- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacuss20
senior tag
Nálam P8 Pro nem dob szerencsére ilyeneket, sőt kimondottan jól működik mindenféle IoT el a Bluetooth nem úgy mint sok más telómmal volt. Konkrétan pl Spoty app fentvan belépe másik telón, amire csatlakoztatva megy JBL ről a zene és ha az egyik teló nincs elérhető közelben autóban van pl, akkor a másikon elindítok más lejátszási listát és átdobják egymásközött az infót majd megy az a zene tovább mintha mi sem történt volna. Bluetoothos, Xiaomi füles tokból ki-be pakolgatva rögtön csatlakozik gond nélkül, Xiaomi POCO val ez nem ment ílyen könnyen. Mindeközben a Fitbit smartwatch állandó bluetooth kapcsolaton van a telóval mint egy konstant eszköz kapcsolat. Estére szoktam csak lelőni mindent, persze időzítve reggel ébresztővel kapcsol is be az összes szükséges funkció
Lehet megérné csinálni egy mentést, majd gyári beállításokra vissza tenni.
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok!
Szoktam a telóról simán wifit tovább osztani hotspotal, viszont nem értem miért nem látszik egyáltalán a 2.4GHz-es csatorna. Kizárólag az 5GHz-et látja más telefon, laptop. Nem tudom mire gondolt a költő, alias csodás elme aki kitalálta ezt a sületleneséget, hogy 2.4-5GHz egybe "mixelve" és lehet a 6Ghz et is tolni opció mellé kifért volna 2.4 és 5 és a 6. T9bb falnél vagy vastagabb falnál, emelet a 2.4Ghz jobban fütyülne nem kell az 5-6 Ghz sebessége egyáltalán, de nem is látszik ez a csatorna sajnos. Valakinek sikerült már rátalálni? -
Lacuss20
senior tag
-
Lacuss20
senior tag
Sajnos se nem kábel s enem port kérdése, felismeri a készüléket, mindenütt ott van tipus szerint csak egyszerüen abnormális mint maga az egész google telefon létezése.... Sztkell bas***rálni a rendszert mindenféle akkukimélőbeállításokkal, hogy böngészsés meg egy kis video nézés mellett tökéletes térerőn, mobilneten egy napot kulturáltan kibirjon.... Hibának érzem, hogy elhagytam a Xiaomi vonalat 14 pro volt a terv... bánom, hogy nem azt vettem.
a kamerája legalább tényleg módfelett jó....
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok
P8 pro-nál rádugom gépre adatkábellel, de nem jelenik meg az intézőben a teló. A netes tippek trükköket már végig túrtam, gyártóit is, szedtem le appot, szinkronizáltam microsofttal, amit csak tudtam megtettem. Egy 20 éves egyszerű dolgot, hogy telóról gépre-visa versa fájlt, fotót áthuzni nemtudok...
-
Lacuss20
senior tag
válasz
csacsi67 #753 üzenetére
Nekem is egy SIM-es, viszonylag stabil internet-hálózat eléréssel, tehát nem kell folyamatosan keresgélnie. A két nap kb elképzelhetetlen számomra. Appok tömege van nálam, de ezt tudnia kellene kezelni, hogy amit nem használok-nyitokmeg, csak néha azt nem futtatja. Sajnos vagy se de sok appot használok. Viszont nem ezek viszik el az üzemidőt, ahogy az akksi használatot nézegettem, hanem simán "chrome", kijelző. Pedig rövid ideig aktív csak a kijelző, ha nem használom. Ellenben rakás furcsasága van amivel nemtudok megébékélni évek óta tartó Xiaomi, POCO vonal után. Pl most rádugom gépre fájl átvitel okán kiválasztom az opciót is csipog agép, hogy érzékeli eszközkezelő látja is, bluetooth on is rátudok csatlakozni, de az intézőben nem jelenik meg atelefon. Ergo nem tudok fájlt le-fel pakolni... driver már töröltem, újra raktam, de így sem jó...
-
Lacuss20
senior tag
Milyen használat mellett? Nekem elég brutál merüléseket produkál mintha egy sokéve sleharcolt akksis teló lenne
Alig egy hónapos a 8Pro-m és nem vagyok boldog egyáltalán az akksi üzemidejétől, elég nagy csalódásnak hat eddig. Adaptív battery bekapcsolva. Próbáltam már, hogy "normál" battery saverrel futtatom egész nap, így is megrottyan még felhős időben vagy lakásban is elég gyorsan a kijelző használattól kb mert max film v böngészés nem játszok. Mondjuk legalább teljesítményb enem látok különbséget a sima battery saver és a normál üzemmód között. De azért az vicces hogy egy flaghsipet battery saverbe kell tolni, hogy közepes használat mellett kibírjon eg ynapot újonnan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged