- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Samsung kijelző is átkapcsolható színhelyes módba, de a kamera más kérdés, vannak olyan helyzetek, amikor a feleségem is nézi, hogy a Samsung és a Pixel képei között különbség van, ha azonos helyen és témáról készítjük. Ráadásul neki is Samsung volt előtte. Azért néha mondom neki, hogy a P8P-val készített képe ezen vagy azon a képen színhelyesebb és megnyugszik
-
-
válasz
kiraly.andra #724 üzenetére
Ezek az akkumulátorok már arra vannak kitalálva, hogy bírják a gyorsabb töltést, illetve úgy kalibrálva a szabályozás,, védelem is.
Ahogy előttem is írta K82,, a teljes lemerítést nem bírnák, de azt nem is engedik, amikor arra hivatkozva kikapcsolnak, akkor is marad még bennük tartalék.
A max 80%-os töltést lehet még használni, bár anélkül is van védelem, hogy nem lehet "túltölteni"...stb. Ha valakit nem zavar a korlátozás, papíton 20 - 80% kózótt használva bírja legjobban az akkumulátor.
Én hosszú évek óta az elsőre figyelek minden telefonomnál, 20% alá nem merítem, viszont sokszor 100%-ra töltöm - de nem mindig mindig, ahogy épp a helyzet adja -, így is nagyon jól bírják az akkumulátorok.
Mondjuj azt is nézem, hogy a telefon is haszbálati tárgy, ő van értem, ha pont olyan helyre megyek, hogy nem tudom bármikor tölteni, akkor 100%-kal szeretek indulni, nem 80%-kal, ezzel a másik ajánlással ezért nem foglalkozom mindig. -
válasz
kiraly.andra #720 üzenetére
A Telekom esetén például egyáltalán nem jelenik meg külön ikon - nem csak ennél a telefonnál, azoknál sem, ahol másik szolgáltatónál igen -, de ha hívás közben 4G/LTE hálózaton marad a készülék, akkor az azt jelenti, hogy működik a VoLTE.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged