- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
-
TRob1
veterán
Jobb felső sarok? Dehogynem. A fiók beállításoknál ott van hogy jelzés, csak asszem alapból a Kedvencektől van beállítva. Állítsd át Mindenre.
szerk: Ha nem erre gondoltál, akkor sztem go Windows Store - windows alkalmazásokról mindent totyik.
-
-
spammer
veterán
-
kokkasss
csendes tag
Én sem értem már ilyen szempontból a google-t. Hotmailes fiókom van és azért tértem vissza foxra, mert a hotmailnél rendszeresen összeomlott, 10-ből vagy 6x, ha csak a hotmailt nyitottam meg. Ha más oldalt is, akkor 10-ből 9. Eszméletlen. Hát akkor ezek szerint ugrottak a cuccaid. Olyan sok, hogy nehezen pótolható? A telepítési mappájában, ha lecseréled a mappát, amiben ezek a cuccok vannak? Vagy azt próbáltad?
Bár, ha felteszed a bétát újra akkor el kell fogadja a profilod. Tedd vissza és utána tedd fel a foxot, amibe átimportálod őket és majd a stabil chromeba a foxból.
Bejöhet.
Utólag: örülök, hogy sikerült.
-
kokkasss
csendes tag
Elég leszedned a chrome-ot, a mappáját törölnöd, registyt nem kell takarítani. És felteszed utána a stabilat. Vagy szerintem, ha nem törlöd a mappát, csak leszeded a bétát és felteszed a stabilat, akkor a könyvjelzőid meglesznek.
Bár én már visszatértem foxra, mert sok oldalt nem jelenített meg a chrome és összeomlott rendszeresen.
-
bok92
addikt
Na de csak találtam valamit:Recent History
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest