- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
djyuri #19664 üzenetére
A több felhasználó létrehozás mániája viszont mostanra abbamaradt. De restart után (csakis windows restart) teljesen alapra áll vissza a böngésző..olyannyira,hogy az első telepítéskor elsőnek betöltődő ablakokat adja be. Az még nem is zavarna,hogy minden alkalommal szinkronizáljak..csak mentené már el a módosításokat is a felhőbe..ne mindig csak az egy évvel ezelőttieket adná vissza.
üdv
-
válasz
djyuri #19662 üzenetére
Ötlet? Mihez? Hogy elúsztak az előzményeid?
Könyvjelzők? Nem dísznek vannak.
Cloudba menti cuccost, ahogy bejelentkezel vissza szinkronizálja.
add-remove users -
Vasinger!
nagyúr
válasz
djyuri #14749 üzenetére
Természetesen én sem vagyok hülye és felkészülök az ilyen esetekre, de mennyire körülményes mindig beírni azt az X karakter hosszú kombinált jelszót mindig, mert a világ leghatalmasabb böngészője egyszerűen nem tudja megjegyezni? Ha ezt valakinek elmesélném, csak röhögne egyet, hogy ilyen megtörténhet..
Én is bízom, hogy hamarosan orvosolni fogják, vagy záros időn belül a rókára fogok áttérni, akármennyire nem szeretném ezt.
-
spammer
veterán
válasz
djyuri #14745 üzenetére
Esetleg megpróbálhatod, hogy új profilt készítesz. [link] Persze akkor megint újra kell kérni a jelszavaidat, beállításokat meg kell csinálni stb., de hátha megjavul
Egyébként nézzétek meg, hogy Chrome uninstallnál törlődik-e a Profil (Default mappa), mert ha nem, akkor a Chrome újratelepítése nem biztos, hogy elég a problémák megoldásához. Ha biztosan új, tiszta Chrome-ot akartok, akkor le kell pucolni mindent (erről volt szó sokszor, kereső segít).
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
djyuri #14724 üzenetére
Az eredeti problémád ez volt, idézlek: "van egy-két barom oldal,ami 14 karaktert követelt meg és kis és nagy betűvel és számokkal. Pl 1-2 külföldi fórumon is 14 karakter után fogadta csak el..és ott is kombinálnom kellett..."
Ez az állítás eleve butaság így, erre írtam, hogy biztonsági szempont, ergo nem "barom" az oldal fejlesztője/tulaja, hogy ezt megköveteli, de azért ezt jól összemostad azzal, hogy valami problémád volt a Google-lel, aminek révén elvesztek a jelszavaid, ami valóban probléma, ha létező bug, de köze nincs ahhoz, hogy baromság lenne a bonyolult jelszavak megkövetelése (mert nem az).Szerk.: de sztem kezdjük egy kicsit túlrágni a témát.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
djyuri #14709 üzenetére
"van egy-két barom oldal,ami 14 karaktert követelt meg és kis és nagy betűvel és számokkal"
Hidd el, hogy ezek az oldalak nem "baromságból" követelik meg ezt a fajta biztonsági elvet, hanem azért, hogy ne használjanak a "barom" felhasználók túl egyszerűen kitalálható jelszavakat. Egy bank esetében például erre különösen oda kell figyelni. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
djyuri #14709 üzenetére
Neked legalább megvannak másik gépen a jelszavak, nekem még ilyen lehetőségem sincs, sőt még ciril betűs jelszavam is van/volt. Tehát nagy sz@rban vagyok, ha valami gáz van.
Van egy érzésem, hogy ez valami globális probléma, de jó lenne egy gyors megoldást találni rá...
-
djyuri
őstag
válasz
djyuri #14706 üzenetére
Legalább egy tucatszor rányomtam a szikronizálásra...kétszer a win-t is restartoltam (éljen az SSD!)
De ez még mindig üres és természetesen most csak a prohardver jelszavát jegyezte meg egyes egyedül és az sincs itt....
A mozillával szívtam évekkel ezelőtt ennyit(mai napig,ha erre kényszerülök,akkor alkalmanként 3-4 összeomlást produkál a mai napig...)...durva dezsávű érzés fogott el...pedig ragaszkodom ehhez a böngészőhöz. -
spammer
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest