Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• reelc

Topikgazda

válasz sirdond #2116 üzenetére

Értem.
    Mivel sztori módról beszélünk... ha a cucc ami kell pl. AoM-es, lehet AoM-es területeken érdemesebb farmolni érte. Akkor is ha nem MI.
    Ha alapjátékos, akkor az alapjáték területén.
    A Grimtoolsban tudod ellenőrizni, miket adott valamelyik kieg, de pl. ha lvl90-94-es cucc kell, akkor az tuti nem alapjátékos.
    Ha jól rémlik nincs Crucibléd?
    A Shattered Realms első 1-2 shardja is igen jól hoz kezdetekben Ultin, pl. dobálja a mozgásos augmentációk receptjeit, új nyersanyagot, akár lila cuccot is. Persze jó ha Ultit bíró kari van hozzá.

(#2119) sirdond: Igen. De ha képes leszel lenyomni Lokarrt a szetjéért (akár segítséggel), kimaxolni a frakciókat Mandatek miatt és persze Malmouthot az XP ital miatt is - durván gyorsabban fejlődik majd a következő kari a kezdetektől. Ja és a Meritek. Mégha aktiválás után Normalon is maradsz, a kapott pontok miatt elég gyors a haladás egy ideig + ugye a hátizsákokat is feloldja szóval kevésbé sűrűn kell majd visszateleportálni a városba.

Malagant egy tapasztalt játékos, csinált sok videót.
    Pl.: Sentinel Leveling 1 to 94 in 5Hrs - Grim Dawn - él olyan cuccokkal amiket leírtam, + 1-2 trükk, egyéb cuccok. Hozzá kell tennem a kari amit csinált sztori módra alkalmas. Ha nincs Crucible akkor pedig az első Devil's küldetés után jutsz be és szedheted össze a ládából.
    Mindezt azért írtam, hátha merít ötletet nem első karis ember (aki már Ultin van és betud szerezni dolgokat), másrészt biztatásként, hogy az első karival kitaposod az ösvényt, a következőnek könnyebb lesz.

(Azért is emlegetem a Meriteket is annyit, mert úgy tudom régen mielőtt áttervezték és frissítették a PoE-t, sokan nem szerették x-szer végigvinni a sztorit. Megoldották. A GD-ben is van most már lehetőség, ami akár a 2-ik karinak már rendelkezésére fog állni. Lehetőség, nem kényszer. Valahol törvényszerű, hogy a következő karival már gyorsabban haladna az ember, felfedezett már sokmindent az első 1-2-vel és sokat tanult a játékról is - ezután jön mindennek a kamatoztatása. :) ).

Új hozzászólás Aktív témák