- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Akkor idézem amit a kolléga kérdezett, mert úgy látom a lényeg mellett szépen elsikkottál.
"Kérdésem lenne hogy sufni gsm-es vásárlás esetén..."
Szóval nem, nem minden GSM adócsaló, de a "sufni GSM" kifejezést a legolcsóbbakra szoktuk alkalmazni, ami jó eséllyel az.
Kérlek nézd meg mihez szólsz hozzá mielőtt a témába vágó hozzászólásomat hülyeségnek tiulálod. Köszönöm. -
vacs
veterán
Nézzük meg pl a Samsung-ot:
Hivatalos Samsung viszonteladó az MM, Euronics, eMag, Notebook, FirstPhone, Aqua, SES store.
Ami egyéb, az nem a magyar Samsungtól származik, emiatt nem is lehet itthon gariban javítattni, tehát szürkeimportos!
Szóval lehet, hogy 15 éves a bolt, de ettől még szürke importos a cucc (vagy egy része)! -
tomboy0013
veterán
Mivan ha nem lesz aki kiküldje? Láttunk már rá nem egy példát. Azt meg félve merem leírni, hogy legalább ezen a fórumon ne az adócsaló bünözők támogatására bíztassunk már másokat, van elég az országban így is.
Az Alza nálam sokszor bizonyított már a korrektségével, bár őszintén szólva jól esne ha fizetne is azért mert ajánlom őketMeg amúgy nálunk nagyon mozog a Pixelek ára és ki lehet fogni felbontott termékeket is kedvező áron, normális garanciával. Hol van másik ilyen cég itthon?
Plusz egy nekem: Vállalkozóként vásárolva is kapok garanciát a termékekre és van 14 napos elállás is. Ilyen nemhogy GSM-ben, de egy Média Markt-ban sincs igy.Obyboy: A poén, hogy ezt sosem tudhatod, van akinek nincs szüksége a nyugalomra etéren, de mivel külön rákérdezett a garanciára így nyilván neki szüksége van rá.
-
K82
őstag
Van egy nagyon egyszerű válasz miért is jobb az Alza garija, és most tekintsünk el attól a megoldástól h Te magad is le tudod zongorázni a szervizzel: magyarul intézed. Neked, nekem és sok embernek nem probléma ha idegen nyelven kell intézni valamit de sajnos sokkal több az olyan aki még magyarul sem tud normálisan (elég ránézni a Facebookra és az ottani csoportra, az egymás után dobált szavak összességéből épp elég kihámozni mit akarnak), nemhogy külföldiül.
-
Petyb00
aktív tag
GSm bolt akkor szűnik meg amikor akarják, vagy az érdekeik úgy kívánja, te meg ott maradsz hoppon, ilyen szempontból az alzát biztosabbnak érzem, mivel környező országokban is jelen van.
3 év ari az nem 2 év, adják vállalkozásnak is, nem úgy mint sok magyar bolt, hogy csak 1 évet kapsz ha vállalkozásra veszed...
Kezdetek óta vásárolok náluk, minden nagyon gördülékenyen megy, a gariztatás is, vittem már sok cucott vissza, közte telefont is. Ha nem tudják megoldani, a garit adják vissz az árát, minden izé nélkül.
-
vacs
veterán
Pl a B-tel részemről egy sufni gsm!
Pixel garanciával kapcsolatban írtam nekik még vásárlás előtt emailt, de azóta se jött válasz!
Havernak szóltam, ő is írt nekik, erre sem érkezett semmilyen válasz!
Innentől én nem is foglalkoztam velük!
Alza drágább, de ennyit nekem megér a korrekt(ebb) garancia! -
KunEmber
senior tag
-
Technoman
őstag
Senki sem gondolta (legalábbis remélem, hogy nem), hogy hivatalos forgalmazói garit adnának. Lévén, hogy itthon nincsenek hivatalosan forgalomba, a Pixelek (bár, a madarak kezdenek mást csicseregni....)
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy ők a "leghivatalosabb" szürkeimportos cég, aki egy esetleges szervizelésnél, a Google-hoz küldi ki (az itteni elmondások alapján, eddig nekem ez jött le)
Valaki írta itt pár hete, hogy az Aqua-nál megkérdezte, hogy hol szervizelik gariba, a meghibásodott Pixeleket, de kitértek a válasz alól. A sufnisoknál meg lesz@rják a szakszerűséget, majd hátul Pistike nekiesik egy kombinátfogóval. -
winbox
senior tag
Eddig képernyőképet kellett volna csinálni, meg kellett nyitni a Lenset és csak akkor keresett volna rajta. Így most gyorsabb, de én eddig is úgy használtam, ahogy ghiottone írta, assistant-tal, mert az egyből keresett az adott oldalon. De ez most "új" funkció, én is örülök neki
-
T. I.
senior tag
Köszönöm a részletes folyamatbemutatást. Szerintem ez a leghasznosabb info itt ebben a csopiban. És tényleg messze nem tűnik lehetetlennek a külföldi javíttatás.
Most már csak 1 dolog lehet gáz, a teló esetleges blokkolhatósága, távoli zárolása, ha van egyáltalán ilyen lehetősége a gyártónak (szolgáltatónak biztos van). -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest