Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenager18
senior tag
Próbáltam más bőngészővel is megnyitni, nem megy. A lap nem jeleníthető meg

-
Tenager18
senior tag
Youtube problémára találtam egy félmegoldást .... feltettem külön a legfrisebb flash playert, a böngészőbe épitettet pedig tiltottm, így csak a hosszabb videók ( filmek ) akadnak a youtubon ... ez miért lehet ?
Másik problémámra azóta sem találtam megoldást ? Törődjek bele, hogy többet nem tudok Ncore profilomba belépni ?

-
Tenager18
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ha engem kérdeztél, Microsoft Security Essentials.
-
Tenager18
senior tag
Üdv!
Két problémám lenne. Az egyikkel már régebben is foglalkoztam, akkor nem találtam rá megoldást. Ez az lenne, hogy mindenféle flash video teljes képernyőn akad. A kicsiben nézem, semmi probléma, csak fullon. Más böngészővel működik. Flash player legfrisebb.
A másik probléma: Megnyitnám az Ncore-t, de ezt a hibaüzit kapom : A szervezet tanusítványa érvénytelen ! Tegnap este még tökéletesen működött, ma reggel viszont beintett.
Segítségeket előre is köszönöm

-
Tenager18
senior tag
Üdv!
Letöltöttem az Adobe Flash Player 10-et, mert ezzel a verzióval működik normálisan nálam a Youtube. Kérdésem, hogy ki lehet e valahogy kapcsolni az állandó nyafogást, hogy frissítsem a flash playert, vagy futassam most ..... ?
Köszi előre is.
-
Tenager18
senior tag
Üdv !
Egy kérdésem lenne ezzel a böngészővel kapcsolatban. Már jóideje ezt használom, nagyon szeretem, gyorsabb az összes többi böngészőtől....de! Itt jön a nyűgöm.....Bármilyen youtube videó akadozik rajta, ha full képernyőre teszem.....ha nem fullon van, akkor megy szépen, de ha fullra rakom, érdekesen elkezd szaggatni. Internet Explorer böngészővel próbáltam még, azzal semmi szaggatás...még HD minőségben sem ( amúgy nem túl acélos a gépem, azért gondoltam, hogy talán a gép nem bírja, de ez így kilőve ).
Segítséget előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest