- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
toltobol van valami ami ajanlott, 30w kozeli, es olcsobb mint a 8-9ezres google sajat toltoje?
-
maross
nagyúr
Nem tudom ezt hova tenni, en vodas vagyok, 2 evente valtogatott olcso telefonokkal, mindennel jo. De legalabbis biztosan nem csinal olyat, hogy hivas kozben elkussolt. Par honapos sztori, jottek hozzam egy tarsasert, felhivnak, fel mondatot hallottam utana nagy csond. Kerdeztem, hogy csak nem pixel? De (meg nem mondom mar, hogy 6 vagy 7). Es telekomrol valtott, ott hibatlan volt, csak utana apuka mindenkit atvitt flottaba vodahoz. Nagyon gyakran csinalja vodaval a telo az ur szerint, es en pont ezt akarom elkerulni, hulyet kapnek tole.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Laposabb, drágább, okosabb elődjénél és a Google azt ígéri, hét évre rendezkedtek be.
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- További aktív témák...
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest