti act 1 - ben is esett olyan, amit akkor hoztak be amikor AoM kijött.
Most is esik olyan, ami FG óta van bent.
2 set van dark one és krieg, ami fix helyne esik, illetve mythical storm heart, amit egyszer magkapsz küldiből, többit grimmtoolsba kell megnézni.
MI - k egyedül, amik területekre korlátozódtak.
-
sirdond
őstag
Arra gondolok, a "minden loot" alatt, hogy GD-ben ugye nincs területenként fix drop list (mint pl a D2-ben volt az area level, meg monster level, stb...), azaz ami Act5 Ultimate-en esik átlagos legendary, az ugyanúgy kieshet Act1 Ultimate-en is akár. És tudom, hogy vannak fix boss drop-ok, meg MI-k, azokon kívül eső "minden loot"-ra vonatkozott a kérdés.
@Rizseslecsó:
Ha elite Act4-5-6 még megy, akkor ultimate Act1-2-3 is simán menni fog még szerintem, csak a resistjeid legyenek meg és csak akkor ölj szörnyeket, ha az kell a quest-hez, egyébként meg csak rohanj végig és gyűjtsd be a reward-okat, ahol lehet. -
Shadowguard
senior tag
Én lvl100-in, ő nem tudom mennyin (ultimate, szóval nem lehetek túlszintezve). Végülis mindegy, majd meglátom milyen lesz melee-vel, ha majd egyszer eljutok odáig.
Az AoM-os boss lesz Kra'Vall, még hasonlítanak is, az előbb sikerült lecsapnom őt is. Eredetileg nem terveztem bántani, mert nekem nagy mumus, de gondoltam ránézek. Elsőre olyan 25%ig sikerült levinnem, úgyhogy már nem hagytam ott, két halállal meg is lett.
Mondjuk ezzel el is fáradtam, utána nagy bátran visszamentem az Ancient Grovehoz és sikerült az első mob-packon meghalnom...
Szerintem normál óta nem fordult elő, hogy így benézzem a shamblerek kődobálását. Bár már akkor gyanakodnom kellett volna mikor a kapu előtt nem vettem észre, hogy ott van csupakabra és behúztam őt is egy rakat mobbal...
-
reelc
Topikgazda
Arról volt már szó, hogy a Grimtoolsnak van Cheklist része.
Devotionok, Lore Notes, One-Shot Chests, Important Quests (Skill vagy attrib. pont jár érte). GD-AoM-FG.
De úgy rémlik arról nem volt szó hogy betudod tallózni a karid, és akkor nyomon tudod követni, hogy áll a fenti dolgokkal (célszerű újat hozzáadni, nem a default profilra menteni). -
Shadowguard
senior tag
Az nem gond, hogy nem kell szaladgálni, csak kiábrándító, hogy némelyik sima boss vagy egyszerű csillagos mob nagyobb kihívás, mint a játék főellenfele. Visszamentem és megnéztem Krieget... Jól emlékeztem, ott nem lehet ácsorogni. De Luciust se mertem közel engedni és ha eltalált is fájt. És akkor hol vannak még a spéci területek.
Mondjuk Kra'Vall meg a másik véglet, ott már eliten is csak másodpercekre tudtam megállni, mert egy hiba és kereshettem a portált
-
Shadowguard
senior tag
Biztató
Bár egyelőre ha csak éppenhogy is, de elég a hely. Mostanában nem igazán akar újdonságot dobni, inkább duplázza a legókat. Pedig ennyi erővel adhatna olyat is, ami nincs meg. Mythical Rimestone Legguardsból ma robbantottam szét a másodikat.
Nem is tudtam, hogy skeleton key is eshet az ilyen robbantásokból...
Alapjáték ultin kivégezve, kicsit csalódott is vagyok. Majd kíváncsi leszek melee karakterrel milyen lesz Loghorrean, mert ultin is működött az egy helyben állós taktika, ami eddig. Nekem érzésre a 10 legnehezebb ellenfélben sincs benne (és akkor nem is számolok a superbossokkal). Most még elnézek Anicent Grove-ig aztán irány végre az FG terület.
-
sirdond
őstag
játékon belül gondoltam, hogy, ha találok valami MI-t, akkor honnan tudom megnézni, hogy milyen roll-ok vannak mert, ami jobb azt elraknám.
haladással most nincs gond, a Theodin scepter mellé még szereztem egy Colossal Bulwark-ot és az ultimate Act5-6-ot csinálom, mert az még nincs meg, de elég könnyű
szerk:
@Rizseslescsó: a questeket csinálgasd utltimate-n, abból rengeteg XP bejön és pikk-pakk meglesz a 94. én is ugyanígy voltam, mint te, csak én 79 körül kezdtem az ultimate-et. -
Rizseslescó
aktív tag
Van esetleg valami különleges ismertető jelük esetleg, sok modos stb..? (nem akarom bepipálni, mert minden zöldet felveszek és eladom a pénz miatt). Raka' Jax a neve lvl75-s. Ezzel kapcsolatban lenne a kérdésem, hogy az árus akkor csak eliten adhatja a recit, vagy normalon is?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest