- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
spammer
veterán
Köszi, azt néztem, de nem akarok ezért is még egyet regelni, meg gondolom online is tárolja a jelszavakat
Na majd utánanézek jobban, mert csak átfutottam rajta.
Egyébként a FF-os Quickpassword az olyan, hogy az elmentett jelszavakat listázza, meg is tudja mutatni, és bármelyiket egy gombnyomással vágólapra tudja tenni. De a jelszavak helyileg a gépen vannak csak tárolva, és nem kell hozzá regelni sem.
Igazából ez a vastag betűs bug idegesít nagyon
-
M3oH
addikt
Az Te vagy
En speed dailszeru kezdooldalt hasznalok, tehat a gyakori oldalak ott vannak. Igy, ha az utolso lapot bezarom, arra jutok. Es nem akarom bezarni a bongeszot, csak azt az oldalt. Aki igy hasznalja a bongeszot evekota, annak baromi idegesito ficsor. Persze ez megszokas kerdese
-
laszlohu
addikt
Az a kieg senkinél sem működik 26 - ika óta, meg kell várni, míg kijön egy új verzió belőle.
Userscriptben viszont van alternatíva :
Csak olyan sorrendben installáldd fel, ahogy belinkeltem:
Az alábbi kieggel engedélyezed a userscripteket :
[link]majd
az alábbi userscripttel működik a rating:
[YTRating]A tampermonkey beállításaiban lehet kezelni a userscript - eket, ha több van belőle.
-
laszlohu
addikt
-
csokoládé13
tag
Szia!
Ilyen gondom nekem is volt, de még néhány verzióval korábban. Nálam a Gmail is ilyen volt, alig tudtam elolvasni a leveleim.
Kikapcsoltam a "GPU gyorsított 2D képernyő"-t és megoldódott a probléma.
Azóta viszont javíthattak valamit, mert a GPU gyorsítást engedélyezve sem jött elő ilyen hiba. -
laszlohu
addikt
Nálam pl. semmi baja nincs a youtube - nak
ha összeomlik bizonyos oldalakon (nem youtube)
írdd be az url - be:chrome://flags/
Az összes harmadik féltől származó cookie tiltása
engedélyezés, majd chrome újraindítása.Gyorsítótár törlés, sütik törlése is szokott segíteni :
Url - be :chrome://settings/clearBrowserData
Az Adblock - ot is megpróbálhatod kikapcsolni
-
InfiniteReality
őstag
Feltételezve, hogy már eleve van egy gmail accountod:
Chrome-ban csavarkulcs (beállítások) -> Options -> Personal Stuff (Személyes Dolgok) -> Sign in (bejelentkezés?) -> Itt megadod a gmail cimedet és jelszavadat, majd az Advanced (speciális?) résznél beállítod mit szinkronizáljon. Másodpercek alatt megteszi, s ezt kell elvégezned az összes gépeden. Ha minden gépen beállítottál már mindenfélét, akkor valamilyen módon "összefésüli".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Spórolós topik
- Háztartási gépek
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest