Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android szakmai topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
-
Mobilarena
Kapcsolódó linkek:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
Mindezt 1-2 nap alatt szürted le
Akkumulátor hogy beálljon min. 2 hét. Melegedés meg max. belakás alatt volt, de még ott is csak langyos. A kijelző fényerő nálam bent jó esetben is 1/3 van. Szerintem használd még hogy beálljon az a telefon, folyamatosan tanulja a használatot, töltések közti időket is figyeli. Rengeteg paraméter alapján áll össze az egész. -
Dare2Live
félisten
nem tudom segít e feleségem 2.5éves Pixel 6jának 91%on áll az aksija. Napi 2-3h teams meetingel, fél óra telefonnal, 1 óra nezetéssel este 21:00 fele 25-30%ra merül.
Az elmúlt 2.5évben napi 1* volt töltve, 99%ban éjjel, be van kapcsolva az a funkció, hogy éjjeli töltésnél 80%ra tolja fel majd ébresztési idő elött 1hval 100%ra.
Ahogy kalkuláltam 6-7évesen jön el az, hogy este 21:00 fele már 10% alatt lesz. De Pixel 6ra csak 5év az SW support belefér.A Pixel 9 új modemet kap (Exynos 5400) avval remélhetőleg jobb lesz a helyzet térerő, aksi merül vonalon...
-
Nagya21
addikt
Hali!
8 pró
Nekem ha itthon vagyok, és nem b@cctatom a telót akkor 2 nap.......
Ha melóhelyen vagyok, és nem mindenhol jó a térerő, + b@cctatva is van akkor este 30-40% töltöttséggel rakom fel tölteni.
+ a 8prónak van zoom kamerája, és nagyobb a kijelző (meg a teló is)
Üdv Nagya -
novinyul
veterán
-
K82
őstag
A többi telefonnál így is van, a Google viszont a 8-as szériánál megoldotta h meglegyen az "erős" azonosítás.
-
Technoman
őstag
1. Én nem tudok olyan országról, ahol a jelenlegi guglis telefonok, csak egy vonalát árusítanák. Reménykedem, hogy ez nem fog megváltozni és a jelenlegi 8-as és a 9-es széria is meglátogatja majd hivatalosan, kishazánkat. Természetesen, mindezt annak függvényében kell JELENLEG kezelni, hogy a világ- és a szaksajtó, a fenti cikkben betett kép után, vont le -reményeim szerint, nem elhamarkodott- következtetést.
Kell a Samu/Apple-nak is már egy egészséges konkurencia (főleg fotó terén), mert mióta a Huawei-t kigolyózták, hogy kémkedik (hahaha pont az USA!), szvsz kicsit megállt az innováció.2. Most főleg, csak a 100e vagy azalatti mobilok pörögnek, no meg az iPhone (hitelre!)
Mindent elmond a tegnapi Index cikk is. Már a Media is beállt a sorba (pár hete a Yettelről cikkeztek) Az embereknek -még a fiataloknak sincs- pénzük, új, drága mobilt venni, de kint is ez a helyzet, ezerrel pörög ott is, a használt mobilok piaca. -
adbappcontrol-al egész jól ki lehet takarítani a Samsungot és utána már elég jó kis rendszer, a Goodlock kiegészítő használatával durván lehet rajta még okositani!
Tök jók a Pixelek, csak kicsit buták szerintem, mondom ezt Pixel 7 tulajként!
Az adbappcontrol-al a Xiaomi miui is kitakarítható és így már egészen használható, bár pont a legidegesítőbb részét, a Biztonság appot nem lehet törölni, mert akkor összeomlik a rendszer! -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Samsung Galaxy Z flip4 kártya-független 8/128GB
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pedig mellette van otthon S23 meg egy ideig volt Xiaomi 13 is, de semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Lényeg hogy neked nem vált be, vissza tudod küldeni. Így nincs vele gond
Akkumulátor hogy beálljon min. 2 hét. Melegedés meg max. belakás alatt volt, de még ott is csak langyos. A kijelző fényerő nálam bent jó esetben is 1/3 van. Szerintem használd még hogy beálljon az a telefon, folyamatosan tanulja a használatot, töltések közti időket is figyeli. Rengeteg paraméter alapján áll össze az egész.