- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
Vasinger! #15567 üzenetére
Akkor ez valami YouTube hiba lesz, mert vannak olyan olyan videók ami Flash de ez nagyon kevés kb. 20% és van olyan ami csak Html 5 -ben indul el, akármit is csinálok ...
Pl. ez : Link Flash -el működik !
És ez : Link csak Html5 -el működik !
Nem értem én ezt ... remélem gyorsan javítják !
És ez a Html5 szerintem még nagyon nincs optimalizálva, nagyon gáz pl. Flash 1080p -ben 15-20% proci használat, míg Html5 -ben 80-85% proci tekerés !
-
-
spammer
veterán
válasz
Vasinger! #14752 üzenetére
Akkor ezek szerint nincs összefüggés a másik esettel. Egyes oldalakon nem mentette a jelszavakat, ha be volt kapcsolva a JS, bár asszem az volt a gond, hogy fel sem ajánlotta a lehetőséget. Hogy miért, azt én sem tudom.
Hát remélhetőleg javítják gyorsan, ha tényleg tömeges eset.
-
spammer
veterán
válasz
Vasinger! #14750 üzenetére
Nemrég volt ilyen bug is, nem tudom, hogy ennek a hibának van-e köze ahhoz, de próbáltátok úgy, hogy kikapcsoljátok a javascriptet és úgy megnézitek, hogy el tudja-e menteni a jelszót?
Ezzel gyorsan ki-be lehet kapcsolgatni, nem kell a beállítások között túrni [link]
-
djyuri
őstag
válasz
Vasinger! #14748 üzenetére
Akkor már rengetegen járunk egy cipőben....elküldöm olvasgatni ismerőseimnek ezt a totyikot,mert némelyik rendesen ki van térve a hitéből,hogy bezzeg én ajánlottam x meg y ideje ezt a böngészőt és most semmibe se tudnak belépni...a legszebb,hogy páran az emailjükre se tudnak bejutni emiatt és új jelszót se tudnak kérni sehová.
Bízom benne,hogy ez hamarosan orvosolódik,mert bár ostobaság egyetlen jelszót se megjegyezni,de most jópáran hozzáférhetetlenül állnak számukra fontos internet szolgáltatásaikhoz. Én mondanám,hogy megérdemli az,aki legalább az emailje jelszavát nem tudja,de itt vidéken csak azt látják,hogy ÉN szánt szándékkal rosszat akartam nekik.....állati kellemetlen.
-
djyuri
őstag
válasz
Vasinger! #14708 üzenetére
Szia
Ok...de a régi gépemen nem kellett volna összeomlania ennek?
Elég macerás mindig átbootolni a régi SSD-mre ha meg akarok találni egy-egy komolyabb jelszavamat.
van egy-két barom oldal,ami 14 karaktert követelt meg és kis és nagy betűvel és számokkal. Pl 1-2 külföldi fórumon is 14 karakter után fogadta csak el..és ott is kombinálnom kellett... -
-
-
spammer
veterán
válasz
Vasinger! #10378 üzenetére
Könyvjelzőket lehet exportálni (Csavarkulcs - könyvjelzők - rendezés - exportálás html fájlba)
A többit nem tudom, talán ezzel lehetséges, elvileg ez backup tool: [link]
De ha backupból állítod vissza a régi profilt, akkor kb. ugyanott leszel, mint most, azaz lehet, hogy a hiba okát is visszaállítja.
Jelszavakat és a kiegészítők listáját ki lehet screenshotolni, bár tudom, nem kényelmes, hogy utána egyesével kell újra beírni őket, meg a kiegeket telepíteni, de ha fullra ki akarod pucolni, és teljesen friss telepítést akarsz, akkor nem tudom, másképp hogyan lehetne.
Max próbálkozz meg backup tool-os dologgal, de biztos ami biztos, csinálj screenshotot a jelszavakról, mielőtt elkezded lepucolni
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Vasinger! #9236 üzenetére
Szokott olyat.. Ez nem csak Chrome-mal van így, mással is.
Gondolom máshonnan nem léptél be, mert pl. ha ph-ra máshonnan belépsz, és nem pipálod be kilépéskor, h ne jelentkeztessen ki máshonnan, akkor mindenhonnan kilép, vagy ha más ip-ről lépsz be, akkor is, stb...
Tehát van olyan, hogy "lejár" a süti, és újra login-elni kell. Annó ez volt FF-el is. Néha még az iGoogle is csinál ilyet.
-
TRob1
veterán
válasz
Vasinger! #8714 üzenetére
Akkor csak nálam teszi kiválóan a dolgát? Soha nem volt 1 db fagyás vagy furcsaság mióta fennvan a 18beta
.
Ma is kb. reggel 8 óta megy folyamatosan kilépés, újraindítás nélkül, 6 oldal fixen meg van nyitva azóta, és mellette jó néhány megvolt egész nap, de semmi anomália... és azóta is gyors (sőt, asszonypajti laposán is hadrendbe van állítva, és ő sem panaszkodott egyszer sem.)Ez van. Akkor ezek szerint én vagyok/mi vagyunk a szerencsés kivétel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Vasinger! #8449 üzenetére
Elvileg okés lesz, gyakorlatilag nem biztos.... Vagyis, nem tudom...
Mondjuk Én csak az asztaliról szinkronizáltam fel a könyvjelzőim....
Külön ezt a chrome fiókot nem próbáltam ki, épp ezért, mert tartok attól, hogy elbaszarintja...
Tényleg, ha már itt tartunk, ez a chrome fiók hogy működik? 2 gépet fel lehet szinkronizálni külön 1 fiókhoz?
-
laszlohu
addikt
válasz
Vasinger! #8210 üzenetére
Eddig csak gyanakodtam, de most már majdnem biztos, hogy a legtöbb esetben akkor szaggat az adott oldalon a görgetés, ha van facebook hivatkozás, és az összeomlásokat is bizonyos oldalakon az okozza.
Azt még nem néztem meg, hogy a twitter hivatkozás megakasztja - e vajon?
Próbáldd meg ezzel a kieggel,
[link] -
-
laszlohu
addikt
válasz
Vasinger! #7772 üzenetére
Először is ha 2 shockwave flash pluginod van, aminél 4 kikapcsolás gomb, akkor
csak 1 legyen aktív,
beírod a címsorba:chrome://plugins
megkeresed a shockwave flash - et , majd részletek,
csak 1 plugint lehet engedélyezni, a másikat ki kell kapcsolni.Ha ez nem jön be, akkor frissítsd a videókari driverjét.
A javascript ellen egy következő (lehetőleg stabil) verzió a
Chrome - ból a megoldás, illetve az Adblock letiltása bizonyos oldalakon eredményre vezet. -
laszlohu
addikt
válasz
Vasinger! #7766 üzenetére
Normális esetben, ha beírod a címsorba :
chrome://gpu/
Ezt kéne látni :
Canvas: Software only. Hardware acceleration disabled.
HTML Rendering: Hardware accelerated
3D CSS: Hardware accelerated
WebGL: Hardware accelerated
WebGL multisampling: Hardware accelerated
Problems Detected
Accelerated 2D canvas is unavailable: either not enabled via about:flags or not supported by the current system.Ha nem , akkor frissíteni kéne a videókari driverjét.
Ill. ha az alábbi bővítménnyel jó lesz, akkor valamelyik java script a ludas,
vagy a flash player :
[link] -
Rototti
senior tag
válasz
Vasinger! #7288 üzenetére
Ha van fenn valami a Sync szerveren, akkor összeveti a már meglévő dolgokkal és a hiányzó elemeket lekapja a szerverről. Ha te ezt nem szeretnéd, felmész a Google Dashboard-ra ([link]) és törlöd a sync adatokat, ekkor teljesen 0-ról indul a szinkronizálás és a szűz Chrome-ot fogja érzékelni alapnak.
-
-
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Vasinger! #7131 üzenetére
Kicsit átfogalmazom, mert késő volt már tegnap este és ideges is voltam...
Az miért van, hogy egyszer lefagyott egy játék és miután a játék kifagyott a chrome is behalt. Szétesett a Chrome, egyfolytában összeomlott stb.
Szóval újraindítottam a gépet és a Chrome-ba csak a könyvjelzők és a jelszavak maradtak meg, a kiegészítők, beállítások elvesztek. Van rá valami mód hogy visszanyerjem a régi állapotot?
-
törölt tag
válasz
Vasinger! #6539 üzenetére
nem, ez kétirányú szinkronizáció, nem felülírja az egyiket a másikkal, ahnem kiegészíti. egy üres rendszernél ez ugye úgy néz ki, hogy a szerverről lemásolja a gépre, mivel feltölteni nem tud semmit. ha egy olyan gépen állítod be, ahol vannak már adatok,akkor azokat is hozzáadja a szerven levőhöz (legalábbis könyvjelzők terén ez van, a beállításokat nem tudom).
-
törölt tag
válasz
Vasinger! #6534 üzenetére
az a baj, hoyg szerintem a chrome nem csinál külön könyvtárat az egyes profiloknak, ahogy a firefox, hanem beolja egy mappába őket. nem tudom, hogy vissza lehet-e szerezni az eredetit. elvileg a documents&settings/appdata/local/google/chrome/... könyvtárban kell legyen a profilod.
-
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest