-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
válasz
spammer #17221 üzenetére
Köszi a választ, de bocsi, mert rosszul fejeztem ki magam.
Nem azt akarom, hogy a böngésző nyissa meg a word-et. Azt szeretném, ahogyan a Mozilla Firefox-om is működik, hogy ha rákattintok egy word fájlra, akkor a felugró ablak ne azt kínálja fel, hogy hova mentsem, hanem azt, hogy a gépemre telepített Microsoft Word-el nyissa meg, anélkül, hogy lementené.
köszi
-
fPApi
őstag
válasz
spammer #17171 üzenetére
Most (12:07-kor) az indexen én három ilyet látok, az alábbi címek alatt:
- Gyönyörűen repülnek a magyar drónok
- Nézők közé katapultált a bringa a bukásnál
- DiCaprio összes arca, amiért járna az OscarAdblock jobb gombbal tényleg lehet valamit csinálni, csak még kicsit nem egyértelmű a dolog, próbálkozom vele.
-
-
Steve1207
veterán
válasz
spammer #16983 üzenetére
Meglehet kerülni a tiltást, anno is volt ilyen, szóval nem vész.
Opera nagyon gyors lenne és viszonylag stabil is. Kiegészítőket be lehet adni chrome alól is a ONext-be, csak át kell állítani egy-két dolgot és onnantól a chrome store-t használja.
Én már nyomtam egy tesztet, úgy 10+ böngészőt még tavaly év végén és most pár hetet is. Mint netezési élmény, gyorsaság az IE jött ki nálam győztesnek sebességben. Felhasználóbarátság Opera és letisztultság Chrome (bár az ONext is itt tart, szóval 1-1). Firefoxot meg jelenleg is használok (kb mindenben 90%-os ezekhez képest, viszont stabilan nyújtja), de kell külön egy másik "fő" böngésző, mert a FF folyamatosan megy jelenleg.
De ha már így említetted végigtesztelem az Operákat, régi stabil 12.16 x86 és x64 verziók, OperaNext és a mostani sima 19-es Operát is. Főként a régire vagyok kíváncsi, mert azok elég stabilak voltak.
-
Arlekim
aktív tag
válasz
spammer #16983 üzenetére
Én rommá korlátozott mobilnettel ezt használtam, mint Opera emulátort. Indításnál választhatóan szimulált rendszert, képernyőt, konkrét telefonok és tabletek is kiválaszthatóak a listából. A mobilra is létező weblapok pedig vették a lapot, mobilként mutatták.
Természetesen képes desktopot is emulálni, olyan gyorsan hogy nehéz követni -
DeathAdder
veterán
válasz
spammer #16932 üzenetére
Igen, ezzel már valóban jó
Tetszik ez a chrome, csak szokni kell még, lehet gyökeret verek ennél, egyelőre csak kóstolgatom
Az érdekelne még, hogy volna-e mód új lap megnyitásakor az utoljára látogatott webhelyeket buherálni?
Mondjuk fix vebhelyeket beállítani, esetleg a google programokat, vagy kikapcsolni, hogy ne legyen ott semmi csak egy üres oldal? -
törölt tag
válasz
spammer #16846 üzenetére
HTML5-ben nagyon jól megy, fel sem merült a gond. Persze vannak olyan flash tartalmu oldalak, hogy kell neki a "kakaó", de azok kellő betöltésére elegendő az Adobe Flash Player amit autómatikusan kér, hogy telepíts. Nem tudom elképzelni, hogy milyen oldalak lehetnek azok ahova több kis felületi add-on segít a flash betöltésében.
Eddig nekem ilyen gondjaim nem voltak, hogy ilyen-amolyan cuccokat pluszba fel kellett volna telepítsek a böngészőre. Közben kért egy kis java-t, flash-t és azzal gyűrte is magaalá az oldalakat, jelzem probléma nélkül.
Szerintem az az oldal mely nem működik szimpla Adobe Flash Playerrel vagy Microsoft Silverlight-al azzal az oldallal nagy gondok vannak.
-
Puro
aktív tag
válasz
spammer #16641 üzenetére
Én arra gondolok, amikor megnyitom a böngészőt, akkor középen az utóljára látogatott oldalakat listázza kis ablakokban. Ettől felfelé jobbra a fehér háttéren volt olyan pici menü szerűség, hogy gmail, meg az a sok kis négyzet, ami alkot egy nagyobb négyzetet
Most meg eltűnt pedig be vagyok jelentkezve de elvileg bejelentkezés nélkül is ott volt.
-
Arlekim
aktív tag
válasz
spammer #16332 üzenetére
Azért köszönöm! Ez olyan laikus kérdésnek tűnhet, de bizonyos hardverkörnyezet okozza talán?
Úgy értem, mint pl: A Nokia N8 esetében a Skype csak akkor működik, ha az első indításnál a nokia evolve téma van beállítva, de később már ez nem számít. Ugyan a Nokia mérnökei sem értik, de így működik, úgy sejtem ilyesmi áll a háttérben -
-
HZoli87
veterán
válasz
spammer #16194 üzenetére
Köszi, a kiegészítő fent is van.
Van valami ajánlott beállítás ehhez (chrome:flags)?
MÁS: nektek sem menti a jelszót a Battle.net honlapon?
-
SirKero
őstag
válasz
spammer #16130 üzenetére
Ez a kettő van a részletekben. Próbáltam őket felváltva kikapcsolni de sajnos ugyan a probléma.
Adobe Flash Player (2 files) - Verzió: 11.9.900.170
Shockwave Flash 11.9 r900
Név: Shockwave Flash
Leírás: Shockwave Flash 11.9 r900
Verzió: 11.9.900.170
Hely: C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\31.0.1650.63\PepperFlash\pepflashplayer.dll
Típus: PPAPI (folyamaton kívüli)
Kikapcsolás
MIME típusok:
MIME-típus Leírás Fájlkiterjesztések
application/x-shockwave-flash Shockwave Flash
.swf
application/futuresplash FutureSplash Player
.splNév: Shockwave Flash
Leírás: Shockwave Flash 11.9 r900
Verzió: 11,9,900,170
Hely: C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash\NPSWF32_11_9_900_170.dll
Típus: NPAPI
Kikapcsolás
MIME típusok:
MIME-típus Leírás Fájlkiterjesztések
application/x-shockwave-flash Adobe Flash movie
.swf
application/futuresplash FutureSplash movie
.spl -
Lmh
őstag
válasz
spammer #16098 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Sajnos nem működik az alsó cucc. Az a baj ezekkel az antispyware-ekkel, hogy kb ezekkel jön le a sok vírus. Saját magukat kellene velük kiírtani xD Bocsi, ez eddigi tapasztalat, pedig igyekszem mindig megbízható verziókat leszedni.
Most egyelőre letöröltem a chrome-ot mert annyira idegesített. Firefoxban meg nem igazán használom a címsort keresésre a keresősáv meg működik google-osan. A probléma továbbra is fenn áll, ami aggasztó hiszen nem tudom miféle adatokat gyűjt rólam ez a szar, de most egyelőre tünetmentesítettem nagyjából :S -
Lmh
őstag
válasz
spammer #16095 üzenetére
Az a durva, hogy abbol az ablakbol megprobáltam mindent kitörölni ami ott volt. Ez sikerült is.
Igy nez ki az ablak most. A felsö sor általad emlitett mezöibe bármit be tudok írni, azt a Google meg google-t is én irtam már be, de a 3. mezőt nem tudom modosítani. Ha megnyomom a backspace-t, ráugrik a yahoos lapra :S Ha megpróbálom felülírni, szintén semmi. Látszik is, hogy szürke a háttere.
A lenti kereső sem működik. Belemegyek és piros lesz a mező, beleírok, majd eltűnik, nem csinál semmit.
egyébként ez a link ami a 3. mezőt foglalja el, hogy rohadna le a keze aki ezt csinálta.
Tényleg ehhez köze van a yahoonak? Ha igen, akkor sikerül sok emberrel meggyűlöltetniük magukat. Vagy ez valami magánakció? Amugy firefoxon ugyanígy nem tudom leszedni.
Sehol semmilyen bővítmény, kiterjesztés, plugin... hívják akárhogy :S -
-
laszlohu
addikt
válasz
spammer #15994 üzenetére
Úgy értem, hogy bővítmény kell hozzá,
bár nekem műkszik stabilon a sima html5 váltással is, a szokásos youtube oldalon,http://www.youtube.com/html5?hl=hu
de persze, ha nem használsz bővítményt, és le van tiltva a linkelt oldalon a html5,
akkor is némely, nem sok
oldalon html5 - be tölti be -
guftabi96
addikt
válasz
spammer #15974 üzenetére
Az egész Google egy nagy kalap.............. mostanában.
Elég ha a YouTube-ot nézzük. Undorító lett az az oldal.
Sokan mondják, hogy semmivel nem rosszabb, mint eddig, de ezekről rendre kiderül, hogy profil nélkül használják, és úgy lehet tényleg nincs vele sok baj, de ez a G+ acc erőltetés, meg az összes újítás egy katasztrófa szerintem... -
HollyBoni
veterán
válasz
spammer #15961 üzenetére
Cookie törlés megoldotta. Nálam a youtube folyamatosan rossz általában, pedig a netem sem lassú. Azt már nagyon rég csinálja hogy mondjuk átváltok 1080p-re, és marad 360p-n, stb. Vimeo-val sosem volt még ilyen gondom, elindítom, betölt a végéig a FHD videó is, és gond nélkül lejátsza.
-
siti
őstag
válasz
spammer #15539 üzenetére
nálam is előjön hibás betű megjelenítés, nem minden oldalon, de pl a travelo így néz ki chrome-ban és explorerben (explorer régi, chrome friss). mivel egyikben jó, gondolom nem a monitor a hibás (T43 laptop)
amit írtál végigpötyögtem, de nem segített. betűtípus beállításra tippelek, de azt még nem lestem meg hol kell piszkálni. -
törölt tag
válasz
spammer #15444 üzenetére
Na most feltelepítettem ezt Tampermonkey, és a Szkriptet, de most történni kellet volna valaminek? Amit észrevettem hogy jobb felső sarokban megjelent a Tampermonkey-nek a kis logója.
Egyébként aki tudna rám szánni egy kis időt TeamViewer-en keresztül megnézhetné, hogy jól vannak-e beállítva a dolgok, kicsit bóklászhatna a gépemen
Szerk: Ezzel a Szkripttel ugyanúgy megáll
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest