- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Meglehet kerülni a tiltást, anno is volt ilyen, szóval nem vész.
Opera nagyon gyors lenne és viszonylag stabil is. Kiegészítőket be lehet adni chrome alól is a ONext-be, csak át kell állítani egy-két dolgot és onnantól a chrome store-t használja.
Én már nyomtam egy tesztet, úgy 10+ böngészőt még tavaly év végén és most pár hetet is. Mint netezési élmény, gyorsaság az IE jött ki nálam győztesnek sebességben. Felhasználóbarátság Opera és letisztultság Chrome (bár az ONext is itt tart, szóval 1-1). Firefoxot meg jelenleg is használok (kb mindenben 90%-os ezekhez képest, viszont stabilan nyújtja), de kell külön egy másik "fő" böngésző, mert a FF folyamatosan megy jelenleg.
De ha már így említetted végigtesztelem az Operákat, régi stabil 12.16 x86 és x64 verziók, OperaNext és a mostani sima 19-es Operát is. Főként a régire vagyok kíváncsi, mert azok elég stabilak voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- MÉG TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest