- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
libus
őstag
válasz
novinyul #634 üzenetére
A jelenlegi Poco X4 Pro 5G -n nem 108MP főkamerát szoktam használni, hanem az ultra szélest, mert annak a képe kitölti a kijelző méretét.
Meg ebben nincs zoom. Ezt úgy szoktam megoldani ha valamire rá akarok nagyítani, hogy a készített képből nagyítok rá, és képernyőmentéssel kivágom.
13T esti képei nekem sem jöttek be! -
Technoman
őstag
válasz
novinyul #593 üzenetére
Már én én is nagyon várom, mert vagy ezt szeretném megvenni vagy a 9x-es egyikét, de nem éppen fordítva kéne lenni (bár Mo. mindig is egy "fordított" ország volt)? Látom, hogy nemzeti valutánk most gyengélkedik, de ennyit azért nem romlott, pár nap alatt.
A vicc, hogy a szintén tavalyi csúcs Samsung (S23 Ultra) -ha a RAM/tárhelyet nézzük- olcsóbban jön ki, mint a 8 Pro (igen tudom, az egyik ebben, a másik abban jobb) -
szabeska
addikt
válasz
novinyul #579 üzenetére
Hasznaltan vettem nate-tol 3 honaposan, az adaptiv akku izeket es tanulasokat kikapcsoltam, szoval max en fogok beallni a kovetkezo italozas soran
Mondjuk volt FR ugye, lehet utana is tanul kikapcsolt tanulas mellett is
Ami mondjuk szembetuno, hogy sok helyen docog a kicsike, egyaltalan nem olyan smooth mint a samu, vagy mint kellene :/ Gorgetem a ph-t is, es laggol rendesen, olyan mintha 120 es 1hz kozott ingazna folyamatosan... Mintha visszamentem volna az idoben, amikor meg nem voltak bivaly hardverek es az android siman lassu volt.
-
-
Azie
őstag
válasz
novinyul #522 üzenetére
kicsit kifejtősebben: olyat szeretnék, ami sima átlátszó, hogy a bkk bérletet be tudjam rakni a hátlaphoz
nem tudom ez mennyire kivitelezhető magsafe-el gondolom sehogy, ezért a kérdés, hogy más, nem magsafe megoldás tönkre teszi-e vajon a telót - van-e ilyen tapasztalat
(PocoF3-nál nem volt gond a fémlapp a telón + mágneses tartó a szellőzőrácson, mivel nincs benne vezeték nélkülitöltés, de itt kicsit aggódok miatta - nem a töltés a lényeg, hanem a felfogatás)
tudom, 1st world problems -
-
Vikooo
addikt
válasz
novinyul #488 üzenetére
5 napja nyúzom jelentős javulás volt a 2. naptól az akku időt tekintve. De ha belterben jó wifi kapcsolattal ennyire gyenge akkor ahogy írtam is útközben még nagyobb szívás. Azért azt elvarnam hogy a 1,5 éves Nokianal jobbat produkáljon.
A fényerő pedig nem lesz jobb, ¾ -re állítva éri el azt amit a Nokia ⅓ -nal. Utána meg hirtelen ugrás és 1000nit fölött van.
Ami még említésre méltó, hogy a WiFi teljesítménye botrányosan gyenge. Ugyan azon a ponton el-eldobalja míg az S24 stabilan tartja. Szintén teljesítmény teszt ugyan itt, az S24 5x gyorsabb ugyan azon a savszelessegen.
Sőt, a router közelében is sokszor visszaesik a jelerosseg.Az meg elég elcseszett, hogy böngészés közben langyos.
Sajnálom nagyon mert mint írtam baromi jó telefon csak ezek olyan sarkalatos pontok ami nálam deal breaker.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged