- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
S e t h #31301 üzenetére
A driverek nagyrészét magad is tudod frissíteni de nem feltétlen szükséges (eszközkezelőben kiválasztod a manuális frissítést betallózod a letöltött fájlt és frissíted. DE nem hiszem, hogy az gond a vga driver frissítése fontosabb lehet de annál sem számít ha mondjuk fél éves körüli ha már több éves az gond lehet.
-
FunPro
őstag
válasz
S e t h #31301 üzenetére
Az a baj, hogy sok esetben neked nincs semmi ráhatásod.
Ahogy mikk írta, a vidkari driver a legtöbb esetben a ludas, de lehet, hogy a fejlesztők közül cseszett el valaki valamit.
Lehet, hogy a jelenlegi driver verzióban a te vidkarid meghülyült a chrome-al. De lehet a chrome-nak nem tetszik a vidkarid a mostani builden.
Ilyenkor csak annyit tudnál tenni, hogy mindent visszabutítasz arra az állapotra, ami még jó volt, vagy legyalulni a vidkari drivert -> tisztán felrakni az újat és felfrissíteni a chrome-ot a legújabb verzióra.
A windowst pedig még bele sem vettük a képletbe.
Ha így sem jó, akkor valószínű, hogy a te hatáskörödön kívül esik a dolog.
(Amúgy azért a vidkari a gyanúsított, mert azt frissíti az ember a leggyakrabban. Chipset, lan, audio, sdd cuccok nem frissülnek gyakran, bár ha ilyen jellegű frissítést csináltál mostanában, az is bekavarhat.)
A gyakorlatban nekem például volt olyan, hogy az egyik böngészőn a youtube el sem indult, hanem egy zöld háttér jelent meg a videó helyett. Vagy ugyan nem böngésző, de volt olyan, hogy a steam cseszett letölteni a játékokat, pedig nem frissítem drivert. A valve csinált valamit, azt kampó.
TL;DR:
Nagy valószínűleg csak annyit tudsz tenni, hogy vársz egy vidkari driver frissítést vagy chrome frissítést, ami remélhetőleg orvosolja a hibát.
Esetleg nekiállsz bújni a mindenféle angol fórumokat, hogy másnál is fenn áll-e ez a hiba, mondjuk a te típusú vidkariddal. Vagy hogy másnál sincs szinkronban a youtube.
-
FunPro
őstag
válasz
S e t h #31298 üzenetére
Nekem egy időben az offline videólejátszók csinálták ezt.
Minél tovább nézzem egy filmet, annál jobban csúszott a hang. Lestoppoltam, akkor hallottam egy olyan hangot, mint amikor rossz egy zeneszám (puffanás), és megint szinkronban volt a kép meg a hang (egy ideig).
Szerintem valamelyik drivered nem tetszik a chrome-nak. Ha mostanában jelentkezett a hiba, akkor lehet mást nem tudsz tenni, csak várni.
-
w333
félisten
válasz
S e t h #17143 üzenetére
Nálam szerencsére most már minden ok a Chrome -val
Irányítópultban mindent sync. töröltem, aztán újra elindítottam a szinkronizálást, majd teljesen letakarítottam a Chromet a gépről (registryből is) végül újra telepítettem azóta minden jó, persze külső régi 11.1.102.62 flash player -el
-
törölt tag
válasz
S e t h #16844 üzenetére
Azt nagyon ésszerüen teszed, hogy nem terheled add-onokkal a böngészőt, mert a YT már készen és működőképesen végzi a dolgát, ahhoz nem kell semmit hozzatenni, mert csak elrontaná. Attól hogy odabiggyesztünk egy flöss valamit attól nem lesz jobb de annál rosszabb.
Bizonyára beszolásnak vélhető itt mindenki számára ha azt mondom, hogy válts/satok IE-re, mert a processzor drágább, mint amit a Google kínál. Nem te vagy egyedül ezzel a problémával, hogy tekeri a prockót.
Szerintem ennyire nem kell nekünk a Chrome. Úgye?
-
-
laszlohu
addikt
válasz
S e t h #16056 üzenetére
A 32 - es, mint azt már korábban említettem sajnos béta fázisban van,
de egy chrome leszedés, majd újrarakás után ismét a 31 - es stabil köszön vissza
elméletben.Ettől függetlenül nálam sokkal fürgébb lett, mint a 31-es, persze az új béta flash playerrel,
vannak apróbb bug-ok, de szerintem a köv. 32 - es stabil kiadásáig el leszek vele. -
csoszogi
tag
válasz
S e t h #14500 üzenetére
hali hasonló bajom volt nekem is, össze vissza szórakozott a CoolNovo(Chrome alapú) egyik napról a másikra, közben nem változtattam a gépen semmit, még csak win frissítés sem volt. Most nem írom le (itt visszakereshető), a lényeg flash probléma volt szintén, mindent próbáltam, de a megoldás: google szinkronizálás segítségével újratelepítés, habár most portable vann fenn de a probléma megoldódott.
-
S e t h
nagyúr
válasz
S e t h #14498 üzenetére
Már megint akad, pedig csak a hardveres gyorsítás kapcsoltam vissza, amit laszlohu írt, nehéz szívvel válok meg a chrome-tól, köszi mindenkinek az eddigi segítséget, majd később visszanézek, ha lesz vmi stabilabb verzió-ha egyáltalán az okozza- , mert most vmi nagyon nem oké vele.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
S e t h #14458 üzenetére
chrome://settings/content#javascript-block
ezt a címet írd a címsorba, Enter, pöttyintsd be a "JavaScript futtatásának tiltása minden webhely számára"
opciót átmenetileg, menj az adott problémás oldalra, ahol a jelszó-megjegyeztetés csak kikapcsolt JS-sel megy, pötyögd be az adataidat, örülj, hogy megjelenik a jelszóelmentő sáv, majd a
chrome://settings/content#javascript-allow
címen pöttyintsd be a "Minden webhelyen engedélyezze a JavaScript futtatását (javasolt)" opciót (az előbbi fölött eggyel).
Kész.Egyébként a JavaScript lehető leggyorsabb, oldalfüggő (!!) kikapcsolására itt ajánlottam egy jó kis extensiont:
http://prohardver.hu/tema/google_chrome/hsz_14421-14421.html
Így a kiegészítők sávján csak rá kell kattintani a kis ikonra, és az adott oldalon ki/be lesz kapcsolva a JavaScript. (Nagyon hasznos tud lenni esetenként, mondjuk nekem többek közt webfejlesztéshez jön jól.)Ha nem kell a kiegészítő, van egy még egyszerűbb, amit w333 írt, és igazából tényleg kézenfekvő:
http://prohardver.hu/tema/google_chrome/hsz_14422-14422.html -
-
laszlohu
addikt
válasz
S e t h #8771 üzenetére
Bocs, de közben rájöttem, hogy egyszerűbb, ha felteszed a 18 - as bétát, abban lehet, hogy már ki van javítva és egypáran már jelenleg is használják :
Aztán később, ha kijön a 18 - as stabil, akkor meg visszaállnál arra.
Egyenlőre ennyi, ha még mindig nem megy, akkor majd folytatom.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
sutyi^
senior tag
Lehetséges, próbáld ki a legutolsó dev. verziót. csenöl cséndzser
-
Penge_4
veterán
..\AppData\Local\Chromium sincs? Az viszont baj.
pethYeti: Általában elég stabilak szoktak lenni. Ez most nem tartozik ezek közé. Néha egymáson megjelenik 3-4 jobbklikk menü, néha csak úgy nem lehet kilőni a processzt a process explorerrel, de most sok javítás és fejlesztés volt (az eddigi Dev-ekhez képest), majd a következő verzió biztos stabilabb lesz. A véglegesre szerintem még várhatsz pár hónapot, bár a Google-nál sosem lehet tudni. Lehet, hogy ebben a hónapban hozzák ki, amikor bejelentik az Extensions API-t is, ha ragaszkodni akarnak az eddigi szokásos baklövéseikhez.
Legalább valami alapszintű GUI-t rakjanak rá, ahogy a UserScriptkezelőt is Greasemonkey-sítsák egy kicsit. -
Penge_4
veterán
Csak rá kell kattintanod. A legújabb devben már csak letöltöd és meg is kérdezi, hogy telepíted-e, majd újraindítás nélkül érvénybe lép. A chrome-ui://extensions/ címen tudod ellenőrizni, hogy aktív-e.
A parancsikon (amivel a Chrome-ot indítod) végére szerkeszd az --enable-extensions sort.
-
Penge_4
veterán
Attól függ. A profilodról azért ha fontos könyvjelzőid vannak készíts biztonsági másolatot.
A Dev verziókban lehetnek bugok. Mostanában nem jellemző, de volt egy olyan előzetes, ami ha több könyvjelzőt nyitottál meg egyszerre mappából, akkor átméretezte 1 centisre a tabokat és a tabok kb fél centivel feljebb voltak, a faviconok tetejét és az ékezetet lecsípve. Ezt 4 nap után javították.
Ha ezeket a kockázatokat vállalod, akkor mindenképp érdemes, mert sok újítás van ezen kívül is a 2-es verzióban. Ezzel tudod átállítani. -
Penge_4
veterán
-
Penge_4
veterán
Frissíts a Chrome 2.0-ra.
A verziófrissítéseket különben nem viccből találták ki, olyan alapnak kéne lenni, mint ahogy a boltban nem a 2 hetes zsemlét veszed meg, hanem az aznapit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest