Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
-
Faterkam
addikt
válasz
Faterkam
üzenetére
Ezt találam, okosabb nem lettem :/
-
spammer
veterán
válasz
Faterkam
üzenetére
Ezt a Chrome már alapból tudja, legalábbis a béta nálam már elég rég. De ha nem, akkor van ilyen: Search by Image (by Google) vagy TinEye Reverse Image Search
szerk: ha nem erre gondoltál, akkor passzolom.
-
spammer
veterán
válasz
Faterkam
üzenetére
Most nézem a linket, nálam is rossz, meg szerintem mindenkinél, ugyanis a css-ben lévő lista tulajdonság kavar be:
ul li {
list-style: disc outside;
}Ha a fejlesztői eszközökkel kikapcsolom, akkor eltűnnek a maszatok. Laptopszalonosoknak kellene jelenteni a hibát, hogy nézzenek már rá, mert belefolyik a szövegbe a "listajelölő".
szerk: (#15086) Faterkam :

-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Faterkam
üzenetére
Üdv a klubban..
Kajak fizetnék már valakinek, hogy visszakapjam a jelszavaim, mert elég idegesítő

Új krómverzsön mikorra várható? Abban van az utolsó reményem, aztán jöhet a gyalulás és áttérés Firefox-ra.
ui.: Félelmetes ilyet leírni, mint az előbb, egyik elég nagy Chrome fan voltam/vagyok, de ez...ez kiüti az biztosítékot nálam is.
-
DS39
nagyúr
válasz
Faterkam
üzenetére
nem is kell hogy legyen, nálam csak Default van. (19-ről 20-ra frissítés után)
mondom, offline install-t próbáld meg. -
dethroner
veterán
válasz
Faterkam
üzenetére
Ha visszamásolom a profile 1 mappa tartalmát a default mappába, akkor újra vannak könyvjelzők és jelszavak, de a kezdőoldalt ugyanúgy elb@ssza mint előtte. Vagyis ott vagyok, ahol voltam

Na, akkor vissza a profile 1 mappához, aztán a könyvjelzőket és jelszavakat legfeljebb újra megadom. Csak lenne már jó! -
dethroner
veterán
válasz
Faterkam
üzenetére
Ha visszamásolom a profile 1 mappa tartalmát a default mappába, akkor újra vannak könyvjelzők és jelszavak, de a kezdőoldalt ugyanúgy elb@ssza mint előtte. Vagyis ott vagyok, ahol voltam

Na, akkor vissza a profile 1 mappához, aztán a könyvjelzőket és jelszavakat legfeljebb újra megadom. Csak lenne már jó! -
dethroner
veterán
válasz
Faterkam
üzenetére
Hasonlóval szívok én is. Már az előző verzió is csinálta pár hete, meg most az új is. Google a kezdőoldalam, de ha használat közben a kezdőoldalra lépek, akkor ezt kapom:

A keresőmotor alapértelmezetten továbbra is a google, de megjelenik alatta ez az új szar is, amit hiába törlök, mindig visszajön. Ha bezárom a böngészőt és újra megnyitom, akkor a google.hu fogad, de menet közben mindig visszajön ez a "valami" Rohadt idegesítő
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest